Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mondta hogy először a kék kabátost fogjuk lelőni, mert az a végső aztán sorba jön a többi.

Meg akarta magyarázni hogy egy support build most megöli a DPS karaktert.
Ami valahol igaz is de nem azért van mert olyan jó szett, hanem mert gyenge lett a striker.
Ragadozó nem noob szett??!!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
M8. tagok nagyon bírták.
-
Anonymus23
veterán
-
törölt tag
Mengi iQ szintje a 40-ről komoly zuhanásba kezdett és mínuszba fordult.

-
törölt tag
Ma összefosta magát DmB Mengike meg az autista csapata. 100x lőttük le őket.

-
Dave567
veterán
Ez a X.O csapat, tudjátok kik ezek? Azon kívül, hogy csicskák tudom...
Kb egy év után felraktam az új gépre kipróbálni, rögtön ez a csapat jött velem szembe rugóként, lelőttek persze 4-en egy ellen, beszólás.. Megdöglesz köcsög, na mi van kis buzi...
Hát nagyon szép mondhatom.. -
törölt tag
A csapatnak üzenem, hogy "Medikíííít" 🤣😂
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
De ládából már nem ad emoteot- tegnap kb. 60-at nyitottam és egy emote sem volt.
-
törölt tag
Tegnap öltük az oroszokat de a sokadik haláluk után jöttek FAMAS rpm aimbot komóval. A FAMAS sebzése kb 300k/ golyó volt mert 0.0001sec alatt dobtuk el a pajzsokat.

Persze húzuk őket és már a szemük rángatózott az idegtől.

Lesz videó róla.

-
csiak
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
byebye hogy összeszedek egy teljes szettet

-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem kell annyit divatolni kérem, ja nekem megvala az összes, csak a selfies emote híjja, de már nem kajtaték utána.

-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
feltűnt nekem is, egyberakták összeset szerintem...kezdődik az átállás

Kellet a hely a Beta szervereknek

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Összegórták egybe, a vég kezdete.

-
Kiscsőke
aktív tag
Este jön valaki legendás küldiket csinálni? 8 után leszek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerkesztett- elküldtem.
-
Anonymus23
veterán
Azt én honnan tudjam? Soha nem csaltam online játékban...

Az, hogy mi jó neki ebben, azt olyantól kellene megkérdezni, aki csalást/makrót használt/használ.
Mindenesetre erősen beteg jellem kell hozzá szerintem.
Nekünk annyi jó van benne, amikor lelőjük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve amíg oda nem mész és nem látod, hogy mit csinál, addig nem tudhatod, hogy ki az és mi az.
Ha meg ott vagyunk, akkor miért futnánk el? Még manhuntként is odamegyünk adott esetben egy rugóra vagy rugó csapatra, nem hogy normál játékosként megnézzük már, hogy ki rugózik.
-
csiak
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
AIM bot-os pvp-ben

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerepelnek ennek az ügyes csaló GeneraLSmoker videójában.
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Tegnap este hólapátolás közben sem volt már semmi, a pulse se mutatott már senkit, így nem is kellett senkit sem lelőni. Mondjuk a hókotró biztos csodálkozott, hogy miért megyek fedezékbe, amikor megláttam, de amúgy minden rendben volt. Nem volt glicselés sem, meg szúka blátty sem

Aztán vissza a SH-ba és minden rendben lett
Csak egy átlagos havas téli este itt a városban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Este igen pedig ott már hárman voltunk.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sok X.O csitert instant ban mondom instant ban a csába.

-
csiak
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mondjátok már el nekem, hogy ebben a "játékformában" mi az élvezet???

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Ez a nesze semmi fogd meg jól kategóriájú válasz, amiből már egy tonna van a padláson...

Majd ha a EAC folyamat kiírja, hogy CCCP_Pazzo is banned meg LGD_AFRIKAN meg a többi köcsög repül a *****-ba, akkor elhiszem, hogy hatásos lépéseket tettek, de addig csak üres szöveg az egész.
-
arnikusz
veterán
Egy a csalás miatti hsz-re válasz a redditről:
Completely understand your frustration with cheaters in TD. The cheating reporting process is double-blind, so the person you reported doesn't know who reported them but it also means the reporter doesn't know the outcome of the investigation. We do this to protect the privacy of players.
However, I can assure you the dev team worked to improve all aspects in TD2, including taking steps to prevent cheating. More information about this will be released soon! Thank you for your patience with us.
Hát megtudjuk nemsokára.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Kiscsőke
üzenetére
Itt is van egy jó leírás tippekkel és tanácsokkal kezdő Survivalosok számára: THE DIVISION: SURVIVAL
-
arnikusz
veterán
Az összefoglaló tartalmazza a divtechek helyét, ha betanulod és kint nem tôkôlsz sokat akkor simán megvan egy ilyen szett. Mi annyit túléltünk, hogy betéve tudjuk az összes lelőhelyet. 45 perc körül már a DZ-ben vagyok 2 szűrős maszkban ésopakodva kifosztom a divtech lelõhelyeket, közben folyamaty gyógyszerezem magam, majd felgearelve megyek a kimentésre. 1.57 szokott lenni a teljes survival idő.
-
-
Nagus
senior tag
A napalm gyár egzotik ládájából kipottyant a hiányzó sarok. Pedig nem fűztem hozzá sok reményt, hogy ilyen hamar meglesz.

Én szeretem a túlélő módot bárkihez csatlakozom, bár az szívás amikor a kivonásnál több hunter tombol. Egy-egyben simán lenyomja bárki de ha többen vannak akkor ott durva dolgok szoktak lenni. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
EZ

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Tegnap mi is összefutottunk egy gyerekkel, strikerben csukta össze az egész szervert, mikorra mi odaértünk, akkor elfutott, azaz futott volna, mert a pajzs ellen nem működött az aimbot. Volt olyan, hogy futott, visszafordult egy gyerekre, az kb 0,2 sec alatt esett össze, és ezt megjátszotta, elég sokszor, de közben lelőni is elég volt, szóval elég érdekes "szettje" lehetett.
Aztán még siránkozott egy kicsit a D3 miatt, majd szervert váltott, mert többet nem láttuk. -
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jó pap holtig tanul
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap összefutottam egy 2 Striker- 1- D3 ügyes csapattal, na ezek közül a D3-as swax is csalt szépen, olyan sebzése volt, hogy a nomádot se perc alatt összecsukta. D3-ban sikerült leütni miután lettünk 5-en, na utána már nem D3-al jött és instant szedtek mindenkit.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Melyik szettre hajtasz?

-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezt tényleg nekem akartad írni?

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Terminálnál meg camp clintonban is van a vendornál classified láda ami garantáltan egy classifiedot ad. Legjobb persze global event ha egy bizonyos szetre hajtasz. Második legjobb open world boss farmolás, illetve néha a field proficiency ládákból is eshet, mint extra jutalon. Küldik alig dobnak, alapból csak legendaryn eshet classified de ott is ritka.
-
arnikusz
veterán
Farmoljátok a 16 PVE Bosst ők is dobálják bőven 25 perc egy kör és 4 óránként újra termelődnek, ha van 4 Alt akkor meg még nagyobb az esély.
-
XeeN
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Telitalálat!

-
Anonymus23
veterán

-
-
Van az már 3 év is...hetente változott a kínálat. Ha most is lehet kapni a tervrajzot mondanám, hogy csak meg kell várni, de valsz hamarabb kiesik mobból.
Igen, sok mindenre emlékszem. Ez a játék nagyon sok emlékezetes percet okozott nekem és teszi ezt a mai napig. Nem sok, 1200+ órám van benne, de egy percét sem bántam meg. A játék számomra hihetetlenül élvezetes, bár a társaság nem mindig volt a legjobb... nem is volt kérdés, hogy a 2. részt is megveszem. -
válasz
Csoffadalom
üzenetére
-
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Szia!
Sehogy.PVE boss-ok eloszeretettel osztogatjak.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Egyedi ékszerdobozka
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenesetre erősen beteg jellem kell hozzá szerintem.