Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lingaard
újonc
Sziasztok! Láttam, hogy van ilyen fogadós téma fórumon, gondoltam bepofátlankodok.
Igyekszek majd nem utólag megosztani a nyertes/nem nyertes tippjeimet, remélem előbbiből több lesz majd.
Mai nap (10.000 deposit, 15.000et már withdrawoltam, jelenlegi egyenleg ~27.5k, bet365)
Van egy papíros szelvényem is, azt majd később bemutatom ha nyert ha nem. Ami még nem kezdődött el rajta, az Sofia Kenin tenisz, 1.20 simán mérkőzés győztese, ami élő pedig, 15kor kezdődő román kézi Buzai hazai győzelem 1x2, volt 1 páros női WTA, Schoofs+Pattimena (min. 1 szett győzelmet fogtam el 1.75ért- jött is, de megéreztem, hogy megérte volna 2.85ért a győzelmüket tenni.. hát nem fogtam volna mellé azzal sem..(6-2 6-2 ... 2.85-ért HÁHÁ)
illetve VHL jégkorong, Karaganda - SZKA-Néva, vendég hendi +1.5 1.25ért fogtam, jelenleg vezet az SZKA 0-1-re, 4es kötésben, a várhatót meg majd akkor közlöm, ha jön (vagy nem.
)Addig is sok szerencsét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igyekszek majd nem utólag megosztani a nyertes/nem nyertes tippjeimet, remélem előbbiből több lesz majd.
)