- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Sporting Cristal meccs fogadnék gól.. megint gól.... aztán megint gól! 5p alatt. yaaay
-
skeli
tag
6/0
-
törölt tag
Jól van a ma jött ezres holnap megy a Real, Manchester párosra hármas szorzóért. Angolok hazai pálya és motiváció a csoport eldöntésért, Real az első meccset négyet gurított az ukránoknak most is illene nyerniük, kicsit javítani a hangulaton miután a Barca edzőpályának nézte a Bernabeut.
-
szab.tam
nagyúr
éppen anyázok, hogy a 2. fi-ben elbukom minden nyereségemet, amit összeharácsoltam az 1 fi-ben.
pl. ilyennel:
Maccabi TA - Chelsea (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 4,85 VesztesMaccabi TA - Chelsea (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Maccabi TA 7,25 Vesztes
amikor ezt raktam, rögtön utána olyan helyzet maradt ki...a legbosszantóbb: (azért valjuk meg, ez nem lett volna gyenge ráérzés.)
Porto - Dinamo Kijev (élő) Hendikep 2:0 Dinamo Kijev 16,75 Vesztesés akkor tá-tám!
2015.11.24.22:33
Lyon - Gent (élő) 1X2 Gent 11,25 Nyertesakkor is gól lőtök g*!
2015.11.24.22:37 (nem volt sok hátra, de még nyitva volt.)
Lyon - Gent (élő) 1X2 Gent 17,25 Nyertescsak 100-asokkal raktam, de akkor is vicc.
de hogy a kiev és a red star, (fr2.), nem lőtt még egyet...***
(#135396) sz_abika
(#135395) barca0519951
balt vagy a jobbat kívánod fényesen? -
ETOM
addikt
Nekem a Gent most mentett egy nagyot így jött az egyik over szelvény.
-
pohár
félisten
köszi Porto, köszi
-
ETOM
addikt
Ez nem a GG napja még a roma is kihagyja a büntetőt
-
yogibear
addikt
Asrenal, Barca, BM, Chelsea mind 2-es hendivel 43-as odds lett volna.
Ilyenkor bezzeg mind simán hozza... -
enginev3.0
félisten
Eddig nagyon jók vagyunk
-
szab.tam
nagyúr
fogtam pár aranyosat, nem sírok, de ez nagyon jól esett volna.
pedig olyan szép gondolat volt:
Lyon - Gent (élő) 1. félidő - 1X2 Gent 25,00 Nyitottez a 2 volt a legszebb:
Porto - Dinamo Kijev (élő) 1. félidő - 1X2 Dinamo Kijev 7,50 Nyertes
Porto - Dinamo Kijev (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? Dinamo Kijev 2,90 Nyertes
Lyon - Gent (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Gent 2,40 Nyertesjátékban van még gy huncut, ami már 1:1-re áll.
remélem 2/1-re mennek, mert akkor sínen lennék, mint attila jozeph.
Red Star 93 - Ajaccio (élő) 1X2 Red Star 93 15,75 Nyitott -
törölt tag
válasz
yogibear #135385 üzenetére
Arsenal is nyerőben. Ha most lefújnák nekem már jó is. 500->1500 meg lehet a holnapi tét. Nagyon nem gondolkoztam máson, mert zárás előtt 10 perccel estem be a lottózóba. De jól mondod simán lehetett volna tenni egy csak hendis vagy félidős szelvényt is. Bekezdtek a nagyok mindegyik pályán.
-
ETOM
addikt
Overek jönnek csak az első félidő GG-k nem annyira
-
yogibear
addikt
válasz
#78032384 #135384 üzenetére
Barca, Chelsea, Bayern hendi @2,36 volt...
gondolkodtam még hogy Chelsea, Barca hendi, Bayern 2-es hendi @4 valamennyi... de maradt az első verzió...
Hát, a második is tök sima eddig...
Barca, Bayern rommá szedik az ellenfelet, Chelsea is erős fölény, ott is meglesz a hendi...Ha a Mansfield vagy a Morecambe 2/1-et nercel leszek picit ideges mert elfelejtettem a kezdést és nem raktam...
-
törölt tag
válasz
janos1988 #135379 üzenetére
Ok. Azt hiszem csak a VB óta követem ezt a topikot, annyi maradt meg BLACK nagy tét, nagy nyeremény, szabtam pedig az egzotikus szelvényeivel. Van még ilyen bennfentes poén?
Szóval így már értem, bocsi. Bár mégse teljesen, de azért sok szerencsét. Volt már olyan beütött egy? Legalább akkor áruld el a csapatokat.Csak olyan vicces ennyit olvasni "3/4 megrakva" mint egy hiányos titkos napló. James Bond üzen így, hello M jelentem 3 Bond lány megtolva, egy elment.
Barca és bajor hendi alakul gyorsan éljen, Chelsea is na papírforma este lesz?
-
szab.tam
nagyúr
mai estéről:
bízom pique-ben... -
stefyY
őstag
-
trincsi23
csendes tag
válasz
South Velen #135376 üzenetére
ááá...sajnálom
-
janos1988
addikt
válasz
#78032384 #135373 üzenetére
Régebben már írtam, hogy miért nem veszem a fáradtságot arra, hogy leírjam mit raktam. A lényege az, hogy úgyis lehúznák, a másik pedig, hogy ha jönne is úgysem rakta volna meg senki sem. De heti 3-4 alkalommal nem halok éhen 400 Ft miatt. Ha meg jön, akkor meg egész évet pluszba rántja.
-
L_YKing
addikt
válasz
zsolti72837 #135377 üzenetére
Ezt azert meg kell tenni egy 5-10-20Kval hogy ertelmeset nyerjen vele az ember.
-
zsolti72837
addikt
Barcelona - Roma 1X2 Barcelona 1,25 Nyitott
Bayern München - Olympiakosz 1X2 Bayern München 1,13 Nyitott
Lyon - Gent Kétesély Lyon vagy Döntetlen 1,16 Nyitott
Porto - Dinamo Kijev Kétesély Porto vagy Döntetlen 1,17 Nyitott
Arsenal - Dinamo Zagreb 1. félidő - Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1,18 Nyitott(#135378) barca0519951: Ja tudom, de csak szórakozásból raktam.
-
South Velen
addikt
ha pardubice nyerne, 500k+ jönne
már ment 2-vel is.
nyilván nem fog..
-
sz_abika
addikt
Azert az nem semmi h tenisz hendi jonne , 17-14 aranyban, tehat -2,5 game, de kozben az ember meg kikap 1.20ert. Kosz Basic.
Mara meglepi Xnek a lyont neztem ki , kar hogy a lever hozta ezt helyettuk.
-
L_YKing
addikt
Eddig semmi.
-
törölt tag
válasz
janos1988 #135364 üzenetére
Ezt én is tettem, remélem nyerünk...
Éjjel jött egy papíros NHL 2/3 kombi telibe: Rangers, St. Louis, Capitals 600-ból 2200. A másikon a Winnipeg elment, másik kettő hozta a szelvény árát.
ma Barcelona, Arsenal, Bayern hendi, Chelsea 500-ért 3x
Ennél többet nem érnek meg nekem a mai meccsek. Holnap Manchester United, Real Madrid tetszene 3-as szorzóval 1-2 ezerrel.
Online hagytam fent egy ezrest abból szórakozgatok, 10-et amit építkeztem lassan 500 forintokból inkább leutaltam. Valahogy nem jó nekem online a bőség zavara és bukta utáni idegből azonnali javítási lehetőség, ami persze lassan leszívja az egyenleget. Legalább ha lenne felvehető opció tippmixpron is.
-
Digestive
veterán
Ha a Leverkusen nem tol egy 1/2-t ilyen statisztikával, akkor megeszem a nem létező kalapom!
A Zenit - Valencia GG-omat meg visszafújja les miatt! Szomorodj meg spori!
-
zolee5016
őstag
1 meccs pipa 1fi zenit vagy valcsi kétesély.......1,53......
-
ETOM
addikt
De legalább ez sem jött volna
Egyébként szombat óta olyan 10-15 kihagyott büntetőt láttam. (olyan meccseken amikre tettem) Nem megy most nekik vagy mi a rák? Volt olyan egy meccsen kettőt kihagytak meg egyhuzamban 4-5.Arra már én is azt mondtam ilyen nincs.
SL Benfica B 0-0 (0-0) Clube Oriental
Mai első.. 45. perc büntető és kihagyja.
-
ETOM
addikt
Fasza raktam egy 5/4-s mixet erre bet365 átváltott leverkusen első félidő 2.5 overre és nem vettem észre. Csak 1.5-t akartam.
Négy már jött, de ez nem úgy néz ki..
-
enginev3.0
félisten
Arsenal hazai és 4.5-nél kevesebb gól 1.65ért jó ajánlat, vagy csak nagyon csábító?
-
ted_mosby
senior tag
Kometna Brno már 2-0ra megy
nem hiszem el.. Remélem összeszedi magát a Mountfield bár innen nehéz lesz.
-
janos1988
addikt
Mai 3/4-es megtolva. 400 -> 160k
-
djculture
félisten
válasz
C0d3r #135362 üzenetére
Passz én nem szólok bele ki mit csinál. Minden esetre egy időben tiltva is voltak a szerencsejáték zrt-n kívüli szerencsejáték/fogadó oldalak és azok akik nem kértek a navtól engedélyt. " engedélyezett szolgáltatóknál keletkezett nyeremény után nem kell SZJA-t fizetni, mivel az a törvény szerint nem számít jövedelemnek"
Ezt nem kell nagyon magyarázni szerintem, az ilyen Gibraltári meg egyéb helyeken létező cégek nem fognak befizetni egy fillért sem..
-
djculture
félisten
Ebbe is jobb a hazai tippmixpro, tegnap este benyomtam a kifizetést most meg már rajta van.
-
sutyesz96
őstag
Bet365 kiutalás mennyi idő kb?
-
ted_mosby
senior tag
Mountfield Hk X2, Leverkusen, PSG 1k-->3,8k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged