Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
Végre jött egy mix, mindig egyen ment el, egész december egy vicc volt:
Arsenal
Valencia
Osasuna
Real Sociedad
Juventus -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Tudtam, hogy csak a hamburg megy a 3,14csába...

-
föccer
nagyúr
Jézus, mit csináltak a Rómaiak? 2 piros egymás után.

üdv, föccer
-
-
Zjunior
veterán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Nem szóltunk!
Fio is sima volt!
-
jpm
senior tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
mák, tuti nem tudnád megcsinálni 3x egymás után.
-
pc_seft
tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
Kupa meccsekre ennyit tenni elég nagy butaság,főleg ekkora téttel!

-
pc_seft
tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
-
Zjunior
veterán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Esélytelen...

-
stefyY
őstag
Egyenleg: 2875 forint, és az első éjszaka, hogy pihentetem...

-
GabN73
addikt
válasz
szlovibuki
üzenetére
Papír meccseket el lehet felejteni, ezt már sokszor leírták/leírtuk.
-
szlovibuki
tag
Hello! Kisebb kihagyás után úgy döntöttem, hogy stratégiát váltok és megelégszem a kevesebbel is. Azt találtam ki, hogy tényleg csak a papírforma meccsekre rakok, 1.10-1.20 körüli oddsokkal, neves csapat egy gyenge ellen felállásúakra, kevés pénzzel. Ezt egy héten 2x tudom kb. megcsinálni, ha a teniszmeccseket nem számolom bele. Szerintetek ez a stratégia hosszú távon lehet sikeres? Az elején persze lehet, hogy csak maximum ilyen 100 forintokat fogok nyerni, de azokat mindig beforgatnám a tétbe és egyre nagyobb tétekkel játszanék egy idő után. Valaki próbálta már ezt esetleg?
-
DeathBat666
aktív tag
1 óra és kezdődik, hajrá 49ers!

-
gery2123
őstag
Na akkor Pittsburgh nyert, meg kell Anaheim, Tampa Bay, Blackhawk! Hajrá és remélem hogy jól fogok kelni. Tét 4x250ft.
-
doboka98
tag
Nem hiszem el. Ma már 2x történt meg velem, hogy beraktam majd kivettem Beten egy eseményt, mert féltem, hogy nem jön be. És persze, hogy mindkettő bejött. Ezentúl amit berakok, az bent is marad.
-
-
pc_seft
tag
Meg bekel lőni egy értékhatárt ami a max telefonokkal kapcsolatban.
Legnagyobbat itt tud bukni az ember ha akkor veszi amikor megjelent!
Én személy szerint sosem adtam érte pénzt,csere vagy hardverba számítottam be stb..de mindig olyan áron amit kapnék is érte később is.55k-ért számítottam be az S3-at 3perc alatt adtam el zsír!
De hogy én 100k+-t adjak egy teloért az lehetséges,ha mutatja nekem mindennap a tuti tippeket

-
ted_mosby
senior tag
Érthetetlen módon nem kaptam vissza a tétem, nekem ennyi mára elég is volt..

szép estét srácok! -
lacy86
addikt
Nah ma vegul pluszba zartam a napot , koszonom a Notthingam-nek!

Probalkoztam egy Juve - Roma felido X / kisebb osszeggel / ez mar nem jott be!Holnap folyt kov.
-
gery2123
őstag
És ezzazazza! Nyertek a Pingvinek

-
jpm
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én is szemezek vele, bár az androidos telókkal sincs bajom. Ha megveszed megoszthatnád a tapasztalataidat.
Van egy pár Iphone tulaj ismerősöm, haverom kb majdhogynem lenézik azt akinek nem az van.
Ilyenkor csak annyit mondok küldj már át egy képet... és akkor még ők vannak megsértődve
Sznob rongyrázásnak tartom az egész apple mániát... -
stefyY
őstag
Pittsburg vezet...6-5...úristen...
-
föccer
nagyúr
Bilbao lassan bevarhatná az egyenlítést és le is fújhatnák utána a meccset.

Jól látom zöld újság még nincs kint?
üdv, föccer
-
ted_mosby
senior tag
amilyen lapos a meccs most ezt láttam jó döntésnek, muszáj visszakapszkodnom, nincs kedvem bankba menni.

Ebbe még a négy szöglet is beletartozik vagy már nem?
-
L_YKing
addikt
Női dartsot nézek... lol

-
ted_mosby
senior tag
Roma lövi az első gólt. Sanszos?
-
Bati0501
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
Én sem.

Csak annyira nem értettem,h a kérdés mire irányul,h lehetne rá válaszolni.
Op.rendszere eléggé zárt,bár ez talán a napokban enyhül,de az iOS is ilyesmi,szóval ismered.
Samsung-ból nekem még egy Galaxy Ace-m volt,nem volt rossz,de nem esek hanyatt egy Samsung telótól+ezeknek az újabbaknak a kijelzője...
Na de be is fejezem,nem ide való. -
stefyY
őstag
Winnipeg vezet...5-4...

-
Speedhs
őstag
Bilbao 3,3-ért megérheti!
-
janos1988
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Nem a Milan-t kell holnap pakolni. Már nagyon várom, 2k megy a Torinora

elírtam, nem 5k
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lacy86
üzenetére
Én régen majdnem leköptem akinek iPhone volt, parasztvakításnak gondoltam. Majd tavaly márciusban gondoltam kipróbálok egy i4-et egye fene...Na azóta úgy vagyok vele nem kell más telefonom csak iPhone, a mastani i5-öm azóta a 7. (i4 ből volt 3db 4S ből 3 db meg a mostani i5)
-
L_YKing
addikt
Valaki mondjom már nekem valamit a holnapi Milan mecsre. Mennyire tuti?

-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ha dominoban 70e-akkor annyira nem is jó ár ez a 54.
Talán nekünk még egy kicsivel olcsóbb volt,de fel is használtuk a pontokat vagy miket,tehát az is vont le az árból,de csak egy évre vállaltunk hűséget,mivel talán 2e volt a különbség az 1 és 2 év között.Egyébként tényleg elképesztő,h milyen áron adják a telefonokat.
Állítólag az itteni eladások hozzák a legnagyobb részt a profitjukból,tehát nem is a németországi,otthoni eladásaik,érdekes...
lacy86: Látom Neked Iphone van..abban mi a jó?

-
ted_mosby
senior tag
Valakinek nincs ötlete, hogy hogyan is tudnék 300 forintból éjfélig 1000et csinalni?
sorozatos rossz előzés miatt vagyok itt. Ma semmi sem jött.
Szóval ha valakinek van taktikája ami még éjfél előtt bevethető azt szivesen várom 
-
lacy86
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A BlackBerry telokba mi a jo

pc_seft
Sanszos a dontetlen , szurkolok
-
gery2123
őstag
A Pittsburgh mi a fenét csinál? 0-2
Remélem a második harmadba belehuznak! -
Daniel Alves
őstag
válasz
Bati0501
üzenetére
Igen még őt is néztem de elképesztő ,hogy milyen árakat kérnek az új telefonokért.

Most nézem tkom oldalán dominoban 69 990ft a Z10. Azt hiszem holnap bemegyek és veszek egy fehéret. (Mellesleg van élő T-s szerződésem mert jelenleg L800-as használok viszont ez a WP katasztrófa) -
stefyY
őstag
Winnipeg 2-0...

-
pc_seft
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
55.000Ft-ért adtam el hófehér s3-at dobozában még garis volt!Hardverba számítottam be...
60k-nál többet ne adj érte,inkább várj egy alkalmi vételre!
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem tudom,h milyen szolgáltatónál vagy,de a T-nél ahogy látom még mindig tart a BB Z10 akciója-pedig már lassan 2 hónapja van-,ahol ha van előfizetésed 54e-éert meg tudod venni a telefont.
Ez az ár az újkori kezdőárnak a ~harmada.Nagyon jó telefon,messze túlszárnyalja az ennyi pénzért vehető androidos mobilokat.S3,S4,de az Iphone 5-el is talán pariban van...
Vettünk is kettőt,tesóm egy BB váltott,nekem pedig ez lett az első BB-m.Nővéremé fehér,enyém fekete.
Fiúknak a feketét ajánlom. -
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én a helyedben egy LG Nexus 5-t vennék, anyagiakban is megengedheted magadnak (+30k). Szuperlatívuszokban lehet csak beszélni a droidos telefonok királyáról.
-
sch_a
addikt
Harmadszor raktam meccs előtt MU vereségre (ezelőtt Newcastle, Tottenham), mindháromszor jött.
Kár hogy közben egy kombiba beleraktam élőben a MU győzelmet. 
-
lacy86
addikt
David Moyes papa nem nagyon tudja osszefogni ezt az M.U.

-
rwin5
őstag
Elment az MU, megint nyertem azzal zsét, hogy mégsem raktam semmit. Szegény haveromat sajnálom, akit rábeszéltem a mixre

(#39207) Daniel Alves: Nem vagyok telós, de akárkivel beszéltem a telóm vásárlása előtt azt mondták, hogy érdemesebb inkább egy garisat, vagy kispórolni egy vadi újat.

-
stefyY
őstag
Penguins+2 kellene...

-
lacy86
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Talaltam egy ilyet: Akksi buktatja le
Szerintem azzal is kilehet szurni ha futtatsz egy tesztet a telon / Antutuval / , nezd meg kb mennyinek kell lenni egy "valos" S3-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem innen behúzzák.