- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
piroskacsa #7037 üzenetére
AutoCAD-del nem lesz gondod, ArchiCAD-es fórumokon vagy a honlapján nézz utána, hogy mennyire és milyen 3d gyorsítást használ. Simán lehet, hogy dual vga-val nem fog sokkal jobban menni, mert vannak olyan progik, amik csak a "munka" kártyákat támogatják (Quadro, Fire).
A renderelést meg úgyis a processzor végzi. Szóval nem kell annyira elkeseredni, évekkel ezelőtt is dolgoztak ilyen programokkal ennél a laptopnál 10-szer lassabb gépen is. -
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7033 üzenetére
Esetleg adj egy pontos típus számot, hogy milyen gép érdekelne, utánakérdezek, mennyiért lehetne beszerezni..
Igen, nekem is ez a bajom.
Oké, hogy ha valakinek kevés pénze van, és nem akar sokat, akkor megvesz egy 120e forintos fujitsu.siemens laptopot, és vcígan elvan vele pár évig.
Viszont a netbook -nak semmi értelmét nem látom, mert szerintem a 7" -os meg ilyen kijelzők hazsnálhatatlanok, a 10" -osok ára meg annyi, hogy ha egy tizest rádob az ember akkor kijön a legolcsóbb fusi 15,4" -os, ami jóval használhatóbbA közép kategóriában meg úgy érzem, hogy az ár megy felfelé, de sokszor jelentősen többet kell érte leszurkolni, mint amennyit a gép ér. És ha egy közép kategóriás gépet felbővítesz úgy, mint ahogy egy üzleti gépet akkor szinte közel hasonló árra jutsz el..
Valahogy ezeket a középső kategóriában lévő gépeket úgy érzem, mintha a cél az emberek lehúzása lenne..
Eseteg még azt tudom mondani, hogyha nem akarsz várni, hogy nézd meg az R500/R400 -as szériát. Azok is jó gépek, ha nem akarod nagyon ütni - vágni, és nem annyira fontos a preztizs érték, akkor az is ugyanolyan jó, és árban jóval barátibb..
Bár ezt pont én mondom, aki inkább vártam, csak hogy T400 -om lehessen
-
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7030 üzenetére
Igen, nagyon nehéz ügy.
Nekem is ez volt a bajom, ezért esett ki a T61 -es széria.
T41 -em volt, T61 -re szerettem volna lecserélni, de nem volt rá pénzem, plusz 1,5 évet vártam a cserével.. addigra meg ugye jöttek a T400 -ak, így végül az lett belőle.Sajnos egyre inkább úgy érzem, hogy vagy vannak a nagyon olcsó gépek, vagy a nagyon drágák, és a középkategória kezd kihalni :|
Mondjuk főleg most 286 Ft -os euró árfolyam mellett meg aztán pláne fent vannak az árak.. nekem még jóval a mostani ár alatt volt a T400 -om..Nem tudsz úgy vásárolni esetleg valamilyen cégnek, ismerősnek a nevére, hogy az ÁFA -t vissza tudd igényelni?
Én így csináltam.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7015 üzenetére
Ha veszel egy T400 -at, dula VGA -val, akkor az tökéletes lesz, és simán jó lesz ég vagy 3 évig a teljesítménye is a P8600 procival..
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
piroskacsa #6989 üzenetére
AutoCAD (2D) és SolidWorks (3D) gond nélkül fut egy T60-on (amiben Intel GMA 950 van), szóval X4500-on biztos jó.
Persze attól függ mekkora projekteken dolgoznál, de kérdésedből úgy tűnik, hogy ilyen egyetemi szintű dolog lenne, arra meg bőven elég.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest