Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikoly85
csendes tag
válasz #78032384 #137713 üzenetére
Mikor elkezdtem tippmixelni én is egy szelvényre rá pakoltam 6-7 meccset 200 huf-os téttel, persze, hogy elment 1-2 meccs mindig. Ezt két hétig csináltam utána elkezdtem a duplázást, egy szelvényre két meccs, ezzel így már szépen pluszba voltam, de igy sem úgy gyarapodott a vagyonom ahogy én akartam igy rá tettem még egy meccset, amivel elkezdtem minuszba menni Utána be regisztráltam egy fogadó irodához ahol szigoruan csak egy meccset rakok. Most a a 1. félidős GG-re vagyok rá cuppanva, ha esik egy gól az első 15-20 percben akkor erősen figyelem a meccset és ha úgy látom, hogy a hátrányban lévő csapat nagyon hajt a gólra akkor 38-40. percig várok és meg rakom a GG-t kb 9-10es oddson, Ha csak 5ből 1 be jön akkor már pluszban vagyok. Mellette a hokit is nézem, főleg ha találok egy szép overes meccset, akkor harmadonként pakolom a gólokat.
Papíron már rég játszottam, de most erősen gondolkodok a hoki döntetlen taktikán! -
Atti1112
aktív tag
válasz #78032384 #137713 üzenetére
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz Bár a sok szeló, rajta sok meccsel az álmos könyv szerint is pénzpazarlás... ugye Szab.Tam ?
Kicsit komolyabban : egy szelóra max. 3 meccs és "érezd", hogy jönni fog. Ha nem érzed, ne is tedd meg. + nézz utána mi volt mostanában a produktumuk...Ja és a *spor végű csapatokat hanyagold Kamiba azért mehet.[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest