Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Érdekes mert ha a 2003 és 2006 évjárat körüli Avensis 2.0 D4D Motorról van szó én rosszat nem igen halottam róla ,a 2.2 esről viszont ez már nem mondható el .Mindenki óva intett ettől ,hengerfejproblémák leömlő repedéstől mindent olvastam már ezekről .Én szerintem ha egy ilyen 2.0 D Diesel motor nincs túlhajtva túlpörgetve ,nyugott a sofőr .Az előirt szerviz intervallum előtt pár ezer km el szervizeli a vilgágból kimegy ,na meg persze jó helyen tankol normális üzemanyagot .Ez az én véleményem hogy ebben az esetben nincs mitől tartani .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gyúrósok ide!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest