Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
Sziasztok !
Ti kaptatok mostanában bet365-ön valamilyen bónuszt ?
Én már nagyon régen.Ki melyik online fogadóirodára esküszik ? Melyik a legjobb szerintetek ?
(Nekem tetszik a bet365, de rohadtul idegesítő, hogy nincs benne kereső. Elég nagy szégyen ez szerintem.)
Válaszokat előre is köszönöm.
-
meta91
csendes tag
ez a Valencia harmatgyenge
-
meta91
csendes tag
PenaldOUT!
-
törölt tag
Remélem tette valaki a Lyont! 15x volt kezdés előtt azt hiszem
-
zsolti72837
addikt
válasz
gumikacsaa92 #172090 üzenetére
Oh értem. Csak vicc volt amúgy.
Előttem már válaszoltak igaz.
Jobb ha megkeresel ezzel kapcsolatban egy olyan személyt aki ért hozzá. -
válasz
gumikacsaa92 #172090 üzenetére
Szerintem keress meg egy adószakértőt, mert kell adózni, ráadásul nem is adóbevallási időszakban, hanem egyből, ahogy felveszed a nyereményt. Kell belőle nyereményadó, meg szja, meg még tb is, kb. felét lenyúlják...
-
gumikacsaa92
tag
válasz
zsolti72837 #172089 üzenetére
Neem😀 csak tisztába szeretnék lenni a dolgokkal. Őszinte leszek. Hétfőn 29et kedden 16ot ma 30at nyertem. Eszembe se volt hogy kell adózni, mert nem jártam utána. De akkor ez hogy is van?
-
zsolti72837
addikt
válasz
gumikacsaa92 #172088 üzenetére
Olyan sokat nyertél?
-
gumikacsaa92
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nyertem pár nagyobb összeget unibeten sportfogadással. Ezt a nyereményt nekem be kellene vallanom? Más embertől úgy hallottam 600e Ft-ig nem adóköteles az egyéb forrásokból szerzett jövedelem. Olvasok a neten mindenfélét, de most pontosan, hogyan is van? Kicsit fosok, nem sok kedvem lenne büntetést fizetni.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #172086 üzenetére
Szerintem ha terveznék is itt nem árulhatnák el előre. Észre fogjuk venni, ha lesz. A DNB lehetőség is így volt. Még az kéne tenisz sérülés feladáskor ne vesztes legyen, hanem törölve.
-
SzZrt.
újonc
válasz
zsolti72837 #172075 üzenetére
Kedves zsolti72837!
Amennyiben a kérdés az ún. Cash out funkcióra vonatkozik, - ahol a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheti a játékos a nyereménye kifizetését - tájékoztatunk, hogy ez az oldalunkon nem elérhető.
További sikeres játékot kívánunk!
Üdv,
Szerencsejáték Zrt. csapata -
-
mucho22
csendes újonc
Sziasztok!
Látom a bwin itthon már nem működik.
Volt egy fogadásom, amit utólag megnéztem és nyertes lett. Akkor most ez a pénz elveszett? Az accounttal együtt nem vitték át a megtett fogadásokat is az új oldalra?
Szerencsére csak pár száz forintról van szó, de akkor is... -
zsolti72837
addikt
válasz
Soulfly842 #172076 üzenetére
Én emlékszem, hogy 1-2 éve volt valami ilyesmi. Aztán átmentem ,,papíros" verzióra. Felmentem most megint, mert nincs időm mindig papíron megcsinálni és már nem találom.
-
razorka777
veterán
válasz
Soulfly842 #172076 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy élőzésnél, ha nyersz, 10-15 perc mire jóváírják.🤔🤔
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #172074 üzenetére
A lehúzási szintje szintén nevetséges, bármivel összevetve, az Overek, Underek-ről nem is beszélve... ha meg pl. 1 gólnál egy over 1,5-t akar rakni az ember nagy részt nem hozza csak az over 2,5-t azt is nevetséges szorzóval.
(#172075) zsolti72837
Tippmixpro-n nem emlékszek ilyenre... Bwinen, Bet365-n és egyéb külföldi oldalakon volt ilyen.
-
zsolti72837
addikt
Ha több meccsre fogadok tippmixpron akkor abból fel lehetett venni. Ez most is van?
-
Soulfly842
addikt
Szánalmas és nevetséges a tippmixpro online élő fogadása... ha be akar az ember rakni 3-4 meccset az élőből fél órát felette görcsölve is lehetetlen... Hogy várják el így, hogy a királyi kínlattal kínlódjon a pórnép, ha versenyképtelen a működésük?
Az csak egy dolog, hogy rohadt sok percig felfüggesztett egy esemény, mivel képtelenek automatizáltan kezelni az oddsokat, de ha el akarod küldeni a tippet, akkor azt is képtelen írni, hogy melyik miatt 'változott meg', vagy mi éppen a felfüggesztett... aha 'megnézem' a semmit...
-
törölt tag
Real Madrid elcseszi a győzelmet
-
sz_abika
addikt
https://www.eredmenyek.com/?r=1
WW7mKSf
Tok utolsó, 0 pontos csapat. 1perc alatt 2 gol majd sipszo. Itt valaki nagyon sokat keresett
eljen az ir liga!
-
törölt tag
Az Atletico és az Inter se tudott otthon nyerni, utóbbi lehetett tízszeres odds. A Barca is hátrányban. PSV BL meccs, eddig se nyertek Hágában. A megbízható papírformát ma is kisebb ligákban kell keresni, a Kawasaki és a Wehen probléma nélkül több góllal hozták a kötelezőt.
-
Norbeez81
csendes tag
Sziasztok, új vagyok a sportfogadás köreiben, saját stratégiával szeretnék fogadni sok focimeccsre, és az a kérdésem hogy a Tippmix helyett (mivel ott úgy látom rohadt alacsonyak az oddsok), melyik irodába nyissak fiókot?
úgy látom bet365 nem elérhető: ezek szerint ha valahogy mégis betöltöm az oldalt és ott fogadok, akkor nem utaltathatom ki a magyar bankszámlámra ha nyerek? mert akkor illegális, nem tudom leadózni?
pinnacle jónak tűnik, de honnan tudjam hogy 1 hónap múlva nem tiltják ki magyarországról?
ti amúgy leadóztatjátok a nyeremény/haszon kifizetéseiteket, vagy le****játok? -
-
törölt tag
válasz
pilóta #172057 üzenetére
Átláthatósághoz: zavaró amikor kiválasztasz több meccset pl. ötöt és nem legfelül vagy legalul van az ötös kötés rubrika, hanem valahol középen a kombik között. Zavaró amikor a szelvény többes kötés füléről átugrik egyes kötés fülre csak mert kivettem a pipákat és másik kombit akarnék megfogadni a kiválasztott meccsekből. Azt hiszik kivettem a pipákat akkor már egyes kötést akarok tenni? Nem, ha azt akarok majd én rákattintok az egyes kötés fülre. Csak egy másik kombit akarok azért vettem ki a pipákat.
-
SzZrt.
újonc
válasz
pilóta #172057 üzenetére
Kedves pilóta!
Észrevételedet köszönjük! Már terveink között szerepel az oldal optimalizálása. Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani az áttekinthetőségre, a minél egyszerűbb fogadásra. Az oldal kialakításáig, bevezetéséig türelmedet kérjük!
Üdv, Szerencsejáték Zrt. csapata
-
válasz
SzZrt. #172056 üzenetére
Ha már itt a SzZrt
Valahogy meg lehetne oldani, hogy az élő fogadásnál lehessen látni, hogy melyik névhez melyik sportág tartozik? Mobil verziónál működik ez, de az asztalin ömlesztve vannak a nevek. Hétköznap délőtt még éppen áttekinthető, de délután vagy hétvégén, amikor sok név van a listán, teljesen gáz. Jó lenne, ha ugyanúgy meg lenne oldva, mint a mobil verziónál (meg kb. az összes konkurens oldalon...).
-
djculture
félisten
Az a hír járja, hogy a "SpílerTV addig ügyeskedett a jogokkal, mígnem kénytelen lett a spanyol meccseket átpakolgatni az egyesre az egyelőre még szinte sehol nem elérhető kettesről. Így történhetett, hogy a szombat délutáni @Newcastle - @Arsenal meccs a SuperTV2-re költözik."
-
törölt tag
Szerintem most tegye a Liverpoolt a Tottenham ellen aki akarja, friss hír a hazaiaknál sérülés miatt hiányozni fog a kapus és egy középpályás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest