Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48601) Panther_O


Panther_O
újonc

Sziasztok!

Először is, nem vagyok senkinek sem a másodregje, csupán azért regisztráltam mert láttam hogy ez a fórum aktív, és talán, kapok valami választ a kérdésemre... Bár nem hiszem de meglátjuk. Offba teszem, hogy akit nem érdekel, ne zavarja.

- Már több mint 1000 órával rendelkezem a Divisionben, ugyebár az elején csak PvE terület, mobok stb. Viszont, mint szerintem minden játékost, egy idő után elfogott a kíváncsiság, és belementem a PvP -be is. 1.4 végén 1.5 elején csatlakoztam a játékba, akkoriban elég jól is ment a PvP, csak az 1.5 időszaka alatt lett egyedül 400+ renegát killem. Tetszett is az egész hangulata, maga a PvP játékmód is. - Azonban ezzel a CF szettes dologgal baromi nagyot fordult velem a játék, egyáltalán nem érzem ezeket a szetteket, vagy nem is tudom hogy velem van a baj, vagy a játék sz*pat ennyire, vagy tényleg ennyire laggos az egész. - Amióta ezek a szettek bejöttek állandóan alulmaradok játékosokkal szemben, ha egymást lőjük neki semmi élete nem marad - van hogy nekem sem - de mégis én fekszek ki, ez valami sorsolás alapú dolog lett vagy mi? Rengetegszer van ilyen, és baromi frusztráló tud lenni. - Állandóan a lag lenne a ludas? Elég nehéz elhinnem. Jelenleg egy 6pc Striker szettem van, full PvP-re kalibrálva/maxolva, azonban valahogy mégis nullának érzem sok esetben, mert 90%-ban olyan szuperhős játékosokkal futok össze, hogy már-már emberfeletti módon tudnak kifektetni, gondolok itt arra hogy a többi strikeres akkorát lő mint a tank már a legelején, holott - feltételezhetően - a stackje nullán van. Én is sebzek, nem arról van szó, de mégis úgy érzem hogy más mindig sokkal jobb mint én, úgy vélem a szettemmel, mozgásommal, PvP játékstílusommal nincs gond - legalábbis a Division videósok stílusából következtetve, mivel ők sem játszanak különbül PvP-t mint én. Értem ez alatt a mozgást, célzást stb. - Most persze én nem a Widdz féle videókat nézem 0-24, mert hidegen hagy, csak pusztán edukációs céllal néztem bele 1-2 videóba, hogy ők mégis hogyan PvP-znek', de rájöttem hogy nem különbül nálam. - Tehát igazából teljesen értetlenül állok a dologgal szemben, mert nagyon megváltozott számomra a játék amióta én becsatlakoztam. - Valahogy nekem nem jön már át a mostani PvP, ez a sokk turretes, elnyomok 35 ultit 2 játékosra dolog valahogy nem jön át. Pláne úgy, hogy mostanában tényleg mindig fekszek. - Szóval így már eléggé kezdem feladni ezt a PvP dolgot, úgy érzem magam ezekkel az új szettekkel harcba szállva más játékossal, mint ha kék cuccokban mennék lila módosítókkal, Level 20 -ként.

(#48602) akoska07 válasza Panther_O (#48601) üzenetére


akoska07
nagyúr

Szia!

Nem a szettekkel van a baj. :)
És nem is veled.

Az idő múlásával más glitchek és újabb cheat-ek jöttek.

Rá fognak mindent a lag-ra,de akkor annak aki 0.01 sec alatt leszed annak miért nincs lag... ;]

A megoldás a szerver váltás.
Még mindig lehet olyan szervert találni ahol nincsenek hero-k. :K

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#48603) RazoR válasza Panther_O (#48601) üzenetére


RazoR
veterán

Sokan itt a megjelenés óta játszunk, mégis ugyanez van mint nálad. Az egyik szerveren lelövünk mindenkit, aztán hirtelen előkerül egy 4-es csapat akik 1mp alatt megfektetik az egész csapatot. Sajnos rá lehet ezt fogni a lag-ra de ez nem az....
Ahogy akoska is írta ilyenkor a szerverváltás a megoldás.

(#48604) #35434496 válasza RazoR (#48603) üzenetére


#35434496
törölt tag

Tegnap úgy jött az a 4-es mint a francia TGV! :DDD

Pedig nyomtunk kéket de 2sec alatt feküdtünk mind.

[ Szerkesztve ]

(#48605) Anonymus23 válasza akoska07 (#48602) üzenetére


Anonymus23
veterán

A szerverváltás sem mindig megoldás, tegnap csak farmoltam, jött egy fertőzöttségi, és lementem az egyikre (DZ7), lelőttem az egyik bosst, meg a másikat félig, amikor megjelent egy hármas csapat, lelőttük a második bosst, amikor azonnal berugóztak, és végigkergettek DZ 7-8, de nem akartam odaadni a cuccomat, mert 8 láda + 1 fullos ninja volt nálam, amin pont a főértéket kell csak rollolni. Kimentem SH, de 3x is ugyanarra a szerverre rakott vissza... :F
Nem mentem bele a harcba, mert 1v3-ban úgy, hogy az egyik egy pajzsos sok esélyem nem lett volna.
Végül meguntam, lejjebb mentem és kimentettem DZ6-ban ezek meg fent lövöldözték egymást.

Mentem még egy kört, megint egy ládákkal tele csomag, kimentést hívom DZ5-ben, persze, hogy lejönnek ketten is (akik a fenti hármat lerakták jó párszor) csomag nélkül a kimentésre, szégyen a futás, de majd ma kimentem (ha tudom) mert most meg egy MDR van nálam ha jól rémlik a ládák mellett.

Kellene a csapat a PvP-re, mert egyedül nem túl fun, bár a kamikaze mód nem zavar, tegnap is meglett 2 manhunt kill + 10 rugó kill, pedig tényleg csak farmoltam. Volt, hogy takarítottam a landmarkot, amikor mögöttem egy gyerek (a fenti hármas csapatból az egyik) berugózott, mire ráfordultam, már alig volt életem, ulti elment, de pechjére fel volt stackelve a PvE Striker a mobokon, így feküdt a gyerek pikk-pakk.

;) - The Power of the Light Side

(#48606) VTom válasza #35434496 (#48604) üzenetére


VTom
veterán

Szerintem fullos volt a gearjük, mert nem tudtuk egyiküket sem kilőni overhealből :N

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#48607) Elims válasza Anonymus23 (#48605) üzenetére


Elims
veterán

Az ilyen helyzetekre nekem van egy -eddig- nagyon bevált forgatókönyvem.Elindítom a kimentést,és elmegyek kb. olyan messze ahol a pulse nem vesz észre,kivárok addig amíg az kimentés Indulási(!) ideje kb.35-40sec.Akkor elindulok vissza,amikor szaladok fel már nyomom a védős skill-t,a kimentésnél meg immun láda+seeker mine és felrakom a csomagot,mindez kb. 5sec-nél.
Az utóbbi kb.50-70kimentést így csináltam,volt amikor már fent voltak a rugózni vágyók,de mivel nem számítottak senkire,mivel már ott voltak kb.egy perce,mindig "hagyják",hogy felrakjam.
+persze már rég nem szaladgálok tele zsákkal.max.4-5van benne,van úgy,hogy csak 2-3.Ha bukik ne húzzon fel nagyon. ;-)

(#48608) #35434496 válasza VTom (#48606) üzenetére


#35434496
törölt tag

Amikor 11-en kergetnek minket és a leadási ponton kritikus fertőzöttségi szint van. :DDD

Itt meg a csapat éppen csal. :D

[ Szerkesztve ]

(#48609) VTom válasza #35434496 (#48608) üzenetére


VTom
veterán

Ha ott a kimentésnél nem megyek vissza, mert Bombi mondta, hogy ne arra fussunk, aztán végül is arra futottunk, akkor nem maradok le, nem lőnek le, és négyen lettünk volna a leadónál. Úgy szerintem meglett volna.
De hát ez már történelem :K

Vicces volt nézni a földről, ahogy tömött sorokban futnak a játékosok, és mindegyik akar veletek csinálni valamit :D

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#48610) #75376384 válasza akoska07 (#48602) üzenetére


#75376384
törölt tag

mennyivel hitelesebb az a kijelentés, hogy ennyi csaló van, mint az, hogy ennyire egy lagos szutyok az egész? lassan már ott tart a topik, hogy mindenki csal aki lelőtt.
egyébként, hogy kell elképzelni a dolgot? vérjóska elindítja a játékot, gondol egyet megpróbálja tisztán, de lelövik kétszer és ezért "fúú most megmutatom" bekapcsolja a csalást?
arról miért nem panaszkodik senki, hogy adott napon/szerveren simán le tudta lőni az ellent, de ő rendszeresen túlélte pixelnyi élettel? mert van ilyen és ha az itteni topiklakókkal megeshet, akkor előfordulhat másik játékosnál is. ja bocs nem nekik godmode cheat van...

lehet nem ártana kicsit objektívebben szemlélni ezt az egészet, mert elég vicces ez a "bekapcsolta az okosságot" duma. kb mint az, hogy "nekem a nomád sose pukkan el". ja hát persze, hogy nem. :)

(#48611) Anonymus23 válasza Elims (#48607) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nem nagyon szoktam már kimentegetni, csak landmarkot pucolgatom, (abból se sok hijja van már a 750-nek), napi ~40 meg szokott lenni az alatt a 2-3 óra alatt. Az esetek 99%-ban ott hagyok mindent, csak ha CF cuccos van, azt szoktam felvenni, tegnap is kiment egy nagyon jó Striker hátizsák + 1 D3 kesztyű.
Divtech az mindig esik a bossokból, ládákból, sima mobokból, szerintem majdnem több, mint amennyit a ládákból nyitok, bár annak szinte biztos, hogy feljebb állították a magasabb db-szám esélyt.
Mindig megfogadom, hogy nem szedem fel még a ládát sem, de aztán többnyire győz a halász/vadász/gyűjtögető gémer énem, és csak összeszedek egy táskányi kimenteni érdemes cuccot.
Divtechből is van ~3000, úgy, hogy minden használt szett (meg még azon túl is) ki van szinte teljesen maxolva (páncél hijja van itt-ott).

Egyébként 1 db lila cuccal szeretek kimentésre menni, volt, hogy a saját kimentésüket is levágták a fiúk, mert valami nagy dolgot reméltek :C :DDD

;) - The Power of the Light Side

(#48612) Lifer092 válasza Panther_O (#48601) üzenetére


Lifer092
senior tag

Igen ez valóban érdekes, és nálunk is állandóan ez van. - Mi 1 hete kb. a Twitch-LadozeTV nevű playerrel futottunk össze, akkor még egyedül volt, később csatlakozott hozzá az LFJ (vagy LJF nemtom') Sasette, meg még egy másik játékos és halomra lőttek mindenkit.

- Amíg egyedül volt a Ladoze, rámentünk ketten Strikerrel, de kb. úgy megfektetett mindkettőnket mint ha reclaimerbe lőttük volna. :DDD - Szóval igen, van rengeteg érdekes dolog.... :U

- Ja, 1 hónapja meg egy iwishiwasfrench nevű playerhez volt szerencsénk aki a nevéből adódóan widdz-en nevelkedett, 8 játékos nem tudta lelőni, úgy, hogy abból legalább 3 predátor volt. :DDD Majd nagy nehezen, kb. úgy hogy megfektetett mindenkit 3x, rank 5 manhuntként sikerült kilőni, kb. negyed óra után, utána hirtelen eltűnt a semmibe. - Csak jól játszott biztos.

[ Szerkesztve ]

(#48613) RazoR válasza Lifer092 (#48612) üzenetére


RazoR
veterán

Ez csak lag.... :U

(#48614) Lifer092 válasza RazoR (#48613) üzenetére


Lifer092
senior tag

100%. :K :U

(#48615) #35434496


#35434496
törölt tag

Legjobb az lenne a csalók ellen ha IP bann-t kapnának. Lehetne venni új ingatlant máshol új szolgáltatóval és új játékkal. :DDD
Hamar elmenne a kedve a sok szuperhősnek. Megnézném élőben egy teljesen tiszta gép előtt hogyan tudna játszani Widdz, SleepYO és haveri köre. Szerintem esne kelne mind. :K

[ Szerkesztve ]

(#48616) woker válasza #35434496 (#48615) üzenetére


woker
aktív tag

Már nem azért, de a szolgáltatók többsége dinamikus IP-t oszt, fix IP-t leginkább csak külön pénzért kapsz. Az IP ban az összes közül a leghaszontalanabb. De még ha statikus is lenne az IP akkor sem kell új ingatlan, új szolgáltatóval hanem csak másik szolgáltató és problem solved mivel minden szolgáltató külön IP tartománnyal rendelkezik.

(#48617) #35434496 válasza woker (#48616) üzenetére


#35434496
törölt tag

Nem tudom de valami komolyabb dolog kellene a csalók ellen mert ez így semmit nem ér sajnos.

(#48618) Anonymus23 válasza woker (#48616) üzenetére


Anonymus23
veterán

Hardver ID ban kellene, és azt bannolni mondjuk a második ban után, ha nem tanul...

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#48619) VTom válasza Anonymus23 (#48618) üzenetére


VTom
veterán

Én elsőre bannolnám. A játékot megvette, ergo a profitot lefizette, onnantól meg mehet csalni oda, ahova akar.
Ki tudja hányan nem vették meg a játékot azért, mert olvasták/látták/hallották hogy sok a csaló.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#48620) xyvalaki válasza Anonymus23 (#48618) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Gondolod hogy azt nem lehet megváltozatni?

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48621) RazoR válasza xyvalaki (#48620) üzenetére


RazoR
veterán

Alaplapi hardver azonosítót csak alaplapcserével lehet! Ugyenezen az elven van a Win reg is!

(#48622) Anonymus23 válasza xyvalaki (#48620) üzenetére


Anonymus23
veterán

Mindent meglehet, de pl mint amit a Win legenerál magának egy HW azonosítót a konfigra, és ha újratelepíted, akkor tudja, hogy ki vagy.
Ezt ha egyszer megcsinálja, és elküldi az Ubi adatbázisba, akkor azért arra kiváncsi lennék, hogy HW beégetett sorozatszámokat, amit te otthon nem fogsz tudni csak úgy lecserélni (nem MAC címről beszélek), és az abból készített HW azonosítót hogyan változtatod meg...
Ezek a sorozatszámok többnyire nem írható és beültetett chipekben vannak tárolva, így azok cseréje eléggé véleményes...

;) - The Power of the Light Side

(#48623) Lifer092 válasza Anonymus23 (#48622) üzenetére


Lifer092
senior tag

Ez így van, HW ID alapján simán lehetne bannoltatni, viszont az elég körülményes lenne, és jogilag is megkérdőjelezhető lehet néhány esetben, pláne, ha (nagyon ritkán, de előfordul) véletlen ban-t kap valaki és mondjuk ez egy olyan read-only adatbázisban tárolódna, "amit maga az Ubi sem tudna módosítani", tehát pl. kitörölni egy véletlen bannolt HW ID-t.

Anno a StarForce másolásvédelem működött ilyen elven, hogy egy adott HW ID -hez kötötte a játék elindítását, ha más gépen próbáltad mint amire eredetileg megvetted, akkor bizony nem ment a dolog, hiába volt meg a kulcs hozzá, neten ellenőrizte a HW ID -vel a kulcsot, nem volt egyezés így pápá'. - De szerintem ezt körülményes lenne implementálni, egyik fejlesztőnek sem érné meg szerintem. - Legalábbis senki sem alkalmazott még hasonlót, anti-cheat kiváltására.

[ Szerkesztve ]

(#48624) Anonymus23 válasza VTom (#48619) üzenetére


Anonymus23
veterán

Végül is van benne valami, kérdéses számomra, amit nem sokan tudnak, hogy vajon mi alapján is működik a bannolás. Mert ez a feljelentéses rendszer ultra gáz, főleg ha ez szolgáltatja a bannolás alapját, akár csak azt, hogy akire sok jelentés érkezik, azokat egy ideig logolják és szűrik, hogy mennyire "játékszerű" adatokat küld a kliens a szervernek.

A múltkor volt itt egy valaki akit bannoltak, és annyit mondott ugye, hogy volt cheat kliens program felrakva neki, ami elvileg futhatott, de nem használta. Na most, ha lenne ilyen programja az Ubinak, ami ezt szűri, akkor szerintem sokkal hatékonyabb lenne, mert nem gondolnám, hogy ez valóban szűri, mert akkor kevésbé találkozna az ember ennyi csalóval. Az lenne a legjobb ha valóban lenne olyan kliens oldali ellenőrzés, ami az ilyen programok futását tudná ellenőrizni, mert akkor azok a csalók, akik csak 10-20-30%-ot tolnak oda neki, hogy mindig meglegyen az a kellő plusz, azokat is hatékonyan lehetne szűrni, de én őszintén kétlem, hogy ilyennel rendelkezne a mi kis Division-ünk... :F

;) - The Power of the Light Side

(#48625) woker válasza Anonymus23 (#48618) üzenetére


woker
aktív tag

Overwatchnál alkalmazza a Blizzard és ment is a sírás mert egyes csalók próbálkoztak azzal, hogy kicseréltek 1-2 alkatrészt a gépben, de úgyis maradt a ban (másik accounttal se ment), csak komplett gépcsere oldotta meg :DDD

@Lifer092: lásd fentebb, a Blizzard így bánik el a csalókkal.

[ Szerkesztve ]

(#48626) #35434496 válasza woker (#48625) üzenetére


#35434496
törölt tag

Na ezt kellene alkalmazni minden mulit játékban. :K

(#48627) Anonymus23 válasza Lifer092 (#48623) üzenetére


Anonymus23
veterán

De miért ne lehetne egy adatbázisból törölni vagy másik flaget beállítani egy azonosítóhoz?
Ezt nem értem, hogy jön ide.
Talán Garsza volt aki írta, hogy visszakapta az accountot, vagy lehet neki eleve 2 hetes ban volt, már nem emlékszem a pontos sztorijára, de ha permanent ban van, akkor ezt eddig is úgy oldották meg, hogy gyakorlatilag nem reagáltak a kérdésedre és nem osztották meg veled, hogy miért is bannoltak, legalábbis az eddigi beírtak alapján nekem ez jött le.

Nekem az a bajom, hogy az Ubi NEM akar ilyen jellegű megkötöttséget, mert szerintem nekik fontosabb az újravásárlók "tömege" semmint az esetleges új vásárlók, akik azért nem veszik meg, mivel csalók vannak a játék PvP részén.

Olyan szintű hallgatás van ez ügyben az Ubi részéről, hogy szerintem külön titoktartási van erre aláíratva az összes bevont fejlesztővel, ami ha kiderülne, hogy mit is csinálnak AC néven, akkor az igazi közröhej lenne, mert OK, valamit csinálnak, de valami irtó dilettáns és banális módon csinálhatják, ha ennyire rejtegetik.

;) - The Power of the Light Side

(#48628) alibiman válasza RazoR (#48559) üzenetére


alibiman
aktív tag

Szerintem az nem OFF, hogy milyen HW mod kell a frame drop, low RPM, lag elkerülésehez ennél játéknál. Egyetértesz? :)

(#48629) Anonymus23 válasza woker (#48625) üzenetére


Anonymus23
veterán

:C
Én csak üdvözölni tudnék egy ilyen megoldást itt is. :R
Max lekapcsolnám a proxit, hogy pofázásért se bannoljanak :DDD ;] és mehet a játék.

;) - The Power of the Light Side

(#48630) Elims válasza Anonymus23 (#48611) üzenetére


Elims
veterán

Ja,hogy 750 nevezetes pont meg 3000division technológia meg majdnem full-os szettek? :-))) O.K. ezt meg is beszéltük. :-))
Így te könnyen játszol.Ha bármi bukik szinte semmit nem számít. :-)

Én így szoktam trükközni ha fent járkálok.Itt még el is felejtettem az immun ládát.Lent van amikor bemegyek egy közeli ellenőrző pontra és onnan megyek ki úgy,hogy az utolsó sec-re érjek a kimentéshez.
Megnéznék tőletek is egy hasonló kört. :-) Amiben nincs rugózás csak ládák vagy nevezetes pontok.Legfőképpen mit/merre/hogyan csináltok miatt.

(#48631) xyvalaki válasza RazoR (#48621) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Akkor hogyan lehet egy tört vindows-al online ellenőrzésen át menni? Eredeti OEM verzióval, ami hardver függő. Még frissítést sem szabadna kapnia.

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48632) .LnB válasza xyvalaki (#48631) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Eredetit kell venni amit W-vel írnak Windows. ;]

De kapsz frissítést be aktiválás előtt is.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#48633) Anonymus23 válasza Elims (#48630) üzenetére


Anonymus23
veterán

A leggyorsabb landmark farmolás az a DZ7-nél körbemész. Ha az Opera nincs beragadva, akkor 7 landmark van gyakorlatilag egymáshoz nagyon közel, és közben ha kell felül be tudsz menni tölteni (elvileg mindig dobnak a mobok lőszert és medkitet, így az is mindig van ahogy használódik), mire körbeérsz, addigra mindig újraéled.
De többnyire mások is szokták ezt farmolni, illetve néha (mindig) a PvP is közbeszól.

Jó lehet még a DZ9/DZ8 farmolás is, de ott sokkal többet kell futni. A DZ7 a leggyorsabb.
PvE Striker szettben nagyon gyorsan elfogynak a mobok.

Egyébként tényleg nem nagyon számít, mert szinte mindenhez megvan minden a megfelelő tálentekkel, csak az érzés azért ott van, amikor kirabolnak ;]

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#48634) Gubu0101


Gubu0101
veterán

Még szellemek is vannak :DDD :DDD

Leskelődtem,hogy minek mentem neki,aztán láttam :))

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#48635) xyvalaki válasza .LnB (#48632) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Vicces. Mobilon pötyögök.
Kapsz de csak egy darabig. Aztán felszólít aktiválásra.

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48636) xyvalaki válasza Gubu0101 (#48634) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Ez már a GE5 szettből öltözik biztos. Ez az igazi Predator szett!!!!!

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#48637) #92704512 válasza xyvalaki (#48636) üzenetére


#92704512
törölt tag

Dehogy! Átjött a nanosuit a Crysis-ből. 1.9-nél aktiválják. :D :D

(#48638) Dogfighter válasza Snip3r_HUN (#48597) üzenetére


Dogfighter
csendes újonc

Olyan jó látni, hogy egy magyar halomra lődözi ezeket az cccp meg mittudom én milyen klánokat!
Gratulálok szép volt

(#48639) #14121216


#14121216
törölt tag

Most lehet hülye kérdés lesz: mi a felszereléskészlet tárgy??? :DD
Van egy olyan feladat az általános dokumentumok közt, de bármit csinálok (gyártok le) nem adja be :/

(#48640) alibiman válasza #14121216 (#48639) üzenetére


alibiman
aktív tag

Sok a rossz fordítás. Én ilyenkor átkapcsolok angolra, hogy kiderítsem, mit szeretne. Pl. így jöttem rá egyszer, hogy az "eszköz" szó alatt szerszámot ért. napi feladat volt begyűjteni X db. "eszközt" pölö. :)

(#48641) #35434496


#35434496
törölt tag

IQ klán darálta a szervert Bombival odanéztünk és sikerült Mazda iq-t lerakni de utána négykézláb korcsolyázott tovább. Nem volt lag minden rendben volt szóval nem igazán értem ez mi?
Nézzetek rá és írjátok le, hogy szerintetek ez mi volt? :R
[link]

(#48642) Snip3r_HUN válasza #35434496 (#48641) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

Az hogy nálatok nem volt lag, nála még lehet hogy gyenge volt a kapcsolat a szerverrel. Délután játszhatatlan volt, beragadtak a skillek, teleportálgattak a mobok, és nem volt sebzés visszajelzés sem...

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#48643) #14121216


#14121216
törölt tag

Bullfrog-ra pontosságot és visszarúgást, vagy pontosságot és hatótávot növelő cuccost nem szabad rakni? :)

(#48644) RazoR válasza #14121216 (#48643) üzenetére


RazoR
veterán

Pontosságot, de le van írva a 3. talentjében.

(#48645) #14121216 válasza RazoR (#48644) üzenetére


#14121216
törölt tag

Az oké, de stabilitás is van írva. Az a visszarúgás lenne, vagy az optimális táv/hatótáv?

[ Szerkesztve ]

(#48646) alibiman válasza #14121216 (#48643) üzenetére


alibiman
aktív tag

Egyiket sem szabad rárakni. A pár %osak nem nagyon rontják a sebzést, amiatt ne aggódj!.

(#48647) RazoR válasza #14121216 (#48645) üzenetére


RazoR
veterán

Pontosság/visszarúgás-t ne rakj rá. De nem erőltetném a Bullfrogot, max közelre lehet "jó".

(#48648) #14121216 válasza RazoR (#48647) üzenetére


#14121216
törölt tag

Striker szetthez pvp-re, elsődleges House mellé gondoltam. Vagy van jobb alternatíva? Megállító?
A bullfrog-on halálos és fogékony van alapból. a megállítón halálos és vérengző szintén alapból...

[ Szerkesztve ]

(#48649) Viasz Hun


Viasz Hun
újonc

Uraim, Szervusztok!

Kis segítségetekre volna szükségem, hátha valaki beleakadt már hasonló problémába, mert mi most ketten is cumirolleren vagyunk. Vélelmezésem szerint a gond a uplay frissítéssel kezdődött, először a haveromnak, majd pár napra rá nekem:

Őnála az volt a jelenség, hogy egyik napról a másikra felhangosodott a hangtovábbítása, rendkívül torzan, nagyon hangosan és recsegve jön át a hangja, az enyémnél meg a hibajelenség az lett minderre rá pár nappal, hogy gyakorlatilag kiabálnom kell a mikrofonnal egy centire a számtól is hogy valamennyire halljanak, annyira lehalkultam.

Utólag gondolkodtunk közösen, hogy mindkettőnknek előtte volt uplay frissítése.
Mindketten vettünk új head-szetet, próbálgattunk mind jack dugós, mind usb-s verziókat, de mindegyikkel továbbra is fennáll a hiba.

Gondolom nem csak mi ketten kerültünk szembe ilyen jellegű problémával, remélem van valaki aki meg tudja mondani mi lehet a megoldás.
(op rendszer- és vas-probléma már kiküszöbölve, első körben arra gondoltam, hogy öreg volt a házikóm és a csatijára tippeltem, elvittem hát a rendszergazdánkhoz, vettem egy újat, ő mindent leellenőrzött, és átépítette a beltartalmat, majd mire erre sem oldódott meg, és mindenki Windows beállítási problémára gyanakodott, én meg már a jövő hetet is átállítottam rajta, mondta valaki, hogy akkor biztos az a baj hogy sunyi tolvaj vagyok és a tört Windowst nem szereti a játék. Gondoltam: legyen, idegi alapon bevásároltam windows-t meg office-et (nem vagyok gazdag, összesen kb 40 euró volt), gép vissza a rendszergazdához aki szépen fel is rakta, szóval már szoftverileg is annyira clear vagyok mint a sky. (olcsó poénért sry)

A hiba még mindig megvan, egyszerűen élvezhetetlen egy rendes team játék mert soha nem hall rendesen senki, a kölykök viszont felébrednek a kiabálásomra a ház másik végében.

Egy frissen érkezett tipp:

A minap játszottam egy magyar duóval egy Hordozó random párosítás alkalmával, a srácokkal is beszéltünk a halkságomról, mondták hogy nézzem meg a hangbeállításokat, mire kiderült, hogy nekik volt valami egyéb opció is a menüsorban, amit én nem is látok az enyémben. (lehet ez hangkártya függvénye?)

Az én beállítások / hang menüm így néz ki:

[kép]

Nagyon remélem hogy lesz valakinek valami kézzelfogható javaslata, mert már teljesen kezdem feladni a próbálkozásokat.
Előre is köszönöm szépen!

(#48650) woker válasza Viasz Hun (#48649) üzenetére


woker
aktív tag

A játékon belüli mikrofon-hangerő állítás kevés lehet (nekem is halk lenne csak azt használva). Windows-ban van opció extra erősítésre (nem hangkártya függő). Win 10 alatt csak bemész a beállításokba (lehet a magyar verzióban vezérlőpult), a kereséshez bepötyögöd, hogy hang és a listából kiválasztod a találatot (lehet a magyar verzióban itt is hangeszköznek van fordítva mint win7 alatt, de lehet, hogy csak hang), Win7 alatt vezérlőpult->hardver és hang->hangeszközök kezelése útvonalon jutsz el, a panel innentől ugyan az. Majd megkeresed és kiválasztod a felvétel menüpont alatt a bemeneti eszközöd:

Majd ott megkeresed az erősítés opcióját és bepipálod. Nálad valószínűleg ez nem aktív míg a haverodnak meg ellenkezőleg, aktív és ezért recseg, torz és nagyon hangos. Engedélyezés után ne felejtsd majd el visszavenni játékon belül a mikrofon hangerejét (mikrofon hangerő növelése a magyarban, pont ezt az opciót nem sikerült kiraknod ide) hacsak nem akarsz tartós halláskárosodást okozni a többieknek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.