- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
penge111
addikt
Jah, és ha megjön a pénzem a bet365-től elárulom, hogy lehet nagyon könnyen a 15k bonust tőlük elvinni
Ugyanis egy kiskaput nyitva hagytak, de nem hiszem el, hogy ilyen luzerek ha megjön a pénzem leírom mit, hogy merre meddig
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Hol tudok olvasni bővebben az online fogadásokról? lenne pár megválaszolatlan kérdésem!
1. Ha befizetek pl 100k-t, és sok bukás nyerés után mondjuk marad 80k-m, azt a hogy vehetem ki?
2. Ha nyerek azt, hogy kapom meg és mikor? -
penge111
addikt
Skacok, melyik online fogadóirodában van olyan fogadási opcio, hogy 1.5 alatt-felett? Mert pl bet35 -ön nem találok csak 2.5 alatt-felett. Mondjatok egy jó helyet, mert akkor oda regelek, köszi előre is.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
http://csibotippek.blogger.hu/2012/02/07/napi-kombi hol lehet ilyen 1.5 gól felettire alattira fogadni?
-
penge111
addikt
Siena - Napoli mérkőzés ezzel mi van? Tegnap megfogattam h és d-re, de látom nincs sehol az eredmény, most meg a mai fogadásban fogadható megint, az élőeredmények között semmi utalás nincs arra, hogy törölve, vagy elhalasztva lett a mérkőzés. Mert nekem 233. Siena-Napolini, ma meg 37. Siena-Napolini, ilyenkor ha jön nem fizetik ki csak az alaptétet, mert más a fogadási sorszám? Most cammogjak el átírni?
-
penge111
addikt
Amúgy itt van az egyik legmerészebb, legnagyobb tétes fogadásom, ami jött:
-
penge111
addikt
A bundákkal kapcsolatban, mostanság elég sok olyan jégkorong meccs volt ami nagyon magas odsszal volt kínálva, ahol nem a papírforma jött. Pár hete nézegetem ezeket, heti egy kettő ilyen van 4-ből idáig 3 jött is.. Ma is lesz egy ilyen bunáskenyérszagú:
100 Villach - Jesenice H 1.20 D 5.90 V 6.80 P 19:00 én megteszem a D és V-t is 500 Ft-tal!
itt is jeleztem nemrég egy ilyet, és az is jött, nekem az szépen termelt
-
penge111
addikt
válasz
B-L-A-C-K #35190 üzenetére
Én anno rengeteget ruletteztem , ez a taktika élesben nem működik, nekem is volt olyan, hogy 20-30 kör is volt amikor ugyan az a szín jött, sőt olyan is, hogy ugyan az a szám 3* egymás után. Amúgy ez a rulettes taktika működik, de akkor van rá reális esély, hogy jöjjön, ha pl. megvársz 10-12 színt ami egyforma egymás után, és utána kezded el tenni ezt a duplázós taktikát. Amúgy rulettnél sokkal nagyobb esélye van egy másik taktikának, amikor két oszlopot fogsz meg, és 3* a tétet, ha nem jön. Itt azonban tényleg úgy kell, hogy kivárod a megfelelő kört amikor az adott oszlopban 4-5* fordult elő szám, és utána kezded el megtenni a másik két oszlopot, mivel itt 3* tétet teszel és két oszlopra ez elég sok pénzt igényel, de cserében megnő a nyerési esélyed, hiszen míg piros vagy fekete esetén 18 szám+a 0- mehet el, míg az oszlop rákoson 12 szám+0-n!
-
penge111
addikt
062 1 Traktor Cseljabinszk - Ekaterinburg 1.30 5.00 5.55 P 13:45 , a d és v nagyon magas oddson van bundagyanús, meg amúgy is 2011-ben 4 meccsből 3 volt döntetlen, én megteszem a d, v-t is pár ezressel
-
penge111
addikt
233 Ath. Bilbao - Albacete 1.23 5.00 10.00 miért ilyen magas az odds itt? Elég nagy esély van itt az x-re sőt a v-re is!!!
-
penge111
addikt
Levadiakosz - Olympiakosz ennek mecsnek másodjára viszik le az oddsát indult 1.4 ->1.3->1.2 most pfff így nem rakok rá, pedig jó sok zsét hozott volna nagypénzzel.
-
penge111
addikt
Chelsea szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.23
Juventus szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.2
Seattle - St. Louis H 1.2Vélemény? Elég bejövősnek tűnik.
-
penge111
addikt
RKC Waalwijk - Ajax v - 1,38 odds vélemény? nem két forintot tennék rá
Stat alapján elég papírforma
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
egy kis olvasnivaló, nem rossz dolgokat ír le Én is ezt preferáltam, nagy tétekkel max1-2 meccset, és amiknek valóban sportbeli értelemben tétje. Én végül 40k+-ba szálltam ki, de az a 100k máig fájdalmas érint
-
penge111
addikt
én megtanultam nagy téttel a leckét, 100k-t raktam fel 1.26 -os mérkőzésre nem emlékszem mi volt csak az oddsra, de azt tudom, hogy 100%-osnak éreztem, statisztika alapján 10+meccs óta folyamatosan a papírforma szerinti csapat nyert, erre hazai pályán kikaptak valami 4-1 re pfffffffff
abba is hagytam a tippmixet, csalás az egész
-
penge111
addikt
válasz
sz_abika #29523 üzenetére
109 1 Lyon - Rennes 1.80 h -> itt elég esélyes az x is szerintem.
Nekem mára ez (igaz ez heti tipp inkább):
006 Real Madrid - Anadolu Efes 1.26 H
031 Boston - Columbus 1.7 H
035 Minnesota - Colorado 2.0 H
136 Rangers - St. Johnstone 1.25 HTegnap rohadt kosármeccsen nagyon sokat buktam
, jó lenne ha ez jönne a hétre
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AM 5 lapok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest