- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7033 üzenetére
Esetleg adj egy pontos típus számot, hogy milyen gép érdekelne, utánakérdezek, mennyiért lehetne beszerezni..
Igen, nekem is ez a bajom.
Oké, hogy ha valakinek kevés pénze van, és nem akar sokat, akkor megvesz egy 120e forintos fujitsu.siemens laptopot, és vcígan elvan vele pár évig.
Viszont a netbook -nak semmi értelmét nem látom, mert szerintem a 7" -os meg ilyen kijelzők hazsnálhatatlanok, a 10" -osok ára meg annyi, hogy ha egy tizest rádob az ember akkor kijön a legolcsóbb fusi 15,4" -os, ami jóval használhatóbbA közép kategóriában meg úgy érzem, hogy az ár megy felfelé, de sokszor jelentősen többet kell érte leszurkolni, mint amennyit a gép ér. És ha egy közép kategóriás gépet felbővítesz úgy, mint ahogy egy üzleti gépet akkor szinte közel hasonló árra jutsz el..
Valahogy ezeket a középső kategóriában lévő gépeket úgy érzem, mintha a cél az emberek lehúzása lenne..
Eseteg még azt tudom mondani, hogyha nem akarsz várni, hogy nézd meg az R500/R400 -as szériát. Azok is jó gépek, ha nem akarod nagyon ütni - vágni, és nem annyira fontos a preztizs érték, akkor az is ugyanolyan jó, és árban jóval barátibb..
Bár ezt pont én mondom, aki inkább vártam, csak hogy T400 -om lehessen
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mass Effect
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged