Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Hello!
Olyankor mi van, hogy minden fogadott meccs bejött, 5x is megnéztem, de a lottógép meg mindig azt írja, hogy nem nyert?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
szab.tam
nagyúr
olyan szépen rakjátok a papírformát, hogy egyre bátrabb leszek a kamik megrakásában.
(csak még várom, hogy emelkedjenek az odds-ok...)
**
(#109296) expander
ha valaki akar egy kis pénzt keresni:
157 1 SZKA Szentpétervár - Barsz Kazany 1.76 3.70 3.20
x2...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
akooos
veterán
válasz expander #109292 üzenetére
Én nem érzem a Bayern győzelmét ma. Tegnap is 2 döntetlenre számítottam, ha a Juve nem bundázik be is jön. Ma Barca győzelem 99% de a Porto meg fogja lepni a Bayernt, főleg ennyi hiányzóval. Egy X kinéz nekik. Úgy is lesz visszavágó Münchenben, ott simán továbblépnek majd.
-
expander
senior tag
1.7-ert adjak a bayernt is, en ott is egy szukos vendeg sikerre szamitok
-
sz_abika
addikt
válasz adrian94 #109275 üzenetére
Nekem 5.5 sárga alatt van most megrakva, élőben meg rámegyek arra, hogy a PSG lő több szögletet.
Tegnapi bátrabb teniszek nagyon besültek és a meccseket elnézve nem is érdemtelenül.
Mára viszont Wawrinka+Berdych+Dodig/Melo igen jó kis napközbeni duplának tűnik.
Kami tippnek pedig Paire very Simont.[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnos nem az enyém...
-
L_YKing
addikt
E-sport eredményeket lehet valahol nézni?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
adrian94
őstag
Ezt, hogy lehetne a legokosabban kihasználni ?
1. fogadás Barcára, ha bejön akkor 5250 ft nyeremény (tiszta 2250 ft) és élő tipp ára vissza
2. fogadás élőben PSG vagy X-re rakni és akkor ingyen 300 ft haszon
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #109271 üzenetére
én pl. teljesen más szempontból szoktam megközelíteni.
2 napos forduló.
klónozzák-e az előzőt, vagy totál más lesz.
szerintem az utobbi.
->
a mai 2 meccsen született össz 1 gól.
a szerdai totál más lesz.
szerintem.
ezért is fogom megrakni a hendiket, overeket.
de még pontosan nem tudom, melyikeket.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lecsokolbi #109269 üzenetére
A 2.5 gól alatt/felett szerintem elég lutri, azaz ilyen írás vagy fej alapú szitu nálam. Amúgy ha a statisztikát nézzünk inkább több mint kevesebb legutóbbi 5 meccsük:
2014.12.10 Barcelona - PSG 3 : 1
2014.09.30 PSG - Barcelona 3 : 2
2013.04.10 Barcelona - PSG 1 : 1
2013.04.02 PSG - Barcelona 2 : 2
2012.08.04 PSG - Barcelona 2 : 3[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #109268 üzenetére
nem értesz hozzá!
fun, fen, fan.
ez teljesen rendben van.
ez ugyanaz a kínaiban, mint az itthon előforduló -andó, -endő, -ondó...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #109267 üzenetére
én meg azzal szemezek, hogy 2,5 alá igen csábító 2-es szorzóért. Kevés gólos meccset érzek szintén vendég sikerrel. 0-1 eredményt lehet valami apróval külön megdobok. Igaz, hogy ott van hátul szilva bácsi de azért egy csavart kifli férjen már be!
- Mindenki hazudik! -
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #109264 üzenetére
akartad mondani fan...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csababarca #109265 üzenetére
Persze vélemények jöhetnek, hiszen azért is van a fórum...
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #109260 üzenetére
nemá'! ( )
a hetem:
ugye tegnap szívás:
031 1 Amkar Perm - CSZKA Moszkva 6.85 --- --- 1-0
060 1 Valencia - Levante 1.29 --- --- 3-0
068 1 Liverpool - Newcastle 1.35 --- --- 2-0
21k*2.43810=51.200
mert hát ugye nem a cszka nyert.
-> -21k...a feljebb már említett logika miatt kivettem a 2 maradék meccset a cszka bukás után, (volt még idő), és hozzáraktam a juve-t.
rá sem néztem, csak a real meccs után nyitottam meg az eredmények panelt...
jött:
24k*2.43810=58.515...***
volt még egy kami 3/4 2k-s szelóm, de ahhoz a real hendi kellett volna.
ezeket eltaláltam:
054 1 Ironi Kiryat Shmone - Maccabi TA --- 3.25 ---
056 1 Düsseldorf - Kaiserslautern --- 3.20 --ezeket nem:
065 1 Perugia - Varese 1.38 --- --- ezt x-re vettem. ( )
107 1 *(1-0) Atl. Madrid - Real Madrid 1.43 3.50 5.25
ezt meg v-re.
ha az 1 fi-ben lerendezik az atma-t, akkor még jöhetett volna +27.500...
ez fájt, de azért a fő szeló fontosabb volt, hogy jött.**
**
**holnapi nagytétest még nem tudom, de ezekkel szigorúan kombinálok.
túl nagy nyereség lehet benne, nem bírom kihagyni...[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #109263 üzenetére
Én csak gondoltam mint barcás, megosztom a véleményemet a meccsről,hátha (másnak is) segít, vagy valami.
Szóval,csak azt akartam kihozni,hogy nem biztos,hogy a Barca meg fog szakadni idegenben. Mondjuk a PSG meg igen, és idén a Barca veszélyes tud lenni,ha nagyon kinyílnak ellene.
Nehéz ügy.
Mondjuk nálam tiltólistás a csapatom, idén főleg, ahányszor tettem rájuk,annyiszor buktam be. (gólok száma, vagy a kimenetel,vagy minden rossz volt..)De hajrá!
Mivel én is lehet kivételt teszek,és rakom, duplán drukkolok![ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
ANDROID???
addikt
Akkor a real funok lehet örülni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csababarca #109262 üzenetére
"Figy" ha elmegy 50 ezer nem leszek öngyilkos, te még új vagy itt, most kihagytam egy hosszabb időt így nem tudtad követni a játékomat. A lényeg ennyi a max tétem, ennél többet 1 szelvényre nem raktam még, ment már el sokszor ilyen, de sokszor jött is attól függetlenül hogy ennyivel megfontoltan és ritkán rakok. De a lényeg ha esetleg elmegy biztos nem fog jól esni, de nem is leszek kikészülve miatta.
Viszont még tényleg átgondolom.
Illetve még annyit hogy egy hétvégi bajnoki meccsel nem lehet összehasonlítani egy BL negyeddöntős meccset, minden topp csapatnak a BL az elsődleges, nem a bajnokság. Így ha esetleg nem is nyernek nem hinném azért lenne mert ellustulnak majd, meg jó nekünk az X is szitura mennek.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #109260 üzenetére
Figy én barcás vagyok, meg nem tudom mennyire vagy eleresztve,de azért ne hamarkodd el.
Hétvégi meccs jó példa,hogy a barca mennyire bele tud aludni meccsekbe,idegenben főleg.
BL-ben meg a visszavágókat hagyományosan képesek elrontani, és kényelmesre venni a figurát.Szóval hiába a sok hiányzó hazai oldalon, a Barca idegenben nem hiszem,hogy meg fog szakadni.
Hiába a csapatom,idegenbeli bl odavágón nem tudok bízni bennük.
Mondjuk ettől függetlenül V-re veszem én is, de kombiba fogom húzni, ez biztos.[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
sz_abika
Timike nyerni fog?
- Mindenki hazudik! -
-
B-L-A-C-K
titán
Új fajta tippmixig akartam várni a visszatéréssel, de lehet holnap megtöröm a jeget....
A meccs a Barca lenne. Egyszerűen nem tudom elképzelni ne legyen sima az a meccs. Vendég oldalon egyedül Daniel A. játékára nem lehet számítani eltiltás miatt, ettől eltekintve full kerettel lesznek. Hazai oldalon akik biztos nem játszik azok kulcsjátékosok, azaz Thiago Motta, mert még mindig sérült, Marco Verratti, Zlatan Ibrahimovic meg eltiltott, ezen kívül David Luiz se 100%-os sérülés miatt. Szóval PSG-nél a baj nem kevés, és hülye lenne egy majdnem full keretes Barca ezt pl egy 0-0rá kihozni (szándékosan mert jó nekik felfogással). Nálam ez fix V.
Ha úgy döntök visszatérek, és rakom akkor max téttel megy azaz 50 ezerrel. Tiszta 35 ezret hozna mixen ha nem esik tovább az odds.
-
yogibear
addikt
Wycombe - Exeter már 101 percnél jár
90+11. perc sárga lap.
90+12. perc hazai gól.
Persze 11-esből, hát hogyne...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
csababarca
őstag
Mindenre gondoltam az atma-realon,de hogy 0:0 lesz, azt zártam ki legelsőnek...erre tessék,0:0.
Persze megint jött minden,ipswich is juve is...
elegem van már.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Chereiose
addikt
Neten meccs előtt 500-zat raktam az X-re, de most 1500-zat tettem az Atleticora 6.5-èrt, hátha a semmiből jön a szokásos gól....
-
pohár
félisten
Juve jó, Ipswich jó, Norwich jó, már csak egy gól kéne a Realtól... ilyen stattal csak összejön a végéig egy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
csababarca
őstag
-
L_YKing
addikt
Sheffield W. gol kene..
-
yogibear
addikt
karvalyáll meg verekszik mandzsettával... már vagy 3 piros repülhetett volna...
-
yogibear
addikt
atma nyer 1:0-ra... Ramos még könyököl párat a 16-oson belül, egyet csak lefúj a bíró...
-
szab.tam
nagyúr
válasz csababarca #109241 üzenetére
lesz egy atma gól, aztán 3 real....
-
C0d3r
addikt
válasz csababarca #109241 üzenetére
Nem a RM hagyja ki, hanem Oblak-nak köszönheti a csapat, hogy nem kb. 0:3 az állás jelenleg. Atmának se akarás hiánya van, rossz átadások, alacsony labdatartás... azért volt 1-2 lehetőség ott is.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Hát ezen a madridi derbin megkockáztatom,hogy gól se lesz, pedig azt hittem nem vállalok nagy kockázatot a 1,5 overrel.
Ez tipikusan az a meccs,ahol a real mindent ki hagy, AtMa meg nem is akar nagyon mit kezdeni,nekik jó a 0-0.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
yogibear
addikt
Ahogy látom a tévében, sérók belőve, kezdődhet a derby.
Na véghbél ki is hagyta a kihagyhatatlant...
Mandzukic hamar ki fogja húzni a gyufát a szerb bírónál...[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Na én ezért drukkolok ma este:
Bournemouth 1,55
Norwich 1,53
Real Madrid nyer és 2,5 over 4,75850>>>9,5k
-
csababarca
őstag
Aaa Slavia elvitt minden szelómat, fixre vettem, erre utolsó percben kiegyenlít az ellen.
papíron is, online is kicsináltak.10k ment az atma-real 1,5 over, ipswich, juve kombóra, hát reméljük a legjobbakat.
-
sz_abika
addikt
Bazz.
6-3, 5-1ről 3 meccslabdáról kapott ki A.Zverev.
Wow. Just wow.PSN: xszabikax
-
Chereiose
addikt
Atletico-Real X-et érdemes lenne bepróbálnom, 5-7K-val Bár benne van a hazai is, nem tudom eldönteni
-
L_YKing
addikt
del
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
A biciklit nem rakta senki? Nyerésre áll,elég jó oddsért.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
sz_abika
addikt
nem merem megtenni, mert van már elég pénz a Verdasco meccsen, de 3.25ért h lesz tiebreak a 2. szettben, az eddigi gamek alapján nagyon érik
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Djoko nyert játékai: 12,5 alatt @ 1.30
hmm hmmPSN: xszabikax
-
pohár
félisten
válasz zolynet #109212 üzenetére
ugyehogyugye
én közben megraktam a fent említett 4-est, ezerből jöhet 4,5, plusz puttón jött 400-ból 400, aminek még örülnék is, ha pénzt mosnék...
-
pohár
félisten
válasz zolynet #109210 üzenetére
de 6-ot kéne feltöltened hozzá, hogy ezt így rakd meg
nekem szerintem egy Juve & Ipswich & Norwich & Real gól fog menni
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
PSG - Barca élő fogadás ajánlat újabb akcióját már néztétek
Barca nyer 3000 1.8x (meccs előtti fogadás, ha ez jön 2400huf nyereség)
Döntetlen vagy PSG 3000 2.05x (élő fogadás, ha ez jön 150huf nyereség)Lehet 3k-t feltöltök, amúgy is esélyesebbnek érzem most a Barcát.
Life is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
En ilyen tippes oldalra akkor sem hallgatnek ha fizetnenek. A hianyzokat en is tudom nezni az injuries and suspensionon vagy eppen a WhoScoreden...
Na m1 mai tippem Real X2 10K
-
yogibear
addikt
válasz akooos #109203 üzenetére
Libergecc természetesen csak egy ötlet volt, hogy kikaphat, de van realitása, a bajnoki helyezésük, 2 pont előny csak a kiesővel szemben, még sok forduló van, az első meccsen a sima 3-1-es vereség, plusz ugye ez még csak a negyeddöntő, és áll még a Sparta Praha meg a Plzen is többek közt, a két bajnoki élcsapat, szóval ha ma nyer is, minimál az esélye, hogy velük döntőzzön és ELben indulhasson még ha veszítene is a döntőben (a másik kettő saját jogon menne jelen állás szerint)... kiesőjelöltként...
Elég bajuk van a bent maradással szerintem, lehet a fél csapat nem játszik majd, csak tarcsik, ifik...
Én ezt tenném az edző helyében..„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
válasz yogibear #109201 üzenetére
E kettővel szemezek:
126 Ipswich - Cardiff D 3.25
131 Bolton - Charlton D 3.15 -> ezt valahogy jobban érzem hogy X lehet, az Ipswich lehet otthon behúzza 2-1re
Mi a meglátásod?szerk: most nézem Ipswich-nél hiányzik a fél csapat, katt
itt meg egész mást írnak, remek[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
akooos
veterán
válasz yogibear #109201 üzenetére
Azt hiszem, még várok pár órát és megpakolom a Liberec+Salzburg meccset egy közepes téttel. Fél óra alatt a Liberec odds felment 6,00->7,00-ra. Nagyon sokan pakolják a Trencint, nem nézték, hogy ez egy kupameccs visszavágója, ahol 3-1 lett az előző meccs.
Nagyon vonzó még ez is: KOPER - DOMZALE Szlovén Kupa szintén 17:00-kor. Bajnokságban a Domzale a jobb csapat, a kupában is eddig egy meccs kivételével az összeset nyerték. A negyeddöntőben az első meccsen kikaptak 3-1-re, aztán 4-1-re behúzták a visszavágót, míg a Koper 7. a 10 csapatos bajnokságban.
DE! A Domzale a 2. helyen áll a bajnokságban, ha szerencséjük van és jól játszanak, akkor beérhetik az első Maribort. Hétvégén a 8. helyen álló csapattal játszanak, míg a Koper a tökutolsóval, akit nevetve fognak megverni. 3,00-ért szerintem beeshet egy 1-0-s hazai győzelem, főleg, hogy ez az ELSŐ MECCS. -
yogibear
addikt
válasz akooos #109198 üzenetére
Salzburg meg 3-at nyert, 4 győzelemig megy a döntő, a helyükben otthon ünnepelném a bajnokságot.
Ami még beleférhet:
Yeovil - Sheffield Utd 1/2 vagy sima V
Yeovil már kihullott a Liga 2-be, talán nincs pénz, így dolgozhatnak saját zsebre kicsitMillwall - Wigan 2/1 vagy jó nagy oddsos over
gyakorlatilag mindkettő kihullott a liga 1-be, kis zsebpénz itt is jól jöhet.Notts County D vagy H, az 1X - 1,35-ért kicsi de biztosnak tűnő, Barnsleynak tökmindegy, Nottsnak kell a pont, hogy ne essen ki
Chesterfield - Colchester visszaadós 2/1 talán, de nem biztos az ilyen Colchinak pont kell a bentmaradáshoz, sűrű az alja„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik