Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bedepi
tag
válasz
Nightfall75 #48355 üzenetére
Az nem is olyan régen volt fent, egy tört játék miatt feltettem, és azon ki is próbáltam, de még ott sem sikerült mókolnom vele. Tomb raiderben próbáltam meg az alkatrészek számát felvinni, hogy gyorsabban kivigyem a játékot. Általában ami érdekel, megnézem mielőtt megveszem, h ne lőjek mellé.
Nyilván eredeti játéknál ezt soha nem használom, mivel nem vagyok hülye, és mint írtam ennél sem sikerült. A játékot azóta, és a programot is letöröltem, de ennek már kb 2 hete. Ha tényleg igaz lehet amit írtál, akkor miért csak most jött a bann, és miért nem néznek utána annak, hogy a játékban ténylegesen nem volt csalás? Azért az elég meleg, hogy egy program miatt, ami eredeti játéknál soha nem került használatra, kizárjanak. Magyarán nem dönthetem el, hogy mit telepíthetek a gépemre?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest