Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Elvoltam vezetni aztán meglátogattam a postát és venni akartam bukszát....
Nem vettem mert rájöttem , hogy nem értek hozzá. Majd veszek egyet lekaparom aztán feltöltöm ide.. -
L_YKing
addikt
Na bazd... se toronto se pitts se s. Jose.
-
B-L-A-C-K
titán
Én most telefonról vagyok de akàr hogy felnagyítom csak elmosódott képeket látok, még a tétet sem tudom megállapítani. Annyit látok hogy sok szeló, de itt az a gond nem tudjuk mennyi ment el mellette, na meg előző hónapokban sem. Viszont ha pluszban vagy vele akkor nagy grat, nehéz hosszútàvon ezzel nyereséges lenne főleg az idei őssze-vissza eredmények miatt. Bár itt mindenki plusszos....
-
válasz
Shkiz0 #37692 üzenetére
Felköpök és aláállok, hogy ha megint egy meccseb és a legkisebb 1.45-ös oddson ugrik a 10K feletti szelvényem.
Köcsög Real Madrid úgy kiengedett a végére hogy majdnem ki is kaptak, pedig félidőben sima volt.
(-7,5 hendi)Na 3-3 a pingvin meccs, ha így marad nem érdekel
2p van hátra -
sz_abika
addikt
válasz
ted_mosby #37688 üzenetére
Amikor elvesztette egyenlítés helyett a leget, én biztos voltam benne h vége Websternek. Amúgy szimpatikus kölök szerintem is
Ace owner: Az 1meccsesekhez meg nem taktika kell, hanem induló tőke és egy kis tökösség. 10-20kval érdemes ezt csinálni, de én pl a kis gyakornoki fizetésemből ezt nem engedhetem meg...
-
ted_mosby
senior tag
-
sz_abika
addikt
Te jó ég ha ezzel a játékkal Webster megy tovább...előző meccse is egy tragédia volt, most is 30% alatti kiszállóval van...
És megvan
-
Rick4
félisten
válasz
barisj #37682 üzenetére
Ez csak a december, és csak a nyertes szelvények, nem csináltam statisztikát, hogy hány szelvényből hány nyer, természetesen mellényúlás itt is van. Annyit viszek, amennyit a napi kínálat megkíván. Ha nincs jó nap, akkor is megy 8-10. Nem a szelvényszám a lényeg amúgy sem, hanem a nyert összeg, pontosabban a nettó hozam. Ennél azért több szelvényt vittem be, én is csak amatőr vagyok, mint itt mások, még ha kicsit másképp is látom a dolgokat.
-
sz_abika
addikt
Egy szolidabb nyitással jobban jártál volna
-
pc_seft
tag
válasz
leikomessi #37672 üzenetére
+1
Ráadásul sosem láttam volna eddig az elmúlt 2-hónapban hogy írtál volna a topikban hogy ezt meg ezt teszed,,
Máskor kérlek azokat a szelvényeket is fotózd le amik nem nyertes szelok
Ilyet itt a topikban mindenki tud belinkelni hogy x-összeggel pluszban van!
Ne hogy azt mond nekem hogy minden szelod nyertes amit tettél ebben a hónapban mert bexarokGrat egyébként
-
Rick4
félisten
válasz
leikomessi #37672 üzenetére
Ne nagyítsd ki, azt amit kell, így is látod. De asszem ez nem a szemészet szaktopic, úgyhogy maradjunk a tényeknél...
-
pohár
félisten
Chicago -1AHC & Boston -1AHC @3,36 x 750Ft
-
pc_seft
tag
Nem tettem már egy ideje semmit,de ahogy látóm nem is baj mert nem lett volna nyereséges
Holnap 3k-val lesz egy ilyen szelom..
West Ham X
Hull City
MU
SunderlandJók az oddsok ha bejön akkor királyság
-
Rick4
félisten
Srácok!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, látom, elég nagy széjjelség van a fejekben.... Nyerni is szoktatok, vagy csak beszélgettek róla? -
Speedhs
őstag
Holnapra MC-Norwich első félidő gól: 0,5 felett @1,20 &Hull-Fullham m2cs:l:gólt: Igen, @1,83, 2,2x500Ft.
-
L_YKing
addikt
Na akkor kérek egy Toronto + Pittsburgh győzelmet. És akkor nagyon fogok örülni.
Ha a 3/5-ből 4 jön akko' mi van?
-
Melyik oldalon is volt az a lehetőség hogy ha csak 1-en ment el a szelvény akkor az árát visszadják?
Sportingbet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest