Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
váááá, nov 25-ig nincsen utánpótlás a boltokban, legalábbis cd galaxisban nincsen...
hol lehet megkapni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
piszok jó ez a játék, de egyben egy akkora bugos szarhalmaz is, hogy döbbenet... kiakad a zene, fekete lesz a képernyő és kifagy a gép, csak manuális kikapcsolás lehetséges... vicc
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
forbidden legends-nél hogy kell beállítani a 3 oszlopot??? nézem az ivory claw-t de azt beállítva nem nyílik ki az a nyavajás rács a padlóba, hogy le tudjak menni a lépcsőn...
-
Integra
titán
hűűű, véletlenül legyaktam egy palit és erre 5 arany bounty-t tűztek ki a fejemre... ilyenkor mi lesz?
-
Integra
titán
segítsetek már ruhában
van egy high elf-em, alapvetően destruction-ra hegyezve, flame és spark, lassan 70-es destructionnál tartok (lvl16-nál) ki van sparkolva, meg a dual cast is, de keményen izzadok szinte minden ellenfélnél.... igazából kéne valami frankó defense és ruha, mert abból csak ócska gúnyám van, 12%kal kevesebb cast magika és 50%kal gyorsabb regenrate magika, meg van egy +30 to all amulet...
tényleg kéne már valami jó varázspáncél erős defensszel ami könnyű is..
ötletek?
daggereket gyártom hogy a smithingem feljebb menjen, most kb 40-es.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
dagger-t gyártasz, úgy jössz ki asszem a legkevesebb nyersanyagból a smithing fejlesztésre. az már inkább gáz tud lenni, hogy iron ore-t kell bányászni és néha nagyon nehezen találni a mezőkön vagy a hegyekben és amit meg a kovácstól meg tudsz venni, az horror áron tud menni. majd tőle is elfogy.. szóval kevés tud lenni a nyersanyag hozzá
maszi: azóta már van másik bounty is rajtam, mivel ha beállsz a dark brotherhood-ba és bérgyilkos leszel, elkerülhetetlen lesz, hogy mikor megölsz valakit, ne kapj bountyt a fejedre.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #5825 üzenetére
megragadtam a marakei-nél, mikor a staff-ot kell megszerezni. két villám szórással kinyír, azt se tudom mit csináljak....
-
Integra
titán
ezt a küldetést asszem nem csináltam még meg, elképesztő mennyiségű van, követni is nehéz... szerencsére. távolsági destruction varázslatokat kell tanulni, firebolt és a többit, hogy messziről tudjak lövöldözni mert a sparks és a flame kevés..
de ez még mindig nem oldja meg a páncél kérdésem.. most kimenekültem szégyen szemre a barlangból, majd visszatérek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz maszi99 #5834 üzenetére
igen, feltéve ha megvan a karakterednek a tudása hozzá, de az enyémnek nincsen, egyszerűen csak flame és sparks, azzal meg ellene kevés, ez van. most megkell valahol tanulnom a varázslatokat a távolsági lövésekre.
-
Integra
titán
akkor még jól félre is értettelek
szabod: engem miszlikbe szedett ez a mocsok, még mindig nem bírok vele... most tápolok más küldetésekkel, meg páncélt szerzek, enchantolom etc, aztán majd újra neki esek.. nincsen távolba lövő varázslatom..
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
már 87 a smithing, de iszonyú unom..............
-
-
Integra
titán
most már mindjárt kész, aztán enchantra gyúrok
viszont kezd idegesíteni a sok rossz küldetés, már a másodiknál van olyan bug, hogy nem tudom befejezni! egyik amit észrevettem az a könyv vissza adása az egyetemen az öreg urg-nak, a másik most meg a concerned rat küldetés, megtaláltam az esbern-t és nem nyitja ki az ajtót a játék és nem is tudom elolvasni a párbeszédeket, mert olyan gyorsan ledarálja nekem
-
Integra
titán
végre kész a smithing...
enchantingot mivel kell ugyanígy feltolni maxra?????végre talátam egy ebony sityakot
-
Integra
titán
nézegetem az armorokat
talán súly/defense arányban a glass armor a legjobb.
amit lehet még az a dragon armor meg a deadric armor vagy az ebony... ez a 3 nagyjából azonos súly és defense[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #5916 üzenetére
most tételesen megnéztem és az ebony tűnik a legjobbnak súly/defense arányban. hogy lehet súlytalanná tenni? ha súlytalanságra enchantolod? de akkor meg mi lesz a tűz-fagy-sparks elleni védelemmel?
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #5924 üzenetére
igen, el kell döntenem hogy light armor glass vagy heavy ebony
-
Integra
titán
válasz Integra #5927 üzenetére
nabasszus, kifutottam az időből..
mi van akkor ha a max defensre megyek a legjobb súly mellett, ami azt jelenti hogy nem teljes szettet kovácsolok, hanem mondjuk 3 nehéz szettből válogatom ki a legjobbakat? van valami plusz a végén, amit csak akkor kapsz meg ha teljes a szerkód egy családból vagy csak egyszerűen jó rondán fogsz festeni?!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz maszi99 #5935 üzenetére
van az a maszk hogy masque of clavicus vile - egy küldetés után kapod, amikor a kutyus visszafogadja maga mellé szobor formájában az öreg. 20%-kal nagyobbad ad minden kereskedő azonnal illetve 20%-kal kevesebbet kér a sajátjai után, +10 speechcraft. csak erre jó, de erre nagyon
bár 26os armorja van 7-es súly mellett, kéne rá tolni valahogy még egy olyat hogy +30-50 to magica, health és stamina és akkor frankó is lenne...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
és tényleg ott van
jól elrontottam eddig az enchantingot, mert nem is foglalkoztam vele, így kb semmit sem szedtem még szét az asztalon... most azt kéne majd kitalálni hogy mivel érdemes foglalkozni, érdekes hogy szétszedtem egy gyűrűt ami azt mondta hogy 15%-kal jobb a kovácsolás vagy ilyesmit, aztán megnéztem hogy enchantban is tudom e ezt, erre ott csak 8%-ot ad.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
tehát akkor alapvetően a dechantingnál ne foglalkozzak a %-kal, hanem csak maga a dechanting a lényeg, ahogy közeledek 100-hoz az adott skillben úgy lesz nagyobb..
pl olyat mindenképp kell ruházatba raknom, hogy 50%-kal vagy 75%-kal gyorsabban töltse vissza a manát, mert különben meghalok, iszonyú lassan tölt.. aztán az sem árt, hogy ha kevesebbe kerül a mana cast. vagy a resist nagyobb. mindegy amúgy hogy mondjuk gyűrűt csinálok vagy páncélt vagy sisakot? van különbség a között hogy hol mennyit ad az adott enchantinghoz?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na amit útálok tiszta szívből, hogy az npc-k néha segghülyék.. jön a buzi sárkány az ork erődben, rátolok egy kis flame-t, beleáll a gyökér ork, máris ellenség lesz, mert megégettem...... és onnantól az egész pereputtya engem támad.. érted, a sárkány tolja rá a hányást, de a parasztja csakazértis engem ver, üt rúg vág... hihetetlen..
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
vagyis bármikor enchantolhatok egy adott pajzsot fegyvert vagy páncélt, csizmát etc.. még ha a kezdetekkor alacsony is lesz a a %-os értéke, minden egyes szint lépésnél nőni fog? mondjuk elég kár lenne fullos páncélt kidobni mert nem nő tovább az enchantja, mert alacsony enchant szint mellett csináltam, hogy aztán x lépcső után újra gyártanom kell belőle egyet...
-
Integra
titán
na én olyat még nem láttam, hogy láttam volna hogy ki a szemtanú.. és hova fut.. a radar nem jelzi, hogy ott a szemtanú, go, legyakni gyorsan és ternészetesen ha megcsinálod (mert ezt csak nyílt utcán teheted, ahogy rohan a hülyéje) csak még több szemtanú lesz
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Murder3 #5981 üzenetére
na az is milyen már.. az winterhold college - tele varázslókkal és a kertben én vagyok az egyetlen amelyik a sárkánnyal buzul, a többi a bokor mögül nézi és/vagy menekül... ilyenkor a fejlesztők fejében mi járt?!
-
Integra
titán
Az enchant % nem változik szintlépéssel. Mindig az a % marad a tárgyban, mint amikor létrehoztad. - na ez a szopó, erre voltam kíváncsi, ebony cuccod alacsonyan enchantolod mert nem 80-as a skilled hozzá, hanem csak mondjuk 20-30, később kukázhatod is ki...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
tegnap reggel óta egy percet sem játszottam a játékkal, elvonási tüneteim vannak.. még jó, hogy másnapos vagyok már csak másfél hét és végre újra dolgozhatok és akkor játék is vissza szorul végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest