- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Sentry-t próbáltam tegnap M4-el, csipával+ heal box+fürkészaknával. Kellemes meglepetés volt. Nekem bejött.
Köll még rajta alakítani, de már most egész jó...
Majd a taktikust is ki akarom próbálni...............
Konkrétan még ládát nem vettem 1.6-ban, és tele vagyok lóvéval. Ha már tüsszentesz akkor is ad egy ládát. Nincs kedvem vásárolni-nyitogatni, pedig azért farmoltam orrvérzésig
Egész jó cuccokat raktam el 1.5-ben, nem érzem szükségét, hogy vegyem harmincasával a ládákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Epson nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged