- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Akkuról használtad? Az elemet jelképező kis ikon nem villogott narancssárgán most reggel, még mielőtt hibernálta volna magát?
Nekem egyszer volt olyan, hogy azt hittem, kikapcsoltam a lapost és lecsuktam a fedelét - akkuról ment előtte - de valamiért a noti úgy döntött, hogy ő nem kapcsol ki, csak sleep-be megy. Ez után csinált egy hasonlót - lemerült közben az akku.
-
Shadowfax
addikt
Simán ki tudod cserélni, fizikailag ugyanakkora méretről van szó. Egy kis videó a T40p billcseréjéhez: [link] [link]
Amúgy a Vaterán, Teszveszen vagy itt a Hardveraprón néz körül, szoktak árulni T4x magyar billt, olcsóbban megúszod.#6805: Komolyan mondom, meg tudod csinálni. Emiatt ne dobjál ki pénzt az ablakon...
Ja, még a laptopinfónál kérdezd meg a billt, szerintem nekik is van: [link] Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, be is szerelik ott neked.
-
Tim82
félisten
Igen. A korábban már linkelt mobmeter-rel az akku állapotát is le tudod ellenőrizni egyébként. (Elindítod, ráklikkelsz jobb egérgombbal, Options -> Battery Information. Most megnéztem az enyémet, egy éve vettem alig használtan, akkor talán 5%-os volt a wear level-je, akkor tudott kb. két és fél, három órát, most tud úgy 1 óra 50 perc körülit, 37%-os wear level-lel.)
Egyébként a T40p-nek gyárilag az a kilenc cellás kellett hogy legyen az akkuja, ezeket a modelleket eredetileg ilyenekkel adták.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Nem kell különösebben aggódnod, bírni fogja.
Esetleg ezzel a programmal elég jól nyomon lehet követni a hőmérsékletet.
-
Shadowfax
addikt
Ha a töltöttségi szint kevesebb, mint 20%, akkor narancssárga a lámpa, ha eléri a 20%-ot, akkor zöld. 5% alatt gyorsan villógó narancssárga.
Ha töltöd:
20%-ig lassan villogó narancssárga, ha elérte a 20%-ot, akkor lassan villogó zöld lámpa egészen addig, míg el nem éri a 80%-ot, mert utána nem villog, csak zölden világít.Szova: eleddig ha toltore tettem a gepet, akkor narancssarga szinre valtott a lampa. Most pedig zold marad toltes kozben, csak villog...
Magyarul eddig hagytad, hogy 20% alá merüljön az akku, akkor raktad töltőre, most pedig valahol 20 és 80% között dugtad be a tápot.
Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest