- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #52997 üzenetére
Atyaúristen!
-
qukesz
senior tag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #52997 üzenetére
😂
-
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
csendes tag
Vissza tértem IZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII noobok
dude men vacap men yóóóó men izzziiiii men
-
havast
aktív tag
Másnak is Delta-C-1-200 hiba van? Úgy emlekszem a csutortokok delolottok szoktak szerver karbantartasi idoszakok lenni, de UBI forumon semmit se irnak rola..
-
válasz
Anonymus23 #52985 üzenetére
Gyere a BF5-re multizni.
Bekerült az online-ba olyan több fázisú játékmód, ami tényleg csak ismerősökkel összeállva élvezetes.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52982 üzenetére
Nagyon kihalt lett a fórum. Azt hittem már lejjebb nem lehet süllyedni de tegnap este tévedtem.
Volt egy 3 tagú magyar banda. Nevük alapján nem tudtad volna megmondani hogy azok.
Hát enyhén szólva voltak teljesen retardáltak.Idézem : "remélem nemsokára kihal a fajtád"
Nah itt nyomtam ALT +F4-ET.
Idáig jutott ez a játék.
-
Anonymus23
veterán
A heti kínálatból:
DeadEye-hoz
-
arnikusz
veterán
válasz
GamerQueen #52977 üzenetére
Anulu Tsulu fakardocskája nincsé?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52975 üzenetére
-
arnikusz
veterán
Egy kis easter egg.
-
Habugi
addikt
GE nálatok is bugzik ma?!
Hiába a hozzátartozó missön lista, brutal onslaughtban egyik nehézségi fokozaton sem mutatja a mobok érzékenységét és kb olyan dmg-et lehet osztani tártól függetlenül mintha mindig smart ammo lenne betárazva..
-
Ma ismét jártam Noobi-Land-ben (DZ)
... volt élmény bőven a csapattal,aludtak a D3 Nomad hero-k.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #52950 üzenetére
El tudod rejteni hogy prémiumod van.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnatok nekem segíteni a mostani GE eseménybe van egy Megbizható marokfegyver achi.
Azt hogy lehet megszerezni?
Már végigmentem nomaddal a Broadway Emporiumon kihivas fokozaton egy szal pisztollyal nem haltam.
De nem adja be.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52957 üzenetére
Én vagyok csak a többiek tűntek el. Amit meg is értek.
De így kénytelen vagyok külföldiekkel pvp-zni. Néha akad egész jó és ügyes csapat. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52956 üzenetére
Jó lenne még egy pár (vagyis inkább jó lett volna) kiosztás hely, a 6 nagyon kevés, legalább 10-15-nek lennie kellene, főleg ha valaki tesztelgetni akar, akkor ez édes kevés. Nekem is van minden karakteren Reclaimer is, de azoknak már nem jutott kiosztás hely.
De már nem játszok, így nem sokkal 3900 óra után már nem nagyon van miért belépni, akikkel mostanság játszottunk meg már online is alig vannak (qukeszt kivéve persze, aki hűségesen tolja)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52955 üzenetére
én sentry-vel MDR+M700 carbon megyek PvE, elég brutál dmg, csak persze néha kénytelen vagyok átváltani reclaimerre, ha három másik dmg-el rak össze a matchmaking, inkább bevállalom hogy gyógyítok de cserébe nem szenvedés a meccs mert mindenki fekszik ha ránéz egy NPC...
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52954 üzenetére
Igen, de támogatónak a Sentry+pajzs+pisztoly kombó is nagyon jó (volt itt nemrég is berakva egy verzió), pillanatok alatt ki lehet osztani a 6 jelölést egy full csapat mobra. Csak viszonylag kevesen szeretik, mert randomokkal nem mindig jön össze, hogy néha healeljék ha túl sok agro-t kapna.
Én magam jobban szeretek sniperkedni, az még a régebbi COD játékokban is nagyon bejött -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52947 üzenetére
sentry+MDR szerintem a legjobb damage set PvE-re, legendary mobok is szépen olvadnak tőle plusz a debuffal erősíted az egész csapatot.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52950 üzenetére
Irónia volt a részemről....
-
Az miért van,hogy jobb oldalt azt írja,hogy új hsz van a topikban,és amikor megynitom egy db sincs...
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52946 üzenetére
Anno próbáltuk a magányost, de nem volt jó, mivel amikor fegyvert váltottál, akkor azt amit elővettél át is tárazta annak megfelelően, azaz már nem az a lőszer volt benne, amiért elővetted. Legalábbis ez rémlik.
Sokkal jobban jársz pl egy Sentry-vel, és 2 MDR-el plusz a pisztoly, vagy akár Sniperrel nagyon csúnya one hit one kill-t lehet játszani, ha a megfelelő lőszerrel lövöd az NPC-ket.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52945 üzenetére
Na az gáz.
Gondolkodtam, hogy összeszedek egy Magányos Csillagot- volt de betörtem, majd elvetettem, aztán egy Firecrest, de azt is, így csak 10 000 GE pontot gyűjtök, hogy az is maxon legyen.
Egyébként nagyon kihalt a Terminál. -
Anonymus23
veterán
Jó ez a mostani GE is, csak sikerült megint összehozniuk valamit, állítólag vannak, akiknek az összes NPC csak tűzre érzékeny, bármelyik küldetést csinálják is
-
Nagus
senior tag
Látom itt pörög a PvP. Én nem igazán értem, hogy miért jó az valakinek ha egy nem rangsorolt játékost akinél még ráadásul nincs is semmi zsákmány vagy DZ pénz leszedegetünk pláne 4v1-ben. Miért nem vadásznak olyanra aki által előrébb kerülnek a "pöcsméregető ranglétrájukon" vagy tudnak valamit zsákmányolni?
-
Anonymus23
veterán
Nem, egy pillanatig sem jelentett megnyugvást, pusztán annyi, hogy ha konzol is jön a sírás a csalók miatt, és ott sem veszik meg emiatt, akkor hátha tesz végre valamit a fejlesztő/kiadó (Division2-nél persze, Div 1 már döglött) , mivel állítólag nekik a konzolon történő eladásban van a pénz nagy része, a PC csak mellékág.
Egyébként meg miért lenne megoldás a "dögöljön meg a szomszéd tehene" gondolkodás?De jó ha belelátsz a gondolataimba, mert akkor azt is tudod, hogy most mire gondolok
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52937 üzenetére
400 órát játszottam eddig konzolon, 200 órát pcn. Xboxon 0 csalóba botlottam ezalatt, pcn a csíterek miatt hagyta abba az egészet. Erről ennyit...
-
Anonymus23
veterán
LOL, megy a sírás a z Ubis fórumon, hogy a PS4 (meg gondolom XBOX is) Cronus használóknál csináltak egy új csalást, hogy hiába nerfelték a strikert ugyanúgy működik (dupla stack) mint régen.
Még hogy a konzol nem érintett a csalással -
havast
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52934 üzenetére
Egy burst makró azéert én vagyok, csak az egeremet nem kell eldobni egy hétvége után
Azért nem aimbotról van szó.. Mindazonáltal elvetettem az ötletet - mostanában Striker settel toltam, meg Bullfroggal. Visszacseréltem a jó öreg G36C-re a bullfrogot, és rájöttem, nem kell ide semmi más
-
Anonymus23
veterán
válasz
havast #52932 üzenetére
De ha makrót bekapcsolsz, akkor az már nem te vagy, tök mindegy milyen mértékben, mert nem tudod lemérni, hogy mennyit "segített".
A Divison nem versenyjáték, hogy valós előnyöd legyen belőle (kivéve ha jútuber vagy tviccser az ember, és kell a sok csürhe aki követi, mert abból lesz a zsé), hanem "szórakozás" lenne, már ha az lenne a sok csaló miattKomolyan felmerül bennem a kérdés, hogy akkor miért?
Félre ne értsd, nem személyes, általánosan nem tudok ezzel a dologgal semmilyen szinten azonosulni.Egyébként figyelnek sok mindent, pl ezt a fejlövést is nem is gondoltam, hogy regelik, de a múltkor Sam szólt, hogy éppen első helyre kerültem a barátlistámon megelőzve szatyit, holott ez sehol sem volt se commendation, se látható stat, szóval ki tudja még mi mindent regelnek.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52931 üzenetére
Mondjuk egy 6 pred szett makrózott MDR-el brutál lehet.
Kb instant befosik a vérzéstől. -
havast
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52928 üzenetére
Régebben is foglalkoztatott ez a makró dolog.. Amúgy még ha a mintát figyelnék is megoldható lenne - pl a 2. lövést tól-ig random vigye véghez.. De mint régen, lehet most is elengedem a dolgot, mégha nem is számít exploitnak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #52929 üzenetére
A makró mióta hardver adta lehetőség? Számtalan makró program van, nincs hardverhez kötve.
Biztosan így tervezték akik a játékmenetet kitalálták, hogy majd makrót kelljen használni.És miért ne lenne csalás egy ilyen makró? (nagyon sok játékban simán nyiltan tiltva is van, mert nyilvánvalóan nem ez volt a cél a játékmenet tervezésénél)
Ez kb. nem arról szól, hogy minden ládát külön kell megvenned, és a nyitogatás is rohadt unalmas és csak időrabló, hanem simán azért, hogy előnyben legyél más játékosokkal szemben, főleg ha egy predator szettről és az MDR-ről beszélünk.
Ez ugyanaz mint a makrós futás, vagy a chicken-dance, csak gratulálni tudok az ilyen játékosoknak! -
1 óra múlva kezdődik az event...
Classified Gear Sets :
Classified FireCrest
Classified LoneStar
Classified Predator´s Mark
Classified Reclaimer -
Anonymus23
veterán
válasz
havast #52927 üzenetére
Ha csinálsz hozzá makrót, akkor sajnos nem bannolnak ki.
Pedig jó lenne
Mondjuk ha valaki felveszi, akkor előfordulhat, mert azért pl a játék olyan statokat is gyűjt, hogy mennyi fejlövést vittél be, innen már nincs messze az időzítéseket is mérnie, és ha megvan a minta, mehetne a ban. -
havast
aktív tag
Amúgy a Div-2 gepigenyrol tudni valamit már? Nem tudok addig cserélni sajnos. Mostani notimon az egy vígan megy high grafon. (GTX 970M közel 980M szintre moddolva, i7 4720HQ, 16GB RAM). Illetve van infó árról, hogy az egy szervereit mikor kapcsolják majd le?
Ja az Urban MDR-hez annyit még: ha csinálok egy burst fire makrót az egerem szoftverében hozzá, az szerintetek exploit/cheat?
-
havast
aktív tag
válasz
#59036672 #52918 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Mivel ez csak kallódó set volt nálam, így közben rájöttem, hogy át tudom rollolni 9k staminara. Sajnos a backpack hiányzik, illetve a kneepad kb a lehető legtrebb statokkal esett, igy azt is mindenképp pótolni kell. De már csak pár óra. Ha nem szívat meg úgy mint múltkor a Striker a GE-n, hogy egy chest-hez kb 30 ládát nyitottam ki.. ha megvan a set, terveim szerint kesztyű smg-s lesz, fegyver pedig House (ebből van egy hibátlan darabom), másodlagos pedig Urban MDR (a nagyobb távok és a talent-je miatt). Vélemény?
A striker set sajna 1 forintot se ér semmilyen pvp szituban, pve-re meg egy hibrid NinjaBike striker/predator/nomad is sokkal ütősebb..
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52919 üzenetére
Ne is mond. Gyerek=R. I. P alvás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
havast #52915 üzenetére
Nincs ilyen, hogy valamilyen eszköz bizonyos helyen vagy gyakrabban esne, csak bizonyos esetekben (exotic), de CF esetében nincs ilyen.
Egyetlen eset van, amikor eventje van, akkor a gear specifikus ládából 1:6 eséllyel eshet az adott gear item.
Szerencsédre következő Hétfőn kezdődik a Global Event 6, ahol az egyik szett pont a Predator.Javaslom még ez ügyben az összefoglaló erre vonatkozó részére ránézni, hátha van benne olyan infó, ami segíthet.
(#52918) Falu111
Nah? Mindenkit korán ébresztett a gyerek? -
havast
aktív tag
Üdv!
Adjatok tanácsot/véleményt: Predator's Mark Classified full set használható PvP-re? (DZ). Ha igen, mit tanácsoltok, backpack-jét a set-nek hol érdemes farmolni? Csak az hiányzik.. Már ha 6k stamina buildre megyek..
-
pilipi
aktív tag
-
spendor
csendes tag
Sziasztok, ismét segítséget szeretnék kérni.
1. Amikor belépek az eszköztár - áttekintés "menübe", akkor némelyik fegyver ikonjának jobb felső sarkában található egy "végtelen" jel. Az mit jelent?
2. Abban az esetben, amikor egy fegyvernél az újrakalibrálást elvégzem, a három adottság opció közül kettőre lakat kerül. Ezt a lakatot nem lehet feloldani? Vagyis attól a pillanattól kezdve már csak egy adottságot tudok módosítani?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Anonymus23
veterán
Néhány cuccos amit érdemes lehet megvenni a heti választékból:
Fullos OMEGA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Jövedelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Metal topik
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Star Wars rajongók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest