Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
csepike00
csendes tag
Azért gondoltam, hogy esetleg kevés, mert ha ugye egy portban van az egér vevőegysége, marad kettő a bal oldalon. Én a netről amit letöltök (és szinte mindig töltök), akkor azt külső vinyóra szoktam vágni, ami egy thermaltake 2,5'-os külső keret benne egy régebbi notivinyóval, és az két usb-t foglal. Pontosabban csak egyet, mivel egyről kapja a tápot a másik pedig ilyen átalakítós, mintha egy hosszabbító lenne. Ok, még mindig marad egy usb, amibe egy pendrive-ot bele tudok dugni, de gyakran használok 2-3 pendrive-ot...
Ezért egy másik dolog is eszembe jutott a port replikátor. A port replikátor nemtom van-e valakinek megéri azt a 30-35-öt, amennyiért vesztegetik? Mert az ad plusz 4 usb-t ha jól láttam, nyomtatóportot, meg minden hasznos dolgot. Nekem elég lenne egy alap csak nemtom, hogy kompatibilis-e. -
csepike00
csendes tag
-
csepike00
csendes tag
válasz
csepike00 #7000 üzenetére
Ja igen még egy dolog. Az én összehasonlítási alapom egy Asus n80vn. Ami engem kicsit aggaszt, az a kevés USB port melyek mellesleg egymáshoz túl közel vannak elhelyezve a thinkpadben. A másik pedig a kijelző. Azt is olvastam, hogy nem túl fényes a kijelzője, outdoor nehezen látható...tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mert az Asusban led-es háttérvilágítás van és nagyobb felbontású kijelző....
-
csepike00
csendes tag
SZiasztok!
Olvastam a notebookreview-n, hogy a t500 egyetlen gyengesége a klaviatúra. VIdeót is néztem róla és tényleg elég gáz, hogy negyed milláért így hajlik a billentyűzet...
Elsősorban t500 tulajok véleménye érdekelne ezzel kapcsolatban, mivel tervezem egy ilyen notebook vásárlását, de nem tudom, hogy jól járnék-e vele. Nekem fontos a megbízhatóság, ami úgy hallottam, hogy Thinkpadeknél alap, viszont a gyenge klaviatúra nagy hibaforrás lehet. A másik alternatíva egy ASUS n80vn lenne...nem tudom arról hallottatok-e valamit?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest