- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Akksi kezelésben jártasabbak segítségét kérném.
Van egy majdnem kétéves T60-as gépem. Vásárláskor ebben a fórumban kérdezősködtem akksi témában, és azt a tanácsot kaptam, hogy az akksi akkor is maradhat a gépben, ha csak hálózatról üzemeltetem a notit.
Azóta néhányszor lehúztam a hálózatról, és lemerítettem az akksit, majd feltöltöttem, és visszadugtam a kábelt.
Most azonban a következőket produkálta:
Már majdnem teljesen lemerült, úgy 40% volt vissza, mikor hirtelen átváltott 3%-ra, és követelte a hálózati kábelt.
Feltöltöttem, és a szokásos 4 óra kapacitás helyett, már csak 2 óra 40 percet ír, vagyis már csak ennyit tud az akksi.
Két év alatt kb. 10-15 alkalommal merítettem le teljesen. Most vagy hibás akksit kaptam a géphez, vagy állásában is ilyen hamar tönkremegy az akksi, vagy mégsem szabadna benthagyni a notiban, vagy nem tom mit kellett volna csinálni vele.
Lehet az akksit valahogy regenerálni? Vagy törődjek bele.Köszi
Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Dell kezdő gamer notebook (5th i5, 1 GB GeForce 820M,250 SSD) kiárusítás!!!
- MacBook Pro 16 - M4 Pro / 48GB / 4TB - 2025 - újszerű
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest