Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
Én összeraktam még anno a D3-at, de valahogy még mindig a ragacsba meg a kevert szettekbe rohangálok. Mondjuk meg is látszik én halok leghamarabb és felkiáltok : " már jövök ki a kapun tartsatok ki".
(lehet ma meglepek mindenkit és kimegyek pajzsba psziii…) -
qukesz
senior tag
-
bombibmw
veterán
Azért jó néha beleolvasni ebbe a topicba.
Vicces dolgokat írnak egyesek.
-
Most volt időm belenézni mi van eladó...
Ha nincs mire költeni a PxC-t akkor itt egy jó kis Liberator :

Tudom nem kell senkinek,mert a D3-hoz nem kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pintim....
tag
válasz
szatyor1972
üzenetére
A sotet oldal el ragadta azota! Titeket is elfog, ki tudja

-
Pintim....
tag
A d3 az nincs nerfelve, mert fegyvert hasznalsz, de a Seeker mine az nerfelve van. Gratule UBI vedd be az Ubim
-
TommyS_27
senior tag
válasz
üzenetére
Nem személyeskedtem eddig, de látom magadra vetted
ez a te bajodDe legalább látják az igazi arcod a mézes mázos modorod/álarcod alatt.
Letörlöd a videót mert kijött benne az igazi éned!? És te tartod magad jobbnak a Mengelkétöl vagy akárki mástól?? Na ez az igazi szar alakoskodás. Mindenesetre a véleményed annyit ér mint te, 2 forintot se. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
#52767) TommyS_27 leírja, hogy nem érdekli ha lelövik ez csak egy játék majd 3 hsz-ben telesírja a fórumot a d3 miatt.
Nem felejtem el amikor Wazzo lelőtte Tommyt és habzott a szája, hogy miért nem volt kék.
Szar alak vagy DmB tommika S
Üdv a főnöködnek menginek is. 😂🤣 -
törölt tag
Az okosan csaló silent aim és humanized no recoil ellen jól véd a D3.

-
TommyS_27
senior tag
válasz
qukesz
üzenetére
Nem bír ki mindent ez igaz!
Azzal van bajom, hogy aki ezzel játszik az ne gondolja már magát jó játékosnak. Elmondom miért:
Szóval van 9k staminája egy 2.3millás pajzsa amit ha lőnek további ellenállást ad, gránátra meg sebzés buffot! Na meg még ott a kézben egy house ami valjuk be egy op Shit. Ráadásul a medcit is gyógyitja a pajzsot de továbbmegyek!
Ha van 3 D3 a csapatban(mint nálatok szokott) meg negyediknek egy healer. Akkor majdnem halhatatlan a csapat! Főleg, hogy a combat medic a pajzsot is gyógyitja. (Ami ugye 40%-ot gyógyít)
Ez így rendben???
Ebből a fosból egy is sok csapatonként nemhogy 3! És ha ezzel ölnek arra valaki büszke? Nem értem miért, hisz csak forognod kell meg lőni és amikor szarban a pajzs szaladni kicsit medcitet/healt kérni. Tényleg nehéz vele játszani.

A tegnapi harcról: 3-an felmentünk manhuntra mert rajtatok kívül voltak még ott páran (persze az nem szerepelt a videóban!) volt ott nomad pred meg ti d3-al. És akkor “mai termés”???
mi???? 4+4-ben letettetek minket akik hárman voltunk! Grat 
-
qukesz
senior tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Ha mérges vagy tommy ez miatt teljesen érthető.
Azért mindent nem bír ki az a pajzs sem.
Én sose a csalók ellen építettem szettet. Ha mindig olyat amibe tudtam érvényesülni.
Akkor már említsük meg a solo nomádosokat is. Akiknek annyiszor pattan el hogy az már nekem fáj.Én személy szerint sose játszottam D3-ba.
-
válasz
TommyS_27
üzenetére
+1
Ennyi.
---
Amitől annyira jó volt a játék,hogy több féle szettet lehetett összerakni több féle képpen és működő képes lehetett solo-team.
Az elveszett,mert csak a D3 él,és mindenki menő lesz tőle,előtte meg fasorban sem volt.
Csak epekedve nézte a PVP videókat!
És azok osztják most az észt. -
TommyS_27
senior tag
-
válasz
TommyS_27
üzenetére
Igen és ha lelövöd a kazánajtót róla úgy fut mint a nyúl!

Ezze mindent leírtál,semmit nem kell és nem is lehet hozzáfűzni !
D3 = NO SKILL !
Ennyi.
De ez a játék már kuka jelen állás szerint.
Utolsó patch-el végleg megölték a pvp-t.
#52772 qukesz :
Tudjuk mi zajlik DZ-ban (játszottunk együtt nem egyszer).
Ha csak arra építesz szettet (amit nem lehet),hogy csalók ellen menj,vagy olyan patch-re vársz ami majd b@szó lesz a csalók ellen,akkor kár volt már a legelején (beta teszt) elindítani a játékot.Persze jót röhögünk az idiótán,hogy sz@rt sem ér a csalása bizonyos esetekben a D3 ellen,az egy másik sztori.
Viszont a játék és a PVP nem erről szól-szólt DZ.
Azért valljuk be a striker nagyon erős volt.
D3-(ak) nem ugyanaz ?!
Ezért miért nem nyafog senki,hogy nerfeljék ?!
Válasz: no skill,egyszerű,mint a faék,semmi nem kell hozzá.
---
#52773 TommyS_27 :
Gabi bementetek, de közel sem voltatok ilyen “ügyesek” mint most.

D3-tól lesznek istenkirály játékosok akik előtte csak messziről ugatták a PVP-t.
Vagy csak irígykedve nyálcsorgatva nézték a te-ti videóitokat,amikor még ért vmit a skill. -
TommyS_27
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Igen és ha lelövöd a kazánajtót róla úgy fut mint a nyúl!

De kell a sikerélmény az ilyeneknek is. Ezzel a patchel kedveztek a kevésbé ügyesen mozgó és célzó embereknek mert ez kb olyan noob shit most mint anno a fullos smart coverben ülve deadeyozni.
ott is elhitte minden ilyen okos, hogy tud játszani aztán amikor nerfelve lett a smart csak esés kelés volt.A baj ugyanez a D3 userekkel is! Elhiszik, hogy jók, pedig a pajzs nélkül párolognának!
Ha lenne countere akkor nem szólnék semmit a szett ellen. Nekem is van, jól
is játszom vele, de rohadt noobnak érzem magam amikor néha használnom kell.És ott az a retek house! Ha az nem lenne a D3 nem tudna karcolni sem. De ez a játék már kuka jelen állás szerint.
Gabi bementetek, de közel sem voltatok ilyen “ügyesek” mint most.

-
qukesz
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Kedves Ákoska!!!
Ezzel csak az a baj hogy a sok aim hero ellen csak ez a jó.
Játék kényszeriti bele az embert ebbe.
Ha van egy csapat amibe éppen a valaki nem D3 úgyis azt lövik először.Azért valljuk be a striker nagyon erős volt.
De gondolj csak bele.
Azért például mi előtte is bementünk mindenféle szettben -
pucz
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
D3-al nehéz jól játszani. Striker nerf után Én is előkaptam. Azóta jól tolom vele. Szoktam is hallgatózni manhunt után, amikor a magyarok beszélgetnek. "Nem tudom miből van a gyerek pajzsa, de nem lehet lelőni." Másik kedvencem, amikor szidnak, hogy csalok.
Pedig nem lehetetlen lelőni. Csak tudom használni.Mostanság előkaptam a Striker-t. Kicsit módosítottam rajta. Azóta már soloba is azt viszem. Rendszerint sírnak, hogy csitelek. D3 szereti!
D3 ellenszere meg a távolság. Ma négy D3-t fingattunk meg ketten. Igaz lőszer mind elment, medkit is, és nem keveset futottunk. De meg lett...
-
válasz
TommyS_27
üzenetére
Ez a legnagyobb baj a játékkal.
Nem kell semmi hozzá csak D3.Ettől lesznek olyan nagyok akik előtte kukák voltak a pvp-hez.
Ezért nem játszom jó ideje pvp-t, D3 = no skill.
D3-at nem akarják nerfelni ?!
Ezért nem sír senki,csak a Striker miatt sírtak ?!Akkor a no skill D3 figurák nem lesznek sehol,pont úgy ahogy előtte,még DZ-be se mertek bemenni.
-
törölt tag
Mai termés.
[link] -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezt honnan veszed ??
Barátlistám sincs ,nem hogy letiltsak vkit.
Amúgy én nem szoktam senkit letiltani.
Ha nem tetszik a figura simán kib@szom a listáról,de annak mindig oka van és,ha lehetőségem is van rá akkor el is mondom neki miért történt.Tedd félre az üldözési mániádat,nem bánt senki csak te érzed így.

Szóval... akarsz beszélni róla... ?
-
törölt tag
Volt ma valami?

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Volt ilyen kérdés ?
-
Elims
veterán

-
arnikusz
veterán
-
Elims
veterán
Gondolkozom egy kifejezetten pve szetten tele elite sebzés módosítóval+a cuccokon is elite sebzések csak azt nem tudom,hogy milyen szettbe kellene berakni?
Szerintetek csapásmérő vagy ragadozó?Esetleg alpha? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
De van bibiiii!
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Volt ilyen kerdes ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
1,8 M körül tartok, de nem sietem el, magam miatt akarom már befejezni

Körönként 8-12e pont jön be kb. Sajnos ritka az olyan kör, amikor mindenki csak PvP-zik, és én meg szedhetem kifelé a landmarkokat, meg nem is igazán érdekes, néha kifejezetten jól esik, amikor jön pár játékos
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Barrettel próbáltam nem adja úgy sajnos.

Ez a civakodás meg igen megy, épp ebédidőben láttam a redditen, hogy egy Agent mutogatta a 5365 commendationját.
Csak ügyesen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Azért írtam, hogy szinte senki

LS-ben nagyon jól adja landmarkot takarítani, csak az a baj, hogy túl sokan gyűjtik a pontokat a Blood Money-hoz, így szinte mindig civakodni kell néhány játékossal a koncon
és akkor már kell a nomád
Most azt próbálgatom, hogy Leleményes helyett inkább Rendíthetetlent, vagy táska helyett inkább egy Barrett mellényt teszek be, bár az is igaz, hogy az csak az első stickyig működik, mert utána mindig töltődik vagy a sticky vagy a seeker.Tegnap megint volt egy csaló, BloodMoneyFarmr volt a neve, Magányosban tolta, hip fire-ben olyan szinten lézerfegyverrel lőtt fejre, hogy "öröm" volt nézni, de azért le lehetett lőni, amikor nem vett észre mert más valakit lőtt
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az mi az a Taktikus?

-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ő(a)szinte.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
-
törölt tag
Ma lesz valaki? Nálam tegnap este összefosta magát az uplay barátlista.

-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Én már csak az LS-t csinálom meg, 1,7 M pontnál tartok, de közben meglett az Odyssey is, és eléggé beszippantott az a játék is, bár most sokkal kevesebb időm is van, hiába voltam szabin a múlt héten, szinte csak este volt időm játszani.
Na meg persze DZ a srácokkal, az érdekes tud lenni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Annyit legendáztam tegnap,hogy kaptam egy Classified Shovel-t,kicsivel később egy Exotic-ot is.

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez a Koston nagyon nagy dumás,hirhedt a DZ-ban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap DZ berugózott egy és leszed egy kezdőt, rámegyek D3-al ràdobom a tűzes seekert màr az leszedi kétharmadra majd rövid sorozat és leütôm a pajzssal. Elkezd írogatni milyen noob vagyok a pajzssal, ja és Strikerben volt.
-
törölt tag
Pelenkás Chad, autista Viszkis meg valami töltelék.

Dream Team -
용 Bob
senior tag
No DmB klán tiszteletét tette....instant léptek a külföldi kollégák is. A hírük már megelőzi őket..
-
pucz
senior tag
Parádés a mai első játék indítás.
Alphat osszerakom, majd teszt. Nem rossz, nem rossz. Egyszer csak bamm, feküdtem. Mi a g...?
Acid RUS meg a f@szrágó haverjai. De nem volt szivbajos, mindent bele alapon fullra húzott mindent.
Aztán megjelent a másik f@szfej, KOBR4SKY vagy ki a...
Aztán az instant törölt mindenkit gyorsan.
Szerver váltás, azok meg csalják rongyosra egymás ánuszát..
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mint a mellékelt ábra mutatja igen csak jól használható ez a szett.
Nekem nagyon bejön.Falu111 kolléga merre van???

-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Tegnap kissé kiégtem LS-en, volt egy pár csaló, nem nagyon, csak kicsit.
Volt egy gyerek 10k+ rugókillje van, lelőttem LS-ben (többször is), erre fel ezt írja nekem:

Mint ahogy látszik, utána már nem "tudtam" lelőni

Írtam, neki, hogy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy egy ekkora csíter jónak tart![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre már nem írt semmit!
Abban a nomád szettben mentem, amit te mutattál.

-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi!!!

Ma lesz valaki délután?

-
Anonymus23
veterán
Hónapok óta nem volt 4% elitsebzéses módosító a kínálatban, aki még játszik PvE vele, ez kifejezetten jó, a Stamina is elég magas (min 182 - max 214 a liláknál a lvl34 stat)

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Suzuki topik
- Ubuntu Linux
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Hobby rádiós topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Letörlöd a videót mert kijött benne az igazi éned!? És te tartod magad jobbnak a Mengelkétöl vagy akárki mástól?? Na ez az igazi szar alakoskodás. Mindenesetre a véleményed annyit ér mint te, 2 forintot se.