- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
van valami glitch Alpha 6-os szettre?
Tegnap egy gyerek Alpha sticky szettben félpercenként nyomta az ultit, talán még sokat is mondok, de úgy, hogy mindannyian megkaptuk. Igaz, szinte mind sárga volt, szóval lehet, nem is alpha volt, de valamit nagyon kitalált. És nem sniperral vagy pisztollyal adta a fejeseket. -
Krisz0418
őstag
Xboxon mennyire elvezetes a jatek? Megeri elkezdeni kontrollerrel? Vagy inkabb tipikus eger+bill jatek?
-
qukesz
senior tag
válasz
p3l9uph #52294 üzenetére
Szia!
Most éppen dolgozok. De én gondoltam egy olyanra hogy :
1 nomád +2 ragadozó +2 banshee +ninjabike.6600 tuzfegyver, kB ugyanennyi életerő.
Táskán legyen kritikus sebzés.
Elsődleges fegyver egy ház. Kérlelhetetlen, halálos vagy fogékony, halálos /kérlelhetetlen.
Másodlagos egy heal - es M4.
Esetleg ulti töltös M4
Nekem tartós, önfenntartó és eltökélt van. -
FaTHI
őstag
Kammmaaaan
-
törölt tag
Az a baj, hogy én belső energiával dolgozom és szerintem vízéren álltam ami elvitte az egészet.
🤣😂[link] -
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52285 üzenetére
De azt is tegyük hozzá hogy állítólag azért kapcsolták be az okosságot mert azt mondták hogy mi csalunk.
Na ez már a legalja.
Kimaxolt és jól át gondolt szettekben megyünk erre ezek a senkiháziak állítják hogy csalunk.
Egyébként egyesével hullottak mint a legyek.
Egyik kijött az ajtón, lerakta a turetet és benyomta.
Előtte álltam banshee pred - be nyomtam egy Medkit et és instant befosott a csávó. Erről ennyit.
Nyomorékok.Ha nem lenne a csapat lehet már töröltem volna.
-
törölt tag
Nálunk a tegnapi kb 10 szerverváotás ellenére millió csaló volt sajnos.
Teleport, AimBot, RPM hack ment minden szerveren kb. Volt olyan kör ahol a 4-es csapat összes tagja rpm aimbot kombóval jött. Fathi tudna mesélni. -
pucz
senior tag
válasz
qukesz #52270 üzenetére
Ma aláztuk a THX csapatot. Meg volt ott sok nagy név. Ruszkik is voltak, végén inkább szervert váltottak. De amúgy fun volt. Csak mi rugóztunk. Manhunt sosem lett leadva, annyian voltunk. De nem is érdekelt, tiszta volt a játék.
Aztán szerver váltás után belebodlottunk a románokba. Pfej.
Kifarmoltuk őket, aztán az egyik hirtelen olyan damaget tolt, instant fekvés. Este van.Persze még mindig nem tudják hol a helyük. Volt ott bozgor, meg minden hasonló, ami inkább rájuk illik.
A trash népség után jöhet bárki. Oroszok, ukránok, csehek, csak románok ne.
-
Anonymus23
veterán
Úgy lehet, hogy indítasz egy Warren Gate-el, amikor befejezed (itt ugye kapsz >1800 GE kreditet), akkor gyorsan letolod az összes heti HVT-t, így simán megvan a 7-8k!
Kvázi a Warren Gate befejezésétől simán még mindig 1 órán belül vagy, mehetsz másik karakterre és ott is a nagyobb érétkű HVT-ket meg tudod még csinálni párat! -
Bird
addikt
Szoloban hogy lehet 7k get osszefarmolni? Hvt osszes, bossok vagy mi? A legtobb eddig 4k bosokkal, heti, napi kuldikkel...
-
Taktikusban farmolgattam,nagyon b@szó ebben az eventben,jó szórakozás.
Warren gate egyedül toltam taktikusban,golyó sticky párosítással.Többi legendás-hősi a többiek (randomok) lőtték a mobokat aztán egszerre eltünt 4-5,és nem volt mit lőni.
Volt röhögés.Holnap ragacsban megyek farmolni,az is ütős lesz (remélem).
-
Mivan szörpözik mindenki ?
#52278 Falu111 :
-
törölt tag
-
-
qukesz
senior tag
Tegnap sikerült egy korrekt 4 v 4 - et tolni THX nevű klán tagjai ellen. Felállás a következő volt.
THX
eclaimer, taktikus, striker, D3
Én csapatom : Reclaimer, nomád, D3, ragadozóElég sokáig ment a harc de végül nyertünk. Most ha jól tudom ezek csaltak régebben.
D3-ra a taktikus olyan sticky t tolt hogy instant eldobta a pajzsot.
Nagyon erős szett lehet abban a formában.Nem volt csúnya beszéd semmi csak harc. Aztán köszöntünk egymásnak és mindenki ment a dolgára.
Ritka esetek egyike volt ez. -
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer #52264 üzenetére
Nekem a 4 taktikus szetthez 1 db térdvédő hiányzott még, hogy azon is a számomra megfelelő tulajdonságok legyenek (Megzavarási ellenállás helyet vérzési) a második nyitott láda ki is dobta a cuccost, úgy, hogy kettő helyett elég csak 1 értéket rajta rollolni, bár alacsony a páncél rajta, de az divtechel könnyen orvosolható)
Poén így a WarrenGate, érdekes látni >5.000.000 sebzési értékeket a mobokon -
arnikusz
veterán
válasz
Ne add fel és 3 db ládát vegyél egyszerre.
-
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer #52266 üzenetére
Ahelyett meg pont jó egy elektronikás Barret. Úgy is jól lehet használni.
-
SkyTrancer
senior tag
jó ez
de nekem pont a mellény hiányzik
szóval ezt így nem tudom összehozni
majd csak összejön -
Anonymus23
veterán
válasz
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Anonymus23 #52263 üzenetére
hm
Hát nem erőlködök,
lehet még jobban elmenne a kedvem, ugyanis
taktikusból 1 mellény hiányzik
6 ládából 6 hátizsák jött
köszi
ebben az arányban a 90ből is 90 jönne
Akkor viszont felesleges -
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer #52262 üzenetére
Ubisoft leszarja ?
Helyesen így:
Ubisoft leszarja!Ne erőlködj, csalnak. Az egész elgondolás el van szúrva úgy ahogy van, szinte biztatják az embereket, hogy csaljanak. A lista egyébként jó lenne arra, hogy akik X pont fölött vannak, azoknak instant bant adnék
-
SkyTrancer
senior tag
Hát de nem értem akkor, a lista elején halomban az olyan számok hogy csak pislogok
Ez nem tűnik fel senkinek ?
Ubisoft leszarja ?
vagy valami gtich van kihasználva ? -
p3l9uph
tag
válasz
SkyTrancer #52259 üzenetére
90et sehogy...9000et mar igen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer #52259 üzenetére
Szerinted hogyan?
Mire tippelsz egy olyan játékban, amiben nincs anticheat?Mi anno, összeszokott csapattal kimaxolt megfelelő gearrel famoltunk 1x CS-t, akkor lett valami 12-13k körül.
-
SkyTrancer
senior tag
sziasztok
hogyan lehet összeszedni óránként 90000 ezer GE-t ?
Én akár hogy nyomom 7000 körül álok meg
de itt nincs semmi trükk, egyszerű DSP farm
lexington stb
Nem akarok én 90000-ezret, de azért egy tartós 2. tier jól jönne
mondjuk egy 10000-el kibékülnék
Mi a trükk ?köszi
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph #52247 üzenetére
Egyedül biztosan nem jó PvP-ben, max akkor ha sokan vannak, de akkor is csak a pajzs ellen fullos robbanós stickyvel, egyébként simán le van lőve. PvE meg jelen GE alatt a legjobb egy helyben csúnyán takarít.
Most csináltam minden karakterhez 203 max GS Liberátort Pusztító/Eltökélt/Tehetséges, másik fegyvernek meg még gondolkozok, hogy Melyik helyett legyen egy Ragadozó... -
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52252 üzenetére
Hát amit Ma Fathi alakított azt most muszáj elmondanom neked/nektek.
Kifelé tartottunk már erre megszólal Fathi " ott egy játékos"
Ez már meleg volt természetesen meghalt de aztán a CSP előtt megjelent még 4 player akik felváltva jöttek ki.
Egy pár játékos ma szerintem idegrohamot is kapott, mert dühből játszott.
Csávó 4 vs1 -be akart állandóan kiszedni minket.Már a hócipőnk tele volt mert 2-3 játékos kergettünk állandóan.
Vége a történetnek egy fullos manhunt lett.Köszi Fathi és favágó!!!!!!!!!
-
törölt tag
Jelentem holnap este leszek. Pixinek üzenem, hogy pazzo várja csp előtt.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52246 üzenetére
Taktikus csak PVE jo vagy PVP-ben is lehet vele ervenyesulni pl csapatban?
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph #52244 üzenetére
Igen, ez is működik, és az is, amit Ghio írt.
A felállás az az, hogy ezek olyan buildek, amivel nem nagyon lősz (mármint tűzfegyverrel) így a stack annyira nem játszik.
5-ös szetbónusz +5% skillhaste + 5% skillpower
6-os meg a bonyolult
Szóval pl ha 5+1 Rendíthetetlent használsz, akkor azzal lehet jól lövöldözni is (azaz +30% skillpowert el tudsz érni, mivel a sebzésed visszahealel, elég jól, és ha folyamatosan tudsz lőni, akkor viszonylag sűrűb van plusz képzettséged.
Ha 5+1 leleményest használsz, akkor pl érdemes lehet seeker+turretett használni, mivel a turret is ad stacket, de közben max életerőn maradsz gyakorlatilag folyamatosan.
Nekem pl a kesztyűn mindegyiken skill haste + páncélsebzés + életerő öléskor van, mert adott esetben 4-6 mob is elesik rövid időn belül, pl vérzés/robbanás miegymás miatt.Ennek a kombinációja a Barret + leleményes, aminél figyelni kell, hogy akkor dobd el pl a seekert amikor nincs már feltöltődés, mert akkor jön a plusz, én azért nem használom, mert körülményesebb használni mint a fix 5. bónuszt, nem beszélve arról, hogy eleve van egy 3870 képzettség előny a CF magasabb értékből, +5% Skill haste +5% skill power, illetve a skill haste miatt lehet úgy játszani, hogy a módosítókon csak kettőn van skill hastes elektronikás, a többi Elektronika+Skill power. Összességében én emiatt nem használom a Barretet, mert nagyon minimális a kiszámolható előnye, és csak rövid ideig jön elő, amikor nincs skill feltöltődés.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52241 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52241 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52239 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Akik még játszanak, ne felejtsétek ma kezdődik a Global Event 4 ismétlése:
Ambush
Modifier
Always active - agents deal increased damage while stationary.
Covert Ambush - Ambush behavior, plus health diminishes while moving.
Strategic Ambush - Covert Ambush behavior, plus health diminishes when close to allies.Ládákból szerezhető CF-ek:
AlphaBridge
Hunters Faith (Vadász hite)
FireCrest
Tactician's Authority (Taktikus hatalma) -
törölt tag
És eljutottunk oda, hogy a d3 miatt az okosan csaló Striker játékosok rátekernek mindent ha meghalnak.
Kb Railgun-t csinálnak az m4-ből. 😂🤣 -
Rixilend
tag
Udv.
Elmeletileg van d3 holster a Special Equipment Vendor-nal de nem talalom.
A terminalba nezte. Meg hol talalok Special Equipment Vendor-t?
Koszi. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52233 üzenetére
Már semmi értelme. Engem 1sec alatt kettéhugyoztak a ruszkik.
Várom a Black Ops BR módot.
Csalók nem nagyon lesznek mert BLIZZARD BATTLE.NET-ről kell kapcsolódni. -
Anonymus23
veterán
A várva várt a D3-hoz
Vagy itt is:
Illetve újra van:
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #52227 üzenetére
Ezek kb már bannolva vannak, mivel jó ideje nincs mozgás az accounton.
Van egy jó pár ismerős is, pl az Omega7001 (mondjuk sosem játszottam vele), aki régen nagyon aktív volt (5600 órája van a játékban), de Június 30-a óta semmi aktivitás. Vagy történt vele valami a való életben, vagy bannolták. Aki ennyi időt beletol egy játékba az legalább már a shieldeket kiszedi (azaz időnként pár óra aktivitás azért lenne szerintem), hogy a div2-re meglegyenek, de amikor egy ilyen valakinek hirtelen megszakad a napi tevékenység, akkor az mindenesetre furcsa.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #52226 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52223 üzenetére
Az azért szép volt, amikor akartuk leadni (addigra már lvl5 manhunt volt) és tényleg odajött egy glithcelős, és majdnem lerakott hármunkat is. Kerültünk egyet, mire visszaértünk ott volt egy másik manhunt csapat, akik bíztak magukban, hogy a normál játékosok mellett bennünket is leraknak. Nem koronázta siker a próbálkozásukat
Az meg már megint más lapra tartozik, hogy ez a killaspt meg bekapcsolt valamit utána, mert hirtelen nagyon csúnya sebzése lett...
-
Azt hiszem elköltözöm Kínába (a srácok már meg is hívtak).
Amióta ott játszom a szervereken,élvezem a játékot. -
arnikusz
veterán
válasz
p3l9uph #52217 üzenetére
Nézőpont kérdése.
Arra teszteltem, hogy alkalmas-e DZ farmolásra, ha nem lett volna használható akkor feleslegesként ment volna Divtech alapanyagra, de 4 Alttal néha redukálni kell és most ez maradt a 4. Alton a Predator CF és az említett 3 Nomád-2 Predator-Ninjabike mellett. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52215 üzenetére
Van olyan is, de itt csak egy kis próba volt a cél 9000-es staminával- fertőzési és supply takarítás során.
A következő pajzsig most amúgy is pihen, meg ideje volt már rendet vágni és redukálni a 4. Alton. -
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52210 üzenetére
Ha hiszed ha nem nagyon adja az a szerver. Nem tudom mekkora ping-el toljuk ott de olyat kapnak hogy tényleg úgy érzi az ember hogy ér valamit a szett amibe megyünk.
Kétszer akartak minket sárgával letolni. És akkor azt mondja hogy mi vagyunk a noob-ok.
8-an mentek egymás után mint az ovisok.
Éppen mentünk volna már ki amikor az ajtó előtt megjelentek 3-an.
Aztán meg kb 10-en lettek. Mi meg hárman.
Természetesen ott is nyomtak sárga ultitLe adtuk végülis
-
Találtam új barátokat,Kínaiak és Mexikóiak.
Elég jót játszottunk a szerverükön,kb mindenkit megöltünk,és nem volt csaló.
Amíg ketten voltunk addig elég nehéz volt.
Volt ,hogy 10-en kergették Gabit,mert engem kiszedtek.Amikor 3-an lettünk esélytelenek voltak.
Jó volt így reggelre. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52205 üzenetére
Benne van az összefoglalóban is a tábla, ahol a különböző GS range-k és a hozzá tartozó élő tálent feltétel értékek is megvannak, és az adott cuccost annak a maximumáig lehet optimalizálni, de közben a feltétel értékek nem változnak!
-
válasz
FireKeeper #52205 üzenetére
Nem,mert a GS nem megy feljebb.
Asszem 3100 körül van a max érték. -
válasz
Anonymus23 #52203 üzenetére
Egy fegyót vadászok.
#52201 p3l9uph :
Megy az Tier 5-ben is,próbáld ki egy heavy magazine-al.
Csúnyán fogy a mob.#52202 FireKeeper :
Nem szivatom magam.
Egy fegyót vadászok,és mivel 228-as így alacsonyabbak a követelmények a talentekhez.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52202 üzenetére
Valami spec tálentes fegyóra vadászik szerintem, amivel a tálent miatt lehet bohóckodni. És gondolom a tálent ezen a GS-en él a jelenlegi meta TF/ST/El pontokkal.
Vagy csak simán szívat minket, mert, hogy miért top secret egy lassan befejeződő játéknál azt kb nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest