- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
vikvuk
üzenetére
en legalabb olyan hosszaszolasokat produkalok, amelyek hüek a topic cimehez, miközben te egyet sem tudsz nekem mutatni a sajatjaidbol. az, meg hogy pont te mennyire tartassz engem egyreszt egyaltalan nemerdekel, masreszt jo dolog a szamitogep elött ülve ugatni masoknak igaz ? latom elvezed, gondolom milyen ember lehetsz. ha mar a "sokra tartasrol" van szo. semmi mast nem tudsz, csak flamelsz, meg jartatod a szad, miközbe semmi közöd se a topikhoz, se az egesz sportfogadashoz. es meg ne probalj valaszolni erre a kis iromanyra, inkabb linkelj egy sajat szelvenyt vagy screenshotot, lassuk kivel van dolgunk te netfighter.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vikvuk
üzenetére
Szerintem értelmetlen az egész, de mivel ráérek belemehetünk ebbe...

giggz írta: "City meccs, Svédország Magyaro. ellen, meg még jó pár"
Te erre: "igaz, h bebuktuk"
Na most ebből indult ki az egész mivel nem bukta be senki azt, hanem a a Magyar - Svéd meccset, így innentől kezdve nincs miről beszélni, mert te nem arról a meccsről beszélsz amit mondott...
(#36248) szpal17: Életem legkomolyabbja...

-
giigz
veterán
-
szpal17
őstag
válasz
vikvuk
üzenetére
Szerintem úgy szorzódik, hogy ingyenes játéknál nehogy bárnit is nyerj...

Természetesen nem egy fogadásbol ment fel 100 ft-ra, hanem teniszek mentek akkor és hát ugye minden félelem nélkül pakolgattam a nem lesz 40-40-re ezt az aprót és furcsamód elég sokáig jöttek. Persze nagyobb összeggel csak a tutit rakom ami mindig egyen megy el ugye...mint tegnap is

-
szpal17
őstag
válasz
vikvuk
üzenetére
Letöltöd az ingyenes paradise kaszinót a sportingbet oldaláról...Hetente van egy játék amihez nem kell pénzért zsetont venned hanem ingyen pörgethetsz a gépen tizet. Ha nyersz akkor megkapod igazi ft-ban...
Eddig kemény 112Ft-ot sikerült gyűjtenem azt hiszem 3 heti ingyen játékkal..még pár ilyen és 250-os téttel tudok egy szelvényt tenni a sportingbeten...mert nem töltöttem pénzt fel.
Egyébként bwinen még 2ft-al is tudtam játszani..felvittem pár 100-ig...aztán bukó lett.

pohár: Az a kemény...már majdnem.

-
expander
senior tag
válasz
vikvuk
üzenetére
nem megfelelö hangnemben elkezdett sirni, 3percenkent postolgatott, hogy mennyire nyomorek az összes csapat akire fogadott mert nem nyertek. multheten a rajuk rakott de kikaptak, most azokra rakott akik nyertek de kikaptak es ehhez hasonlo nagyon magas ertelmi szintü hozzaszolasok, eleg erös vulgaris tartalommal
-.- -
-
jpm
senior tag
válasz
vikvuk
üzenetére
jaja, nap közbe nyerek, este elbukom, éjszaka visszajön.
nem lesz ez így jó.
kell a köln hoki győzelem 5k van rajta 9,5 jöhet.
aztán van egy olyan amin a Boston és washington győzelem van
3k ból 12,9k jöhetaztán van egy amire kell még (a többi jött) az usa és a svéd hoki győzelem az hozna 500ból 3200 at
ill van egy amin a boston, washington, san jose mind X-re ez meg 1kra adna 56-ot.
aztán vége. ha jön valamelyik felrakom a newcastlera a nagyrészét. -
giigz
veterán
válasz
vikvuk
üzenetére
Tegnap itt jó sokan szurkoltunk az Arsenal-nak, majd a meccs végén írt egy hsz-t.
Ezután írta, hogy az ELSŐ FÉLIDŐBEN megtette a döntetlent. Tehát 16:00 és 16:45 között.
Kértem tőle, hogy mutassa meg. Valamit csak tud, hogy az első félidő alapján ilyen magabiztossággal tuti döntetlenre vette, mikor 7-0 is lehetett volna...
Majd megmutatta a szelvényt, amit már bőven a második félidőben (17:13) rakott, a tétet pedig nem is mutatta meg.
-
Gabbana
aktív tag
válasz
vikvuk
üzenetére
jjaa.. na mindegy...
Azt a hibát valóban elkövettem tegnap, hogy ibankról utaltam de csak 2000 FT-ot, ma meg már nem tudom gyorsan 9000-el pótolni. Szóval dilemmézok, hogy most elbsszam az első fogadás lehetőségét, és megtegyem 2000-el ma ezeket (aztán majd regelek a feleségem meg a kollégák nevével is) vagy ,ma utaljak megint aztán tegyek rá holnap...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Full poénból írtam, de lehet ez nem esett le neked... 
most tanasugarn szervalt a szettert, kirilenko break, aztan hozta a sajatjat, 6-5 
Téged is megértelek, mert én is rosszul (kétértelműen) írtam, de BLACK pontosan írt mindent.