Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Lemosod, megszárad /lehetőleg ne napon, nagyon felmelegszik a lemez, meghálálja ha szarvasbőrrel átszárítod/, majd mehet a polirpaszta, mire átkened "megszikkad " és lehet "fényesíteni" mondjuk egy mikroszálas kendővel. Én a toyotánál kapható vax-ot használom , nem a legolcsóbb /ha jól emlékszem 4-5e körül van/, viszont két kocsira is elég 3 évig és könnyű vele dolgozni.
-
INMOTEP
őstag
válasz
z123456789 #2396 üzenetére
Megkérdezhetem mi volt velük a gond úgy összességében ?
-
z123456789
addikt
Voltam ma kb 10 kereskedésben Győrben. Az ottani Avensiseket ki is pipáltam.
Folyt köv...
-
INMOTEP
őstag
Ma volt időm végre nekiállni polírozgatni ,azt a pár karcolást eltüntetni ami zavart kicsit .Szépen sikerült kiszedni a karcokat ,és az első fényszórót is megcsináltam egyúttal mert a jobbos kicsit kezdett sárgulni .
Apropó,ma jöttem rá hogy van benne esőérzékelős ablaktörlő ! Ez nekem teljesen új dolog mert még soha nem volt 1 kocsimban sem ilyen extra
,szerintem még a kereskedő sem tudott róla .A belső sötétedő tükör az is automatán kapcsol be ? Mert eddig azt sem láttam müködni legalább is a kis led et világitani ((persze még este nem mentünk az autóval )) csak ma hogy kicsit elvolt borulva és esteledett befele akkor figyeltem hogy világit a led .
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2392 üzenetére
Csak egy autóra tudtam lekérni adatot! Másodikra is fizetni kell!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Dark Archon #2376 üzenetére
Nálam valami oknál fogva nem fogadja el az adatokat, pedig ugyanazok az adatok vannak beírva. 2 ügyfélkapuval is próbáltam regisztrálni, egyiket sem fogadta el személyes adatok nem megfelelősége miatt!Sikerült!
-
INMOTEP
őstag
válasz
PeeterssoN #2385 üzenetére
Igen túlvan ,de elvétve ha nézed mindig a hirdetéseket el lehet csipni 1-2 jó vételt .6 Sebességes váltóval igen ritka még Avensis-ben is ,ahogy írod külföldön jobb eséllyel találsz ezekből picit nagyobb a választék
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2380 üzenetére
Most olvastam a Becsületesnepperes hsz-ed. Azt néztem én is, de az már nekem húzós sajnos. Nem kombi, és automata is. Azért köszi.
-
válasz
Dark Archon #2376 üzenetére
Nem fog 15 évet kibírni.
-
rob210
nagyúr
Ugyan ezt a renault topikban tettem fel elsődlegesen, mert ott vagyok "otthon"
De azért bedobom ide is.
Hátha van akit érdekel a francia technika is meg vissza felé is"Srácok lassan jön a jobb idő, nem akarunk valami jó kis találkozót összehozni.
Sok új taggal bővült a topik, érdemes lehet kicsit felmérni az állományt.
Valami sütögetős partyt kéne összehozni, annak nagyobb a vonzereje, mint a sima kocsi kockulásnak.
Egy kis kolbász szalonna semmi nagy dolog, nem kell komoly költségbe verni magunkat.Van erre igény?
"
-
rob210
nagyúr
válasz
PeeterssoN #2385 üzenetére
Én csak annyit mondok ne légy naiv, de legyen szerencséd.
A külföldi hirdetések nek se igaz a fele se.Pont most szervizeltem, egy avensist, németországi magánszemélyes példány.
Szép volt, jó volt , de ahhoz képest amit a srác mesélt róla, hogy mikkel kábították, messze volt a valóságtól.
El kellett szegényt keserítsem.Egy csomó alkatrész még a gyári volt benne, amiről a tulaj számlát mutatott.
(két lehetőség, vagy átverték a szervizesek, vagy szerzett számlát)
Összességében nem járt rosszul a kocsival, de egy forinttal sem jött ki kevesebbre, mint ha itthon veszi meg. -
PeeterssoN
őstag
válasz
INMOTEP #2384 üzenetére
Én Toyota Corolla (1997-2002) vadászom egy ideje, ha vvti jó az 1.4, de ha 4a fe vagy 4efe akkor inkább 1.6 érdekel leginkább ferde hátú klíma, szervó, 2 légzsák fontos azaz alapfeltétel. Plusz opció ABS és elekt. ablak +plüss.
Nos idehaza eléggé túl vannak árazva szerintem ezek a kocsik főleg,hogy a felszereltség a kor és állapot sem indokolja. Az a gyanúm hogy a megbízhatósága miatt (motorikusan persze) meg egy két teszt (autonavigator totalkar, vezess.hu...) felverték az árát. Most kezdtem el nézegetni német oldalakat. Hát ott találtam 1.6 G6-os 6sebességes verziót 5 ajtós ferdehátuban!!! Ithon max 3 a.-ban találni és horror az ára. Szóval nagyobb a választék felszereltség tekintetében is illetve ugyanazon áron megkapni mint idehaza. Igaz a regadó utazási költség már elég húzós dolog, abból már egy koplett olajcsere és szűrőket is lehetne cserélni no meg az átíratás költségeit is. De még így is találtam legalább 10 magánszemélyes hirdetést ami alapján megérhetné kimenni és elhozni saját használatra "makulátlan" állapotút. -
INMOTEP
őstag
Ez pontosan igy van ! Kb 2hónapot vesztegettem el kocsikereséssel ,ragaszkodtam VW Passat B6 és 2005 ös Audi A4 eshez .De amik voltak feltéve jó áron azok órákon belül elkeltek ,mig eddig is latban volt nálam az Avensis feladtam az Audi VW Vadászatot és mondom szétnézek Toyotáéknál mi újság a használtautó.hu-n .Szombat este látom friss hirdetés Toyota Avensis kombi 2.0 D4D 2005 ös évjárat nagyon jó állapotban kép alapján is .Vasárnap reggel felhívtam és már mentem megnézni BP re 240 km re mert áron picit áron alul volt eleve hirdetve ,szerencsére volt annyira korrekt az ember hogy megvárt és kinyitotta Vasárnap a kereskedést .Megnéztem kipróbáltam festékréteg vastagságmérővel minden szuper volt nem volt fujva sehol sem ,csavarokon sincs sehol nyom hogy szétlett volna bontva .Füst és kartergáz mentes motor 0 hibakód motordiag minden elalszik ahogy kell futómü koppanás mentes jéghideg 2 zónás klima új eredeti Toyota első szélvédő eredeti Toyota dísztárcsák nagyon jó gumik még 7 hónap műszaki elég nagy felszereltséggel .Természetesen kipróbáltam amit csak lehetett és tényleg minden működött benne ,motorja egészségesen ketyegett és szépen indul kettöstömegü lendkerék hiba 0 .Nekem ennyi elég volt igy kis alkuval megis vettük ,mondhatni nagy mákom volt mert ez a kocsi aznap de legalább másnap el is vitték volna nyitásra az orrom elöl .Ár és állapot miatt főként ,tényleg bárki talál friss hirdetést és minden adat stimmel érdemes kocsiba pattani és megindulni mert úgyis elviszik ha jó az autó .Igy meg autóba nem fogsz ülni egy hamar ha csak gondolkozol a dolgon mi legyen .Figyelni kell a használt autót jogfogást .Facebook- használtató adok veszek csoportokat messzire kerüljétek el !
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2380 üzenetére
Igaz is. Köszi a tippet.
-
L4mie
veterán
Tavalyi tapasztalatom alapján mondhatom, hogy nagyon gyorsnak kell lenni ha hahun akartok kiszemelt közkedvelt autót venni, én corollára vadásztam, volt hogy 2 óra alatt elvittek egy frankó állapotban, jó áron kínált kocsit.
Én az enyémet hírdetés feladása után kb 1 órával hívtam másnap el is hoztam, és szerencsém volt vele. /mert mondta a toyota szalonos nepper srác, hogy kb. 3 pesti neppertársa és 2 civil menne érte vidékre még aznap, na ebből valszin 2 érdeklődő volt az igaz 1 nepper 1 civil, de akkoris/
Kb. félóránként frissítettem a hahu-n a listát.
-
válasz
z123456789 #2379 üzenetére
Azért nem teljesen reménytelen, csak a magánszemélyes hirdetéseket kell figyelni. Azokból volt néhány, míg én keresgéltem és hamar el is tűntek. HAHU-n regisztrálsz és be lehet állítani az "Autóvadász" menünél néhány paramétert, ami alapján naponta küldi a friss hirdetéseket.
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2377 üzenetére
Baszki.
Akkor ez nagy menet lesz. Na mindegy. Megpróbálok hideg fejjel gondolkdni. Sajnos én nem fogom tudni emelni a keretet. Végső esetben visszamegyek a civic-hez, és megoldom máshogy a változó igényeket.
Találtam még egyet, ráadásul ez közel van hozzám. Ez már jócskán 200e km felett van, de legalább remélem az a rendszám van rajta, még az is lehet hogy ott vették. -
válasz
z123456789 #2375 üzenetére
Bocs mindenkitől a tripláért, de még Safranek mondta a Becsületesnepper-t, nála érdemes lehet vásárolni. Pont van egy 1.8-as Avensis, igaz, 5 ajtós. S akkor már aztán tényleg mindent átadtam, amit én tapasztaltam
-
válasz
Még néhány infó, hogy spórolj a telefonszámlán: EZÉRT a kocsiért se fájjon a szíved. Aztán, nálunk jött az ötlet, hogy akkor már legyen fiatalabb kocsi, picit emelünk a kereten és sokáig EZ volt a kedvenc, de szerintem ez is külföldi és ezt is hirdetik február óta. Arany igazság, hogy amit nem vesznek meg 1 héten belül, azért nem érdemes kapkodni.
Aztán adta magát, hogy, ha már ennyit kiadnánk egy 8 éves használt kocsira és megtehetjük, vegyünk inkább egy újat. Még futottam egy kört márkakeres használt vagy teszt Toyotákra, de azoknak is brutális árai vannak.
-
válasz
625Ft-ért 2 kocsi adatait tudod megnézni rendszám alapján, alvázszám alapján nem. Éppen ezért külföldről szerzett példányoknál még ennyit sem fogsz tudni. Kell hozzá ügyfélkapu regisztráció.
A legszomorúbb, hogy ezek az adatok 2013 óta ott vannak a nyilvántartásban, mégsem tesz a hatóság ellene semmit.
Én felhívtam a Toyota márkaszervizeket is, hogy az állapotfelmérés mire jó. 30eFt és csak annyit tudnak megmondani, hogy érdemes-e megvenni a kocsit vagy sem. Még ők sem tudják megmondani, hogy valójában mennyit futott a verda, alvázszám alapján talán legalább a szervizháttere kiderül, de ennyi.
Sok olyan hirdetés is van, hogy oda van írva, hogy érvényes magyar okmányokkal, aztán mikor az ember felhívja, kiderül, hogy rohadtul nincsenek magyar papírjai, de benne van az árban.
Több, mint 1 hónap vergődés és családi kupaktanácsok meg miegymás után én végül befizettem az új Suzuki Vitarára. Nyilván 2x annyiba kerül, mint amennyit eredetileg szántunk autóra, de mivel nem vagyok az a nagy autócserélgető fajta, ~15 évre le van tudva a probléma. Új Toyota az viszont tényleg drága, alsó hangon 6 millió. A Vitara kijön 4,5-ből
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2372 üzenetére
Na hallod!?!
Tegnap le sem esett hogy mit kell nézni? Te atya ég! Ezt a verdát is néztem. És ez végül is melyik rendszer? Csak mert olvasom hogy a KEHKK vagy milyen oldalon van bizonyos fokú rálátás a kocsikra, de nem találom a felületet.
Ez alvázszám alapján keres, vagy rendszám?
Nem is néztem hogy hol van az a kinézett kocsi. Mondjuk engem alapból megvezetnek a pesti zsiványok könnyedén, aki a világ végén lakik amúgy is, nem kell messzire mennem.
És végül mit vettél ha megkérdezhetem? Csak mert nem mindegy hogy használt Avensis, vagy egy új. :S
Elképesztő pofátlanság. És ez még is hogyan lehet fent továbbra is? Hihetetlen ez az használtautópiac MO-n. -
EZ AZ. Fél karomba is fogadtam volna, hogy még meg van
Azóta, mióta elkezdtem keresni Avensis-eket, az meg úgy február eleje volt. Külsőre, belsőre amúgy jó állapotban van, tartozékai meg vannak. Csak, ahogy itt a topicban végül megfejtették, hogyan kerülhetett bele 2 nap alatt 100e km, hát úgy, hogy jó eséllyel kicserélték az órát, majd eladás előtt visszarakták az eredetit.
Szerelőm egyébként azt mondja, hogy az 1.8 motor jobb olyan szempontból, hogy könnyebben szervizelhető ill. az írják, hogy a 2.0 alig megy jobban, de többet fogyaszt.
-
INMOTEP
őstag
válasz
Dark Archon #2372 üzenetére
És ez az 1.8 as milyen árban volt ?
-
válasz
z123456789 #2364 üzenetére
Így bízz ezekben a hirdetésekben:
S ez leinformálható, magyar rendszámos kocsi volt. Külföldinél még ennyit sem tudsz megnézni. Ez meg az N&N, ahol a kinézett kocsid van. Két homályos fickó, alapítva 2014-ben (szvsz az Élessarok meg az Autópiac messziről kerülendő).
Egy hónapja keresgéltem én is Avensist, meg is néztem jó párat, még Gödöllőn is jártam egy 13 éve alapított cégnél, de ők sem győztek meg. Ez sem lesz az évszázad vétele, ha nincs akkora mákod, hogy egy magánszemélytől kifogsz egy jobb példányt. Én végül egyébként feladtam a használtautó vásárlást, de nem akarlak elkeseríteni
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
z123456789 #2368 üzenetére
Nézd én nem akarlak befolyásolni ,mindenki azt vesz amit akar és ami a legmegfelelőbb .Eddig elég sok benzines kocsink volt ,de a fogyasztást nem tudom egyszerűen megszokni .Nameg hogy pörgetni és kell húzatni az autót ha az ember haladni is akar ,ez ellözésnél teszi bizonytalanná a sofőrt .Ami eddig benzines kocsink volt mind 7-8 liter körül fogyasztott .... 1.6 tól 2.0 benzinesig Opel Ford VW .... ((Egyedül régen amikor még 1 es Fiat Puntónk volt az evett 5-6 litert ,de ez régi autó és kis kategória )) Énis féltem kiadni ennyi pénzt egy diesel-ért de nem bántam meg ,volt már Passat 1.9 PDTDI azt sem bántam meg mert nyomatékban tapadsz az üléshez már mondhatni alacsony fordulaton .Ez pedig Avensis-ben még jobb mint Passat-ban volt mert a váltó áttételezése jobb ,azért is eszik még kevesebbet pár dl-el .Autópálya 130 as tempóval 5.3 ra jött ki a fogyasztása ,pedig csak egy 5 ös váltó van benne .Ezt a szintet a Passat is csak egy 6 sebességes váltóval tudja überelni . Ha a vételárat nézzük a piacot nem sok a különbséget látok a Diesel és benzines között .Persze megértem ha benzinest akarsz venni ,ha sok a rövid táv főleg város és nem számit + 2 liter többletfogyasztás akkor benzinesnél maradj .Mert nekünk annó Passat 1.9 PD nél megsínylette a sok rövid távot
Az olaj elkezdett felhabosodni a sok állandó rövidtávok miatt ,majd a turbó geometria is állandóan leragadt és nőtt a fogyasztás is legalább 1 literrel ....... Mint tudjuk diesel- hogy felmelegedjen legalább 2x annyi idő kell mint egy benzines társának .Egy szó mint 100 én azt tudom tanácsolni ha rövid táv sok akkor benzines jó választás lesz ,megkiméled a pénztárcádat is valamelyest és a kocsi életét is
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
z123456789 #2364 üzenetére
Érdekes mert ha a 2003 és 2006 évjárat körüli Avensis 2.0 D4D Motorról van szó én rosszat nem igen halottam róla ,a 2.2 esről viszont ez már nem mondható el .Mindenki óva intett ettől ,hengerfejproblémák leömlő repedéstől mindent olvastam már ezekről .Én szerintem ha egy ilyen 2.0 D Diesel motor nincs túlhajtva túlpörgetve ,nyugott a sofőr .Az előirt szerviz intervallum előtt pár ezer km el szervizeli a vilgágból kimegy ,na meg persze jó helyen tankol normális üzemanyagot .Ez az én véleményem hogy ebben az esetben nincs mitől tartani .
-
z123456789
addikt
Üdv mindenkinek!
2 Civic után a megváltozott körülmények, és igények miatt konkrétan egy Avensis 2gen kombiban gondolkozom. Most olvastam hogy ennek a dízel motorja pont bele tartozik a 20 kevésbé ajánlottak közé. Nem is baj, mert amúgy is inkább benzinest szeretnék, lévén, hogy ha mondjuk 2 éven keresztül elromlik benne valami dízeles kütyü, akkor azok ha jól tudom 2/300e-es tételekre rúghatnak. Na azt a pénzt inkább elbenzinezem, és talán kevesebb is a karbantartási költségem, talán még nyugodtabban is alszom.
Ezzel az autóval kapcsolatban ha valakinek van, és lenne is kedve tapasztalatokat írni, megköszönném. Találtam is egyet, ami túl szép hogy igaz legyen, pláne, hogy még az ára is úgymond jó lenne. Nem ismerős valakinek?Az igényeket azért megpróbálom összefoglalni, hogy ha van esetleg ajánlat, be tudjuk határolni a dolgot. Köszönöm.
-kombi
-esetleg vonóhorog
-benzines
-ködlámpa (klíma meg úgy is van benne, ha már ködlámpa is)
-rendes karbantartás mellett fusson el 4-5 évet/200 000 km-tHarmadik kocsim lesz, amit szeretnék nagyon megfontolni, ezért bocs a hülye kérdésekért.
Az előző kettő nem volt az évszázad vétele sajnos, hozzáteszem nem azért mert nem jó a Honda Civic.
-
INMOTEP
őstag
Avensis T25 ös tulajok egyáltalán vannak itt ?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2360 üzenetére
Nem elvitték az orrom elől, na itt sem adok tippeket!
-
KMT
addikt
válasz
Tele von Zsinór #2359 üzenetére
És még ennél olcsóbban is ki lehet fogni, kis szerencsével. Én 600-ért vettem. Igaz, a kuplung és a lamdba szonda kb halott volt.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Tele von Zsinór #2359 üzenetére
Ó igen egyre inkább bejön ez a veselámpás 1.4 vvti , van is fent egy gyönyörű a hahu-n metálbordó színben csak sajna túl magas az ára az én keretemhez.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PeeterssoN #2358 üzenetére
1.4 vvti klímásom van, pár nap múlva lesz egy éve, hogy az enyém, akkor 900-ért vettem. Tökre elégedett vagyok vele, igaz, nem panaszkodnék nagyobb motorra, de helyváltoztatásra használom és nem gyorsulási versenyre, erre elég az 1.4. Mostanában melóba is ezzel járok bkv helyett, napi kb. 25-30km, plusz párhetente hazajárás pályán. Átlagja 7 liter körül mozog most, télen, fűtéssel.
Szóval ne vesd el ezt teljesen. Suzukis ismerősöm ma este ment vele egy kört, vigyorgott végig, hogy milyen szépen reagál a kormányra és a gázra. Aztán megnéztük, mit tud az abs
szerk. láttam Ragadozó képeit, az enyém így néz ki a szelepfedél alatt
szerette valami állat az előző tulajnál.
-
PeeterssoN
őstag
Ahogy elnézem el fog tartani a keresgélés, 1.6 alig akad ami megfelelne.
1.4 vvti klimás szépek meg huzos az áruk. -
INMOTEP
őstag
Üdv ,mindenki .A mai nap én is Toyota tulajdonos lettem egy 2005 ös Avensis kombi 2.0 D4D Személyében , lenne egy olyan kérdésem hogy kiégett a jobb első fényszóróban az égő .Milyen megy bele és hogy férek hozzá az izzócseréhez ? Eddig jól teljesít ,fogyasztása eszméletlen 5.2 re jött ki autópályán
-
ugyanezt írtam én is, hogy nem megfelelő kenés miatt előfordulhat ilyesmi, de ez minden autóra igaz...apósom szomszédjának Suzuki Altojában megállt a dugattyú...egyik nagy áruház olaját tette bele és nem pár ezer km volt a periódus se...párom nagy bátyja jó pár év után cserélt olajat, miután megkérdeztem mikor cserélt utoljára...ez jellemző Magyarországon sajnos.
Szomszédom opel astra G-je (olaj evés jelentős, elfogyott az olaj, vezérlés csere kellett):
Enyém, Corolla TS VVTL-i 2ZZ-GE (lift bolt csavar csere):
-
lsc
nagyúr
válasz
Ragadozó #2354 üzenetére
Csak megtaláltam, itt [link] is írnak róla. A szomathelyi toyota szervizvezető szerint üzemanyag gond lehet, osztrák kocsin nem találkoztak ilyennel.
Az első széria 4A-FE/4E-FE motorjait is csak úgy lehet kikészíteni, hogy az ember nem megfelelő olajat használ, és elhanyagolja az olajcserét – ilyen esetekben 250 ezer kilométer táján kezdi enni az olajat. Ilyenkor sosem a szelepszárszimmering az ok, hanem az olajlehúzó gyűrű letapadása. A hengerfal még ilyenkor sem szokott károsodni, a motort szét kell szedni, a gyűrűhornyot kitakarítani, lesíkolni a hengerfejet, összerakni és menni tovább, legalább még egyszer ennyit.
-
Akkor te kifogtál pont olyan példányokat, sajnálom. Én elég sok E11-es tulajt ismerek, semelyik nem panaszkodik olajcsipegetésről. De nem kell elfelejteni, ezekben a korból adódóan is azért már van futásteljesítmény és fene se tudja milyen olajat és egyáltalán cseréltek-e...sok olyan motort láttam már, ami arra utalt, hogy nem kapott megfelelő karbantartást. Apámékkal is veszekszek mindig, hogy cseréljünk olajat
Nekem 6 évig volt egy JT-és E11-em béka lámpás, 4efe motorral. 120 ezer km-re emlékszem, amit én tettem bele, talán 240 ezer volt benne, mikor becseréltem egy E12-re. Nekem nem ette az olajat. De lekopogom, az E12 1.4 se és most a TS se eszi...
-
rob210
nagyúr
válasz
PeeterssoN #2351 üzenetére
A corolla az 1.6~os motorral egésszen élhető szerethető.
Az a klímázást is jobban bírja. -
lsc
nagyúr
válasz
PeeterssoN #2351 üzenetére
1,6-os jobb, nem kell neki annyira nyomni. Élhető az 1,3-1,4 is, de ha van 1,6-os akkor inkább azt.
-
PeeterssoN
őstag
Igazából a fogyasztás lesz a mérvadó így maradok a Corollánál. Városban Bp. fogom használni napi szinten munka-otthon odavissza 35 km + havi 1 alkalom 400km autópálya és persze országúti is lesz benne. Hegyvidéken lakom a budakeszi utat rengeteget használom. Néztem egy 1.6 ost a régi motorral az jobb, vagy elég az 1.4-esnek mondott 1.3 as is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Subaru topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest