Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12313) Cifu válasza mala_X (#12311) üzenetére


Cifu
nagyúr

A Yaris Cross vadonatúj típus. Amikor augusztusban voltunk a Toyota Mayernél, akkor azt mondták, hogy októberre ígértek (akkor) cirka 10 autót készletre, de már ott is rezeg a léc. Szeptemberben tudomásom szerint még mindig nem volt sehol tesztautó se, legalábbis amikor bent voltunk, továbbra is csak a helye volt meg...

Ez feltehetően nem globálisan minden típust érintő eset, ahogy olvasgatok már külföldi fórumokat, a briteknél pl. júliusi megrendelésű, októberre ígért sima Yaris Excel esetén már van, aki 2022 márciusi csúszásra vonatkozó értesítést kapott.

Corollánál (1.8 hibrid) olvastam olyat, hogy augusztus végén rendelte a fazon, és október 14.-ére már szállítanák, sőt, 26 nappal a megrendelés után már gyártásba is került az adott autó.

Nekünk a szintén augusztus végi rendelésű Corolla hibrid HB novemberi gyártásra és decemberi szállításra van előre vetítve, de kérdés, hogy ezt tudják-e tartani.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.