Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12143) Shadowguard


Shadowguard
senior tag

És itt a vége... Hát nem mondhatnám, hogy maximálisan elégedett vagyok minden döntésemmel, de összességében jó volt. Kár, hogy két küldetést elbuktam (Triss egyik szobros küldetése és a végén kaptam egyet White Orchardban, amit észre sem vettem).
Ciri lett a császárnő, végülis értem miért ez a jobb (?) befejezés, de nem volt boldog, legközelebb inkább witchert csinálok belőle is. Lehet, hogy a világ helyzetét tekintve bölcsebb döntés volt, de egy kicsit hagy legyek már önző, ha egész játékban én voltam a jófiú (és párszor még belém is rúgott érte a játék). Emhyr megnyerte a háborút, a tisztogatások miatt itt is keserű szájízem volt. És annyira a független Temeria sem biztos, hogy megérte, de következő alkalommal úgyis be akarom áldozni Roche-t és barátait. Egyedül Skellige az, amivel teljesen elégedett vagyok, de az volt a legkönnyebb döntés egyébként is.
Geralt meg boldogan él Yenneferrel, ezt mondjuk csak a könyvek miatt léptem meg, legközelebb Trisst választom.

Vagyis először a kiegészítők, Hearth of Stone-nak már "nekikezdtem", szépen fedezgetem fel a kérdőjeleket :D Bár már most nem tetszik... Muszáj volt óriáspókokat is beletenni? :Y Egyik kérdőjelnél voltak a barlangban egy csomóan és én utálom a pókokat :((

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.