Aktív témák

• Scalpel

senior tag

válasz tototos #2547 üzenetére

Sziasztok!

Első benyomások:
    Tényleg nem legenda az, hogy egyben van a gép, mert tényleg nagyon jó az összeszerelési minőség. Én arra allergiás vagyok, ha nincs, szóval nagyon minőségi benyomást kelt. Egyébként is olyan gépet kerestem, ami bírja a strapát, mert fogom cipelni be az egyetemre sűrűn. A Fn billentyűnek van egy furcsa zöreje, de ez lehet csak az én hülyeségem, a telefonomnál is volt ilyen problémám... :F
    A Thinklight kitalálójának Nobel-díjat adnék, mert óriási ötlet. Olvasni lehet a fényénél.
    A vinyó talán kicsit lassú, de mivel egy 7200-as sata2-es (ez utóbbi nem szoroz semmit) samsunghoz vagyok szokva (kezdeti átviteli sebessége annak 71,8MB/s), ez talán nem meglepő. Mivel ez az első laptopom, nagyon körüljártam a dolgot, végig olvastam szinte mindent. Remélem nem fogok csalódni.
    Billentyűzet tényleg remek. Most még egyébbként az asztaliról irogatok. A touchpad érzékeny, a kétirányú scroll jól működik. A trackpointot szerintem nem sokat fogom használni, mert a tapipad nagyon jó.
    A gép nagyon halk, az asztalim hangorkánja már kifejezetten bántja a fülem.
    Kb. ennyi. azt már beállítottam, hogy 50% akku töltöttség felett ne töltsön rá. Mivel 35%-ra is kb. 1:50-et írt ki hátralévő időnek... alap nyomkodással, akksi kiímélő módban.

Shadowfax: hátha segít még, idle fogyasztás akkukímélő módban akkuról 7 watt körül, legalábbis a program szerint. Nem tudom, nem tűnik reálisnak. Biztos lesz ez még így se.

Aktív témák

Hirdetés