Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz Yaye #1389 üzenetére

Nekem ugyan T41p-m van, így a konkrét problémáiddal nem tudok mit kezdeni, nálam minden jó, nem puha a fedlap. egyébként hadd kérdezzem meg, 14, vagy 15''-os a gép? Szerintem a 15-ös lehet, hogy kissé ''lágyabb'', mint a kisebb, de ez inkább csak amolyan megérzés, nem tapasztalatból írom.

Az USB portok számával és elhelyezésével kapcsolatos kritikáddal hajlamos vagyok egyetérteni. :)

Hogy miért vennék újra ilyet?

1., Mert 14''-on semelyik másik gyártó nem kínál CAD-re alkalmas gépet.
    2., Mert a hazai szervíze és alkatrészellátottsága az egyik legjobb. Ide kapcsolódik, hogy olyan világgarancia van rá, ahol a világba Magyarország is beletartozik, bár ez nekem személy szerint nem olyan fontos, csak simán megnyugtató. Igaz, lehetne náluk is el-és visszaszállításos garancia.
    3., Mert a gépen sok mindent cserélhetsz magad, nem kell pl.:memóriabővítéssel egy a szervízbe rohannod, ami esetemben egy 500km-es kanyar lenne. Ehhez kapcsolódik, hogy alkatrészeket külön is lehet hozzá hivatalos forrásból zerezni(nem úgy, mint HP, ami egy nyamvadt vinyókeretet is csak vinyóval együtt árul)
    4., Mert masszív, csendes, gyors, megbízható gépet kapok iszonyatosan sok pénzért. (elismerem, ezt mondjuk megkaphatod más márkával is)
    5., Mert közel tökéletes billentyűzetet kapok, a Fn-Ctrl csere megszokható, eleinte nagyon tartottam tőle, mert a Ctrl-t igen sokszor használom(CAD rendszerekben nagyon-nagyon fontos gomb). Engem inkább az zavar, hogy néha cseszik a Shift lenyomását érzékelni és a nagybetűk helyett is kicsit írok. A pöcökegér fenomenális tud lenni ha nincs a kezem ügyében egér. A billentyűzetmegvilágítás pedig non plus ultra.
    6., Mert minden alapból működik rajta, drivereket is felteszi az oprendszerrel együtt, gyorsan újrahúzható a rendszer a Recovery partícióról, egyszóval használható az egész csomag, amit kapok. Később is egyszerűen kezelhető felületen keresztül tudod frissíteni a drivereidet, vagy akár automatikusan is, ha úgy tetszik.

A design megítélése szubjektív, vannak olyan napjaim, mikor nekem se tetszik, de összességében ez az ''igénytelen'' fekete kocka design jónak mondható.

Szóval nagyjából ezért. elképzelhető, hogy ezek egy részet megkapnám más márkában is, de szerintem a legjobb csomagot így együtt egyelőre csak az IBM (lenovo) kínálja.

Meg is kérik az árát rendesen. :(

Aktív témák

Hirdetés