Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Este visszamegyek az 1. Altra (Nomád-D3) csinálom mint a múltkor D3-al.
Mostanában én is csak DZ, de egyedül csak rugóvadászat megyen.
Aki belémköt vagy berugózik arra rá mint a vércse váltogatva a Nomád és a D3 között, meg még egy Deadeyet kezdtem összerakni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Minek szívatod magad randomokkal egy ilyen küldetésen?

Egyedül megfelelően könnyű és van értelme is (jutalom láda).Mondjuk hetek (hónapok?) óta én már küldetéseket sem csinálok (na jó az utolsó GE-n pár WG lement egyedül), ettől sokkal izgalmasabb a manhunt leadó lottó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én tegnap Tier 5- ben nagyképűsködtem volna, ha a randomok teszik a dolgukat.
Komolyan mikor a 4. hullámnál jön az első adatlopás még az előszobában voltunk, mondom, hogy nyissák már az ajtót erre visszaír az egyik várjuk meg a Bosst - ami ugye először az 5. hullámnál jön.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerintem igen és a 15. hullámot csak el kell érni és nem béfejezni.
A Hordozót este megpróbálom, holnap meg szombaton szabi, de otthoni meló előbb majd este a maradékot.
Tier 1-ben megvan 20-30 perc alatt a loot már amúgy sem hoz lázba igaz.
-
arnikusz
veterán
Ahogy gondolta Anonymus Agent:
Shield – Rebel
The Shield Rebel is now live and can be completed in Resistance missions in West Side Piers:Shield Rebel
Objective Get to wave 15 in Resistance
This is not retroactive, so you have to do it again. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Legközelebb majd szerenádot adunk viccnek.

-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Ilyenkor úgy van vele, mint a nagymamám (nyugodjék békében) még a 80-90-es években mielőtt felvett volna bármit a magnókazettára, előtte "letörölte" mindig, úgy hogy közben otthon szöszmötölt "csendben".
Hiába mondtuk neki, hogy nem kell
Widdznek is biztosan a végére ért a VHS-nek
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Pszt... Szatyit ne emlegesd mert olvassa a fórumot és kikapunk.

-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Ebben az eredmény orientált világban már csak így tud érvényesülni

Az a tegnapi 4v8-10 az jó volt, pont időben lett meg minden.
Meg azért vannak még normális játékosok, az az angol csávó az normális volt, mondta, hogy respect a csapatmunkáért, a többiek meg jöttek a szokásos papagáj szöveggel: glitch-glitch-glitch szöveggel, meg persze a szokásos csíter dumával, de a másik csapat meg védelmünkre kelt, hogy semmi nem volt.Azon gondolkoztam, hogy mondjuk hiába javítják a D3 glitchet, attól még mindig meg fogjuk kapni a csaló dumát. Tegnap éppen figyeltem, Gabit lőtték, szinte nulla élete volt, kapott 2 medkitet és máris ~fullon volt az élete, mit lát ebből az egyszeri játékos? Az előbb lelőttem majdnem és most meg fullon van az élete, pedig se ulti, se heal, se láda semmi.

Mire gondol, ha nem ismeri a játék mechanikáját?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy amelyik ott sírt, hogy milyen dmg, amit bekapott, mert csak te voltál vele szembe, de mi alulról lőttük ugyanúgy, amit persze nem látott, szóval 3v1-ben elfogyott mint 40 fokban a pisztácia fagyi.Azért Szatyi majdnem meglett

Neked nagyon rezgett az ujjad az egeren.
Aztán mondtad volna, hogy "Szorrriii máj mauz button iz vrong"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Chad lol! Valaki mondta, hogy Chad egy videoban mondja magáról"milyen jól célzok pedig most nincs bekapcsolva az AimWare" 😂😂😂🤣🤣🤣
-
RazoR
veterán
Widdz vs. Ti
Érdekes ez a csávó még mindig....
De ez a legszebb, szerintem még a csattogós falepkét tologatja ha nem a gép előtt ül!

-
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap volt valami?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Jimbo75
üzenetére
Nem az számít, itt nem kell túl nagy helyismeret, elég ha egy valaki tudja mit kell csinálni.
A lényeg a jó gear és, hogy tudj lőni.Egy jó gearben el lehet menni simán 20 kör felé T5-ben is.
Ha nem ládavadászat a cél (azt úgyis maximum 2 embernek éri meg csinálni, de inkább egyedül), akkor elég sokáig el lehet menni, mert pikk-pakk le lehet lőni a mobokat jelen CF kimaxolt gearekben.
-
arnikusz
veterán
válasz
Rixilend
üzenetére
Addig túlélni a hullámokat amíg tudod és közben nyitogatni a ládákat.
A 15 hullámig elért körben 4 db CF 2 db exotic volt as mérleg.Most próbaképp bementem a technikai karakterrel reclaimer és Taktikusok vannak rajta.
Reclaimerben turret-heal láda az első random párosításnál 5. hullám delta mike, akkor mi lesz holnaptól.
A második próba 3 dps-el és randomokkal 15. hullám a 3 Hunter kifogott rajtuk.
Jó tanács randomokkal nem különösen Alpha-val.

-
Rixilend
tag
Udv.
Eleg reg nem toltam mar a jatekot . Legyszi valaki leirna, hogy mirol is szol ez a resistance mod?
Ha jol tudom jelenleg ott lehet legnagyobb eselyel CF cuccokat kapni.
Koszi. -
Rossz hír a csalóknak...
Az elmúlt napokban hetekben kicsi muki szenszej-nél jártam,megtanított mindenre amivel a dark zone-ban győzhetek...

-
pucz
senior tag
Kik ezek...
Gyerek belémáll, kis híján kinyír, de leraktam (Ő D3, én Pred).
Váltottam Strikerre, Shield mindig szereti, csak kell egy tisztességes táv.Párszor lerakom, aztán Shield híján elmenekul. Kapom a suttogást: nice aimbot, enjoy ur ban.
Volt egy nomád csaló, aimbot, RPM hack. D3 elő, leraktam egy másik player segítségével, rage quit.
Egyre viccesebb ez a játék. Rá kell szoknom a videózásra.

-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen! A nöinek pedig kisebb a hitboxa

-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Vagy az hogy női karakterrel jobb a mozgas es mivel vekonyabb a karakter nehezebb eltalalni?

-
TommyS_27
senior tag
válasz
p3l9uph
üzenetére
Egyszerü rá a válasz! De nem kötelezö a kesztyün lennie a Fa-nak.
Ha pl predatort vagy D3-at akarsz összerakni akkor magasabb tüzeröt tudsz elérni mintha minden Staminás lenne és módositókkal próbálnál FA-ot növelni.
példa:
Elsö képen van egy FA-os item.
Második képen pedig minden Staminás és módositokkal adok hozzá Fa-ot.
Mint látszik kb 140 FA nyerhetö ilyen módon.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Paran mondtak (egymastol fuggetlen emberek) azt hogy a kesztyu minden szettnel mindig a tuzfegyverhez adjon.megkerdezem miert.
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Az első kérdésed nem is igazán értem. Miért lenne a kesztyű korlátozva, hogy csak TF lehet rajta???
Szerintem te most kevered a "támadással" (alias Gépkarabély sebzés) vagy pl. ami ide kell a D3-hoz kell, a géppisztoly sebzés.
Miért kellene TF? Hol hallottad ezt?2. Próbáld ki és ami neked jobban bejön.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A D3 szettet leirasod alapjan sikerult osszerakni.
2 kerdesem lenne: 1. A kesztyűd nem tűzerőhöz ad hanem staminahoz. Nem ugy van hogy annak mindig ahhoz kell adni?vagy ez vmi fals info?
2. Az 5% golyoallo pajzs ellenallas modosito helyett jo lehet a +7% golyoallo pajzs eletero?melyik jobb es miert?lattam peldat mindkettore
Koszonom -
törölt tag
Este 8 körül leszek csak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Jaj az a csaló a végére jó volt, elnyomtunk rá mindent, kék/zöld/sárga, lehet valaki még nyomott pirosat is, de lelőttük. Az szerintem egy nyomoronc volt, most próbálgatta a csítet, minden volt DMG/AIM/RPM/WALLHACK, éppen csak nem teleportált.

Ha nem volt előttem a pajzs, akkor 1 tized másodperc alatt összeestem, a pajzson meg volt kb 3mm fogyás.Azért az komoly epic fail ilyen csalásokkal 5-ös szintű manhunként elbukta a gyökér

-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Este felrakom a képet.
Tegnap volt pár vicces helyzet. Szakadtunk a röhögéstől.
Rogue 2.0 egy idiota agyszüleménye lehetett. Vagy legyen friendly fire és leadó vagy ne legyen friendly fire de akkor leadó se csak teljen az idő, hogy legyen esélyed lefutni a manhuntot. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én legalább 12-öt tudtam számolni. De akkor a csaló gyereket meg se említem.
Rohadjon le a keze. Mindenen át lőtt, de megszívta mert a pajzs ellen ez szart se ért.Katasztrófa a 2.0
Sajnos ezt olyan találta ki aki 1 percet se játszott ezzel a játékkal.
Sokan sírtak a 19 sec miatt. De másképp is meg lehetett volna oldani ezt.Az a 12 játékos össze vissza lőtt, mert ha pl bizonyos távolságon belül lenne FRIENDLY FIRE akkor más lenne már.
Akkor talán kicsivel több esély lenne leadni. De leszarom sok pve huszárnak kedvez ez is.Ma csak 7 körül leszek de jövök!!!!

-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Tegnap jó volt, megyünk 5-ös manhuntot leadni, tényleg ott volt a szerver

Engem konkrétan hatan lőttek közvetlen közelről, mind benne a textúrámban
Nem számoltad meg mennyien voltak hármunkra?
Vagy a másik, amikor DZ 1 bal oldalt voltak manhuntok, vagy legalábbis úgy tűnt, odamentünk pulse, összesen 1 játékos volt, helló-belló, lelőttük, azon gondolkoztunk, hogy mi lehetett itt ha csak ez az egy játékos volt itt, hogyan nyírt ki ez 2-3 manhuntot, amikor pikk-pakk elfogyott. Nagyon hamar rájöttünk, mert hirtelen 8 játékos jött fel a Metróból, hosszú tömött sorokban

-
arnikusz
veterán
Így csapatban jó, solo játékosként nehezebb, mondjuk a manhunt vadászat megyeget, csak mindig leütik előttem, ha D3-al megyek.

Tegnap este 1 órácska- Rz Robot és csapata ellen próbálkoztam Nomádban- kulturált és jó hangvételű volt a küzdelem, ritka alkalmak egyike. A Nomádon lévő egyik Houseról a Halálos-Fogékony átpörgetve Sietős -Fogékonyra- jól muzsikált. -
-
arnikusz
veterán
Köszönöm a mai DZ êlményt Fathi, Favágó és Tibi Agenteknek, csak feküdtek végül hiába volt minden.

-
Land
veterán
válasz
üzenetére
Pubg alapötlete tetszik, VRJani streamjeit szoktam nézni és élvezem. Felüdülés alatt azt érted, hogy nem olyan bugos, csúnyácska a Division a Pubg után?
R6 streamet is szoktam nézni. Egész jól néz ki, jók a fegyverek, tanulni kell a kasztok képességeit és egy összeszokott csapattal igencsak jó lehet játszani.
Division multija miről szól? Itt is a csapatjáték a lényeg?Nem lenne érdemes megvárnom a Division 2-t?
-
Land
veterán
Üdv!
Kissé off ami miatt írok, de nem találtam általános témájú topicot,
Bele szeretnék kezdeni egy olyan fps játékba, melyet még érdemes elkezdeni multiban, mert van jövője.
Pubg lenne a fő kiszemelt, de nem találtam magam mellé eddig társat.
Az alábbiak közül valamelyikbe érdemes még belekezdeni, mert jó játék és még sokan játsszák?
Rainbow Six Siege, Division, új BF 5 stb? Igazából tetszenek a taktikai fps-ek, a sima darálósak simán felhúznak, meg nem sok értelmük van... De érdekelhet fpsen kívül más is, csak időmilliomos mmorpg nem.
Köszi! -
p3l9uph
tag
-
qukesz
senior tag
válasz
p3l9uph
üzenetére
Nem tudom neked hogy állna a szád széle ha ilyet kapnál egy magyartól?
Csak sajnos ez már nem az első volt hogy magyar így beszél velem /velünk.Sok magyar szóba került már itt. Akik csak a dumát tolják.
Többek között ezért gondoltam ide is kiirni.
És nem ordítottam csak tényeket közöltem.
Szólj ha esetleg ez zavar téged. -
Mikor lesz új pajzs ?
-
törölt tag
Lol!

"PUBG Corp munkatársai ismét szerették volna bebizonyítani, hogy az egyik legnagyobb céljuk a PlayerUnknown's Battlegrounds szervereinek tisztán tartása, ezáltal elárulták, hogy 69 hét alatt, avagy tavaly június óta 13 millió csalót tiltottak ki a játékból.". [link] -
qukesz
senior tag
Kedves WACZKOR!!!
Miért kell egyből másnak az anyját szidni?????

Látom nem jól viseled ha valami nem sikerül.Jah és nem vagyok csaló, köszönöm!!!!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egy hét múlva kiderül.
Ákos a múltkor próbaképp D3-ban csináltam egyedül, de csapatban ismerősökkel szórakoztatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)