Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb kérdés!
Nektek működik a Transmission WebUI alól indított port teszt?
Amennyiben a kérdéses OpenWrt-s routeren próbálom, a teszt azt mutatja, hogy a port zárva van.
Ugyanakkor a http://www.canyouseeme.org/ oldalon tesztelve, a port nyitott, tehát ezek alapján kijelenthető, hogy valóban nyitva is van, és válaszol rá a transmission szolgáltatás. Ezt egyébként próbáltam átállítani másik portra, akkor nem válaszolt, tehát nem kérdés, az válaszol.
Ebből ugye leszűrtem, hogy hibás a GUI-ból indított teszt. Igen ám, de ha beizzítom a saját ASUS+Tomato-s Transmission kliensem, ugyanezzel a Transmission WebUI-val, ott simán nyitottnak jelzi a beállított portot.
És ehhez hozzá jön még az is, hogy kevésnek is látom a kolléga kliense által visszatöltött anyagot, tegnap óta konkrétan 30GB letöltéshez 165MB feltöltés párosult, ami elég gyér, azt a benyomást kelti, hogy bár a port nyitva van a routeren, de valamiért a Transmission mégsem megy aktív módban.
Tehát, nektek jó a GUI-s teszt?
update:
Igen, látom a különbséget, hogy a kolléga routerében nincs bekapcsolva az "Enabled forwarding" opció, de úgy gondolom a manuális tűzfalbeállítások mellé ez szükségtelen is, illetve próbáltam is bekapcsolni, de a teszt akkor is sikertelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest