- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz
Daniel Alves #47458 üzenetére
Nem sok, 1300. Ebből építkezek. Ha elérem a 10K-t akkor felrakom bet365-re és megy az agár és az ázsiai hendi.
-
pohár
félisten
válasz
ANDROID??? #47456 üzenetére
Marseille
amúgy meg rohadjon meg a Sevilla és Valencia is, hogy egy tetves gólt nem bírtak rúgni csapatonként
-
ANDROID???
addikt
Marseillaes
-
Daniel Alves
őstag
Én a 85.percben a Valenciára szúrok kemény 500ft-ot... Már most 19-es odds van rajtuk...
-
lowband
csendes tag
-
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves #47446 üzenetére
Engem felcsigáztál, lehet szánok rá 5-10k-t
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #47442 üzenetére
Ezt vhonnan másoltad?
Az első bekezdésben a sima hendiről van szó...na ott nincs olyan,h tét vissza.Csak az ázsiainál.
Már ha jól értem,h az első bekezdésben csak a simáról írsz...
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Igen közelebbről megnézve nagyon nem T61
-
Pepeninho
őstag
válasz
De mit jelent a +0.5, 1?
-
giigz
veterán
válasz
Te mióta elkezdted óriási (ha jobban tetszik "óriási") haszonban vagy folyamatosan, én meg 4 éve szenvedek, és a 4 év tapasztalattal is csak ugyanazon a szinten vergődök.
De legyen, megint megjött a kedvem. Holnap befizetek pár ezrest, 5k körül, egy kis AH mókára, komolyan fogom venni, legjobb tudásom szerint, aztán kíváncsi vagyok.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Daniel Alves #47441 üzenetére
ugyanilyen gépem van
(ha ez is egy T61es
)
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #47363 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #47442 üzenetére
Igen, ezt írtam is korábban, hogy elméletben milyen jól hangzik az AH, aztán néha én is kedvet kapok hozzá, már évekkel ezelőtt is próbáltam, de az eredmény hajszálpontosan ugyanaz: VESZTESÉG.
Nekem totál mindegy, hogy mivel rakom, dupla esélyben (akár AH) vagy simán, a végkövetkeztetés úgy is mindig az lesz, hogy csak nem nyertem a végén semmit. Jó néha lecseng pár ezres, aztán meg visszamegy több mint ami jött, és így tovább...
-
Daniel Alves
őstag
Ázsiai hendikep
Mielőtt szó esne az ázsiai hendikepről néhány szóban essék szó magáról a hendikep fogadásokról. Esősorban a hendikep (jelentése hátrány) fogadás arról szól, hogy valamely csapat (elméletben) hátrányból indul, ezen fogadási típus gyakori formája a gól hendikep, amikor is az egyik csapat 1 vagy több gólos előnnyel kezdheti a mérkőzést. Példa: (0:1)-es hendikep esetén az idegenben szereplő csapat 1 gólos előnnyel kezd, vagyis ahhoz hogy nyerjünk, abban az esetben ha hazai sikerre fogadtunk, minimum 2 gólos hazai siker kell, hogy szülessen. Ha példánk esetében a hazai csapat 1 góllal nyer a megtett tétünket visszakapjuk.Ázsiai hendikep, a profi sportfogadók kedvelt fogadási típusa. A hendikep fogadások ázsiai típusa annyiban különbözik a normál hendikep fogadásoktól, hogy a döntetlen lehetősége ki van zárva, vagyis az első példánkkal ellentétben nem fordulhat elő olyan szituáció, hogy a fogadásunk nem is nyertes és nem is vesztes, szituáció mely során tétünk teljes összegét visszakapjuk.
...és ugye a legjobb, hogy ugyanúgy 3 kimenetel van csak éppen nem 2 vesztes hanem csak 1 vesztes lehetőség... win,push és lose...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest