- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Esti BL meccsekre egy "100000% FIXED" tipp törökországból. Amióta követem ezt az oldalt megfigyelés miatt, egy tippjük se jött be
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a 2 ártatlan kis büntetőlap lap Bayern részre szerintem nagyon jó tipp. Így 50 ből ~29 tiszta nekem teljesen megfelelő lenne egy full kiszámíthatatlan BL napra. Persze ez is elmehet, de aki nem kockáztat sose nyer...
Na meg ez az utóbbi mondat a te tippjeidre is érvényes, csak hard kivitelben...
-
-
akooos
veterán
Ázsia BL-en bejött a 2 legnagyobb odds.... Kár, hogy nem tettem őket kettesével :/ 5,25 és 4,55 bejött. Ez 23x odds.
Sőt bejött egy 3,00 és egy 2,15 is... Ááá miért nem osztottam őket fel
Még van egy 1,8 és egy 1,6 hátra, ha azok is bejönnek és csak az első kettő ment el, akkor jó ngy marha vagyok..
Ha az első kettőt lehagyom, akkor 443x a szorzó. Egy 100-as téttel már az is 44k lett volna :/ -
jpm
senior tag
a rég elfeledett betclicen újranyílt a számlám
Bennem van a kisördög 50k erejéig a mai Barca- PSG meccsre.
opciók:
Félidő X 2,5x
félidő 0-0 3,75x
under 2,5 2,6x
nem lesz gól 18x -
jokerbet
csendes tag
Annyira rakja mindemki a portot hogy biztos a bayern nyer vagy 4-1 re
-
Chereiose
addikt
Ugye BL-re raktam már a real X-et 6K-val, +mèg ezek mentek:
Porto 1.fi
Juve hendi
Barca hendi
Real 2,5 alatt kemèny 200Ft ment erreAtletico hendi 2K-val, 9x oddsèrt megèrte
-
Hunt3r22
őstag
Hátha bejön a kamu szelvény.
-
akooos
veterán
Na basszus én meg azt hittem 5 órakor kezdődik az Olasz-Német U20... 2,55-ért meg akartam tenni az Olaszokat, erre már vége is van és 2-1-re nyertek...
-
Feltöltöttem BetClic-re 17.000 Ft-t. Szeretném kihasználni a tétvisszatérítős akciót a Bayern jut továbbra. Akkor első fogadás lesz a jogosító fogadás?
Nem akarom elbukni ha nem jönne be.
-
bammbula
tag
Mi itt ez a nagy Porto fanatizmus, kérem szépen?
Csak hogy valaki nyerjen is ezzel a meccsel, én rakom a 0:1es hendit hazaira, plusz egy péesgé gólt, 10k-val.
Vagy esetleg tudtok valamit amit nem akartok elmondani?
-
akooos
veterán
Ha egy nagyon durvát akarnék tolni, akkor "Vendégcsapat 2 gólnál többel nyer" menne a Bayern-Porto meccsre, de még gondolkodom rajta.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sz_abika #110172 üzenetére
szép meglátás.
papíroson lenne, tolnék rá rendesen...*****
(#110156) pohár
szigorúan saját tippekkel szoktam dolgozni.
de annyira fázom a bayern + barca győzelemtől 1.69* eredőért, hogy inkább a g+g-det, (2.42*), teszem meg ugyanakkora várhatóval, de kisebb téttel.
köszi az ötletet, reméljük, hogy jön... -
sz_abika
addikt
Estére szerintem ajándék a Bayern 1,5 sárga fölött 1.57ért... Sík idegek lesznek ha nem fog menni a Porto ellen, azok meg türelmesek lesznek
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Mai duplás 3/4-es megrakva 14k körüli várhatóval + duplás 10-es kenó.
-
sz_abika
addikt
azt nem hiszem el, hogy a tetves b365 telefonról megint nem volt elérhető - természetesen akkor, amikor vettem volna ki Verdasco 2-0mat mikor láttam, hogy Rublev mennyire tartotta a játékot 5-4 után. Mostmár nem először szopok be vele és múltkor is csak egy sorryig jutottam.
-
ted_mosby
senior tag
Skelleftea, Mattersburg, Bayern M2CS lő gólt, Houston Rockets.. Alacsony téttel. Azt mondom nyerni kell
( kérdés ez az a tippsor-e) Mára ebben láttam értéket.
-
akooos
veterán
Ha már a tuti ázsiai meccseim elmentek, estére nézek pár nem mainstreamet:
Notts County-Preston? Két döntetlen király? Nagy a különbség, de lehet döntetlen?
Notts utolsó 5 hazai meccsén 4 dönci, Preston utolsó 5 vendég meccsén 3 dönci.Ja és közben a Brisbane vezet, tehát lehet pakolni a HT/FT 2/1-et
-
pohár
félisten
nekem mára szerintem egy-egy gól megy a PSG + Porto duótól (@2,56)
-
Linem
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #110152 üzenetére
Most néztem át a heti szelvényeimet és látom, hogy egyiken sem fogadtam a bayernre. Emiatt már nem teszek fel többet, de azért ez is megtörténhet.
Hétvégén Shkiz0 panaszkodott, hogy mindig egy meccsen mennek el a szelvényei. Nem is gondolná, hogy ez mennyire profi munka. Nálam többször előfordult az ellenkezője, hogy egy jött be a másik 8-9 lett vesztes. -
sz_abika
addikt
Mára egész ígéretesnek találom Kukushkin és Gabashivili hendijét.
Előbbit lehet kicsit nagyobb téttel kéne önmagában megtolni... mostanság befutott úgyis pár nagyobb összeg \o/ -
akooos
veterán
Ez a tippmixpro egy gyík. Amikor összeírom eredmények.com-ról, hogy mit kéne megrakni és próbálnám neten, akkor persze, hogy nincs a kínálatban... Bezzeg unibeten van... Kár, hogy ott nincs most pénzem.
AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA: OFC Bajnokok Ligája
Múlt héten és most sincs a fogadási lehetőségek között, pedig 1,9-ért adják a Team Wellington győzelmét, aki eddig csak nyert és nyert... Most is vezet 1:0-ra.....már 2...
szerk:
Viszont az Ázsiai Bajnokok Ligája elég jó meccseket sorakoztat ma fel, olyan oddsokkal, hogy megszólal
Western Sidney, Guangzhou, Suwon, Al-Hilal, Brisbane, Nasaf Qarshi, Al-Sadd, Al-Ahli
Ez a 8 meccs 2704x. Egy kombira ráférnek, vagy esetleg 8-as kötésben 100 forinttal
-
B-L-A-C-K
titán
-
jokerbet
csendes tag
Hmm 1,2 van arra hogy a barca meccsen nem lesz gól a 10. percig
-
draco31
veterán
Úgy látom nem csak nekem tett keresztbe a fiorentina, a másik 7 meccs persze bejött, de így már sokra megyek velem
-
bammbula
tag
Ma Bayern -Porto meccsre kinek milyen ötlete van?
Egyszerűen nem tudom hogy lehetne rajta szép oddsot fogni.
Gondoltam eddig félidő H-ra és 0:1 Bayern győzelemre, de félek a hiányzók miatt.
-
Linem
senior tag
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #110075 üzenetére
-
Ma mix helyett vettem egy bukszát, frissen bontott csomagból jött is 3k.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #110124 üzenetére
azért raktam, mert biztos voltam benne, hogy x lesz.
ha nem így lett volna, akkor csodálatos alap lett volna az 1.40-es szorzóval egy 3-as kötésű dupla+-os szelóhoz... -
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #110122 üzenetére
x-nek kellett volna lenie ennek is, és a fener-nek is.
jó, hogy csak apróval kamiztam, mert az utóbbi napokban egyre kevesebb az olyan esemény, amit szívesen teszek be a duplázós nagytétesbe.****
nálam ez egy totál 2 esélyes meccs, 3.1*-val:
004 1 A. Dolgopolov - J. Sousa 1.21 --- 3.10 -
B-L-A-C-K
titán
A hétfők már csak ilyenek....
-
pohár
félisten
hát legalább nem X lett
-
ted_mosby
senior tag
És a végén megnyeri a Verona, tényleg csak gratulálni tudok a Fiorentinának..
-
C0d3r
addikt
Ilyen nincs!
-
pohár
félisten
hát erre nem kihagyják bazdmeg
-
Hunt3r22
őstag
Hátha bejön kamu szelvénynek.
Barcelona - Paris SG 1. félidő eredménye 2,37 D
Bayern München - Porto 7,85 V
Notts County - Preston 4,60 H -
ted_mosby
senior tag
Gyerünk már Fiorentina.. Boubacar sem kezdett sajnos
-
jokerbet
csendes tag
szerintem 3-0 vagy 4-1 a bayernnek
-
Hunt3r22
őstag
123 *(0-1) Barcelona - Paris SG H
138 Bayern München (H) vagy Porto (V) jut tovább VEzeket raknám holnap, viszont kellene még 1-2 ötlet hogy mit rakjak még. Szerdait nem akarom egyenlőre, azt majd szerdán.
tj. = tovább jut.
-
Dinter
addikt
Porto tj.?
-
Digestive
veterán
Ez a Roda szivat engem... Amikor nem rakok rájuk, akkor 3:0 és 7:0-ra nyernek. Gondoltam ma is tarolni fognak!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!