- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz
penge111 #38791 üzenetére
Ide Ti hogy fizettek be?
Írja, hogy banki átutalásnál minimum összeg 35.000 pénz, annyit nem akarok betenni.Pedig jó lenne felmenni ide is... Bár most áttértem a sima tippmixre... Meg lehet havi 1x kinézek SK-ba... Persze bwinen van 5800 Ft-ért fogadásom, pakolgattam össze-vissza.
-
expander
senior tag
válasz
penge111 #37158 üzenetére
azsiai hendikep.
utalni vagy atutalassal tudsz, vagy instant befizetes, amikor azonnal leemelik a szamladrol a penzt, es meg is jelenik a netes accountodban rögtön, mig utalasnal ugye minimum 2-3nap... kifizetes mindenhol meg van szabva, hogy mennyi a minimum, es ugyanugy utalassal tudok kerni, de van itt is instant cashout, de csak visa kartyara, mastercard nem tamogat ilyeneket, arrol csak befizetni tudsz. letezik ugye meg neteller illetve moneybookers vagy skrill vagy mi a neve mostmar, valamint abaqoos, en szemely szerint ezeknek nem sok ertelmet latom, mert 1el többször kell utalnod, ami azt jelenti, hogy több penzt buksz, mivel nekik is fizetsz... persze ha szazezres tetekben gondolkodsz, akkor jo is lehet, mert lehet igenyelni sajat bankkartyat tölük, es tudsz atmböl levenni penzt a szamladrol, es akkor nincs utalgatas, de par ezer Ftos dolgoknal szerintem felesleges
-
penge111
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
penge111 #30811 üzenetére
Jaj mindenki ezt írja, nem érzi a fix tippeket se olyan oltárian hogy megérje, mivel ami nem nyert azt kihúzza.
Nézzük is csak miért mondom hogy nem éri meg. Tegyük fel minden nap megrakom 1000 Ft-al amit kitesz, számoljunk átlag 1.6-os odssot. Okt. 10-től tünteti fel, az tegnapig nézve 56 nap, na most 2 nap írta kimaradt az az 54 nappal kell számolni, és most ami bejött neki (mivel nem 54 mert ami elment azt kitörölte és nincs feltüntetve, de látszik hogy azok a napok nincsenek ott), az 34, azaz a befektetett összeg 1000x54=54 000 Ft, nyeremény 1.6x1000x34= 54400 Ft. Szóval tényleg jól megy neki 54 nap alatt 400 Ft tiszta haszon. Tapsoljuk meg...
Jarod1 : "Azt vágod hogy M city vezeti a premier l-t? pláne otthon nem valószínű hogy kikap..."
Igen tudom, de írtam is az a pakk szinte esélytelen, de szerintem 1-2 onnan befog jönni. Elméletileg simán kéne jönni abból a paírformának, de egy 1-2 nagy csapat botlani fog úgyis. Én amúgy nem is lepődnék meg ha City/Chelsea kikapna...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest