- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzZrt.
csendes tag
-
yogibear
addikt
válasz
arsenal58
üzenetére
Látom lejött a lényeg...
Ezért kár volt idejönni az Arsenal fantopikból...
Már rég le kellett volna fújni a meccset, mire kapták a tizit... nem a jogosságát vitattam pubi, hanem hogy nem addig kellene játszatni őket, míg nem nyernek... 98. perc!!! na ez a vicc...
Kb olyan mint például anno a Fradi - Eger volt, a 70. percben még 0:2 aztán addig hosszabbított a bíró, amíg Böde be nem fejelte a győztes gólt nagy keservesen ... 3:2...
Valakinek nagyon kellett a szelvényére az Arsenal győzelem... -
-
B0V9B
tag
válasz
arsenal58
üzenetére
Bízom benne, kecsegtető az a hendi 2.3-ért. Mondjuk pont ilyenkor szokott jönni egy érdekes eredmény, mikor előre ordít a meccsről hogy 99%-ban milyen kimenetelű lesz majd. Ilyen volt az AtMa-Real 4-0, Wolfsburg-Bayern 4-1 vagy épp a Spurs-Chelsea 5-3. Lehet egy izgalmas 4-2-őt látunk majd, kitudja

-
B0V9B
tag
válasz
arsenal58
üzenetére
Nem lesz sok gólos meccs. A Monaco utolsó 11 bajnokiján csakis ilyen eredmények születtek!!: 0-0, 1-0, 2-0, 0-1, 0-2. És akkor még ehhez jön a 6 BL meccsen szerzett 4 és 1 kapott gól. Pedig én is megakarom dobni az Arsenalt hendibe, de most hogy erre rátaláltam már nem vagyok biztos magamban.
-
pohár
félisten
válasz
arsenal58
üzenetére
nem tudom, nekem ez valami látomás lehetett, mert ezt a félidei hendit nagyon érzem
(meg a 2-0-t is, de már a félidőben ennyi lesz)na mindegy, most ezért nem fizetnék be netre (az is plusz pénz, meg ennyit nem is akarok rászánni), megrakom mixen amit írtam fentebb, aztán helló...

na de most irány az ágy, holnap irány a 11. forgalmi óra

-
-
pohár
félisten
válasz
arsenal58
üzenetére
jajaja, jópénzért

aki ilyen hülyeséget be akar próbálni, ezt olvassa el, én innen merítettem a cigis dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
töröknél meg olasznál szokott ilyen lenni