Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha nem tudsz normális csapatot szerezni, tehát random emberekkel vagy pláne egyedül tolnád, akkor de igen, úgy unalmas. De nem erre van kitalálva. Ez egy coop játék.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Amikor föl és alá kell mászkálni a városban, az elég unalmas tud lenni (de van benne gyors utazás). A küldetések egyedül is jók, de csapatban az igazi. Főleg az Underground DLC, a változó környezet miatt.
-
Morphus101
tag
Nem unalmas,nem nehéz mert fokozatosan haladsz majd a nehezebb területekre és fokozatosan lesz egyre jobb fegyvered
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Szólóban megéri játszani ezzel játékkal? Úgy értem, hogy nem unalmas e, van e elég jó Story-ja és nem e túl nehéz a harc egyedül?
THX!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
qukesz
üzenetére
"Nem tudom ez a játék mennyire érzékeny pl a számítógép nevében lévő ékezetekre.
Akad olyan kliens ami kifejezetten utálja ezt."Hát igen. A Uplay (illetve Ubisoft Connect) évekig ilyen volt (talán még most is az). Mikor legutóbb újratelepítettem a rendszert, és kihagytam a névből az "é" betűt, hirtelen megjavult az előtte hónapokig használhatatlan felhő szinkronizálás.
Amúgy tegnap lett 30. szintű az új karakterem. Kíváncsi voltam, ezek után mihez kezdhetek Dark Zone-ban. Finoman szólva lenyomtak, mint a bélyeget. Azt ugyan nem tudom, hogy gondolták a készítők, hogy kb. 255-280 gear score zónába tartoznék a kemény 37-es gear score-ral... Még szerencse, hogy az első karakteremmel félreraktam pár cuccot, azokkal sikerült 104-re felvinni, és így már tudtam haladni.
-
jozso31
csendes tag
Sziasztok olyan problémába ütköztem,hogy nem menti el a játék a beállításaimat(grafika,felbontás..stb)estleg tud valaki ebben nekem valami infót adni?
my pc: oprendszer win 11,16giga ram,ryzen 5 2600 proci,gtx 1050 kari
-
jozef76
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
jozef76
csendes tag
Sziasztok!
Elég késői PS4 tulaj vagyok, és gondolom, hogy már ez a topik is elég kihalt, de talán tud valaki infót adni. A kérdésem az lenne, hogy PS Plus nélkül mennyire van értelme megvenni a játék három nagy DLC-jét? Adnak annyit hozzá "offline" a játékhoz, játékidőhöz, hogy megérje akciósan beruháznom rájuk?
Előre is köszönöm!
-
felixo
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát igen ... az 1 SOKKAL nehezebb, mint a 2.
2-ben párszor haltam meg lvl 30-ig, az 1-ben meg vagy 100-szor.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
lemaradtam róla

-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kb egy fél éve ingyen osztogatták a Div1-et.
-
felixo
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a Division 1.
Mással nem is játszok mostanság.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
pilipi
üzenetére
Hát igen. Nem teljesen kiforrott még szerintem sem. Tapasztaltam bugokat én is...Pl. fedezék mögött táncoló NPC-ket...gugol-feláll-gugol-feláll... A kedvencem, mikor falon át közlekednek
vagy mikor szitává darálom az ellent és fél perc után esik össze, majd feláll, összeesik, feláll, összeesik... és hasonló dolgok... -
pilipi
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"Hát nem egy Division2..." szerencsére
Ne aggódj a Div 2 még csak 2 éves múlt, hátha egyszer eléri a megjelenési fázist és kilép a több éves pre-early-open-beta szintről. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
felixo
üzenetére
Szia. Én most kezdtem el, egyelőre Trial-lal PC-n(A The Division 2 mellett, amiben már WT5-ös a karakterem)... Fizukor megvedzem az első részt is, most nagyon jó áron van.
Tegnap mikor elkezdtem, az első SafeHouse-ban voltak 7en 1esek rajtam kívül.
Hát nem egy Division2...Számomra ami pozitívum a 2-höz képest, hogy ebben van magyar felirat, a 2-ben viszont nincs(amúgy kár).
-
felixo
őstag
Üdv !
Van még élet itt a Division 1-ben ?
Érdemes foglalkozni vele ? -
qukesz
senior tag
Live-ba nem nagy a szád!!!!
Nyilván a külföldinek teljesen mindegy hogy te mit beszélsz.
Jah és miért is a te nevedet másolja a csaló?????
Hát én téged egy percre se foglak sajnálni.Az hogy miután mi elmentünk egy embert se tudtál lelőni akkor ez most mi is???
Te legyél pro. Lelked rajta. Téma lezárva.
-
ates2
senior tag
-
qukesz
senior tag
Tudod az hogy neked a twitch live alatt zene megy, szerintem téged is minősít.
Egy önálló gondolatod nincsen. Mocskos a szád neked is ne fényezd magad.
Más szövegét mondogatod nekünk.
Nem baj mert többször haltál mint mi és le is adtuk amit lehetett.
Ignore-álj nyugodtan. Ettől ugyanolyan semmire kellő leszel.
Feliratkozóidat sajnálom csak.U. I. : ne fenyegetőzz
-
-
ates2
senior tag
@qukesz
@Hublotaka El_Baso Team...
Tessék a videó. Arra nem térek ki,hogy megint szépen égetitek a magyar játékosokat ezzel a mentalitással...pláne mikor egy csaj/nő is úgy beszél a mikrofonba mint ti...konkrétan sírva k... anyázik..
tiszta szégyen...............
Jah amúgy ignorálva vagytok meg mute-olva szóval ne pötyögjetek fölöslegesen mert nem látom a jövőben
Mondjuk az vicces mikor külföldinek magyarul próbáltok irkálni,azaz szidjátok mint az állat

-
Eversmann
senior tag
Most jutott eszembe, hogy múltkor ingyen adták. Akkor azt hiszem kipróbálom
Valahogy kimaradt az első része, nem is értem miért. -
rumkola
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Elims
veterán
Ps4-re nincs olyan csalás amiről írtok?Simán használnám.Full cheat vagy csak egy örökélet?
Kimentéskor jól jönne.
Már nagyon ritkán játszunk a játékkal,mégritkábban találok jó cuccokat,azokat hoznám ki a csapattársaimnak,de van egy-két csapat akik ellen esély nincs.Ellenük bekapcsolnám a kimentés idejéig. -
ates2
senior tag
-
ates2
senior tag
válasz
qukesz
üzenetére
#54501 itt indult a móka vonat

Jah,hogy te nem magyar vagy? akkor már értem a gondot.
1, eltaláltad.
2, milyen csalásra gondolsz ?

De segítek lezárni a dolgot mert unalmas.
HA bármikor is csalnék,akkor csak is a FULL cheat játszik.
Biztos nem pazarolnám az időmet "PVP"-re ha megtudnálak ölni 1másodperc alatt. Gondolkozz el ezen...(ha tudsz)
Ezzel a témát be is fejeztem.
Találkozunk Dark Zone-ban,ahol a szép magyar nyelvet tudod tanulni (k....any...,csicsak,csaló stb)
-
ates2
senior tag
Amúgy...
TOPIKSZABÁLYZAT:
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!Kár,hogy ez a topik már csak azért van,hogy ilyen cringe playerek itt trash talkoljanak,hogy ki "csicska" ki nem
mert meghalnak egy online játékban.
-
Hublot
őstag
Szia!
Elsőre nálad elment a zöld azért élted túl.
Egyébként én kihúznám magam mert egy chickendancer ellen nem rossz teljesítmény. Konkrétan mikor elkezded rángatni (gondolom egér gombra bemakrózva a shift) különben ínhüvelygyulladást kapnál.
Szóval ilyenkor kb 0 legalább is minimális találatot regisztrál a játék. Ugye a hitbox-ot totál széthúzza az a (csalás). -
arnikusz
veterán
Ne etesd a Trollt.
Egyszerűen írni kell a megfelelő topikba, hogy rakják ki.
C'est la vie -
Hublot
őstag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére

-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Nálam már régen nincs fenn, a Div1 DZ hangulata nagyságrendekkel jobb mint a Div2 DZ, de ez az irdatlan mennyiségű csaló
Mondjuk ez még hagyján, de amikor a nyilvánvalóan csaló még elkezdi magyarázni a bizonytíványt, mert hogy ő pro
A D3 pajzson csak és kizárólag a fejnél volt lövésnyom, sehol máshol
-
ates2
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
jah nem segit,hogy unlimited accountot lehetett regisztralni.
Elege epic fail lenne,ha valaki main accon nicken csalna
csak berak par ....ot.
Nyilvan csak valaki mas trollkodik.De egy majdnem 5 eves jatektol ahol mar az 1 perctol kezdve nincs anti cheat,es naponta uj csalok vannak mit vartok? Plane,hogy FREE lett es nem lett limitalva mennyi accountot regisztralhatsz..
Megoldas: egyutt elsz vele,elvaltod a szervert,letorlod.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hublot
üzenetére
Gondolom az ingyenesség sem segített ezen.
Ez olyan mint az idegenvezető, neki is lehet x db account, ahová beregelte a Div1-et és ha a fő accountját félti, akkor jön ezekre a pontozott (mint a 6. napona klónok, ki tudja
) accountok, és mehet a full csalás.
Nyomorult egy társaság ezek a csalók...
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Annyit meg, gondolom szokas szerint december elejen ugyis lesznek 60-80%-os akciok.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezt te így gondolod.
Pedig csak lefordítom a hozzászólásokat a mindennapi nyelvre amit mindenki használ.
Látod, tök aranyos vagyok, hiszen ez csak egy apró segítség és még ügyesen off-ba is tettem
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Olyan Div1 dz, hogy 10 játékosból 20 csal.

Ha teljesen véletlenül lelőttél egy játékost az instant visszajön rpm aimbot kombóval.
Szóval röviden és tömören rakás szar az egész Division. -
pilipi
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem olyan nagy dolog ez, mint ahogy te azt próbálod érzékeltetni
Nem fröcsögök, összegzem a dolgokat az elhangzottak alapján, bocs.
Tudom, hogy fájdalmas dolog az igazság. -
Anonymus23
veterán
Látom amúgy a Div1 semmit sem változott.
Öreg vagyok én már ennyi csíterhez
Chad még mindig játszik? Vagy már valaki ketté törte?
-
Hublot
őstag
Csicska csaló magyar vigyázzatok vele. AlienDriver [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8adjára sikerült megcsinálnom... Egyelőre spórolok a Trial Time-al... Fizuig ki kell hogy tartson

) accountok, és mehet a full csalás.