Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Ezek a szabályok
Péntek előtt, és szombatra virradóan is erőforrásokat cseréltek mindkét McLarenben, így Jenson Button és Fernando Alonso közösen 105 helyes rajtbüntetést szedtek össze. Bármilyen eredményt érnek el, akkor is a mezőny végéről kell indulniuk vasárnap.
-
zolee5016
őstag
válasz B-L-A-C-K #123594 üzenetére
Karlsruhe - Duisburg (élő) 1. félidő - 1X2 Karlsruhe 2,30 Nyitott.......... pipa
Düsseldorf - Freiburg (élő) 1. félidő - 1X2 Freiburg 3,50 Nyitott..........pipa
Dundee Utd. - Celtic (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,45 Nyitott......pipa
Nimes - Nancy 1. félidő - 1X2 Nimes 4,40 Nyitott
szurkolokHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B-L-A-C-K
titán
Munkára fel!
2. Gól Celtic, első félidő Mu.
25 -> 60
-
zolee5016
őstag
-
C0d3r
addikt
válasz !Tupac! #123589 üzenetére
Az én álmom költségvetése szerencsére jóval alacsonyabb... bár hosszútávon nem biztos.
(#123588) zolee5016: Nálam alapszabály, hogy papírforma jégkorongra nem teszek. Focinál hörgök ha elmegy az 1,4-es odds, de jégkorongnál a világ legtermészetesebb dolga, én legalábbis az összes meccset eddig full háromesélyesnek láttam.
Persze attól még jöhet.És ha már 1,4-es odds: Genk-et remélem tegnap este jól megtoszta egy taliga aprómajom, mert az ősrobbanás óta* nem kaptak ki attól a csapattól, bezzeg mikor tettem rájuk... még a DNB is kevés volt.
* Igen, 2008 annak számít.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz C0d3r #123587 üzenetére
ha már korong
2 napi bl....ahogy lennie kéne.
Lulea - Lukko 1X2 Lulea 1,75 Nyitott
KalPa - Trinec 1X2 KalPa 1,80 Nyitott
Düsseldorf - Linz 1X2 Düsseldorf 1,65 Nyitott
Servette - Sparta Praha 1X2 Sparta Praha 2,60 Nyitott
Linköping - Bern 1X2 Linköping 1,50 Nyitott
Liberec - Skelleftea 1X2 Skelleftea 1,50 Nyitott
Klagenfurt - München 1X2 München 2,10 Nyitott
Ambri - Örebro 1X2 Örebro 1,85 Nyitott
Vienna Capitals - Kärpät 1X2 Kärpät 1,80 Nyitott
Zug - Tappara 1X2 Tappara 2,25 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
pohár
félisten
na, ment még egy kis lóverseny is apróval, tegnap raktam 6-ot, egy 9x-es odds be is jött szépen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Digestive
veterán
Szívem szerint egy 0-val többel is megraktam volna, de punci vagyok!
-
pohár
félisten
válasz !Tupac! #123581 üzenetére
Jankovic lassan már kiég, biztos nem tennék rá egy forintot sem, nemhogy 3 ezret is
jaaaajajajaja, akkor jóva'
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
!Tupac!
tag
válasz Azog the Orc #123578 üzenetére
Hát aszondják egyre jobban fárad, egyre nehezebben veszi az akadályokat
Én nem értek a teniszhez (se),tehát fogalmam sincs
Égeti a píz a zsebem, megy is a Swansea+Stabaek kombó pár pezóval
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz dekan0v #123574 üzenetére
02658 V
L. Chirico - J. Larsson
J. Larsson (A mérkőzés győztese)
1,45
01868 V
S. Halep - J. Jankovic
J. Jankovic (A mérkőzés győztese)
2,35
24262 V
West Bromwich - Chelsea
Chelsea (1X2)
1,60
07076 H
Atl. Madrid - Las Palmas
Atl. Madrid (1X2)
1,20
22256 V
Hoffenheim - Bayern München
Bayern München (1X2)
1,24Nekem kb ez az elképzelésem 8* píiz
[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
A tegnap belengetett MU+QPR ment 5k val --->10.5k várható
Swansea jó lehet, Sunderlandet néztem a multkor, rakás szerencsétlenség..
Wolfsburgnak nem megy a Köln otthonában, de szerintem azért így is ők az esélyesebbek...
Digóbajnokság első körét nem piszkálnám[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Én ma ezekkel próbálkozok:
Sandefjord - Stabaek 1,70x jelenleg a V, de szerintem még esni fog. 1000%-os tutinak tűnik. Lehet, h ezt magában is megküldöm pár ezerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Hali!
Roma, Swansea, nagy lével?
Szerintetek?
-
Scooter86101
tag
Reims , leicester , és a köln ezen három meccs egy 1000 el ? vélemény ?
-
szállitó
senior tag
válasz zsolti72837 #123568 üzenetére
látom most kezdik betölteni... mind 1 mert F1 el akartam keverni mire odaérek már fel lesz függesztve...
-
zsolti72837
addikt
https://bet.szerencsejatek.hu/tippmix/esemeny?id=10811
Ebbe hogy hogy benne van olyan aki már kiesett?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
!Tupac!
tag
Csináltattam új lakcímkártyát, állandó tartózkodási helynek a benzinkutat adtam meg
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Sry a hülye kérdésért, de mi az hogy kétesély?
Nem fogadtam még az új tipszmixet.
Xr
-
Linem
senior tag
Rengeteg lehetőség lesz a hétvégén, de nem rakok már újabb szelvényt, mert van még 4 nyitott heti szelvényem, amiket hét elején raktam. Ugyanezeket raknám a hétvégén is, ezért inkább megvárom ezeket. Plusz az elnézett over szelvényről is a vasárnapi 1 meccs hiányzik.
Akik játszanak azoknak sok sikert a hétvégére! -
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #123550 üzenetére
néztem.
brema-nak volt ugyan 2 kapufája, de akár a herta is győzhetett volna.
talán meglehetett volna, de nem egyértelműen.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Linem
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt a bánat Werder meccset nem néztem, de haver azt mondta simán meglehetett volna a hendi, látta valaki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #123542 üzenetére
Direkt azért írtam ennyit mert tudnod kellene már 400 ezer alatt kifizetnek, és egyenesbe 1 millát lehet már csinálni pappíron.
dekan0v: Kurvára nem 22-kor bezár, pedig már elakartam vendégeket küldeni 21:45kor a picsába...
(#123505) jpm: Grat jól néz ki, bár ahogy kiveszem a szavaidból nem jött túl sok ezekkel a párosításokkal, de legalább nem is buktál..
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #123534 üzenetére
sejtettem valahol, de nem voltam benne 100%, és nem akartam megbántani az illetőt, ha nem te lettél volna.
(#123540) B-L-A-C-K
azt kellett volna írnod, hogy 197500,-,
akik ismerünk, tudjuk, hogy nem szeretsz igényelgetni.
vagy felemelték azt is?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
-
Linem
senior tag
+5000 a mai nap. Hiába vártam többet, ennyi.
-
dekan0v
tag
Gasquet el fogja szórakozni. Jelenlegi odds Murray nyer 1,44
[ Szerkesztve ]
-
dekan0v
tag
Halep hajnal 2:30-kor küzd majd csak. Van ilyen opció, hogy bizonyos részét a tétnek bent hagyod. Most értem tv elé nézem ezt a Murray-t. Nagy küzdő szívós lett az elmúlt években.
-
szab.tam
nagyúr
válasz !Tupac! #123522 üzenetére
már nem is tudom, kitől származik.
nyomorult brémaiak a kapufáikkal.
1:0-nál megtettem őket 8*-ért.****
Rio Ave - Braga (élő)
Braga (1X2)
Odds: 6,00[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
!Tupac!
tag
Akkor ma én jövök:
"Ma sem kell pénzel lefeküdni"
#majdholnap
-
!Tupac!
tag
Bremen 2 perc alatt 2 kapufa........
bazsikaj: azért mert a 10 millió szövetségi kapitány országában , ebben az idehaza focinak csúfolt valamiben bármi és bárminek az ellenkezője is megtörténhet
[ Szerkesztve ]
-
icsil
csendes tag
malaga szerzi az első gólt megrakva 2.5 k val.
remélem berúgják így hogy a sevilla kapott egy pirosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest