Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Újpest - Videoton 1-3. Hihi.

-
B-L-A-C-K
titán
Mára kamik mentek, összesen ~3 ezer forint értékben, azt se tudtam mit rakjak, így innen is loptam most tippeket, leírnom szerintem felesleges mert full vakok...

-
akooos
veterán
Cherno More 15 perc alatt 2 gól?

-
Linem
senior tag
Tudtam, hogy a vége felé összekapják magukat.
-
enginev3.0
félisten
Úgy látszik nem csak én gondolom úgy, hogy a Barca nem sok gólt fog rúgni
Max 2-re tippelnék, eeesetleg 3-ra, de inkább kettőre mert nem szeretem őket
Az irodák nagyon jó szorzókat adnak a sok gólokra, ami azt hiszem megint nem véletlen, csak hatalmas lehúzásÉs nem látom részükről értelmét, hogy 5-6 gólt játszanak, mert kockázatosabb talán a sérülés, és tök felesleges
De még is benne lehet, hogy ők a barcelona, és így bebizonyítják, hogy ilyen csapatot 6-7 gólra is elvernek, mert ugye volt már példa, ennyi gólra is
De a végső szó, hogy szerintem sem lesz gól sok, bár aki biztosra akar menni, és csak valami húzó tipp kell annak még az 5.5 alatti is jó 1.25-ért, de nagyon fogatszívva, ha bátor lennék megraknám a 4.5 alattit 1.6-ért
-
yogibear
addikt
érdekes a v 5,5-ért a helyezést és a pontkülönbséget nézve... persze még 2/1 lehet.

-
Digestive
veterán
Na ahogy látom a Vidi se akar nyerni!

-
yogibear
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Annyira nem... ez idén csak a 4., tavaly is csak 8 volt a 34 forduló alatt, ami tkp semmi...
-
Linem
senior tag
-
ted_mosby
senior tag
Gyerünk már Salzburg, kell nektek az a kupa..

-
Digestive
veterán
Cherno More

-
yogibear
addikt
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Azért a Margit védelme egy hulladék évek óta, Pepe sem volt a pályán akkor még és otthon egy Celta más kategória, mint egy Getafe idegenben...
Persze ha a hobbiték elbohóckodják, az első félidőt, mint ősszel az Almeriánál (HT/FT 1/2), vagy egy éve a Villarrealnál (szintén 1/2) és még párszor az utóbbi 3 évben, akkor ez is lehet 2/1.
janos1988: ez is elmegy azt itt fogsz ríni, mint tegnap.

Ott vannak akooos és Vandit tippjei vagy másoké, miért nem azt rakod? -
yogibear
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Ma vagy még tegnap írtam, hogy két könnyebb meccsük van ma meg a hétvégén a jövő heti Bayern elleni előtt, szerintem pár embert pihentetnek majd, épp ezért én sem várnék gólzáport...
az 1:0-ért is három pont jár meg a 8:0-ért is... 2-3 alapembert lehet pihentetni ma is hétvégén is...
Majd kiderül, ha lesz összeállítás, hogy jól gondolom-e, de megszakadni nem fognak, mert nincs miért... -
yogibear
addikt
akooos és Vandit tippjei:
Udinese - Inter D 3,20
Kortrijk - Standard Liege D 3,15
Colchester - Swindon V 3,05
Carpi - Bari H 2,05
Brescia - Vicenza V 2,65
Lokomotiv Plovdiv - Cherno More V 2,75
Jó kis 459-es odds.
-
-
Hunt3r22
őstag
Ezt tettem ma
-
L_YKing
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére

-
lecsokolbi
aktív tag
Új taktika mára, nem rakom ki a szelvényt. Úgyse szokott senki hozzászólni
hátha így jön. -
akooos
veterán
Május 1 reggel, Ausztrál A-League PlayOff: Adelaide United-Brisbane Roars
Brisbane Roars 3,75
Szerintem elég csábító ajánlat, tekintve, hogy a Brisbane idén szar évet futott, pedig jó csapat. -
zolynet
veterán
válasz
akooos
üzenetére
ezen felbuzdulva tettünk egy közös 3/4-et a kollégámmal: Videoton+Liberec+Fenerbahce+Vicenza
-
zolynet
veterán
mai próbálkozás
Niort + Dijon + Videoton 4.27x 1.5k -
-
yogibear
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Ez a bolgár elég érdekes... az 5:1-es első meccs után lefutott dolog, a Plovdiv inkább a bent maradásra gyúrhat, a More tuti első osztályú marad, gyúrhat a kupára, mert ez az elődöntő 2. meccse, gyakorlatilag döntős... viszont a másik ágon a Ludo otthon csak X-elt a a Levszkivel....
Ha a Ludo lenne a másik döntős, akkor a More mehetne az ELbe, mert a Ludo bajnok lesz nagy valószínűséggel, ha a Levszki a másik kupadöntős, márpedig ősszel otthon a Levszki nyert a bajnokin a Ludo ellen, akkor a Morénak kemény dolga lesz a döntőben, mert a Levszki általában jobb nála... -
yogibear
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Mármint az utóbbi 15-ből.

Utolsó 10-nél:
Vicenza már csak 5-4-1, Brescia 2-4-4
Utolsó 5-nél pedig:
Vicenza 3-1-1, Brescia 1-3-1Brescia utsó 3 hazai D, előtte két V, Vicenza pedig Gy-D-Gy-D-Gy,
vagyis hogy jöjjön a sorminta, erős D a tippem.
Végül is, amennyit az utóbbi időben nyertél, az a 2,5k ha elmegy sem oszt sem szoroz, ha meg jön öröm és bódottá.

-
akooos
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Swindont muszáj volt 3,05-ért megtenni
Mellétettem a Carpit, Vicenzát és a Cherno Moret.44x az össz odds, 2500 forinttal megnézem, hátha...
Mindegyik ellen sok dolog szól, de hátha nem akarnak bundázni és szarakodni, hanem az erőviszonyokhoz megfelelően játszanak majd. Legalábbis ajánlom nekik

-
yogibear
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Már írtam, tán tegnap...
Swindon ha a maradék 2 meccsen kikap, akkor is marad 4., se előre, se hátra...
Colchimegvehetimegnyerheti ugyan a mai meccset, akkor ideiglenesen pontelőnnyel elkerül a kieső helyről, de hétvégén a Prestonnal meccsel otthon, aki most 2. és az MK Dons előtt csak egy ponttal vezet, aki valszeg veri majd a már kiesett Yeovilt otthon, így lesz 91 pontja, tehát a Prestonnak is nyerni kell hétvégén, hogy egyenes ágon feljuthasson, különben osztályoz...
Colchinak pedig a tuti bent maradásért a mai és a hétvégi meccset is nyernie kellene... a mai még okés, de a hétvégi lásd fent, húzós...
A Rotherham az, ahol elég egyértelmű a helyzet: ha ma nyer, bent maradt és annyi...
Mondjuk a kettő együtt 3,78 Prón... -
L_YKing
addikt
Bet365-on ha nyerek akkor sosem adnak bonuszt.. Ha vesztek akkor meg igen, mocskok

-
Digestive
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Ezt a kettőt néztem én is és találtam ma még egy érdekeset.
Colchester - Swindon Itt is az utolsó előtti 23. fogadja a 4-et. Mégis 3,25x a V! Szerinted?És erősen gondolkozom rajta, h a Dortmundban is van érték 6,50x-ért. A bajnokságban már nagyot nem villanthatnak, és a Bayernnek most nem hinném, h a kupa a legfontosabb.
-
yogibear
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Két napja, este hétkor a Brescia nyitó oddsa 3,00 volt, mostanra lement 2,6-ra, Vicenza 2,4 -> 2,7...
Sumáknak néz ki... a Brescia a Bologna ellen is otthon döncizett... de kétesélybe X2-re 1,4-ért jó lehet...
A másik a Carpi, aminek túl magas a H oddsa a helyezést és az ellenfelet nézve (Bari)... ott az 1X, 1,25-ért még jó lehet, tán csak nem kapnak ki otthon,
-
akooos
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Sőt még egy.
Olasz 2
Brescia-Vicenza
A 21. helyezett fogadja azt a 3. helyezetettet, akiknek kritikus lesz ez a meccs, hiszen ha 3 pontot szereznek, akkor megelőzik a 2. Bolognát és közelebb kerülnek a Seria A-hoz is.
A Brescia 7 játékosát kénytelen nélkülözni sérülés vagy eltiltás miatt, míg a Vicenza hiányzóinak névsora 3 emberre rúg, köztük egy alapember a középpályáról.
Utóbbi 10 meccséből a Vicenza 1 vereséget szenvedett 4 döntetlen és 10 győzelem mellett, a Brescia mérlege viszont 8 vereség, 4 döntetlen és 3 győzelem.Szerintem ez is sima V @2,65x
A kettő együtt 7,16.
-
akooos
veterán
Van mára egy jó tippem:
Lokomotiv Plovdiv-Cherno More Várna
Bolgár Kupa meccs, az előző forduló eredménye 5:1 a Cherno More javára.
A Cherno More 8. lett a bajnokságban, a Plovdiv 11, az osztályozó playoffban pedig 2. a Cherno More és a legutóbbi meccsén épp a Plovdivval játszottak, 1:0-ra nyertek.
Hétvégén a Cherno More a bajnokság utolsó előtti helyezettjével, a Marekkel játszik. A Plovdiv viszont a Slavia Sofiával, akik azért erősebbek.
Tehát Cherno More @ 2,7x
Aztán persze lehet, hogy mivel 5:1 lett az első forduló, leadják a francba

-
C0d3r
addikt
Sportingbet akció:
"Tegye meg következő gyűjtőfogadását rizikó nélkül!
Szereti a nagy nyereményeket? A gyűjtőfogadás a legjobb mód a nagy nyereményre egész kis összegből is!
Nyerjen most ingyen. Legközelebbi legalább 4 választással rendelkező gyűjtőfogadása rizikómentes – ha veszít, visszatérítjük a tétet 3000 Ft -ig!A kockázatmentes fogadás ajánlat az első, legalább négy választást tartalmazó gyűjtőfogadásra vonatkozik, melynek megtétele és lezárása is 2015.04.28. 1:01 CET és 2015.05.01. 0:59 CET közé esik.
Ha fogadása veszít, akkor a téttel azonos összegű bónuszt kap, 3000 Ft-ig.
A maximális visszatérítés összege 3000 Ft.
A visszatérített összeget a játékos számláján a promóció végét követő 24 órán belül jóváírjuk.
A visszatérített összeget bónuszként írjuk jóvá, melyet legalább 3x kell megforgatni, minimum 1.5x szorzóval, mielőtt a bónusz és a belőle származó nyeremény kivehető lesz a számláról.
[...]"Szóval... várom a tutikat szeretettel...khm, hadd ne mutogassak ujjal B-L-A-C-Kakooosszab.tambarca0519951
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
Inter és St Liege X GG
-
akooos
veterán
-
-
akooos
veterán
Digestive, denkadam, C0d3r, yogibear

Nem izzadtam, mikor beírtam, hogy szurkoljuk ki inkább lefeküdtem aludni inkább, egyáltalán nem bíztam a Braunschweigben... De basszus bejött!
4143-->90000
Azt hiszem ma már visszafogom magam, de ha jó a kínálat, akkor ismét benyomok egy ilyet.Ja és ezt végre beírtam előre és nem ment el, valami történt a szerencsémmel

Most nézem,hogy 4-2 lett a német meccs, nem semmi...
A Besiktason izgultam, azt néztem, de a többit nem...
Fuh de jól esett ez a szombat-vasárnap-hétfőJa és ahogy nézem éjjel bejött egy 2k-s tétes 5-ös odds is. 100K a tegnapi mérlegem pluszban

-
bammbula
tag
válasz
yogibear
üzenetére
A cordobai meccsre nem hiszem, hogy sokat kéne tartalékolniuk...
Még fél lábbal, rossz formában is hozniuk kéne a holnapi és a hétvégi meccsüket is. Amitől picit félek, az az amit említettél is: „az 1:0 is három pont meg a 8:0 is."PSG-től nem félek, nekem fixnek tűnik, hogy hozzák. Ha kell 3 érvet is fel tudok sorolni.
Érv 1.0: há' mé' is ne?
Érv 2.0: A Metz-nek 4:24-es aránya van vendégként, ami nem túl elrettentő.
Érv 3.0: Hétvégén a Nantes-hez mennek egy laza 3 pontért, ráadásul ha jól tudom, oda már Ibra is kíséri őket, nem igen van okuk tartalékolni. -
yogibear
addikt
válasz
bammbula
üzenetére
Bőrszalonnát lehet nem hendiztetném, ki tudja, kik pihennek majd... hét végén Cordobába mennek, szintén kötelező győzelem, egy hét múlva meg BL... Lehet a hobbitékat pihentetik, otthon könnyebb ezt, mint idegenben... ha olyanjuk van rúgnak 8-at, ha meg amolyanjuk, lesz kényelmes 2:0...
Psg dettó...
az 1:0 is három pont meg a 8:0 is.
-
bammbula
tag
Holnapra én egy ilyet érzek. Természetesen a tétet nem babráltam, majd holnap eldől. Vélemények?

-
yogibear
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Pedig kellene, azért sokszor vannak itt jó megérzések, például ha Vandit májsztró hajlandó megkínálni minket a két döncis tippjeivel, egyik szinte mindig jönni szokott belőle, szólóba rakod, 3 feletti odds darabja... egyik jön, már duplázod a tétet...
De még szombaton mondtam mikor vége lett a német 3-nak, hogy a Duisburg nyerni fog, különben úszik a feljutása, nyert is 2:0-ra idegenben, 2,3-as oddsért...
Ugyanez volt ma a Bournemouth... ha nyer (és nyert), akkor már PL-es jövőre, életében először, illetve a Valencia győzelem kellett nekik a BL selejtezős helyért, mert a Sevilla is nyert tegnap...
ez a kettő is volt vagy 1,6 odds reggel, később lement... a Besiktasival 2 felett volt a három...
Amiket kidobálsz 3/4-es kamikra, azt a pénzt tedd rá ilyenekre direktben,
Szerintem...
Amíg akoos kolleginának fut a szekér, például mehetsz vele, ha beírja előre, mint ma is... -
Vandit.
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Mi tartott vissza, hogy megtedd?

Én is raktam belőle, a Bourne-Valenc-Besiktasit (mondjuk ezeket már tegnap kinéztem amúgy is) és ugyanezt a 3-at plusz a 3 svédet a másikon... csak sokkal kevesebbel, mert csak 1k-m volt összvissz a büdzsé sajnos...Mondom megint: szerintem holnap Rotherham H...
mert az nekik jó... akkor bent maradnak, Readingnek meg már mindegy a meccs, ő már bent maradt...
Szerintem... -
yogibear
addikt
válasz
bammbula
üzenetére
Nem vitás, mondom a török az komoly szottyos volt...
a svéd2-ben 80. körül jött a vezetés, igaz ott a statban benne volt, de ilyenkor szokott elmenni X-re, a többi vérsima volt tkp... még a német2 is, mert azt meg elszőrmélték 2/1-re csak nekem megint nem szóltak.
Szép munka volt, végül is 4k-ra 100k körül... ha most netán a következő 10 db 4k-s elmegy, akkor bőven is pluszban van... és nem számolom a hétvégi nyereményét mellé... szóval nem rossz taktika ez sem... -
C0d3r
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Ismét egy gyönyörű fogás, grat!

Sikerült ugyanazt raknunk majdnem, nálam Norrkoping kimaradt + a hendik. Ja meg 1-2 nulla is hiányzik az összegekből (tét/nyert).
Kis komolytalan volt, olyan hétfőhöz méltó: 317 Ft -> 2.535 Ft - meglepett a sok papírforma.
De sok kicsi sokra megy, még nem nagyon volt ekkora fogásom (odds+kötésszám).
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Abban biztos vagyok, hogy a Bayern jut tovább, de hogy a meccs vége mi lesz.. Főleg ahogyan figyeltem őket az utolsó Hertha elleni meccsen, nagyon szenvedve sikerült nekik a végére az 1 gól.