- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
tototos #2547 üzenetére
Sziasztok!
Első benyomások:
Tényleg nem legenda az, hogy egyben van a gép, mert tényleg nagyon jó az összeszerelési minőség. Én arra allergiás vagyok, ha nincs, szóval nagyon minőségi benyomást kelt. Egyébként is olyan gépet kerestem, ami bírja a strapát, mert fogom cipelni be az egyetemre sűrűn. A Fn billentyűnek van egy furcsa zöreje, de ez lehet csak az én hülyeségem, a telefonomnál is volt ilyen problémám...
A Thinklight kitalálójának Nobel-díjat adnék, mert óriási ötlet. Olvasni lehet a fényénél.
A vinyó talán kicsit lassú, de mivel egy 7200-as sata2-es (ez utóbbi nem szoroz semmit) samsunghoz vagyok szokva (kezdeti átviteli sebessége annak 71,8MB/s), ez talán nem meglepő. Mivel ez az első laptopom, nagyon körüljártam a dolgot, végig olvastam szinte mindent. Remélem nem fogok csalódni.
Billentyűzet tényleg remek. Most még egyébbként az asztaliról irogatok. A touchpad érzékeny, a kétirányú scroll jól működik. A trackpointot szerintem nem sokat fogom használni, mert a tapipad nagyon jó.
A gép nagyon halk, az asztalim hangorkánja már kifejezetten bántja a fülem.
Kb. ennyi. azt már beállítottam, hogy 50% akku töltöttség felett ne töltsön rá. Mivel 35%-ra is kb. 1:50-et írt ki hátralévő időnek... alap nyomkodással, akksi kiímélő módban.Shadowfax: hátha segít még, idle fogyasztás akkukímélő módban akkuról 7 watt körül, legalábbis a program szerint. Nem tudom, nem tűnik reálisnak. Biztos lesz ez még így se.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged