Keresés

Aktív témák

• piroskacsa

csendes tag

válasz gecsoz #7031 üzenetére

Pontosan, én is ezt látom, hogy vannak a kis gépek netezésre, abból is van 2-3 féle, egyik ami legalább azt kibírja, illetve vannak ár alapján a lazán duplájába kerülők, ha nem többe és azok se biztos hogy kielégítenek minden igényt. Az ok, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ez alapján a nagyon olcsóakon mit fizet az ember? Inkább várok, meg ráfizetek egy picivel többet mint megvegyek valamit, amire csak kidobtam a pénzem.

Először renew-okban gondolkodtam, remélem azért az ebben a topicban nem számít istenkáromlásnak. De ezekből se elérhetőek már a komoly gépek.

Ezért most próbálok keresni olyan ismerőst aki tud áfa nélkül vásárolni, De még az se viszi le túlságosan egy 400.000 Ft -os gép árát, de mivel szükségem van egyre, előbb utóbb, de inkább előbb. Tehát most ezen ügyködök. Az is több mint a semmi, már ha egyáltalán lesz ismerős, de bízom benne.

Gondolkodtam külföldről behozatalon, de olyan magas árfolyamon van az euró meg a dollár is, hogy úgy is drága. A helyzet nem tudom mikor fog megváltozni, ha egyáltalán megteszi, de ez megint egy másik probléma.

Majd kiderül mi lesz, az biztos hogy nehéz döntés lesz.

Aktív témák

Hirdetés