Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Elvoltam vezetni aztán meglátogattam a postát és venni akartam bukszát....
Nem vettem mert rájöttem , hogy nem értek hozzá. Majd veszek egyet lekaparom aztán feltöltöm ide..
-
L_YKing
addikt
Na bazd... se toronto se pitts se s. Jose.

-
B-L-A-C-K
titán
Én most telefonról vagyok de akàr hogy felnagyítom csak elmosódott képeket látok, még a tétet sem tudom megállapítani. Annyit látok hogy sok szeló, de itt az a gond nem tudjuk mennyi ment el mellette, na meg előző hónapokban sem. Viszont ha pluszban vagy vele akkor nagy grat, nehéz hosszútàvon ezzel nyereséges lenne főleg az idei őssze-vissza eredmények miatt. Bár itt mindenki plusszos....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Shkiz0
üzenetére
Felköpök és aláállok, hogy ha megint egy meccseb és a legkisebb 1.45-ös oddson ugrik a 10K feletti szelvényem.
Köcsög Real Madrid úgy kiengedett a végére hogy majdnem ki is kaptak, pedig félidőben sima volt.
(-7,5 hendi)Na 3-3 a pingvin meccs, ha így marad nem érdekel

2p van hátra -
sz_abika
addikt
válasz
ted_mosby
üzenetére
Amikor elvesztette egyenlítés helyett a leget, én biztos voltam benne h vége Websternek. Amúgy szimpatikus kölök szerintem is

Ace owner: Az 1meccsesekhez meg nem taktika kell, hanem induló tőke és egy kis tökösség. 10-20kval érdemes ezt csinálni, de én pl a kis gyakornoki fizetésemből ezt nem engedhetem meg...
-
ted_mosby
senior tag
-
sz_abika
addikt
Te jó ég ha ezzel a játékkal Webster megy tovább...előző meccse is egy tragédia volt, most is 30% alatti kiszállóval van...
És megvan

-
Rick4
félisten
válasz
barisj
üzenetére
Ez csak a december, és csak a nyertes szelvények, nem csináltam statisztikát, hogy hány szelvényből hány nyer, természetesen mellényúlás itt is van. Annyit viszek, amennyit a napi kínálat megkíván. Ha nincs jó nap, akkor is megy 8-10. Nem a szelvényszám a lényeg amúgy sem, hanem a nyert összeg, pontosabban a nettó hozam. Ennél azért több szelvényt vittem be, én is csak amatőr vagyok, mint itt mások, még ha kicsit másképp is látom a dolgokat.
-
sz_abika
addikt
Egy szolidabb nyitással jobban jártál volna

-
pc_seft
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
+1

Ráadásul sosem láttam volna eddig az elmúlt 2-hónapban hogy írtál volna a topikban hogy ezt meg ezt teszed,,
Máskor kérlek azokat a szelvényeket is fotózd le amik nem nyertes szelok
Ilyet itt a topikban mindenki tud belinkelni hogy x-összeggel pluszban van!
Ne hogy azt mond nekem hogy minden szelod nyertes amit tettél ebben a hónapban mert bexarok
Grat egyébként
-
Rick4
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
Ne nagyítsd ki, azt amit kell, így is látod. De asszem ez nem a szemészet szaktopic, úgyhogy maradjunk a tényeknél...
-
pohár
félisten
Chicago -1AHC & Boston -1AHC @3,36 x 750Ft
-
pc_seft
tag
Nem tettem már egy ideje semmit,de ahogy látóm nem is baj mert nem lett volna nyereséges

Holnap 3k-val lesz egy ilyen szelom..
West Ham X
Hull City
MU
SunderlandJók az oddsok ha bejön akkor királyság

-
Rick4
félisten
Srácok!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, látom, elég nagy széjjelség van a fejekben.... Nyerni is szoktatok, vagy csak beszélgettek róla? -
Speedhs
őstag
Holnapra MC-Norwich első félidő gól: 0,5 felett @1,20 &Hull-Fullham m2cs:l:gólt: Igen, @1,83, 2,2x500Ft.
-
L_YKing
addikt
Na akkor kérek egy Toronto + Pittsburgh győzelmet. És akkor nagyon fogok örülni.

Ha a 3/5-ből 4 jön akko' mi van?

-
Melyik oldalon is volt az a lehetőség hogy ha csak 1-en ment el a szelvény akkor az árát visszadják?
Sportingbet? -
L_YKing
addikt
Whitlock.

-
sz_abika
addikt
Painter jó szarul játszik, viszi az overt mint a Besiktas
-
skeli
tag
-
zolynet
veterán
akkor törökök is off ezentúl, sima papír kellett volna h legyen

-
skeli
tag
Kasimpasa elmehet a .... már 1-2 amoda...

-
giigz
veterán
Nekem -1k, dán kézilabda...

Most megfogadom, soha többet nem rakok dán kézilabdára, mindig elviszik a szelómat...

-
sz_abika
addikt
Erre az időszakra összesítve 350 661,08 307 118,27
Na majd a mai 1500ös bónuszból helyreteszem a decembert!

-
GabN73
addikt
Burnett -White darts meccs:
Burnett eléggé ideges lett, lehet Whitera kéne rakni egy kis aprót.

-
Zjunior
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Persze.

-
L_YKing
addikt
Eddig nam a papír jön a Dartsba... Remélem azért Whitlock nyerni fog.

-
Zjunior
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nekem 3x kellett megforgatni a bónusz+a befizetett összeg összegét
Te ezt írtad.Nekem is 3x kell forgatni, de nincs befietett összeg

-
Zjunior
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kedves Zoltán!
Remek élő fogadások várják ezen a hétvégén, beleértve a vasárnapi Chelsea v Liverpool rangadót és az angol Premier Liga következő fordulójának összes mérkőzését. A játékélmény fokozása érdekében, szeretnénk megajándékozni Önt egy ingyenes 3.000 HUF értékű bónusszal. Nincsenek kötelező befizetések, se más buktatók! Bónusza igényléséhez adja meg a(z) 27149L42J2 ajánlatkódját a Szolgáltatások - Ügyfelek - Akciók - Adja meg az ajánlatkódot útvonalon keresztül. Ne feledje, a bónuszt a kifizetés előtt háromszor kell megforgatnia.

-
Zjunior
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem nem kellett befizetni..3x forgatni!
-
B-L-A-C-K
titán
Na ment egy 800 Ft-os kami amit be sem írok mert kosár X is van rajta, és úgyse jön, illetve 10 ezerrel Besiktas első félidőt megraktam magába. Ezt se mondanám tutinak, mert törökökre köztudott hogy nem szabad rakni, de valamiért éreztem, illetve esete legyen mit nézni. Sok viszont nem jöhet belőle 10K -> 26K
-
Mano_01
aktív tag
NHL tipp valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én Webbsternek szurkoltam, de csak mert szimpatikusabbnak tűnt. Ezzel a WC-vel kezdtem nézni a Dartsot. Eddig nem nagyon mozgatott meg. Amúgy meccs feléig nem hittem hogy meg lesz de aztán nagyon felszívta magát Webster.

Most találtam a topicot, csak beleolvastam..