Hirdetés
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
bocs
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Tirexi #14566 üzenetére
igen, ezt mondom, nem is álltam neki enb-et meg a többit feltenni (csak letöltöttem), mert ezzel a vga-val semmi értelme nincsen, steamről indítom mindig, tök gyári állapotú. meg nem mondom, hogy miért és hol fagy ki, csak mondjuk minden 10 órában 1x egy helyen. de ha másfelé megyek egy pillanatra, inkább egy másik küldetést csinálok gyorsan, aztán vissza ahol kifagyott, akkor meg semmi gond nincsen..
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
-
Integra
titán
válasz kislaki92 #14549 üzenetére
ezek szerint a watchtower-nél vagy, automatikusan felkellene szívnod a lelkét.
genndy:
szerintem ennek semmi köze a dargonborn-hoz, most vagy varez a game vagy valamiért nála ott éppen bug van. legalábbis szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz wednesday #14533 üzenetére
saját házam van már, az az első mindig amire gyűjtök új karakternél, hogy összekaparom az 5 rugót a kecóra whiterun-ban, mert a sárkány pikkelyek bazi nehezek meg lehetetlen tárolni a rengeteg ékszert etc ami sok pénzt jelent.
az aktív hatásokat igen, közben mondták már a kollégák, azóta sasolom azt is, idegesítő, azóta mindig veszem a hatástalanító löttyöket
jorus:
feleség, másik ház, egyre jobb, micsoda rejtett poénok vannak benne...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
a vérfarkasból nem lehet kigyógyulni?
haha, van olyan hely, ahol a nőmmel tudok aludni? ezek szerint valahol össze is adnak vele? nem is tudtam.. viszont ez jelentheti miért kell annyira sok tőrt gyártanom és alig kúszik fel a smithing-em.. és akkor ez azt jelenti, hogy minden éjjel aludni kellene legalább 8 órát? lehet ezt a bonust valahol ellenőrizni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
lehet, hogy az lesz nekem is, elkeztem már amúgy azt a küldetés részt és companion vagyok már. amúgy mi van ezzel az alvás dologgal? én van hogy napokat nem alszom, csak tolom a küldetéseket. és nem vettem észre, hogy ha állva t-re ráverve várok, vagy az ágyban ugyanezt, lenne különbség.
genndy:
megnézem majd ezeket, mert tök véletlenül jöttem rá, hogy lehet a kísérőt tuningolni, egyszer csak varázspálcával nyomult és lángot szórt....[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
a villámszórós varázspálcája az én popimnak olyan, de ha kifogy, akkor nem tölti újra, manuálban kell bohóckodni, elvenni tőle, feltölteni és visszaadni neki. bosszantó. ráadásul ilyenkor közelharcban nagy bajban van, mert nem csinál semmit
-
-
Integra
titán
válasz viharhozo #14477 üzenetére
közben olvasom, asszem a pacify nekem egyszerűbb lesz, mert van egy blade katanám, amit ha feltöltök soul gem-mel, akkor a schok mellett menekülést is szór néha az ellenfélre.. így csak bemegyek egy bandita táborba ahol mindig újra teremnek és ott reggelizem majd egyet. de csak holnap, ma no game
-
Integra
titán
válasz viharhozo #14477 üzenetére
na most betennék egy fejet falbaverős szmájlit, de csakazértsem
heavy armor, nulla pickopcket szinttel... igazi lopakodásra trenírozott karakter, egyszerűbb 5 játékórát újra csinálni mint lopakodni[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz viharhozo #14465 üzenetére
megvan a black soul gem, fallon jön oda reggelre a megbeszélt helyre, erre az is megtámad, nem gyógyít ki..
itt azt mondja, kikell gyógyítania, ehhez képest késsel rohan nekem... bugos a program itt is???[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Tirexi #14461 üzenetére
b+, most esik le, hogy miért kérdezték állandóan, hogy jól vagyok e, elég sápadtnak tűnök... hát honnan a búsból tudtam volna ebből, hogy valami történt?! azt hittem ez valami random beszólás.... semmi jelét nem mutatta a játék ezen a hülye dumán túl, hogy baj lenne
-
Integra
titán
válasz Tirexi #14461 üzenetére
alvás meg harc közben? wtf?! tuti kell legyen valami megoldás, mert olyan nincsen, hogy nincsen, biztos, hogy beletettek a játékba a készítők rá gyógyírt. most írta ki először, hogy beszélni akarok valakivel, vagy enni belőle.
thx
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz genndy #14459 üzenetére
mitől van az, hogy állandóan azt írja egy ideje ki, hogy a vámpír vérem felforr a napon meg, hogy egyre jobban éhezem és nőveli az étvágyat? nem csináltam vámpíros küldetést etc...
vagy megettem volna valami vámpír port?! hogy lehet kigyógyulni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz genndy #14453 üzenetére
aha, akkor azért nem nyílik..
most az onmund's request-et nyomom, ahol enthir-nek kell a varázsbotot visszaszerezni. eljutottam jó mélyen a barlanban, van persze mit ad isten, megint egy vasrács, és a ebben a nagyobb teremben a ráccsal szemben, 4 forgatható totem, szokásos, bálna, madár, kígyóval rajta. eddig ok, csak semmit sem látok a barlanban most ami alapján rájönnék, hogy milyen szimbólumokra kell forgatni, hogy meghúzam a kart és kinyíljon a rács
-
Integra
titán
válasz DrTechnoid #14447 üzenetére
jah, most jöttem rá, hogy lehet adni neki fegyvert
végre kész a 70-es smithing, heavy armor most már nem gond
van egy olyna küldetés, hogy shalidor's insights. elmegyek a kijelölt helyre, bemegyek és egy nagy vasrács fogad, ami nem nyílik ki. sehol sem találok kapcsolót hozzá vagy falikart, hogy felhúzódjon. valaki ismeri ezt? ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nabakker, csatlakoztam a compaion-hoz whiterun-ban, megvoltak a küldetések, most mennék tovább és nem találom a kísérő popit, kerestem már mindenhol, hogy visszavegyem...
-
Integra
titán
válasz Prosector #14427 üzenetére
na, ez a dark brotherhood kell legyen, elsőre nem tudtam mi a túró ez.. aztán mikor a popi mesélte, hogy legyaktam azt a nyanyát amelyik a gyerekeket ölte... akkor rájöttem, miért kaptam
jorus:
na pont ez az, ezért kérdeztem.
de valszeg úgy döntöttek, hogy ne kezdjen az ember 5 karaktert ahhoz, hogy mindent végig toljon, kompromisszumot kötöttek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Prosector #14422 üzenetére
igenigen
de még nem csatlakoztam. vár az imerpial legion, a brotherhood meg még valamelyik. ja és akkor ott van a vérfarkas opció is. ha egyiket elkezdem, nem hat ki véletlen a többi fő szálra, hogy aztán azokat nem tudom megcsinálni, ha egyikkel végeztem?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz genndy #14418 üzenetére
köszi, az enchantolásban még erősen kezdő vagyok.
a vámpír popi már betámadt, lekelett gyaknom az egyiket a három túsz közül az elhagyott kis házikóban most csatlakozhatnék hozzájuk.
támogattam a pengéket, vagyis a full blade armor-t és katana-t ugye ezen keresztül szereztem meg, de pl delhpine-nek már nem toboroztam tagokat (nyitva a quest még mindig) és nem öltem meg a sárkányt sem. nekem amúgy sem ízlik a sárkány ölés...
-
Integra
titán
válasz genndy #14398 üzenetére
azt csinálom még mindig, ez az iron dagger gyártás iszonyú idő, pénz és erőforrsá igényes
enchanting-ot hogy tuningoljátok? a varázstárgyakat szétszedtem már mindet, szinte semmi újat nem tanulok már. közben rájöttem hogy a legyártott iron dagger-eket nem adom el a kovácsnak hanem az enchantinghoz jól jöhetnek...
most vagyok lvl24-es, de a fő sztorit már végig vittem, de a pattherieaxovagx vagy milyen sárkányt nem ölöm meg. idáig sima blade armor-ban nyomtam végig, one-handed, 2 karddal, heavy armor. kezd gyenge lenni a felszerelésem.
most jön az összes többi küldetés. egy csomó ligához meg családhoz kell csatlakozni, hogy vigig vihesse az ember azokat a szálakat is. gondolom nem számít, hogy egymás után mindenhez csatlakozik az ember..
a dawnguard sztorit hol lehet elindítani?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
a különböző méretű soul gem-eket össze lehet gyúrni egy darabba? vagy csak inkább használjam el ahogy vannak?
a black star-ba gondolom a meglévő soul gem-eket nem lehet beletenni, ahhoz vagy soul trap varázst kell használnom és akkor az töltődik, vagy fegyverre soultrap enchantment-et..?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hogy érdemes soul gem-eket feltölteni? brutál drágán adják a varázslók, de kell a kardba feltölteni....
grand kellene a dawnbreaker-be meg a dragonbane-be...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
na, csodás, újabb gigabug...
paarthurnax-nál vagyok fent a hegyen, megtanítaná dragonrend-et, rámegyek a szóra és erre kiakasztja a gépem, monitor kikapcs és kész, vége...
másnál is volt ez a bug?!?!?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na végre, van komplett blade felszerelésem, most már egy picit jobb
-
Integra
titán
ahhhh, esbern-nél a ratway-ben nem nyílik ki az ajtó és nincs hangja, elakadtam, hogy lehet ezt a bug-ot megjavítani????
-
Integra
titán
srácok, hogy tudom kivenni a manuális jelet a térképről? ez a kék indikátor az iránytűben...
-
Integra
titán
válasz genndy #14305 üzenetére
oks, köszi, csak azért kérdezem mert az ini-t már átírtam, de nem tudok nekiállni most moddolni és normálban fogom játszani még egy kis ideig, optionsban is visszakapcsolom az aa-t meg az af-et.
csak az ini-ben nem vagyok biztos már, hogy melyik kapcsoló mire volt állítva.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ha a skyrim-et steam-ből indítom újra, akkor a SkyrimPrefs.ini fog visszaállítódni default skyrim beállításokra?
-
Integra
titán
válasz Prosector #14272 üzenetére
köszi, a segítséget!!
sajnos tudom, hogy amíg az 5870 duruzsol a gépemben, túlzottan sok lehetőségem nincsen feszegetni a pofonos ládát.. lehet, hogy majd bedühödök és veszek egy új kártyát hamarosan, de még kivárom ezt a 290x-et, hogy mit és hogy tud.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
parallax project
itt két féle van, egy alap és egy smim, smim mit jelent? többször láttam már.
azt már vágom, hogy ezt kell elsőnek indítani majd, utána az amidianborn-t.amidian born
1024x1024 vagy 2048x2048? gondolom a nagyobb, aprólékosabb, de jobban szaggatja is a gépet majd..dramatioc clouds
egy fő file van, kell az opcionálisan letölthető 2 file?lanterns of skyrim
mcm special edition vagy non mcm? mi a különbség? mit jelent az mcm?real effect candle
mindhárom kell vagy az alap?
a másik kettő (intense és softer) azért van ha az alap nem tetszik és több vagy kevesebb fényt szeretnénk a gyertyáktól? és akkor ebben az esetben csak az egyik kell mindig? értelem szerűen akkor az alap helyett egyiket teszem fel a kettőből.sykrim flora overhaul
omfg, itt 70 file-ból lehet választani, mondjatok erre valamit mi alapján hogyan vegyem ki ami kell itt lehet több is egyszerre, vagy itt is mindig a 70-ből 1 legyen a játék alatt aktív?amidianborn whiterun
gondolom ugyanaz vonatkozik ide is mint az amidianborn landscape-re.hq milky way galaxy
itt ahogy látom szintén 2k vagy 4k? ez felbontás függő? 1920x1200-ban játszom 24 collon a játékot.vivid landscapes
itt is 4 mail file van, gondolom 1-et kell belőle kiválasztani?a többi vivid és értelem szerűen felbontás miatt ilyen? 512-1024-2048, melyiket érdemes?
visible windows
itt 2 azonos verzió van, mi a diffi? melyiket?------
hialgo boost gpu upgrade
ezt mikor kell feltenni? az összes legvégén? nem teljesen világos a sorrend..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
akutyafülét... thx
van egy rakás opcionális file is a somber-nél, azokat is kapjam le? érdemes?
továbbá néztem a recomended mods részt, itt is rengeteg opció van 1-1 mod estén, hogy mit töltsek le.. teljesen összezavarodok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
aszongya a nexus, hogy free registration. ehhez képest olyat sehol sem találok. nexus mod managert pedig csak regisztrációval lehet letölteni
-
Integra
titán
a dark dungeons for enb-nél két file is van, egy original (v1.0) és egy further (a bug fix), itt gondolom mindkettőt lekell kapni?
-
Integra
titán
assetom mi van már...
-
Integra
titán
válasz genndy #14256 üzenetére
ah so...
na, ccc-ben (életemben először nyitom meg) van egy olyan, hogy gaming-3d application settings, feltételezem ez az. itt van anti alasing mode és anisotropic filtering mode. off nincsen beállítási lehetőségnek, default use application setting van, amit áttudok állítani override application seggings-re.
jó helyen vagyok?mod:
na most akkor mégis a játékot kell elindítanom és ott az options-ban kikapcsolni aa-t meg af-et?
(számomra ez tűnik logikusabbnak, mert más játék még ettől függetlenül használja az aa-t meg af-et)jelenleg oda szeretnék eljutni, hogy a környezet kész legyen ahhoz, hogy a különböző modokat könnyedén lehessen használni, illetve a hialgboost-ot feltenni.
a másik, a gyári high texture pack nekem is fent van, ez maradhat a hialgboost mellett? vagy inkább úgy kérdzem, hogy ezt nyugodtan hagyhatom ahogy van?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
tirexi:
3:22-nél, mikor az ENB series-nél beszélsz a vga AA és AF kikapcsolásról, akkor ezt a játék indításánál az options, menü alatt érted, hogy kikell kapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz cikasz #14231 üzenetére
no, most fogom felapplikálni ezt én is, kíváncsi vagyok, milyen lesz utána érzésre egyébként, ha fent van egy mod és aktív, ilyenkor az adott mod automatikusan frissíti magát, ha kijön hozzá update? vagy manuálisan kell simán törölni a modot és az újat a helyére másolni?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Varlaisaran #14223 üzenetére
dede, de nem volt időm 2 órás videót még átnézni, tudom, én hibám..
elképesztő amit tirexi csinál, bele sem gondolok, hogy hány ezer óránál tart már....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
válasz Ryder62 #14215 üzenetére
két mod dlc: Moonpath to Elsweyr és a Falskaar? húha, valami nekem itt nem tiszta, de ne felejtsd, amatőr vagyok..
na, ha nem írná ki, hogy cleared, akkor már tökön szúrtam volna magam, de szerintem mindenki..
jelenleg csak a dawnguard-ot vettem meg, a dragonborn nincsen meg, 20 júróért vesztegeti a steam. amíg nincsen egy combos karakterem, nem nagyon látom értelmét.
most valami fizikai harcost fogok készíteni, kétkezes kard/bárd/pajzs+páncél. és ha ezt már feltápoltam, és a dawnguard is kész, akkor jöhet a dragonborn.
amúgy kilehet kapcsolni a dawnguard küldetéseket, hogy a csupasz skyrim legyen csak a játékban?genndy:
thx, valszeg így lesz
nem nagyon teszek fel amúgy nexus-ról mod-okat, mert gyenge a vga kártyám, minden további csak lassítaná 5870 vapor-x[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz #76144018 #14213 üzenetére
az eredeti játékban vannak fő szálak, pl lehetsz vámpír vagy vérfarkas, de ugyanazzal a karakterrel csinálhatod egyszerre mindkét kaszt küldetéseit is. nekem azért ez fura. meg beállhatsz mindenféle rendhez harcolni, akár többhöz is egyszerre asszem
sajnos elrontottam a dark elf-et, össze-vissza nyomogattam a perkeket.. és most már elhullik. 53 órám van benne eddig. egy combosabb villámot vagy tűzgolyót szóró papot már nem tudok elégetni...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ah so... köszi urak, eszembe nem jutott volna..
ti hogyan igazodtok ki a küldetések között? nekiestek mindennek, vagy tudatosan viszitek végig az adott fő szálat, amennyire lehet? mert simán ezernyi küldetésbe akad az ember akkor is, ha tudatosan egy szálat akar végig vinni... és mikor a dawnguard meg a dragonborn bekerül, akkor hogy lehet leválasztani? ezeket a kiegészítőket már a meglévő karakterrel is lehet vinni? vagy érdemes hozzá új karaktert csinálni?
-
Integra
titán
nem lehet úgy egy új karaktert kezdeni, hogy a meglévő karakter ne vesszen el?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz Ryder62 #14182 üzenetére
rövid kérdés a mikro lag-hoz.
nálam olyan előfordul, hogy fordulok valamelyik irányba gyorsan, forog a kép, aztán egy pillanatra megakad és a következőben már azt a képet mutatja, ahova mozgattam, tehát az akadás alatt kimarad a forgás, de oda visz.. ez lenne a mikro lag, amiről beszéltek és amit megoldana ez a mod?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz csaba951 #14095 üzenetére
ok, nem ver földhözd, de sosem bírtam a mókusvakítást
karácsonyt megvárom természetesen, még bőven van mit játszanom...
viszont ha tudtok olyan linkeket, ahol valami szájbarágó van, hogyan tudok jó karaktert készíteni...
van egy fagyasztós tűzgolyós dark elfem, de most már nagyon elnáspángolják[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz keIdor #14093 üzenetére
igen, ilyesmi van nálam is, hidegen hagynak a középszerű, buta játékok már teljesen, hiába a csilivili grafika
és ha megvárom a goty-t, akkor az miért jó? olyankor bezuhan az ára? vagy a skyrim lesz év játéka vagy mi van?
-
Integra
titán
válasz genndy #14091 üzenetére
nem játszom sokat vele, nem sok időm van, csak nagyon szeretem magát a skyrim világát, a diablo az egyedüli játék ami végig a skyrim mellett a gépen van, minden más törlődik folyamatosan. meg nem is 20 vagyok már igy a goty sem mond elsőre semmit, nézd ezt el nekem
-
Integra
titán
most nézem, 40 euro a legendary... azaz 12e ft..
ennyiért vettem csak az alap játékot, mikor kijött.. plusz a dawnguard 6e. és akkor most a dragonborn még 6? jó lehúzás...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz genndy #14056 üzenetére
+K
köszi az infot
nem nagyon kapkodom, mert a skyrim-et továbbra is pc-n játszom asztalnál, de elgondolkodtam ratja, hogy ha majd megjelenik a teso, akkor meglépem ezt. érdekes, hogy amíg a skyrim kontrollert támogat, addig a teso meg nem.. azt meg kifejezetten bill+egérre írják ezek szerint?aki a dragonborn-t megvette: érdemes megvenni? dawnguard-ot már megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
srácok, technikai jellegű kérdés következik.
szóval jön az skyrim online.. és már félek, de ott fogok ragadni előtte
azon gondolkodom, hogy monitor helyett átülök kanapéra és kirakom vászonra a képet. játszátok konzol irányítóval vagy minek hívják ezt, és ha igen, milyennel? ugye jön a steam saját kontrollere is.. érdemes azt megvárni? egyáltalán a pc-re vásárolt játék menni fog vele?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
miért nem lehet coop-ban nyomulni skyrim-ben mint diablo3-ban? rohadtul fájó pontja a játéknak, hogy egyedül kolbászolhat az ember csak
-
Integra
titán
válasz #57919488 #12109 üzenetére
megvették külföldön és azt a kódot regisztráltuk be ajándékként az accountomra. egyik kolléga a topicból segített anno. elég macerás volt, mert elsőre a steam el sem akarta fogadni, noha úgy csináltam ahogy kellett és a support kemény győzködésével sikerült csak megcsinálni.
-
Integra
titán
válasz #57919488 #12104 üzenetére
nekem összeszenvedtük anno retail-ből, sikerült is regisztrálni steam-be. remélem, ha ssd-t cserélek nagyobbra és reinstall az újra az egész, akkor sem fog elveszi a retail regisztráció.... mer' akkor mérges leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- leslieke
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Macrodroid
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest