Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
atosz
őstag
Kissé megrémültem ma.
Még tegnap elindítottam egy rekondícionálást az amúgy 2 éves és visszahívási akcióban részt vevő 9 cellás akkumra.
Hajnalban hazajöttem, de vmiért mintha megállt volna akkor a dologban, nem igazán indult el a kisütés. Aztán elindult, ellenben most hogy ideültem, az akku 0%-os állapotban volt és az ikonja meg villogott. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, töltőt lehúztam, de semmi, továbbra sem töltötte. Aztán hibernálás megint, kivettem az akkut pár percre, és így már tölti, megnyugodtam.
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Amúgy érdekes, eddig 8% volt a wear level, de most ahogy látom, ez lefog csökkeni olyan 5-6%-ra. Elég meglepő ez számomra...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest