Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Még mindig a mobok után kapod az LS ben a legtöbb pontot?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Múlt hét szombaton este 129k ponttal kezdtem, tegnap este már meglett a 512k pont is, azaz 383k pont gyűlt össze esti 2-4 órás LS-ezéssel. Tegnap este kb 8-11-ig toltam, konkrétan 97k pontot gyűjtöttem.
Az a baj a strikerrel, hogy ha PvE állítod be, akkor a játékosok lőnek le folyamatosan, ha PvP, akkor is alíg healel már vissza (szerintem az LS-ben úgy működik mint a DZ, azaz csak 1%-ot ad, de este kipróbálom. A DPS nomád meg kiváló erre is. Egész idő alatt összesen 1x lőtték el a mobok a nomádomat, sokkal inkább jobb, hogy ha playerrel találkozok, akkor van bőven esélyem, illetve le tudom lőni az ellenből éppen farmolót is

De 1v3-ban is volt meccs amit lehoztam, persze nagyban függ a játékosoktól is, de 1-2-3 ellent mindig viszek magammal ha már baj van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valamelyik este egy csapatba kerülte Mr Strange és bandájával (dizketta és a többiek, régiek tudják kik ezek), jött azonnal a szöveg "The glitcher in da house" (gondolom az 547700 pontra írta).
Kár, hogy nem írtam vissza, "It is said by the cheater", de inkább lőttem a mobokat.
Aztán tegnap ellenfélként kerültek szembe, mit ne mondjak, jól esett leütni a kis köcsög csítert...
Kempelték a spawn pontunkat, és vagy 5 játékos lőtte már őket (hárman voltak ellenünk) mire odaértem, de egy se mert rájuk menni, nekem volt ultim+nomádom, ment a gránát, hátukba kerültem, erre vérszemet kapott a többi csapattárs is, le is lőttük szinte azonnal, hiába próbáltak elfutni.
Még a kört is lehoztuk 15000:14500-ra
Ha nem lennének csíterek, akkor ez a mód kifejezetten jó lenne, mert pörgős, változatos, ha összedolgozik a csapat, akkor meg jól lehet taktikázni is benne. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Csak ügyesen, bár ismerve a hozzá állásodat hamar meglesz.

MR commendation youtubes mutogatott valami gyors módszert 4 hónapja Strikerben, de amit leírtál az a mostani rendszerben szerintem gut. -
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Én is kb befejezem még az utolsó achit is (most már csakazértis, de jó hosszú etap lesz ez még
, de ez legalább eléggé pörgős), de látszik, hogy nem fognak már a játékhoz hozzányúlni.
De társaság nélkül a DZ az nem egy nagy szórakozás, ha vagytok megyek szívesen, de egyedül max rámegy az ember néhány rugóra, egyedül nem nagy fun 6-8-10 játékos ellen próbálkozni.Kíváncsi leszek, hogy javítanak a lagon a mai karbantartással, vagy még rosszabb lesz.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én tegnap benéztem de olyan brutál lag van 2 napja, hogy elment a kedvem az egésztől.
Call of Duty Black Ops IIII Battle royale viszont brutál jó ma megveszem. Hab a tortán, hogy Blizzard Battle.net-ről megy így a csicska csalók távolmaradnak.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igazából már csak a pajzsok miatt jövök,és akkor se lehet.

Ennek már annyi.
-
Hosszú idő után újra elindítottam a játékot.
Mondom bemegyek megcsinálom a pajzsot.
Erre kiírja,hogy 28 perc múlva szerver leállás.Most biztos jól megjavítanak mindent a játékban.

-
FaTHI
őstag
Mi tegnap találkoztunk velük, rugók voltunk jöttek ránk, lőttem Mengelkére tetőről erre hallom ám kiabálja hogy Fathi bas*om az Any*dat megyek fel hozzátok várjatok. Erre mit mondjak ez már a szemben a nagy nulla de az is aki szóba áll egy ilyen senkiházival! Ja feljöttek 4-en nem is lőttem meg se mozdultam ilyen emberekkel nem játszom!
-
pucz
senior tag
Mengelke sosem változik. A trash talk megy, de a teljesítmény alul marad.

Sokan dicsérték ma a D3 buildem. Köztük mengelkéék is. Persze a sajátos stilusukkal.

-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére

-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Most egyelőre van kedvem, a napi ~70.000 pont átlag kb. megvan jelenleg...
Annyira gyalázat volt most a szerver, hogy hihetetlen...
A mobok össze-vissza teleportáltak, de érdekes módon LS-ben lehetett aprítani a játékosokat. Ez az 5 nomád+kegyetlen kesztyű az jól muzsikál. Most turret helyett pulse-t raktam be, így gyakorlatilag capen van a ház CHC-ja. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egy ilyen manőverbe én is benne lennék.
Mondjuk hétvégén ha lesz kedved, mert hétközbe a vga csere a fő szempont.Jönnék majd ha lesz kedved???!!!!!

-
törölt tag
Olyan lag van, hogy játszhatatlan az egész dz.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én leszek,és bárki elől megfutamodom hirtelen bátorságomban...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Este 8 után mehet.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hétvégén a MOW nevű 4-es bandánál tapasztaltam én is ilyet, meg a másik amit írtál, hogy kb. 1 sec alatt leadta a manhuntot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
A múltkor egy olyan játékossal találkoztunk aki szerintünk lagswitchelt, gyakorlatilag hazavágta a szervert, olyan szinten elkezdett akadni laggolni a játék, hogy egyszerre kiáltottunk fel mindenki a csapatból, hogy ez miiiiiiiiiiiiii???

Ahogy sikerült lelőni a mocskot, azonnal abbamaradt a lagolás. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Endre egy ideig nem lépett be. Az elmúlt héten 2 alkalommal összeálltunk egy kis DZ-re.
Igen ritka az ilyen Játékos, tegnap este is csak nagyon ügyes Strikeressel, meg Lone Starral találkoztam, úgy töröltek ki 8 Játékost mintha nem is lettek volna és még mondják, jó a szettjük aha. -
Anonymus23
veterán
Tegnap volt egy kellemes és poénos eset.
Befejeztem a játékot este, valamit molyoltam még a menüben, amikor látom, hogy meghívtak. Elutasítottam.
De megint meghívott, mondom bemegyek és megkérdezem mit akar.Egy 60 éves angol csávó volt.

Mondja, hogy emlékszek-e rá, persze nem. Mondja, hogy a múltkor lelőttük a DZ-ben és elvettük a lootját, és kéri szépen, hogy ha legközelebb találkozunk, akkor szeretne lelőni és ne vegyük el a lootját
Volt vele egy hölgy is, az is UK. Beszélgettünk egy jó pár percet, és jót nevettünk. Tök normális fazon volt meg a hölgy is normális volt teljesen, hogy ne mondjam aranyos volt az egész sztori.
Mondtam neki, hogy én ismerek tőle idősebb játékosokat (pl Endre, mondjuk Ő is eltűnt már egy jó ideje)Persze mondtam nekik, hogy semmi személyes, csak ezek az X.O-s bunkók mindig benyomják a rugó gombot, és mire eszmélek már a sárga jel van a fejem felett, és futok, mert valamiért mindenki lő engem is utána

De mondtam nekik, hogy menjünk be DZ-be, kilépek a csoportból, és berugózok, és lőjenek le.
Illetve azért ezt mondtam konkrétan: "At least you can try"
Megköszönték a lehetőséget, de nem éltek vele, hívtak, hogy menjek velük heti HVTzni, de már éjfél körül járt, így megköszöntem, majd könnyes búcsút vettünk!
Respect az ilyen játékosoknak

Sajnos ezen kívül leginkább csak a madafakka meg glitch papagáj playerek vannak. Viszonylag ritka azon játékosok száma, akik játszani akarnak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A bumm-bumm 100.000. gyengepont találat bebugolt, mert egy időben nem számolta, megállt 93478-on.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Ugyanez mint neked.
Most visszanéztem, 128.925 pontom volt, amikor befejeztem az LS-t korábban, múlt hét szombat délután/este kezdtem hozzá gyakorlatilag, és most 343.825 pontom van, 214.900 pontot szereztem ez alatt a pár nap alatt.
Néha rá kell vennem magamat, hogy ne a "B" felé forduljak amikor kiszedtem a boostot, hanem a landmark felé (ha él), de így is megvan körönként az 5-10 player kill is.
Egyébként ha értelmes csapattal vagyok, akkor nem pofáznak, mert látják, hogy pontot gyűjtök, boostot foglalok, vagy ha kell akkor B-n foglalom az állásokat, és közben persze lövöm a játékosokat, volt olyan kör, ahol a végére alig maradt pontunk, pedig farmoltam rendesen ahogy kell, de mindig kiszedtük azonnal mindkét boostot. Meg van amikor mindenki szanaszéjjel fut.
Próbálgattam a Barrett mellénnyel is, de jobban bejön a Kegyetlen kesztyű, a Házzal elég csúnyán lehet sebezni.
Most még a fogékony mellett azt próbálgatom, hogy a Halálos jobb-e vagy a Kérlelhetetlen. Egyelőre a Halálos tűnik használhatóbbnak.Mondjuk olyan lagok vannak, hogy nyomom a medkitet erre fel betölti a tüzes lőszert meg ilyenek...
Volt egy pár ilyen eset, de csalóval szerintem nem találkoztam! -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
A hétvégi LS játék eredménye:
Konkrétan 140k pontot gyűjtöttem, kb. 15 kör (kereken ennyit sikerült összehozni
), úgy, hogy elég sokat PvPztem is, volt, hogy kénytelen voltam, volt, hogy elragadott a hév 
Előtte a kb 150-200 meccsből ahol szinte csak PvPztem jött ki összesen 135k pont.
Szóval az a 3 milla nincs is olyan messze.Mivel elég sűrűn találkozik az ember ellenféllel, ezért nem PvE cuccban, hanem egy PvP 5 nomád+Kegyetlen kesztyűben toltam. (érdekes lehet még a Barret + 5 nomád kombó is), de akár a Ninja+3 nomád+2 Ragadozó is. 7,5-5,5-3k-ban tolom.
Ház: Fogékony+Halálos de mentem Fogékony+Kérlelhetetlennel is, de valahogy a halálos jobban adja.
M4/LVOAC: Fogékony+Halálos+Kompetens, szépen szól játékos ellen is, messziről is szépen dolgozik.Igazából csalóval talán ha egyszer találkoztam, illetve volt egy aki Striker+valamelyik shotival lőtt, őt mindenki csíterezte, de 1v1-ben lelőttem mindig, persze volt, hogy elment a nomád, de ha 1v2 v. 1v3 volt, akkor persze fekvés volt ellene. Ami furcsa volt, hogy úgy tűnt minden lövése talál (és gondolom fejre). Olyan is volt 1v2-ben, hogy votl nomádom, ahogy elment a nomád, utána már feküdtem is azonnal

Maradjunk annyiban, hogy lag volt
Olyan csalóval, aki IllIIllIILL kategória, az nem volt egy sem, full nyilvánvaló csíter nem került elő, de 1-2 véleményes az volt.
De azért látszik a a tudatlanság, volt, hogy a saját csapatból valaki ott kiabált, hogy mi van csíter, gyere ide stb, mire mondom neki, hogy bocs, de nem hall senki sem az ellenfél csapatából, mi meg már unjuk, mire "Ahhhh, did not know"
, hogy nem tűnt fel neki, hogy soha nem hallja a másik csapatot? 
A legjobb egy román gyerek volt az ellenfél csapatából az egyik körben, lelőtt, amikor szedtem kifelé a boostot, visszamentem rá, és pont az Ő spawnpointjukhoz közelebbi landmarknál találkoztunk. Lelőttem, majd elkezdtem PvEzni, lőttem a mobokat, ez a gyerek meg visszajárt mint a jó kútra, vagy 6-8x lelőttem, mire minden cuccom elfogyott és megint le tudott lőni (visszajött addigra a nomádja
)Gondolom ez is olyan lesz mint a többi, lesznek ilyen napok is, és olyanok is.
De az is látszik, hogy kell a pontgyűjtés is, volt olyan kör, hogy azért nyertünk mert mi tudtuk behúzni mindig a boostokat, az ellenfél csapatából aki a legtöbbet farmolta annak 6500 pontja volt a végén összesen. -
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Este mehet a dzsihhad! Gabi a héten nincs mert dolgozik így megyünk ketten vagy bepofátlankodunk Fáttthíí mesterékhez.

-
xyvalaki
aktív tag
17.-től megyek tesztelni a Division 2-t. Elég kemény lesz, naponta 7 órák ülünk a gép elött. Ott lesznek a fejlesztők és egyből jegyzik a hibákat, ötleteket, stb. Érdekes lesz így, nem otthon tesztelni valamit. Olyan teszteken már vettem részt ahol otthoni próbálgat az ember, de ez új lesz nekem. Amit lehet meg fogok osztani veletek, bár gondolom lesz valami titoktartási záradék. Viszont ki fogom csavarni belőlük hogy lesz-e védelem csalás ellen. El mondom nekik személyesen hogy sokan nem fogják megvenni ha nem lesz.
Annyit tudok hogy az új Snowdrop engine-t használja a játék. A grafika oda fog b@szni rendesen. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Linkeltem már itt a topikban régebben asszem elég részletesen.

-
pucz
senior tag
válasz
qukesz
üzenetére
Igen, azt egy darabig követtem, hogy elmarad a karbantartás. De, hogy multheten elmaradt volna, azt nem tudom. De úgy látszik elmaradt..
Jövőhéten azért várható? Vagy kész, ennyi, keressen az ember másik játékot?
(#52540) akoska07: az a biztos, igazad van.
ezzel csak az lenne a bajom, hogy mióta ezt a béta fost játszom, azóta "nem ismerek" más játékot. Várós a Div2. -
qukesz
senior tag
Sajnos már ha jól emlékszem akkor 2 vagy 3 hete nincs karbantartás. Azt veszem észre hogy teljesen magára hagyták ezt a játékot.
Mondjuk a karban tartás megy az ubinak rendesen.
Nekünk olyan is van hogy megáll a kép pár másodpercre és ha szerencséd van akkor utána megugrik vagy nincs akkor meg beáll teljesen.Ez van sajnos.
-
pucz
senior tag
Másnak is szarakodtak a szerverek így este felé?
Olyan jó volt ma a game, jó szervert fogtunk ki. CCCP kelt/feküdt, az oroszok csalóztak, kaptunk cyka blyatet, minden jót. Aztán kb 3/4 óra AFK után nekem a játék hullott szét, másnak deltázott, aztán meg játszhatatlan lag uralkodott mindenhol, meg bugok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére

Jaja, bár amikor kerül 1-2 cheater az azért gáz. De ilyen falon átlövős durva hackerrel nem is találkoztam.
De ami még gázabb, hogy most lementem kb 10-12 kört, és máris majdnem ugyanannyi pontot szereztem, mint előtte azon a ~150-200 körön, amikor LS-eztem korábban a többi achiért.
Ami még rosszabb, hogy így, hogy elsősorban a mobokat lövöm, csak átfutás és taktikai boost aktiváláskor találkozok ellennel, még így is jó párszor enyém volt a legtöbb kill is (kb 3x a 12-ből), ez azért eléggé minősíti a csapatokat, ha mobozás közben több playert sikerül lelőni mint ha direkt PvPznénk. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Taps!!!! Ahhoz képest hogy be se akartál nagyon menni!!!
-
arnikusz
veterán
Csakazértis 6 CF Taktikus stickyvel és seekerrel jól lehet vele szórakozni.
A DZ tele csalóval találkoztam 6 nap játékidős rpm aimbot teleportossal Engname név alatt.Mow csapat Strikerben is lézerfegyver Megállítóval.
CCCP Pazo, Boogeyman stb. Meg vannak az 1000 pont alatti Agentek bőven szélen törlik ki öket pikk pakk. -
Pintim....
tag
.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére

-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
ÜJJJJ LEEEEEEEEEEE

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Holnap leszek most értem haza.
Ui: én chad kisfiút mengi nyaka köré tekerném berugnám őket Margit hídról a Dunába.
Román Duna-deltából meg kipecáznák őket.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Kitépné Chad gerincét szatyi.

-
Anonymus23
veterán
Ha valaki nagyon unná, akkor WT1-ben is megadja a shieldet.
-
FaTHI
őstag
Megy a szájkarate a facebook division csoportba az ominózus widdz videóról itt egy idézet :
Márk Fülöp: Meg azért azt sem kell elfelejteni,hogy ezek a magyarok akiket letett azok az Exp-sek voltak,akik az a fajta játékosok hogyha valaki megöli őket,akkor egyből csalónak hívják. Ismerem őket ,sosem tudtak játszani.
Azért hív csalónak,mert 1v1-ben megáll egyhelyben és eltalálom a fejét.....
Az ilyen emberek számomra szánalmasak,főleg úgy hogy elküldenek minden olyan playert aki letette őket melegebb éghajlatra....És hogy ki ő tessék folyt itt szartam el magam :
Márk Fülöp: Én szívesen 1v1-ezek valakivel

MaNHunT--Chad -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Semmi extra, csak elővettem a Destiny 2-t megint aztán meg jött a kieg és farmolok, de már nem sok hiányzik a max powerhez így jut időm talán a Divisionre megint

Mondjuk a PVP-t ott is rühellem, mert bár ugyan csalók nagyon nincsenek, de a netcode művel érdekes dolgokat és a balance is igen csak felborult a 2.0-val. -
qukesz
senior tag
válasz
p3l9uph
üzenetére
Nincs nagy arcom se csak úgy érzem/éreztem hogy ki akarsz minket kezdeni.
Van itt olyan aki szabályozza a HSZ-eket nyugodj meg.
Nekem semmi bajom azzal ha más is rak fel ilyet ide. Sőt. Örömmel veszem ha látom hogy más is tud boldogulni így vagy úgy ebben a játékban.
Csak ne sztároljunk egy ilyen embert mint a widdz.Téma lezárva.
-
válasz
p3l9uph
üzenetére
A gond azzal, hogy nem nagyon mutatja, hogy meghal csak annyi, hogy meglehetősen hamis képet tud festeni a tudásáról amit a rajongói készséggel benyelnek. Rögtön más lenne a helyzet ha látszódna, hogy hányszor csukták össze, azaz látni lehetne, hogy mekkora a különbség amikor éppen okosság nélkül lő és/vagy rosszul mérte föl a helyzetét.
Talán az se került bele a videóiba amikor régebben összeakadt Szatyorékkal akik lerakták őket (mert, hogy ráadásul akkor nem is volt egyedül) majd talán a 2-3. ilyen után amikor kijöttek úgy törölték ki Szatyorékat mintha ott se lettek volna. -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Amint beszéltem olyannal aki ezt állította,természetesen beírom.Emlékszem mikor vmelyik szettet kalibráltuk és soroltam a tulajdonságait,és kiderült staminához ad,rögtön rávágták hogy az szar kuka stb mert tűzfegyverhez kell...nem én találtam ki,ha baromság nem az én baromságom.
-
p3l9uph
tag
válasz
qukesz
üzenetére
Egy szóval nem írtam hogy pro vagyok,ne hazudj.Nemis erről volt szó.
Azt se írtam, hogy nem csal.
De ha visszaolvasod a napi kommenteket amiben összefoglaljátok az előző esti eseményeket,azért 80%-a arról szól,hogy aki lerakott,az csal illetve olyan videok/képek vannak linkelve,amin ti raktok le vkiket.
Ezzel nincs gond,csak akkor miért baj az ha más is csak ilyet rak fel? Függetlenül attól,hogy ő pl csaló vagy sem (nem ismerem,de őszintén szólva le©arom).
Az utolsó mondatod pedig,hagyjuk is,kicsit vegyél vissza a stílusból és arcból mert én sem így írtam,ugy emlékszem... -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"Inkább azt mond meg, hogy miért kell a kesztyűn TF-nek lennie"
Mert azzal fogod a fegyvert.
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Annyit árnyal a képen a dolog, hogy Ő ország-világ (de inkább világ) előtt kikiáltott pro, és nem véletlenül vannak kivágva azok nagy többsége, amikor megfektetik. Ez üzlet a részéről.
Ha benne lenne minden eset, akkor kb. a kutya se nézné előbb-utóbb.
Ez olyan mint a mai magyar média, meg van vágva egy kicsit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább azt mond meg, hogy miért kell a kesztyűn TF-nek lennie?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), úgy, hogy elég sokat PvPztem is, volt, hogy kénytelen voltam, volt, hogy elragadott a hév