Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
300-zal ment a Villach, Mountfield, Monaco

-
söraddict
csendes tag
eddig jó a slavia, legalább is statban meggyőzőbbek. le is ment az odds 3,4ről 2elejére
-
Zjunior
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Kérdezdd meg!

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
pedig sokan tolják így (max 1,30-as szorzók, fix téttel, ami 100-150k), ez is egy nyerő stratégia lehet, ha jól tudod kiválogatni a meccseket
például umek tudja kikről beszélek (Cipolla, vagy hurbabalint)
-
giigz
veterán
Most azért elgondolkoztam egy ilyenen...

-
söraddict
csendes tag
slavia praha foci x1-re 1,8at adnak. lehet megdobom 10k-val. a 3 esélyes szorzó 1,8ról felment 3,4,re a másik csapatnak 3,4ről 1,8-ra.. de ahogy nézem a slavia teljes kerettel lesz, meg mégis csak első osztályban vannak, a másik csapat másodosztály.
-
rwin5
őstag
válasz
söraddict
üzenetére
Nem tudom mennyire vagy Scitec rajongó, de tesómtól kaptam scitec war machine-t születésnapra asszem, körtéset. Sok edzés előttit ittam már, de ettől sírva fakadtam mire 5-6 kortyban sikerült meginnom..
(az is igaz, hogy nem voltam otthon és egy enyén arzénos vízzel engedtem fel, és már annak a tudatától kifordult majdnem a gyomrom) Pedig nem vagyok finnyás.. 
(#39983) B-L-A-C-K: Nekem máskor is jutott eszembe róla a sonka gondolata.. hasonlít egy picit, + ez össze volt gumizva és ilyen hullámos alakot öltött fel és pláne

-
rwin5
őstag
válasz
söraddict
üzenetére
Ez egy ezer éves shake, és imádom. Az meg mindegy, hogy milyenben iszom nem jelenti azt, hogy biotech cuccokért rajongok. Ettől független nincs bajom a bioteches dolgokkal, scitecet egy fokkal jobban szeretem. A kondiban a 60 kilós anorex focistakölykök lassan már divatból rózsaszín shakeből isszák az anyagot, szóval szerintem még nem vagyok gáz egyelőre*..

Szerk: Be is ugrott, hogy az egyik 18 éves srácnak pink van, és azt mondta, hogy nem volt más.. no persze. Lassan az lesz a menő, ha rózsaszín pulcsiba feszülsz

(#39982) söraddict * szerkesztve
-
rwin5
őstag
edzés előtti kalória bevitel; Deák Ferenc sonkával gazdagon megrakva (parody)
[pic'] -
giigz
veterán
válasz
GabN73
üzenetére
Alapból tele van lével, nem számít neki a 100k, csak "titokban" rak, aztán ha bukik nem történik semmi, ha meg nyer egy ilyet, akkor másnap a suliban mutogatja, hogy "ááá b+ tegnap a Fórumban vásárolgattam a Zarában, aztán kajáltam egyet a KFC-ben, gondoltam megrakom a Real-t, egy 100-as még pont volt nálam..."

-
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A nyereményből ma vesz biztos egy pólót

Bár inkább biztos visszaforgatja kosárban a Real-ra 1,05-ért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ráadásul a Fórumban rakta, ott mindig áll a sorban vagy 5 ember, biztos villogott előttük

-
gyuromoj
veterán
Pittsburgh
Monaco
Aberdeen
BragaEredő odds: 8.968523
Szerintetek?
-
söraddict
csendes tag
metz-nek miért lehet ekkora a szorzója?
-
Zjunior
veterán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
2100-at vonnak le!
Első kifizetés free. -
zolynet
veterán
válasz
honda23
üzenetére
a champ-ből a
145 Huddersfield - Millwall 1.85 H meccset néztem ki eddig
illetve a néptippekből a
tottenham+bilbao+psg triot lehet megrakom117 Montpellier - Monaco V 1.75x , estére biztos teszem, a vendégeknél nincs fontos hiányzó, hozniuk kell a meccset ha tartani akarják a lépést a psg-vel
-
honda23
aktív tag
Estére Washington, Pittsburgh hoki és Leicester vállalható?
Esetleg még a St. Louis hoki inkább a Leicester helyett?
Ezen agyalok most. -
B-L-A-C-K
titán
De az nem díj, a díj az az mit levonnak...
-
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
A Bet365-nél 14000HUF a minimális kifizetés díja?
Vagy csak az első kifizetésnél ekkora? -
Nyíregyházán még van egy jó hely
Mystic BurgerEz így 2900, sőt folyamatosan akció van náluk
Továbbra is tart játékunk! Ha ezt a 2,55 kg-os menüt meg bírod enni 35 perc alatt, visszaadjuk az árát és még egy pólóval meg is ajándékozunk
A menü ára 2900 Ft! -
pohár
félisten
-
stefyY
őstag
Tippmixpro...2 órája vége a meccsnek, de bsznak kifizetni...nehogy éjszakára rakhassak bármit...remélem ez most okkal történik, és a St. Louis +2-es tippem elmegy...

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Neeem, csak a tipp erosseget szerettem volna hangsulyozni, nalam nincs olyan, h 10/10-re all in (mert ugye 10/10 a bunda lenne), van olyan h 5/10-re 3-5k-t rakok, de olyan is, h egy ilyen 10/10-es tippet csak egy 500-as szelora teszek ra, sok mindentol fugg...
De hogy akkor pontosabb legyen, szerintem nagyon is eselyes a MU, es en azt az 1,44-et sem tartom rossznak.

Csak meg a mai (tegnapi) szelo meg mindig idegesit...

-
giigz
veterán
Szerintem a het tutija a MU, 10/10-nek tartom

-
pohár
félisten
válasz
Ricardo128
üzenetére
úgy úgy

Speedhs... de nagy majom vagy!

-
pohár
félisten
válasz
Ricardo128
üzenetére
szerintem 500-500ft-tal fogadj vissza mindkét meccsnél a maradék két lehetőségre, aztán mindenképp nyersz

-
föccer
nagyúr
válasz
Ricardo128
üzenetére
Hiba is volt őket megtenni.
Nagy lutri lesz az a meccs, de legkevésbé ezt tartom esélyesnek. Nem mertem tenni a meccsre, de ha tettem volna, akkor X ment volna.üdv, föccer
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok, remélem nem gond, hogy begyüttem ebbe a topicba!
Sok sikert mindenkinek!
Az én tippszmixem a következő ( Félek a Manchestertől, de nagyon! ):
-
gyuromoj
veterán
Ma eddig 600Ft mínusz.
Éjszakára ezeket néztem:Calgary - St. Louis
St. Louis (1X2)
Odds: 1,80San Jose - Detroit
San Jose (1X2)
Odds: 1,803,24odds
Vélemény?
Speedhs
F*sza az új avatarod.
-
Speedhs
őstag
Szuper, ma a 29. hely. Egyszer csak összejön.

-
giigz
veterán
Most nem tudom eldönteni, hogy jobb lenne-e ezen a héten már nem rakni, vagy ha már itt lesz ez a temérdek meccs, akkor hátha be is jönne 1 esetleg több szeló...

Holnapig jó lenne kitalálnom...

-
föccer
nagyúr
RM lesszives még egyet bevarrni

üdv, föccer
-
Ez is felejthető nap volt

-
giigz
veterán
Egy rohadt Inter gol kellett volna 10k-hoz b+...

Azert tetszett a szelo, de nyeremenyt erdemelt volna...

-
Ace owner
addikt
deathbat tanul, maykul eltunt, nhl tippek nelkul maradtunk

-
Bati0501
őstag
Azt hittem,h az Atm-Barca meccsnél több fogadási lehetőség is lesz,de sajna nincs.
Mindegy,majd akkor lehet,h egy 2.5 over lesz belőle,csak attól félek,h ez ne az a párbaj legyen,ahol egy gól dönt... -
stefyY
őstag
Bayern 12 pontos hátrányból comeback...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(az is igaz, hogy nem voltam otthon és egy enyén arzénos vízzel engedtem fel, és már annak a tudatától kifordult majdnem a gyomrom) Pedig nem vagyok finnyás.. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy csak az első kifizetésnél ekkora?