Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Total Commander

Hozzászólások

(#1851) Relisys


Relisys
senior tag

Sziasztok!

A következő megoldásra lenne szükségem:
Van egy mappa, amiben van nagyon sok almappa. Mindegyik almappa tartalmazza ugyanazt a fájlt (név és kiterjesztés is megegyezik). Hogy tudnám egyszerre az összes mappában felülírni ezt a fájlt egy másikkal, melynek természetesen ugyanaz a neve és a kiterjesztése is?

Előre is köszi!

(#1852) Fire/SOUL/CD válasza Relisys (#1851) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

1. belépsz abba a mappába, amiben a sok almappa van
2. ALT+F7, amit keres-hez beírod pontosan a kívánt fájl nevét és keresel, majd keresés végeztével a keresési ablak jobb alján rákattintasz az Ablakba gombra, így bekerülnek (most csak példa kedvéért) a bal oldali panelbe
3. jelöld ki a bal oldali panelon az összes fájlt, jobb oldali panelon állj rá a kívánt fájlra és F5
4. a megjelenő másolási ablakban katt a Beállítások gombon és jelöld be a Másolás mindegyik kijelölt célhelyre opciót és okézd le. Mindez képben: [link]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#1853) Relisys válasza Fire/SOUL/CD (#1852) üzenetére


Relisys
senior tag

Köszönöm!

(#1854) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv! Megoldható, hogy ha másolok, akkor ne állítsa le a másolást, mert túl hosszú egy fájlnak a neve? Tartsa meg a neveket, mindegy milyen hosszú.

[ Szerkesztve ]

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#1855) fatal` válasza tknof1871 (#1854) üzenetére


fatal`
titán

Sajnos nem, pedig én is kerestem már ilyen beállítást, de nem találtam.

(#1856) Relisys válasza Fire/SOUL/CD (#1852) üzenetére


Relisys
senior tag

Szia!

Kipróbáltam ahogyan írtad, de nem írja felül a fájlokat. Más javaslat?

köszi

(#1857) Fire/SOUL/CD válasza Relisys (#1856) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Nincs más javaslat, mert 2 dolog lehet a háttérben
1. Bugos/Warez TC (UP)
2. User error (be is lehet jelölni másolás előtt a felülírást(nem is kérdez ilyenkor) vagy másolás megkezdésekor rákérdez a felülírásra(ott meg azt kell választani, hogy írja minden felül))

Ettől a 2 ponttól eltekintve, ebben a galaxisban mindenkinek felülírja. :DDD

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#1858) Relisys válasza Fire/SOUL/CD (#1857) üzenetére


Relisys
senior tag

7.55 -el nem volt jó. Most frissítettem a legújabbra és most ok:) Köszi!

(#1859) tknof1871 válasza fatal` (#1855) üzenetére


tknof1871
őstag

Őszintén szólva ez akkora hiányosság, mint az univerzum. Az ember vár és vár, mikor fog megállni a másolás, aztán elalszik. Reggel meg azt látja, hogy amíg aludt, addig megállt a másolás. Hát valami ismétlődő hangjelzést adjanak legalább. :W

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#1860) kutga


kutga
nagyúr

Sziasztok!

TC Lemezegység-gombsorára szeretnék állítani pár mappát amiket gyakran kell használnom (nem meghajtót, hanem azokon lévő mappákat). Van erre lehetőség, vagy egyéb más mód a gyors elérésre?

Let the Zone take me if I am.

(#1861) andorra válasza kutga (#1860) üzenetére


andorra
őstag

CTRL-D mappalista, bármennyit hozzáadhatsz. Egérrel a * jelen éred el.

(#1862) fatal` válasza kutga (#1860) üzenetére


fatal`
titán

A felette lévő eszköztárra lehet kitenni mappákat, megfogod és odahúzod. :)

(#1863) kutga


kutga
nagyúr

Ejha, mindkét megoldás nagyon tetszik, köszi! :R

Let the Zone take me if I am.

(#1864) general


general
addikt

sziasztok! próbálom keresgélni, de nem találom, biztosan, mert másnapos vagyok... :)
szóval hogyan lehet skineket installálni? letöltöttem egy packot, semmi extra, 3 dll fájl és egy png, kicsomagoltam a TC könyvtárába, de nem történik semmi. :B ritkán használom ezt a progit, de néha kell.
segítenétek?

(#1865) Sk8erPeter válasza Fire/SOUL/CD (#1830) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Na, köszi megint az ajánlást, és bocs, hogy csak most reagálok érdemben, nem akartam addig írni, amíg fel nem térképezem a szoftver lehetőségeit, hogy ne oda-vissza-kérdezgetés legyen belőle.
A Helium Music Manager tényleg egy nagyon igényes program, kellemes felülettel, iszonyú sokat tud, lehet használni hozzá MSSQL és MySQL adatbázist, nagyon komoly tagelési (és akár ez alapján fájl-átnevezési) lehetőségek vannak benne, rengeteg szempont szerint lehet rendezni, kategorizálni a zenéket, szóval eléggé ott van. De a probléma az, hogy sajnos pont azt a célt nem tudja kielégíteni, amit szeretek a MusicBrainz Picardban, hogy metaadatokat küldjön el az adott zenéről a MusicBrainz szervereinek, ami az - amúgy közben publikussá tett - elég bőségesen feltöltött adatbázisából kotorászva talál egyezőségeket bizonyos fájlokra, és egész jó hibaaránnyal dolgozva fel is kínálja az adott számhoz potenciálisan tartozó tageket, amit aztán eldönthetek, hogy elfogadok-e vagy sem.

A Helium Music Managerben van egy "Download artist information" menüpont:
Helium Music Manager 'Download artist information' menüpont

nos, ez készít egy ún. audio fingerprintet, tehát legenerál egy ún. AcoustID-t, és ezt menti is, ezenkívül megpróbál leszedni az adott előadóról információkat (pl. comment tagbe tesz egy rövidebb leírást az előadóról), de ezenkívül nem keresgél a konkrét adatokra.

Konkrétabban a dolog menete:

Generating AcoustID:

Helium Music Manager - Generating AcoustID

aztán "Looking-up MusicBrainz ArtistID":

Helium Music Manager - Looking-up MusicBrainz ArtistID

utána van egy "Downloading artist data (<<XYZ előadó>>) - file 325/1382" vagy hasonló, de magát a potenciális tageket sajnos nem szedi le.
Legalábbis én hosszas keresgélés után sem találtam ilyen lehetőséget.
Ha mégis tudsz ilyenről, ne kímélj.

Amit még ezenkívül nem találtam meg egyelőre, hogy hogyan tudok bizonyos kategórián belül lévő fájlokat NEM playlistbe exportálni (eddig csak azt találtam), hanem simán generálni egy gyűjtőfájlt pl. a fájlnevekről, hogy esetleg ezt használjam fel a MusicBrainz Picardnak paraméterként való beadáshoz.
Bár ha tanulmányoznám a Heliumnál az azóta MySQL-be beállított adatbázis szerkezetét (majd átállítom MSSQL-re, de most épp nincs telepítve az az adatbázis), biztos jó sok tökölés után rájönnék, hogyan generáljam le a megfelelő query-vel a nekem szükséges listát, de csak van egyszerűbb módszer. :D (Na meg a playlistből nekem nem kellő infókat regexpekkel kiszedésnél is.)

+ (#1834) hunfatal :

Ha jól értettem, arra gondoltál, hogy parancssorból indítsam el a progit, úgy, hogy paraméterként beadom neki a megfelelő fájlneveket, teljes elérési úttal. Az ötlet jó, tényleg működik, pont azokat a fájlokat kapja paraméterként a MusicBrainz Picard, amiket beadtam, csak az a gond vele, hogy van egy bizonyos korlát, amennyi fájl beadható neki, vagy simán a karakterek száma levágódik a parancssori argumentumnál, ezt konkrétan nem tudom, melyik korlátozás az oka (a szoftver vagy pedig maga a parancssor jelent szűk keresztmetszetet ilyen tekintetben).

Igazából az lenne a jó kombináció, ha össze lehetne gyúrni a MusicBrainz Picardot és a Helium Music Managert, mindkettő előnyeivel. A MusicBrainz Picardnak a lényegén túl (AcoustID és egyéb metaadatok alapján tagek keresése), ami elég jól működik, maga a felülete elég ostoba, szóval túl sok lehetőséget nem kínál. Most az alternatívaként felajánlott szoftverek listáját kezdtem el nézegetni, letöltöttem onnan pár progit, de eddig nem váltotta be a reményeket, amit igazából pont szeretnék (szűrni bizonyos tagek hiányára, aztán ezen lista alapján lekérni a számhoz potenciálisan tartozó tageket).

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#1866) fatal` válasza Sk8erPeter (#1865) üzenetére


fatal`
titán

Igen erre gondoltam. Nem konkrétan parancssorra gondoltam (bár az is működőképes), hanem egy kicsi alkalmazásra, ami betölti a textfájlt, ciklussal végigszalad a sorain és hívogatja az exét. A végeredmény lényegében ugyanaz. A parancssor nem hiszem, hogy korlátot jelent, ez inkább egy bug lehet a szoftverben. Nem használok ilyesmit, így nem tudom, csak egy ötlet volt, ezekszerint sajnos nem működőképes. :(

(#1867) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#1865) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Rájöttem, hogy tudom a Helium Music Managerből a kiválasztott fájlokat közvetlenül a MusicBrainz Picardba küldeni! :)

Van egy olyan menüpont, hogy Advanced > External applications. Itt az Options...-re rákattintva hozzáadhatók külső alkalmazások, valamint a megadandó paraméterek:

Helium Music Manager: Advanced - External applications - Options...

Helium Music Manager: Advanced - External applications - Options...

Helium Music Manager: Advanced - External applications - Options...

és ennyi.
Kiválasztom a megfelelő fájlokat, majd rákattintok az általam létrehozott Advanced > External applications > "Küldés a MusicBrainz Picardba" menüpontra, és pont az történik, amit korábban szerettem volna: egy szűrt listában előforduló fájlokat közvetlenül át tudok küldeni a MusicBrainz Picardba.
Itt valamiért nem is jelentkezik az a probléma, ami a korábbi parancssori (cmd.exe) paraméterezésnél jelentkezett. :) Annak az okát még nem tudom, de a lényeg, hogy ez pont megoldotta a problémámat. :)

Sk8erPeter

(#1868) Sk8erPeter válasza fatal` (#1866) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"egy kicsi alkalmazásra, ami betölti a textfájlt, ciklussal végigszalad a sorain és hívogatja az exét"
Az jelen esetben azt eredményezte volna, hogy minden "hívogatás" (cikluslépés) elindított volna egy példányt az alkalmazásból, az meg nem túl jó. :P Legalábbis ha tényleg arra gondoltál, hogy minden cikluslépésben szó szerint "hívogatja" az exét egy-egy újabb argumentummal. Itt nem oldották meg a csupán egypéldányos futtathatóságot. Szóval "egyszerre" kell beadni az alkalmazásnak az argumentumokat.

"A végeredmény lényegében ugyanaz. A parancssor nem hiszem, hogy korlátot jelent, ez inkább egy bug lehet a szoftverben."
Igazából az előbbi hsz.-emben leírt megoldás szerint mégsem a szoftverben van a hiba, mert az ott leírt megoldással nem jelentkezett még nagyon sok fájlnál sem a para. Most próbáltam 202 db fájl egyszerre történő átküldésével, és mindegyik "megérkezett" argumentumként. :K

Szóval úgy tűnik, a parancssori hívás rengeteg argumentummal (elég rendesen kellett tekerni, mire az aljára vagy tetejére értem az átpasszolt listának az első kísérletnél) jelenti valamiért a "szűk keresztmetszetet" ilyen szempontból, csak egyelőre nem tudom, mi a konkrét oka (karakterkorlát, vagy micsoda, nem vágom).

De a lényeg, hogy végül sikerült megoldani a problémát. :C

Sk8erPeter

(#1869) fatal` válasza Sk8erPeter (#1868) üzenetére


fatal`
titán

Ja hogy egyben küldted, így már ok, valóban lehet ilyen korlát, mert baromi hosszú lesz az argumentum lista. :)

De mindegy, a lényeg, hogy megoldódott a probléma. :)

"Az jelen esetben azt eredményezte volna, hogy minden "hívogatás" (cikluslépés) elindított volna egy példányt az alkalmazásból, az meg nem túl jó."

Azt hittem ez a cél :) Mint mondtam nem ismerem a programot, félreértettem az eredeti problémát. :)

(#1870) Sk8erPeter válasza fatal` (#1869) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Megtaláltam (innen), a maximum korlát 8191 karakter:
"On computers running Microsoft Windows XP or later, the maximum length of the string that you can use at the command prompt is 8191 characters."

Az az érdekes, hogy amikor levágódott (pl. a nagyon sokadik argumentumnál "D:\Akármi\Tökmindegy\Blabla" stringből lett "D:\Akármi\Tök (idézőjel a végéről szándékosan lehagyva, idézőjellel adtam át a szóközt is tartalmazó elérési utak miatt), így kapta meg paraméterként a program), akkor egyszer kíváncsiságból megnéztem, és olyan 6500 karakter környékén volt a korlátozás, mert bedobtam Notepad++-ba, aztán megnéztem a hosszát, ezért azt gondoltam, akörül van; de a 8191 karakter azért ennél jóval több, szóval érdekes... na mindegy, majd kipróbálom másképp is.
Ezek a dolgok ilyenkor azért sem hagynak nyugodni. :DDD

Sk8erPeter

(#1871) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#1870) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Kipróbáltam, ez a szöveg még túl hosszú, ha innen eltávolítom az utolsó "j"-betűt, akkor már befogadja a képen látható e:\Documents>echo_arguments.bat. :D (A .bat-fájlban csupán az összes argumentumot kiíratom egy fájlba: echo %* > echo_arguments.txt) Ez így 8166 karakter, a j betű nélkül 8165. Egészen pontosan a 8191 nem értem, hogy jön össze, maga a teljes "e:\Documents>echo_arguments.bat" string 30 karakter, tehát akkor az már 8195 lenne, az már sok, 4 karakterrel több az elfogadottnál; simán az "echo_arguments.bat " (szóközzel) pedig 19 karakter, úgy meg 8165+19=8184 karakter lenne, az meg kevés, na szóval nem értem, pontosan a 8191 karakter miből jött ki, pedig én mindent megpróbáltam, hogy kiderítsem. :DDD

Sk8erPeter

(#1872) dodopek


dodopek
addikt

Sziasztok!
Mit gondoltok TC képes arra, hogy egy nagy file-t feltöltök ketté vágva a szerverre, majd mindkét ablakban a távoli dolgokat nyitom meg, és egyesítem a file-t? Kb 800Mb, és 3x próbáltam meg feltölteni, de nem sikerül.Valszeg bontja a szerver a kapcsolatot, mert mindíg 80-90% körül áll le...

(#1873) dodopek válasza dodopek (#1872) üzenetére


dodopek
addikt

Semmi...
Kiderült, hogy lehet folytatni. Remélem így jól tölti fel... :B

(#1874) nagyfejü


nagyfejü
őstag

Hali!

Számomra ismeretlen a TC de most rá vagyok kényszerülve. Hálózati meghajtó csatlakozása , ilyet kellene csinálnom ./totalcommanderben hálózati meghajtó csatlakoztatása: \\192.168.1.1\mnt, betüjel=bármi/

Namost ha rányomok a hálózat hozzáadása gombra akkor feldob egy ablakot ahol választhatok meghajtó betűjelet meg foldert.
Hogy kellene beállitanom hogy jó legyen?

üdv

(#1875) canniball válasza nagyfejü (#1874) üzenetére


canniball
nagyúr

A meghajtó betűje tetszés szerint, a mappát pedig vagy kitallózod vagy beírod az útvonalat.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#1876) Sk8erPeter válasza nagyfejü (#1874) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Lehet, hogy félreértem, amit írsz, akkor szólj, de hálózati elérési utat egy betűjellel is tudsz helyettesíteni net use-zal az egyszerűbb elérés érdekében parancssorból, így TC-ben is a megfelelő betűjellel el tudod érni:
http://ss64.com/nt/net_use.html
...már ha ez segít, számomra kicsit homályos volt a leírásod.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#1877) fatal` válasza nagyfejü (#1874) üzenetére


fatal`
titán

Ennek kevés köze van a tc-hez, ezt windowsból tudod intézni. Start menü keresőjébe (vagy xp-n a futtatáshoz), vagy TC-n alulra beírod, hogy \\gépnév vagy \\ip-cím, megjelennek a megosztott hálózati mappák, jobb klikk az egyiken, hálózati meghajtó csatlakoztatása, beállítod a betűjelet és kész. Esetleg bepipálod, hogy belépéskor újracsatlakoztatás, akkor nem kell minden bootnál beállítani.

(#1878) kovacspityu


kovacspityu
csendes tag

Total Commanderrel próbálok 4 db FLV file-t egyesíteni. El is vannak nevezve XY.001, XY.002 stb...A TC egyesíti is őket, üzeni, hogy sikerült(de "a CRC fájl nincs meg" ), az új fájl kiterjesztése "fájl", a mérete a 4 db összege. Mikor lejátszom, akkor viszont csak az első részt játssza le. Mit csinálok rosszul? :((

(#1879) fatal` válasza kovacspityu (#1878) üzenetére


fatal`
titán

Ez nem így működik :)

TC-vel egyesíteni TC-vel darabolt fájlokat tudsz. FLV-hez valamilyen videóvágó, vagy célszoftver kell, ami egyesíteni tudja.

(#1880) kovacspityu válasza fatal` (#1879) üzenetére


kovacspityu
csendes tag

Köszönöm :R , akkor máshogy kérdezek: a Youtube-ról szeretnék egy előadást letölteni(IDM-et használok) - ami 4 részben van feltéve - és azt utána egybe varázsolni...erre mi a megoldás?

[ Szerkesztve ]

(#1881) Sk8erPeter válasza kovacspityu (#1880) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Én legutóbb az ffmpeg-gel fűztem össze videófájlokat, iszonyatosan egyszerű, csak létrehozol egy fájlt az összefűzendő fájlok nevével, és beadod paraméterként:

http://ffmpeg.org/trac/ffmpeg/wiki/How%20to%20concatenate%20(join,%20merge)%20media%20files#demuxer

Ilyesmi Windows alatt, parancssorból:

D:\Programs\ffmpeg\bin\ffmpeg -f concat -i list_of_your_files_to_concat.txt -c copy ffmpeg_output.mp4

list_of_your_files_to_concat.txt-nek tartalmaznia kell a fájllistát, a fentebbi linkben található formátum szerint.

Kedvelem az Any Video Converter Ultimate nevű progit is, amivel mindez kicsit felhasználóbarátabb felületen megoldható, lehet vele YouTube-videókat is letölteni.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#1882) Orgi


Orgi
őstag

Sziasztok,
több éves rendszerem húztam újra és valamiért nem megy a TC-ben az ftp letöltésnél az, hogy hozzáadja a kijelölt könyvtárat a letöltési listához. Hiába jelölöm be, hogy adja hozzá a letöltési listához azt mondja mindig, hogy nincs meg a fájl (ftplist.txt). Az érdekes, hogy kézzel sem engedi létrehozni a TC könyvtárába csak rendszergazdaként, de ha létrehozom nulla byte mérettel utána továbbra is ezt írja... mi lehet a baja? :(

(#1883) fatal` válasza Orgi (#1882) üzenetére


fatal`
titán

Az, hogy nincs írási jogod az adott mappára (gondolom UAC be van kapcsolva és a program filesba próbálod beszenvedni a text fájlt). Irányítsd máshova. :)

(#1884) Orgi válasza fatal` (#1883) üzenetére


Orgi
őstag

Köszi a választ, de ki van kapcsolva az uac, legalábbis ahol a vezérlőpulton belül lehet, ott lehúztam alulra (offra) a csúszkát...

(#1885) Sk8erPeter válasza Orgi (#1884) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Hát az elég rossz ötlet volt. Nem véletlenül találták ki az UAC-ot... :U
A fájlokra és könyvtárakra külön-külön teljesen egyedi jogosultságokat szabhatsz meg a jobb klikk-Tulajdonságok-Biztonság fülön, a jogok öröklődését is megszüntetheted, tehát állítsd meg megfelelően a jogokat, hogy a TC tudja írni/olvasni.

Sk8erPeter

(#1886) Orgi válasza Sk8erPeter (#1885) üzenetére


Orgi
őstag

Köszi a tippet, nem egészen értem miért nem volt rá írási jogom de itt valóban tudtam adni, ez volt a baja...

(#1887) xrvman


xrvman
őstag

Sziasztok!
A fényképezőgép a Számítógép alatt fényképezőként jelenik meg és ott a DCIM mappa. A mobiltelefon is mobiltelefonként jelenik meg és azon belül van a belső tároló, ill a kártya.
Total Commander ezeket nem látja, mivel nem USB eszközként / tárolóként jelenik meg.
Tudok-e valamit csinálni, hogy a Total Commander is láthassa ezeket az eszközöket? Valami beépülő vagy akármi?

(#1888) Sk8erPeter válasza xrvman (#1887) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Configuration - Display - Total Commander - Show parent dir [..] also in root of drive

Total Commander - Show parent dir also in root of drive

Ha ezt beállítod, akkor valamelyik meghajtó gyökérkönyvtárából is tudsz eggyel feljebb lépni, és akkor azt fogod látni, mint amit a Sajátgépben is láthatsz - így elérheted az ilyen eszközöket is, amit említettél.

Sk8erPeter

(#1889) fatal` válasza Sk8erPeter (#1888) üzenetére


fatal`
titán

És másolni is fog tudni (nem próbáltam még így)? Csak mert ilyenkor az eszközök MTP-n keresztül kommunikálnak a PC-vel.

Viszont van MTP plugin.

[ Szerkesztve ]

(#1890) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv! Eddig olvasható volt a TC-ben a mappa neve, ha kanjival volt írva. Most egy helyettesítő karakter van minden kanji helyén. De a windows rendesen kiírja a mappa nevét. A TC miért vesztette el a képességét?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#1891) xrvman válasza Sk8erPeter (#1888) üzenetére


xrvman
őstag

Látta, de nem volt jó, össze vissza másolt, olyant is amit nem jelöltem ki. Sőt onnan vissza is másolt egy mappát, mire megszakítottam.
Igaz újfent belépve nem láttam a szemeteket, de asszem nem az igazi.

(#1889) hunfatal: kifogom próbálni.

[ Szerkesztve ]

(#1892) Sk8erPeter válasza fatal` (#1889) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Igen, bár én eddig csak saját telóval, meg egy fényképezőgéppel próbáltam, azzal gond nélkül sikerült másolni, de nem a TC-s panel jelent meg a másoláskor, hanem a Windows-os stílusú.

(#1891) xrvman :
össze-vissza másolt? Mondjuk egy fájlnál rámentél F5-tel a másolásra, és helyette másolt két másikat, vagy mi? Hogy kell ezt elképzelni? Mert elég furán hangzik így.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#1893) fatal` válasza Sk8erPeter (#1892) üzenetére


fatal`
titán

"de nem a TC-s panel jelent meg a másoláskor, hanem a Windows-os stílusú."

Ok, így már értem. :) Működik az a lényeg, ezt még soha nem próbáltam azért kérdeztem, én az MTP plugint használtam, ha kellett. :) Igazából telefonhoz használtam, de most már ADB Plugint használok.

[ Szerkesztve ]

(#1894) Sk8erPeter válasza fatal` (#1893) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Nem lehet, hogy a 8.x verziókhoz már nincs szükség az MTP pluginre, mert itt már a korábbiakkal ellentétben működik? Bár csak tipp.

http://www.totalcmd.net/plugring/android_adb.html
Erre gondolsz? Nem ismertem, de lehet, hogy ki kéne próbálni. :)

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#1895) xrvman válasza Sk8erPeter (#1892) üzenetére


xrvman
őstag

Kissé ijesztően mutatta, de csak látszatra.
Bal oldalon egy "szrk" mappát elkezdtem másolni a jobb oldali ablakba, az a mappa megjelent normálisan és pluszban ami a bal oldalon volt a gyökérben, az megjelent a jobb oldali ablakban is. Ennek tetejébe a jobb oldali card mappa amibe éppen másoltam, megjelent bal oldalon is mappaként.
Nyomtam egy hatalmas mégse-t. Viszont, amikor meglestem a könyvtárakat, nem láttam őket. szóval kb ilyen. Látni kell.
Aztán fogtam és inkább Windows alól másoltam.

(#1896) fatal` válasza Sk8erPeter (#1894) üzenetére


fatal`
titán

Én sosem használtam a ..-t a főkönyvtárban, ezért nem tudtam, hogy onnan hozzá lehet férni. Szóval lehet, hogy ez működik a régebbiekben is.

Igen, erre a pluginre gondoltam. :) Hasznos cucc.

(#1897) xrvman válasza Sk8erPeter (#1894) üzenetére


xrvman
őstag

Pedig itt van egy fórum, ahol még most is írogatnak erről.
http://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=32928

(#1898) dbius válasza Sk8erPeter (#1894) üzenetére


dbius
veterán

Ej, de jó, hogy linkelted az adb plugint, mert ami eddig nekem volt, az nem működött - ezért én is mtp plugint használtam - viszont az általad linkelt adb plugin úgy megy, ahogy kell és elég sok feature van benne! :R

(#1899) xrvman válasza xrvman (#1897) üzenetére


xrvman
őstag

ez már jobb, ugyanis 64 bites. köszi.

(#1900) HZoli87


HZoli87
veterán

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Total Commander
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.