Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48351) Anonymus23 válasza -=Jam=- (#48337) üzenetére


Anonymus23
veterán

Ha az első lesz, akkor max annyi, hogy ezen is meglesznek a hiányzó achik, mert azok a szettek nem kellenek (már)....

A Dead Eye jelenleg használhatatlan, főleg egy 9000-es staminás ellen.... (Striker, Ragadozó, D3) nomádról nem is beszélve. Gyakorlatilag ez ki van herélve, talán ha visszaadnák, hogy nem csak fedezékben működik, akkor lehetne messzebbről, ahol cak fél mm látszik belőled lövöldözni, de így ez használhatatlan.

Magányos, PvE bohóckodni és Shoti/LMG achit megcsinálni jó volt, főleg, amikor a megállítót 4x töltötte újra egymás után :DDD

Végső: Csak néhány küldetésen (SS, Sólyom, CS), illetve 4-es manhunt bandákban látom, hogy használják, egyedül nem sok értelme van.

Striker, D3 és Nomád kellene még talán (esetleg Ragadozó), de igazából ennyi, meg max az összegyűjtött szettekből (Reclaimer+Sentry+Taktikus a még nem maxoltakat kicserélni jobbakra, de kb ennyi).

;) - The Power of the Light Side

(#48352) Anonymus23 válasza Bedepi (#48350) üzenetére


Anonymus23
veterán

Legutóbb tudtommal Garsza kapott itt ban-t, de ha jól tudom, Ő visszakapta az accountot...
Nem játszottál valakivel a DZ-ben, aki furcsán nagyon jól lőtt vagy ilyenek?
Olyat már hallottam, hogy valaki ilyen csapatban tolta, és kollektíven kapta Ő is a ban-t.

Ha tényleg tiszta vagy, akkor supportot kell folyamatosan inzultálni, volt már, hogy elnézést kértek és visszaállították.

;) - The Power of the Light Side

(#48353) #35434496 válasza TommyS_27 (#48349) üzenetére


#35434496
törölt tag

Engem ez a része már nem igazán érdekel.

(#48354) Bedepi válasza Anonymus23 (#48352) üzenetére


Bedepi
tag

írtam is nekik egyből, de még nem válaszoltak. Mondtam, hogy indokolják meg, h mi volt az ok, és mutassák is meg az erre vonatkozó bizonyítékot. Előzetes felszólítás nem volt. Ezelőtt még soha nem kaptam bann-t vagy legalábbis nem tudok róla. Hétköznap annyira nem szoktam játszani, inkább a hétvége környékén. Azért is van csak ennyi órám. Meg ilyen ratyi cuccaim. Dz-be csak akkor megyünk, ha a heti feladat megköveteli, ill ha vagyunk 4-en. Ennek leginkább az az oka, hogy nagyobb eséllyel tudjuk kihozni a cuccokat, ha többen vagyunk. Meg össze vagyunk szokva. De van hogy így is szívunk, a csalók miatt. Akikkel játszom, tudják, h tiszta vagyok, még ők szoktak nekem néha cuccot dobálni, hogy legyen valami jobb is. Nem is tudom hogyan lehetne, de ha tudnám, sem csalnék. Eredeti játékkal nem szoktam szórakozni.

(#48355) Nightfall75 válasza Bedepi (#48354) üzenetére


Nightfall75
tag

Nézd át, hogy nincs esetleg feltelepítve a gépedre olyan szoftver, amivel módosítani lehet a játék memóriában tárolt adatait. Pl. a Cheat Engine szoftverért már többen kaptak ban-t, annak ellenére, hogy azt el sem indították amióta ezzel a játékkal játszanak. Elég ha egyszer régen kíváncsiságból feltetted és még most is rajta van. A uplay kliens monitorozza milyen szoftverek vannak feltelepítve a gépre, aztán egyszer csak jön a banhammer.

(#48356) Bedepi válasza Nightfall75 (#48355) üzenetére


Bedepi
tag

Az nem is olyan régen volt fent, egy tört játék miatt feltettem, és azon ki is próbáltam, de még ott sem sikerült mókolnom vele. Tomb raiderben próbáltam meg az alkatrészek számát felvinni, hogy gyorsabban kivigyem a játékot. Általában ami érdekel, megnézem mielőtt megveszem, h ne lőjek mellé. :D Nyilván eredeti játéknál ezt soha nem használom, mivel nem vagyok hülye, és mint írtam ennél sem sikerült. A játékot azóta, és a programot is letöröltem, de ennek már kb 2 hete. Ha tényleg igaz lehet amit írtál, akkor miért csak most jött a bann, és miért nem néznek utána annak, hogy a játékban ténylegesen nem volt csalás? Azért az elég meleg, hogy egy program miatt, ami eredeti játéknál soha nem került használatra, kizárjanak. Magyarán nem dönthetem el, hogy mit telepíthetek a gépemre? :(
:W

(#48357) -=Jam=- válasza Bedepi (#48356) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Nem az a baj, hogy telepítve volt, hanem feltételezem futott a háttérben, miközben játszottál. Ha ez így volt, nem sok esélyt látok arra, hogy visszakapd az accountod.

(#48358) Bedepi válasza -=Jam=- (#48357) üzenetére


Bedepi
tag

Hát azt nem tudom, hogy windows indításnál automatikusan indult e? Erre nem is figyeltem, és gondoltam volna. Nyilván ha tudok ilyenről fel sem rakom azt a szart. De akkor még mindig ott a kérdés, hogy miért nem néznek bele a játékba? Nincs takargatni valóm, nincs semmi megbabrálva :( csak meg kéne nézniük. Azt sem tudom, hogy eredeti játéknál lehet e csalni. A tört az más, ott van trainer, meg minden egyéb de gondolom itt amúgy is szűrik. Csak meg kéne nézniük. Ezt azért nem érzem igazságosnak.

(#48359) Bedepi válasza Bedepi (#48358) üzenetére


Bedepi
tag

Meg azért nem kéne egy figyelmeztetést küldeni? Előtte, h hé paraszt töröld le gyorsan azt a sz.rt, mert bünti lesz, ha nem. És akkor tudom, h gáz hogy fent van.

(#48360) -=Jam=- válasza Bedepi (#48359) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Nem, világosan benne van a szabályzatban, hogy ilyenért egyből bannolnak. Azt nem tudják visszanézni, hogy a Te gépeden a memória tartalma lett-e módosítva. Ugyebár ez a cheat engine, úgy működik, hogy azokat a dolgokat amiket a játék a memóriában tart nyilván a lokális gépen, azt tudja módosítani. Ez nem jár a játék file-jainak módosításával, csak addig működik, ameddig ezek az információk a memóriában találhatók. Ezért ha fut a program a háttérben, akkor ha végzel bármi módosítást, ha nem megsérted a szabályzatot.

Tudod a törvény nem ismerése, nem mentesít a büntetés alól...

[ Szerkesztve ]

(#48361) Bedepi válasza -=Jam=- (#48360) üzenetére


Bedepi
tag

Ebben teljesen igazad van, nem tudtam és ez valóban nem mentesít. De az azonnali kitiltást akkor is erősnek érzem, felszólítás nélkül. Csak azt sajnálom, hogy 400 órányi játékom veszett el egy ilyen hülyeség miatt. Nyilván ha tudom, nem rakom fel. De gondolom, akkor ez akár melyik másik játéknál is bajt okozhatott volna? Csak mivel ezzel játszottam mostanában itt jött elő? Újrakezdeni már nem fogom, mert elég szöszölős volt így is. Ha maguk a karaktereim le lettek tiltva, akkor az újboli megvétel lehetőségét is elvetem. :( :W Azért köszönöm a segítséget, jgy legalább feltételezhetően tudom, hogy mi lehetett a probléma :(

(#48362) woker válasza Bedepi (#48361) üzenetére


woker
aktív tag

Egyáltalán nem erős az azonnali kitiltás, pont azért lett szigorítva mert tömve volt a játék csalókkal és a legelvetemültebbek is csak max 14 napot kaptak elsőre, majd miután lejárt folytatták tovább mintha mi sem történt volna.
Egyébként meg ha játszottál bármilyen online játékkal amiben kicsit is komolyabb anti-cheat van mint a division-ben (pl.: PB, FairFight, BattleEye) amíg fent volt a cheat engine akkor ne lepődj meg ha azokban is bannolják az accountodat az elkövetkezendő hetekben/hónapokban (itt sem a karakteredet bannolták hanem a division accountodat azaz max új Uplay fiókkal megvásárolva tudnál a Divisionnel játszani). Továbbá van egy rossz hírem, W10-be az őszi frissítéssel érkezett egy anti-cheat is (egyelőre a saját játékaikat védendően) szóval már az OS is figyel.

(#48363) Bedepi válasza woker (#48362) üzenetére


Bedepi
tag

A különbség annyi, hogy én nem csaltam vele. Nem akarnék, és nem is tudnék. Nyilván mindenki gondol amit akar, de ha lett volna rejtegetni valóm, ezt sem írom be őszintén, hanem sunnyogok. Hibáztam ez tény, de nem tudtam róla. Tenni valószínű úgysem tudok ellene. Másik fiókot csak ezért a játékért nem fogok csinálni, újrakezdeni, meg végképp nem fogom.

(#48364) Bedepi válasza Bedepi (#48363) üzenetére


Bedepi
tag

Mostanában csak ezzel játszottam. De ha már le lett törölve, akkor nem okozhat gondot ugye? Mármint ha elindítanék más uplay-es játékot most, akkor annál már nem kavarhat be?

(#48365) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Valami csak lesz, viszont ha Csütörtök délben indul, akkor mikor lesz a SotG? Mert az meg ha jól rémlik, pont Csütörtök este lesz, a twitteren meg azt írták, hogy SotG-n mondanak többet...

;) - The Power of the Light Side

(#48366) arnikusz válasza Anonymus23 (#48365) üzenetére


arnikusz
veterán

Meg az is írta Joker, hogy a múlt héten leírt loot rendszer még nem valószínű, mert a csütörtöki Staten mondanak többet róla.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#48367) -=Jam=- válasza Anonymus23 (#48365) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Ez az időpont módosulhat a jelenlegi számlától eltekintve azt is írták ;)

(#48368) woker válasza Bedepi (#48363) üzenetére


woker
aktív tag

Itt egy részlet az EULA-ból:
1.2 You shall not, directly or indirectly (i) sell, rent out, lease, license, distribute, market, exploit the Product or any of its parts commercially, (ii) reverse engineer, decompile, disassemble, adapt, reproduce, or create derivate works of this Product (except if the Product enable You through a specific feature to create, generate or submit User Generated Content and for which You will need to create an Account and comply Terms of Use), in whole or in part; (iii) create, use and/or distribute “auto”, “trainer”, “script” or “macro” computer programs or other “cheat” or “hack” programs or software applications for this Product (whether in an online multiplayer game or in a single player game over the internet or in local area network); (iv) remove, alter, disable or circumvent any copyright and trademark indications or other authorship and origin information, notices or labels contained on or within this Product and (v) export or re-export this Product or any copy of adaptation in violation of any applicable laws or regulations.
Bár ugyan a cheat engine-t nem használtad a divisionben, de alkalmas rá így akár ez alapján simán kivághatnak a fenébe (még ha az még feszegeti is a határait az EULA-ban lefektetett feltételeknek). Persze erre mondhatnád, hogy ártatlanság vélelme, stb., de igazából egyik fél se tudja feltétlen hitelt érdemlően bizonyítani az ártatlanságát. Az meg korábban tisztázva lett, hogy a törvény (ez esetben az EULA, amit el is fogadtál ráadásul) nem ismerete nem mentesít a következmények alól. Az egyetlen dolog amivel visszaszerezhetnéd az accountod az az ha hitelt érdemlően tudnád bizonyítani, hogy az adott cheat engine program nem volt alkalmas a division vagy bármelyik ubisoft játék manipulációjára minden egyéb esetben felesleges próbálkoznod.
Lépj túl rajta, mást nem tehetsz, mi úgyis maximum a vállunkat vonogathatjuk, hogy IJ mert hülyeséget csináltál. Avagy mondhatnám úgyis, hogy tipikus "Az elején még jó ötletnek tűnt" szituáció.

[ Szerkesztve ]

(#48369) Bedepi válasza woker (#48368) üzenetére


Bedepi
tag

Sajnos bizonyítani nem tudom, hogy alkalmatlan rá a program, mint ahogy azt sem, hogy alkalmas. Sajnos nem tudom, mert nem ismerem annyira. Egyszer próbáltam volna ki egy tört játékon, ahogy le is írtam, akkor is sikertelenül, mert nekem bonyolult volt a kezelése. Az hogy a törvény nem ismerete nem mentesít, már leírták jó páran előtted. Szerintem nem is hivatkoztam erre. Nem tudtam, hogy baj lehet, ha fent van, de elfogadom. Bizonygatnom nincs mit, mert nyugodtan belenézhetnek a szerverükbe, kutakodhatnának, úgysem találnának semmit. Mivel nem történt semmi. Nektek sincs mit, mert úgysem ismertek. Vagy elhiszitek, vagy nem. De mint mindketten tudjuk úgysem fognak utána nézni, mert csak 1 felhasználó vagyok a sokból, akiért úgyse kár. Van még több 100.000 rajtam kívül. Köszönöm mindenkinek utólagosan is a segítséget. További szép estét, és jó fórumozást kívánok.

(#48370) xyvalaki


xyvalaki
aktív tag

Érdekes ez a játék. Reggel kimentettem egy Fire kesztyűt ami eltünt az zsákba küldés után. Délután amikor be léptem lett belőle kettő. Aztán mentem egy bosskört és adott még kettőt belőle az első két boss. Ki a fenének kell ennyi? (Gyorsan csináltam belőle divtechet mielött meggondolja magát a játék :) )

Más. Belépésnél azt írta ki hogy a következő GE még egy nap 19 óra. Létezik? Mert a bejáratnál nem ír semmit.

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48371) xyvalaki válasza Bedepi (#48369) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Nem itélkezem, de ha tényleg nem használtad, akkor a Ubisoftnak mi a rák köze van hozzá hogy kinek milyen program van a gépén? Tegyenek a játékba anticheat programot! De milyen jogon túrkálnak más gépében?

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48372) Bedepi válasza xyvalaki (#48371) üzenetére


Bedepi
tag

Ez szintén olyan kérdés amire nem tudom a választ, mint ahogy sok másra sem. A konkrét indokot sem tudom, mert nem írták le. Csak gyanítom hogy ez lehet, mert fent volt ez a program, de soha nem használtam ennél. Meg előtte másnál sem, csak az említett játéknál próbáltam.. A leírtak alapján feltételezem, h ez miatt lehetett. Amúgy szerintem ha nagyon akarnák, utána tudnának járni, csak nem fognak. Ha szerintük történt valami csalás, annak kell hogy legyen kézzelfogható nyoma. De nem fognak vele foglalkozni, mert nem szánnak erre időt, meg égés lenne h nem találnának semmit, és mégis kitettek. Igen tudom, a szabályzatba benne van. Le ne írjátok még egyszer :D

(#48373) -=Jam=- válasza Bedepi (#48372) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Elárulom, nem tudnak utánajárni, hogyan is tudnának? Szerintetek minden lövés, meg minden utolsó mozzanat logolva van, amit vissza lehet nézni? Ezeket real-time elszámolja a rendszer aztán csókolom, ha lenne normális anti-cheat akkor felismerné a normától való eltéréseket, és egyből kivágná az ilyeneket. De mivel ilyen nincsen a látottak alapján, marad az hogyha valami tiltott programot talál a memóriában, amivel adott esetben lehetne csalni, akkor kiraknak ennyi. De, hogy azt Te használtad-e a játékban vagy nem, azt nem fogják tudni megmondani.

De miaz, hogy nem találnak semmit, hát ott futott a cheat program LOL.

(#48374) pzstm


pzstm
titán

The servers will shut down for weekly maintenance on Wednesday, February 28th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 30 minutes.

Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.

Thank you,
The Division Team

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#48375) Bedepi válasza Bedepi (#48372) üzenetére


Bedepi
tag

Tényleg köszönöm mindenkinek még egyszer. Részemről le is zártam, a dolgot. Felesleges rajta rugóznom. Ha az ubisoft reagál arra amit kérdeztem tőlük, akkor azt közzé fogom tenni nektek. Egyrészt mert segítőkészek voltatok, másrészt ha tényleg ez volt a gond, akkor tudjatok szólni, hogy más még véletlenül se rakja fel, semmilyen célból. Ha meg más miatt az is hasznos lehet. További szép estét.

(#48376) Bedepi válasza -=Jam=- (#48373) üzenetére


Bedepi
tag

Ha figyeltél azt írtam, hogy nem tudom, hogy automatikusan futott e, mikor indult a windows. Ha igen akkor cumi. Használva akkor sem volt, tehát ténylegesen semmi nyomot nem tudnának felmutatni. Még ha akarna sem. A baj az hogy én sem. Sok olyan program van a gépemen ami automatikusan indul, már az első telpítés után is, amit kikapcsolhatsz ha akarsz utólag. pl logitech egér szoftver. nem látod, nem zavar, de megy a háttérben. De mondtam nektek, nem kell elhinni. Nem fogok neked magyarázkodni. Ha akarod, olvasd vissza a komplett sztorit, de ne egy-egy szövegmorzsa alapján alkoss véleményt, és ítélkezz. :)

(#48377) -=Jam=- válasza Bedepi (#48376) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Ki ítélkezik, meg ki nem hisz neked? Nem mondtam, hogy csaltál, de az tény, hisz Te mondtad, hogy a cheat engine fent volt a gépeden. Ez éppen elég arra, hogy bannoljanak.

Ha állig felfegyverkezve bemész egy bankba, hogy jöttél számlát nyitni, akkor se lepődhetsz meg, ha bilincsbe visznek el, hiába védekezel, hogy hát de nem akartad őket használni, érted... :DDD

(#48378) xyvalaki válasza -=Jam=- (#48377) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

A Logitech egeret lehet macrózni. Arról a szoftverrlől működik az egerem, a billentyüzet, a füles. Ezek szerint azért is banolhatnak mert fut? Hiszen ha akarnám macrózhatnám is.

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48379) #35434496 válasza xyvalaki (#48378) üzenetére


#35434496
törölt tag

Azért még nem bannolnak sajos. Lásd widdz, SleepYo és haveri köre akiknél a fegyver soha nem ràngat meg sem mozdul. Persze jönnek a szar dumával, hogy a sriker szett miatt. :DDD

(#48380) -=Jam=- válasza xyvalaki (#48378) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Ne keverjük már össze egy egér szoftverét, meg egy kimondottan csalásra készült programot. Ez utóbbi a memóriában lévő adatok manipulálására szolgál, a másikkal meg az egér legális beállításait tudod módosítani. Persze nyilván a macrózás is jogosulatlan előnyszerzés, és nem tisztességes a többi játékossal szemben, de ezzel nem lehet mit csinálni, nagyon nehéz ezt szűrni.

(#48381) xyvalaki válasza -=Jam=- (#48380) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Értem. Kicsit sarkosítva írtam le, de a lényegen nem változtat. Védjék le a játékot.

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48382) Gubu0101


Gubu0101
veterán

De szeretem a föld alatti résznél,mikor pont akkor jön a 2 npc mikor nem számítok rá.
Tegnap a 2 splinter cell-es fazon ma meg 2 vadász.Sikeresen meg leptek,főleg azzal,hogy van eü csomagjuk :DDD
Tegnap az egyiket sikerült ma egyet se,pont sarokba szorítottak :(((

Ők amúgy adnak valami jó cuccot?

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#48383) Anonymus23 válasza Gubu0101 (#48382) üzenetére


Anonymus23
veterán

Igen, exo és CF is eshet belőlük.

Vagy izééé :F
Exo az biztos, de CF-en most hirtelen elgondolkoztam, hogy az is esett-e már nekem.

;) - The Power of the Light Side

(#48384) Snip3r_HUN válasza Anonymus23 (#48383) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

CF is. :K

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#48385) arnikusz válasza Gubu0101 (#48382) üzenetére


arnikusz
veterán

A 2 splinter cell-es is Vadász volt, van amelyik gyógyítja magát, heal boxot használ, van amelyi seekert turretet használ és van veszett SVD-s is.
D3 CF-el nem nagyon tudnak mit kezdeni a Vadászok, meg használj seekert azt nem tudja feltörni.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#48386) Lifer092


Lifer092
senior tag

Az jó érzés amikor két rank 5 manhuntot bukik az ember, mert 13-an üldöznek végig DZ9-től DZ1-ig... :DDD :DDD :DDD Voltunk hárman, de esélyünk nem volt, futottunk meg küzdöttünk a végsőkig de semmi jó nem sült ki belőle... Mindegy legalább a fun megvolt. :)

(#48387) Gubu0101 válasza arnikusz (#48385) üzenetére


Gubu0101
veterán

Oké.
Kösz mindenkinek :R Majd én is meglepem őket :DDD
Ma a napi küldetésbe fogtam ki őket,még nagyon az elején járok,ezért is okoztak meglepetést :))
Legalább tudom,hogy bármikor előjöhetnek.

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#48388) Anonymus23 válasza Snip3r_HUN (#48384) üzenetére


Anonymus23
veterán

Na jó neked, de nekünk is? :DDD ;]

;) - The Power of the Light Side

(#48389) #35434496 válasza Lifer092 (#48386) üzenetére


#35434496
törölt tag

Mi Bombival ketten nem tudtuk leadni a manhuntot mert 11-en vártak a Sportboltban. Mikor meglàttuk elkapott minket a röhögôgörcs. :DDD
Ui: a leadò elé le volt rakva 3 immunláda és kb 5 turret. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48390) Snip3r_HUN válasza #35434496 (#48389) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

Pár napja a leadási pont a verem kellős közepén volt ami persze miért is ne aktív volt, kilőttük a helyet majd amikor sikerült volna leadni (tehát körbe ért a leadási kör a fejed felett) áthelyezte a leadási pontot a DZ08-as kimentésre ahol újból le kellett adnunk. Ilyen buggal eddig még nem találkoztam.

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#48391) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Tegnap nem tudom mi volt a szerverekkel, de valami megint nagyon gáz.
A Háznak nem adta be sosem a 3. tálantjét, azaz sosem volt aktív, supply, utolsó mobot lövöm le, errefel delta, kimentés előtt delta, visszadob nincs rajtam a tatyó, és másik szerverre dobott :W

Amúgy szokás szerint volt egy kis csetepaté, látom az egyik helyen van vagy 10-12 játékos, ebből 8 orosz + 4-en a XER klán köcsög tagjai... Na mondom itt balhé lesz, lett is, vagy 2x felmentek XER-ék manhuntig, de mindig meg lettek csapva, legalább 5-6-t lelőttem közülük, de richtig mindig más ért oda először.
12 manhunt vérdíj ládát szedtem össze egyetlen manhunt killel :DDD

Valami kritikán alúliak voltak tegnap a szerverek, a szokásostól is lejjebb...
Ma meg csak egy fél órás leállást terveztek ha jól láttam? Pedig le kéne már cserélni a P1-es gépeket... ;]

;) - The Power of the Light Side

(#48392) #35434496 válasza Snip3r_HUN (#48390) üzenetére


#35434496
törölt tag

De jò lehetett. :DDD

(#48393) foxymaxy válasza flexomaci (#48336) üzenetére


foxymaxy
senior tag

na én ugyan ígyvagyok a ragadozó és a banshee cuccokal nem kell de főleg az hullik :(
összeeskövés elmélet!!! : szerintem az ubi figyeli a fórumot tegnap elpanaszoltam hogy jópár cf szettem hiányos, erre este kiesett 2 hiányzó darab :C

e pluribus unum

(#48394) arnikusz válasza Anonymus23 (#48391) üzenetére


arnikusz
veterán

Sniper achizás közben PVE területen, de utána DZ-ben az 50 LMB-s közben is rettenetes lag, gyenge szerverkapcsolat kiírva. Nomád-ot nem adta be House-t szintén, még egyszer beragadtam a falba is.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#48395) Anonymus23 válasza arnikusz (#48394) üzenetére


Anonymus23
veterán

Ja igen, nem is írtam. Nomádban mentem, beadta a hatos bónuszt, majd elment az ultim, de nem adta be a 4-es bónuszt....
Az egyik köcsög Striker shotis XER-essel küzdöttem, maradt még egy mm élete, erre fekszek, amikor még minimum kellett volna egy ultinak lenni :W

;) - The Power of the Light Side

(#48396) alibiman válasza Anonymus23 (#48391) üzenetére


alibiman
aktív tag

Milyen P1? 486-os az a proca. :D

Egyébként nálam már többször előfordult, hogy pl. nem proccolt a nomád, az meg, hogy 2x adta volna, nem emléxem ilyenre.

A Háznál meg szinte természetes, hogy nem műxik. A lőtéren bármikor előidézhető. Aztán egyszer csak meggondolja magát. Vicces. Vagy mégsem?

[ Szerkesztve ]

(#48397) bombibmw válasza Lifer092 (#48386) üzenetére


bombibmw
veterán

Az ilyen futásokat szoktuk végig szakadni, amíg meg nem halunk. :D

Látom G már írta. :D

[ Szerkesztve ]

(#48398) #35434496


#35434496
törölt tag

Ma Striker noob voltam. kb 1 perc-től megy a kabaré. :D [link]

[ Szerkesztve ]

(#48399) Gubu0101


Gubu0101
veterán

A vadászok ezt dobták,de az előzőbe is elég lightosat,főleg,hogy már megvannak :(((

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#48400) -=Jam=- válasza Gubu0101 (#48399) üzenetére


-=Jam=-
őstag

A legtöbb esetben ilyen lootot fognak dobni, néha jön majd mellé bónuszként egy exo vagy classified.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.