Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
---------------------
Jesssz..., el is találtam végre és ezt most nagyon megúsztuk, ugyanis tényleg él még a garancia. Min. egy rekesz sörrel tartozom. Nagyon sokat spóroltál most nekem. :-)Már csak az az érdekes kérdés van hátra, hogy Lenovoék esetében hol és mikor lehet hibát bejelenteni, mert a Lenovo.hu-ról elértem egy központi számot, de azon munkaidőn kívül vagyunk, és rengeteg authorized service providert, de ezek közül nem tudom, hogy én választok, vagy a Lenovo Hungary mondja meg, hogy kihez menjek.
Eddig csak Dell garanciális ügyintézésben volt részem, de őket nyugodtan lehetett zargatni vasárnap is...
Ha még erre is válaszol valaki, akkor nekem már nagyon jó napom lesz.
(A férjemnek sajnos nem, az ő gépe ugyanis továbbra sem működik.) :-)
----------------------Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest