- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Most néztem rá a szelvényeimre, hát persze hogy a kami szelóimon ami nem volt kami az full kami lett ami kami volt meg sima pappírforma lett...
Na holnap rá kell mennem egy nagy tétes szelóra.
-
néha
aktív tag
válasz
Zjunior #36793 üzenetére
Pedig én ma mennyire éreztem a brazil,szerb kombót,csak nem volt merszem egy nagyobb összeget rádobni,kissebb selon szerbek rajta vannak ott jöhet 800ból 6700,meglássuk mi sül ki belőle,mindenesetre sajnálom,szép lett vna
Shkiz0: elvileg 15k volt a tétje,szal nem igazán
-
törölt tag
Nyertem a Elche - Malaga meccsen a tippmixpron. Az a kérdésem a pénzt mikkor írják jóvá a fiókomon,számlámon?
-
gery2123
őstag
válasz
- = Zk = - #36792 üzenetére
Szerintem a Liverpool meccsre gondol.
-
L_YKing
addikt
Mondtam vagy mondtam , hogy hanyagolható a monaco??
-
pohár
félisten
na akkor tudnék értékelni egy 2. Monaco gólt is ám, de nagyon
-
pohár
félisten
rúgdberúgdberúgdberúgdberúgdberúgdberúgdbe
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ah, na végre már
-
sz_abika
addikt
Dán meccsen megint azt érzem mint nálunk volt. Nem a brazilok nyerik, hanem az ellenfél bassza el a meccset mert simán verhetőek.
Szerintem a Szerbek meg is teszik ezt.Monaco szót sem érdemel. 0-3 lehetne de kihagyta a ziccert az ellen...
-
Speedhs
őstag
De jó, hogy lementem rakni egy mixet. -500. Pedig eddig favorit volt a Monaco...
Egyébként olyan érdekes ez, hogy egyszer tudok nyerni, de akkor sem nagyot, max 1-2 ezret, azután meg elbukom a csába az egészet. Egy piciny, halvány nyomát sem látom szerencsének. 20 fogadásból egy sem tud jönni, az már átok vagy shit karma, nem tudom. Most az egy dolog, hogy buktam az új foncsort a motorhoz, de ha belegondolok, hogy mennyi kaját tudtam volna venni ebből. Szomorú.
-
sz_abika
addikt
3nap alatt felvittem 2500met 15re, de úgylátszik ma megint 3000ftal térek nyugovóra. Se dán se Monaco fordítást nem látok.
0-2 bazmeg
-
pohár
félisten
na mostmár nagyon kell a Monaco gól, ment rá egy all in
sz_abika... azt látom, de a bet365 mutat két nem megadott Monaco gólt is
-
pohár
félisten
Monaco rúgott 2-t, de nem adták meg, vagy mi?
-
stefyY
őstag
Kasimpasa meccs mekkora lebeszélt X volt...mindkét oldalon kihagyott büntető is...vicc
-
Zjunior
veterán
Dánia K.-E.-L.-L!
45k-ért! -
sz_abika
addikt
Ezt a lengyel 32eskét azért megvigasztalnám én is meccs után (edző bá felesége)
-
zolee5016
őstag
pffffffffff eddig jól állok a JYP-pel élőben...erre újabb gól
eredményeken 2-2- Unibeten 3-1...5 perce....és stabilan tartják az eredményt mindketten....
Na unibet visszalépett 2-2 az igaz...... -
sz_abika
addikt
12 gólt elsőnek éri el
Szerbia @ 3.10 -
törölt tag
Mai tipp
-
sz_abika
addikt
Hát szerintem csacsiság volt tenni az monaco gólokat - bár én azt olvasztam h Falcao játszik, akkor rendben lesz.
De elkezdték szétfogadni, 1.20 már a sikerükKicsit érthetetlen a bukiknál miért a lengyelek a favoritok az "elsőnek éri el" témában. 2.40 a szerbek 3-5-7-10ig is. Szerintem jó lehet de 15ft van, minden más függőben
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
- = Zk = - #36750 üzenetére
Hát most ha jobban belegondolsz egyik csapat sem egy Real/Barca hogy 3-5 gólokat ver egy meccsen, így teljesen kiszámíthatatlan hogy meglesz e vagy nem, vagyis 50%.
70% tippről már lekéstél Monaco+Szerbek lett volna, de szerbek már mennek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
- = Zk = - #36747 üzenetére
50%
-
- = Zk = -
félisten
Dynamo és Pauli meccseken esélyes a 2 gól minimum?!
-
B-L-A-C-K
titán
Hát így utólag bánom már nem raktam vagy fél milliót a szerbekre..
Zjunior: Azt én is mondtam, meg mindenki...
Pár szelón rajta is van, csak a többi legyen jó mellette...
-
Zjunior
veterán
Mondtam Black a szerbeket?
-
söraddict
csendes tag
aki teheti támogassa meg a Dordrecht-et egy kis pénzzel
-
Dani_kp
addikt
Szerbia + Brazília női kézi ment 1k.val.
-
Zjunior
veterán
MEgy allin Szerb Dán-ra!
14k!
-
máyköl
veterán
Tévedés...
Westendbe ha hátra megy valaki egészen a match -ig, akkor balra a folyosókon amely az éttermekhez vezetnek van egy nagyon nyugis kis lottózó... Nyálazhatod a kínálatot órákig is, nincs tolongás.
Ahol a katasztrófa szint, az a Köki Terminál. Ha már ülőhelyed van, sztár vagy. A sor meg az utcáig ér.
-
giigz
veterán
2. félidőt USM Alger nyeri 2,75-ért ment 3k-val.
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #36725 üzenetére
ott csak az alagsorban van a szerencsejátékos kör bizbasz, hát nem az igazi, nem tudsz leülni 5 percre se, hogy átnyálazd a kínálatot, vagy hogy átgondold
a Pólusban a nagyon király
-
B-L-A-C-K
titán
Na raktam egy halom kamit vegyes téttel, majd meglátjuk mi lesz, és persze közbe megvolt a jól megérdemelt kajálás is...
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #36721 üzenetére
én a déliben nem nagyon láttam semmi lottózót, amikor nyáron ott dekkoltam 2 órát várva a vonatra... vagy csak én nem láttam?
-
B-L-A-C-K
titán
Tök egyformák (vagyis még a hazaik gyengébbek), túl magas az 5 feletti odds, még ha lenne egy 2.8-3 megérteném, de így nem tudom mire vélni. Még ha egy erős csapattal játszana oké, de tabellán hárommal alattuk van.
-
Zjunior
veterán
Szerb nők, x vagy Kasimpasa, Monaco?
2,24.
Megér allin 14k-t?
Black:
Mert 2 idegenbeli meccs bukó volt... -
stefyY
őstag
Monaco + Kasimpasa + Pescara = ~5.12x
-
skeli
tag
E. Frankfurt - Augsburg X 3,30
St. Pauli - Karlsruhe X 3,20
Elche - Malaga X 3,15tippmixpron 500al megtámogatva...jobb nem jutott eszembe... ~16k ha beüt...
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K #36701 üzenetére
kétséges a játéka, így én inkább azt mondom, hogy nem fog játszani
de ott lesz Riviére, ő is fossa a gólokat szépenAl Ain és Emirates Club meccsekre az első félidő over 1 egész jó szorzót ad (2,03), egy-egy gól simán lesz az első félidőben, és akkor már legrosszabb esetben is push a tippem, ha meg leesik a 2. gól, akkor már jó vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest