- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #3545 üzenetére
Félreérted, nem beszél itt senki autópiaci összeomlásról. Bár az EU-ban lehetnek még csúnya pofonok a gazdasági helyett ideológiai kényszerpályára helyezett autóiparban is (és mivel ez az egyik utolsó komoly EU-s exportcikk, ha már pl. IT-ben elbuktuk a versenyt, ennek csúnya hatása is lehet az összeurópai életszínvonalra).
Amiről szó van, hogy az autóárak masszívan eltolódnak felfelé, ami már meg is történt részben és a lakosság nagy része kiárazódik. Ez nem jelenti, hogy az autópiac összeomlik, hisz eddig sem a kis autókon keresték a pénzt a gyártók. Azokon alig volt árrés. Ennek társadalmi következményei lehetnek erősek.A Tesla egy drága autó, bár villanyautóból az utóbbi hónapok durva árcsökkentéseit figyelembe véve a legjobb ár-érték arányú most, sztem. A lényeg, hogy mennyibe került mondjuk 2018-19-ben egy D szedán és mennyibe kerül most? Nem a Tesla ára közelítette meg az előőbit, hanem fordítva. És ez a folyamat megy.
Én még 2020 végi áron be tudtam lockolni a kocsimat, mikor vettem, listaára 32M volt. Megjegyzem, 2018 körül ez csak 28M lett volna. Kíváncsiságból msot ránéztem a konfigurátorra (igaz volt pici facelift azóta, xenon helyett ledlámpás lett, meg +10 lóerőt kapott, de gyakorlatilag ugyanaz), kapaszkodj meg: bő 2 év alatt 45M lett a listaára!
mobilitásra mindig is meg lesz az igény és mindig ki lesz elégítve.
Igen, innen indítottam az egészet. Hogy saját autóknak, ha búcsút lehet mondani, akkor mi jön helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest