Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Újpest - Videoton 1-3. Hihi.
-
B-L-A-C-K
titán
Mára kamik mentek, összesen ~3 ezer forint értékben, azt se tudtam mit rakjak, így innen is loptam most tippeket, leírnom szerintem felesleges mert full vakok...
-
akooos
veterán
Cherno More 15 perc alatt 2 gól?
-
Linem
senior tag
Tudtam, hogy a vége felé összekapják magukat.
-
enginev3.0
félisten
Úgy látszik nem csak én gondolom úgy, hogy a Barca nem sok gólt fog rúgni
Max 2-re tippelnék, eeesetleg 3-ra, de inkább kettőre mert nem szeretem őket
Az irodák nagyon jó szorzókat adnak a sok gólokra, ami azt hiszem megint nem véletlen, csak hatalmas lehúzásÉs nem látom részükről értelmét, hogy 5-6 gólt játszanak, mert kockázatosabb talán a sérülés, és tök felesleges
De még is benne lehet, hogy ők a barcelona, és így bebizonyítják, hogy ilyen csapatot 6-7 gólra is elvernek, mert ugye volt már példa, ennyi gólra is
De a végső szó, hogy szerintem sem lesz gól sok, bár aki biztosra akar menni, és csak valami húzó tipp kell annak még az 5.5 alatti is jó 1.25-ért, de nagyon fogatszívva, ha bátor lennék megraknám a 4.5 alattit 1.6-ért
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
yogibear
addikt
érdekes a v 5,5-ért a helyezést és a pontkülönbséget nézve... persze még 2/1 lehet.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Digestive
veterán
Na ahogy látom a Vidi se akar nyerni!
-
yogibear
addikt
válasz lecsokolbi #111176 üzenetére
Annyira nem... ez idén csak a 4., tavaly is csak 8 volt a 34 forduló alatt, ami tkp semmi...
-
Linem
senior tag
-
ted_mosby
senior tag
Gyerünk már Salzburg, kell nektek az a kupa..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Digestive
veterán
Cherno More
-
yogibear
addikt
válasz Hunt3r22 #111170 üzenetére
Azért a Margit védelme egy hulladék évek óta, Pepe sem volt a pályán akkor még és otthon egy Celta más kategória, mint egy Getafe idegenben...
Persze ha a hobbiték elbohóckodják, az első félidőt, mint ősszel az Almeriánál (HT/FT 1/2), vagy egy éve a Villarrealnál (szintén 1/2) és még párszor az utóbbi 3 évben, akkor ez is lehet 2/1.janos1988: ez is elmegy azt itt fogsz ríni, mint tegnap.
Ott vannak akooos és Vandit tippjei vagy másoké, miért nem azt rakod?[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #111162 üzenetére
Ma vagy még tegnap írtam, hogy két könnyebb meccsük van ma meg a hétvégén a jövő heti Bayern elleni előtt, szerintem pár embert pihentetnek majd, épp ezért én sem várnék gólzáport...
az 1:0-ért is három pont jár meg a 8:0-ért is... 2-3 alapembert lehet pihentetni ma is hétvégén is...
Majd kiderül, ha lesz összeállítás, hogy jól gondolom-e, de megszakadni nem fognak, mert nincs miért...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ted_mosby
senior tag
válasz akooos #111163 üzenetére
Kupagyoztes EL-ben indul, nem? Egyébként az EL is nagyon fontos nekik, szóval biztosan fog hajtani a Dortmund.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
yogibear
addikt
akooos és Vandit tippjei:
Udinese - Inter D 3,20
Kortrijk - Standard Liege D 3,15
Colchester - Swindon V 3,05
Carpi - Bari H 2,05
Brescia - Vicenza V 2,65
Lokomotiv Plovdiv - Cherno More V 2,75
Jó kis 459-es odds.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz L_YKing #111151 üzenetére
Indoklod is a kedvemért?
Igazából amúgy csak rakni akartam valamit, mondom izguljunk...a Nimes ezer éve nem döncizett a bajnokságban, emellé pedig a Levantében láttam egyedül értéket...persze akármi előfordulhat, de nálam masszív 85%-os tipp a H oda.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Hunt3r22
őstag
-
L_YKing
addikt
-
lecsokolbi
aktív tag
Új taktika mára, nem rakom ki a szelvényt. Úgyse szokott senki hozzászólni hátha így jön.
- Mindenki hazudik! -
-
akooos
veterán
Május 1 reggel, Ausztrál A-League PlayOff: Adelaide United-Brisbane Roars
Brisbane Roars 3,75 Szerintem elég csábító ajánlat, tekintve, hogy a Brisbane idén szar évet futott, pedig jó csapat.
-
ted_mosby
senior tag
Mai nap megpróbálkozom a Single tippekkel, aztán "meglássuk"
Egyszer egy ilyen és még egy másik. A Téteket komoly matematikai számítással választottam ki.Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
zolynet
veterán
válasz akooos #111131 üzenetére
ezen felbuzdulva tettünk egy közös 3/4-et a kollégámmal: Videoton+Liberec+Fenerbahce+Vicenza
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
mai próbálkozás
Niort + Dijon + Videoton 4.27x 1.5kLife is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz akooos #111140 üzenetére
Erre gondolok én is, a Plovdivnak már reszeltek, a More V oddsa jobban hoz a konyhára...
Plusz egy Colchi - Swindon 2/1 sem kis pénz...
Mindketten jól járnának: Colchinak meglenne a 3 pont, és a 6. szőrme 2/1, a Swindinek meg az 5. szőrme 2/1...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz akooos #111138 üzenetére
Ez a bolgár elég érdekes... az 5:1-es első meccs után lefutott dolog, a Plovdiv inkább a bent maradásra gyúrhat, a More tuti első osztályú marad, gyúrhat a kupára, mert ez az elődöntő 2. meccse, gyakorlatilag döntős... viszont a másik ágon a Ludo otthon csak X-elt a a Levszkivel....
Ha a Ludo lenne a másik döntős, akkor a More mehetne az ELbe, mert a Ludo bajnok lesz nagy valószínűséggel, ha a Levszki a másik kupadöntős, márpedig ősszel otthon a Levszki nyert a bajnokin a Ludo ellen, akkor a Morénak kemény dolga lesz a döntőben, mert a Levszki általában jobb nála...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Mármint az utóbbi 15-ből.
Utolsó 10-nél:
Vicenza már csak 5-4-1, Brescia 2-4-4
Utolsó 5-nél pedig:
Vicenza 3-1-1, Brescia 1-3-1Brescia utsó 3 hazai D, előtte két V, Vicenza pedig Gy-D-Gy-D-Gy,
vagyis hogy jöjjön a sorminta, erős D a tippem.Végül is, amennyit az utóbbi időben nyertél, az a 2,5k ha elmegy sem oszt sem szoroz, ha meg jön öröm és bódottá.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Digestive #111133 üzenetére
Swindont muszáj volt 3,05-ért megtenni Mellétettem a Carpit, Vicenzát és a Cherno Moret.
44x az össz odds, 2500 forinttal megnézem, hátha...
Mindegyik ellen sok dolog szól, de hátha nem akarnak bundázni és szarakodni, hanem az erőviszonyokhoz megfelelően játszanak majd. Legalábbis ajánlom nekik
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #111133 üzenetére
Már írtam, tán tegnap...
Swindon ha a maradék 2 meccsen kikap, akkor is marad 4., se előre, se hátra...
Colchimegvehetimegnyerheti ugyan a mai meccset, akkor ideiglenesen pontelőnnyel elkerül a kieső helyről, de hétvégén a Prestonnal meccsel otthon, aki most 2. és az MK Dons előtt csak egy ponttal vezet, aki valszeg veri majd a már kiesett Yeovilt otthon, így lesz 91 pontja, tehát a Prestonnak is nyerni kell hétvégén, hogy egyenes ágon feljuthasson, különben osztályoz...
Colchinak pedig a tuti bent maradásért a mai és a hétvégi meccset is nyernie kellene... a mai még okés, de a hétvégi lásd fent, húzós...
A Rotherham az, ahol elég egyértelmű a helyzet: ha ma nyer, bent maradt és annyi...
Mondjuk a kettő együtt 3,78 Prón...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
L_YKing
addikt
Bet365-on ha nyerek akkor sosem adnak bonuszt.. Ha vesztek akkor meg igen, mocskok
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Digestive
veterán
Ezt a kettőt néztem én is és találtam ma még egy érdekeset.
Colchester - Swindon Itt is az utolsó előtti 23. fogadja a 4-et. Mégis 3,25x a V! Szerinted?És erősen gondolkozom rajta, h a Dortmundban is van érték 6,50x-ért. A bajnokságban már nagyot nem villanthatnak, és a Bayernnek most nem hinném, h a kupa a legfontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Két napja, este hétkor a Brescia nyitó oddsa 3,00 volt, mostanra lement 2,6-ra, Vicenza 2,4 -> 2,7...
Sumáknak néz ki... a Brescia a Bologna ellen is otthon döncizett... de kétesélybe X2-re 1,4-ért jó lehet...
A másik a Carpi, aminek túl magas a H oddsa a helyezést és az ellenfelet nézve (Bari)... ott az 1X, 1,25-ért még jó lehet, tán csak nem kapnak ki otthon,[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz akooos #111129 üzenetére
Sőt még egy.
Olasz 2
Brescia-Vicenza
A 21. helyezett fogadja azt a 3. helyezetettet, akiknek kritikus lesz ez a meccs, hiszen ha 3 pontot szereznek, akkor megelőzik a 2. Bolognát és közelebb kerülnek a Seria A-hoz is.
A Brescia 7 játékosát kénytelen nélkülözni sérülés vagy eltiltás miatt, míg a Vicenza hiányzóinak névsora 3 emberre rúg, köztük egy alapember a középpályáról.
Utóbbi 10 meccséből a Vicenza 1 vereséget szenvedett 4 döntetlen és 10 győzelem mellett, a Brescia mérlege viszont 8 vereség, 4 döntetlen és 3 győzelem.Szerintem ez is sima V @2,65x
A kettő együtt 7,16.
-
akooos
veterán
Van mára egy jó tippem:
Lokomotiv Plovdiv-Cherno More Várna
Bolgár Kupa meccs, az előző forduló eredménye 5:1 a Cherno More javára.
A Cherno More 8. lett a bajnokságban, a Plovdiv 11, az osztályozó playoffban pedig 2. a Cherno More és a legutóbbi meccsén épp a Plovdivval játszottak, 1:0-ra nyertek.
Hétvégén a Cherno More a bajnokság utolsó előtti helyezettjével, a Marekkel játszik. A Plovdiv viszont a Slavia Sofiával, akik azért erősebbek.
Tehát Cherno More @ 2,7x
Aztán persze lehet, hogy mivel 5:1 lett az első forduló, leadják a francba
-
C0d3r
addikt
Sportingbet akció:
"Tegye meg következő gyűjtőfogadását rizikó nélkül!
Szereti a nagy nyereményeket? A gyűjtőfogadás a legjobb mód a nagy nyereményre egész kis összegből is!
Nyerjen most ingyen. Legközelebbi legalább 4 választással rendelkező gyűjtőfogadása rizikómentes – ha veszít, visszatérítjük a tétet 3000 Ft -ig!A kockázatmentes fogadás ajánlat az első, legalább négy választást tartalmazó gyűjtőfogadásra vonatkozik, melynek megtétele és lezárása is 2015.04.28. 1:01 CET és 2015.05.01. 0:59 CET közé esik.
Ha fogadása veszít, akkor a téttel azonos összegű bónuszt kap, 3000 Ft-ig.
A maximális visszatérítés összege 3000 Ft.
A visszatérített összeget a játékos számláján a promóció végét követő 24 órán belül jóváírjuk.
A visszatérített összeget bónuszként írjuk jóvá, melyet legalább 3x kell megforgatni, minimum 1.5x szorzóval, mielőtt a bónusz és a belőle származó nyeremény kivehető lesz a számláról.
[...]"Szóval... várom a tutikat szeretettel...khm, hadd ne mutogassak ujjal B-L-A-C-Kakooosszab.tambarca0519951
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Inter és St Liege X GG
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
akooos
veterán
-
nagyúr
-
akooos
veterán
Digestive, denkadam, C0d3r, yogibear
Nem izzadtam, mikor beírtam, hogy szurkoljuk ki inkább lefeküdtem aludni inkább, egyáltalán nem bíztam a Braunschweigben... De basszus bejött!
4143-->90000
Azt hiszem ma már visszafogom magam, de ha jó a kínálat, akkor ismét benyomok egy ilyet.Ja és ezt végre beírtam előre és nem ment el, valami történt a szerencsémmel
Most nézem,hogy 4-2 lett a német meccs, nem semmi...
A Besiktason izgultam, azt néztem, de a többit nem...
Fuh de jól esett ez a szombat-vasárnap-hétfőJa és ahogy nézem éjjel bejött egy 2k-s tétes 5-ös odds is. 100K a tegnapi mérlegem pluszban
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #111068 üzenetére
közben megint rá kellett jönnöm, ha a melóra fordítom a fő játékidőt, jobban kifizetődik.
konkrétan ma, (holnap), duplán beigazolódik........
megint.......
(szerintem alaves kolléga sem véletletlenül hiányzott egy ideig. te sem...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bammbula
tag
válasz yogibear #111114 üzenetére
A cordobai meccsre nem hiszem, hogy sokat kéne tartalékolniuk... Még fél lábbal, rossz formában is hozniuk kéne a holnapi és a hétvégi meccsüket is. Amitől picit félek, az az amit említettél is: „az 1:0 is három pont meg a 8:0 is."
PSG-től nem félek, nekem fixnek tűnik, hogy hozzák. Ha kell 3 érvet is fel tudok sorolni.
Érv 1.0: há' mé' is ne?
Érv 2.0: A Metz-nek 4:24-es aránya van vendégként, ami nem túl elrettentő.
Érv 3.0: Hétvégén a Nantes-hez mennek egy laza 3 pontért, ráadásul ha jól tudom, oda már Ibra is kíséri őket, nem igen van okuk tartalékolni.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz bammbula #111113 üzenetére
Bőrszalonnát lehet nem hendiztetném, ki tudja, kik pihennek majd... hét végén Cordobába mennek, szintén kötelező győzelem, egy hét múlva meg BL... Lehet a hobbitékat pihentetik, otthon könnyebb ezt, mint idegenben... ha olyanjuk van rúgnak 8-at, ha meg amolyanjuk, lesz kényelmes 2:0...
Psg dettó...
az 1:0 is három pont meg a 8:0 is.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
bammbula
tag
Holnapra én egy ilyet érzek. Természetesen a tétet nem babráltam, majd holnap eldől. Vélemények?
-
yogibear
addikt
válasz janos1988 #111110 üzenetére
Pedig kellene, azért sokszor vannak itt jó megérzések, például ha Vandit májsztró hajlandó megkínálni minket a két döncis tippjeivel, egyik szinte mindig jönni szokott belőle, szólóba rakod, 3 feletti odds darabja... egyik jön, már duplázod a tétet...
De még szombaton mondtam mikor vége lett a német 3-nak, hogy a Duisburg nyerni fog, különben úszik a feljutása, nyert is 2:0-ra idegenben, 2,3-as oddsért...
Ugyanez volt ma a Bournemouth... ha nyer (és nyert), akkor már PL-es jövőre, életében először, illetve a Valencia győzelem kellett nekik a BL selejtezős helyért, mert a Sevilla is nyert tegnap...
ez a kettő is volt vagy 1,6 odds reggel, később lement... a Besiktasival 2 felett volt a három...
Amiket kidobálsz 3/4-es kamikra, azt a pénzt tedd rá ilyenekre direktben,
Szerintem...
Amíg akoos kolleginának fut a szekér, például mehetsz vele, ha beírja előre, mint ma is...[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
yogibear
addikt
válasz janos1988 #111106 üzenetére
Mi tartott vissza, hogy megtedd?
Én is raktam belőle, a Bourne-Valenc-Besiktasit (mondjuk ezeket már tegnap kinéztem amúgy is) és ugyanezt a 3-at plusz a 3 svédet a másikon... csak sokkal kevesebbel, mert csak 1k-m volt összvissz a büdzsé sajnos...Mondom megint: szerintem holnap Rotherham H...
mert az nekik jó... akkor bent maradnak, Readingnek meg már mindegy a meccs, ő már bent maradt...
Szerintem...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz bammbula #111103 üzenetére
Nem vitás, mondom a török az komoly szottyos volt...
a svéd2-ben 80. körül jött a vezetés, igaz ott a statban benne volt, de ilyenkor szokott elmenni X-re, a többi vérsima volt tkp... még a német2 is, mert azt meg elszőrmélték 2/1-re csak nekem megint nem szóltak.
Szép munka volt, végül is 4k-ra 100k körül... ha most netán a következő 10 db 4k-s elmegy, akkor bőven is pluszban van... és nem számolom a hétvégi nyereményét mellé... szóval nem rossz taktika ez sem...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
C0d3r
addikt
válasz akooos #111062 üzenetére
Ismét egy gyönyörű fogás, grat!
Sikerült ugyanazt raknunk majdnem, nálam Norrkoping kimaradt + a hendik. Ja meg 1-2 nulla is hiányzik az összegekből (tét/nyert).
Kis komolytalan volt, olyan hétfőhöz méltó: 317 Ft -> 2.535 Ft - meglepett a sok papírforma.
De sok kicsi sokra megy, még nem nagyon volt ekkora fogásom (odds+kötésszám).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest