- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Én ajánlom nektek a Falskaar dlc méretű modot. Eléggé igényesen össze van rakva, új terület, sztori, saját szinkronhangok és zenék. Körülbelül +20 órát ad az egész. Itt a link ha valakit érdekel:[link]
A másik amit nagyon imádok az az Aesir Armor mod. Megszerzéséhez csupán kb. 1 óra hosszúságú igényesen megalkotott dungeon-ban való mászkálást kell túlélni. Azután te állíthatod össze darabonként a páncélodat. Megéri leszedni, itt a link: [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Azért volt ismerős, mert ez is Daedric Quest, amit írtál, ennek a végén ezt a gyűrűt kapod: Ring of Namira, ha minden igaz (nekem ez meg is van), szóval megcsináltam a küldit.
szerk: genndy: az igaz, az a küldi nekem is tetszett!
-
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ja, Namira daedra küldije. Ha végigcsinálod, egy gyűrű a jutalom, amivel asszem lehet a hullákból zabálni, és visszatölt életet. De nekem se volt szimpatikus, inkább szétcsaptam az egész bandát. A daedrices achi így is meglett, asszem egyet hagyhatsz ki, 15 kell és 16 tárgy van ha jól emlékszem.
Nekem Meridia küldije tetszett (amikor vissza kell vinni a fehér gömböt a kezébe), nagyon jó atmoszférája van a dungeonjának a fénysugárral meg a kavargó fekete köddel. Érdemes oda viszonylag korán menni, mert a hullákban rengeteg arany van (hogy miért, a fene tudja, mert sima katonák voltak amíg éltek). -
tibaimp
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Emlékszem a sztorira, most tolok egy harmadik karaktert. Az a küldetés a "The House of Horrors" ha jól emlékszem, de ha kinyírtad őket, meglett ez??: Mace of Molag Bal
Ráadásul ez az egyike a Daedric Quest-ekből megszerezhető tárgyaknak.
szerk: csak azért, mert nekem így nem lesz meg megint a Steam kihívás, mert csak 14 ilyen tárgy lett meg

-
Mike
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
erre abszolút nem emlékszem
arról nem beszélve, hogy a boltosok, kovácsok értékesek, én fel szoktam őket éleszteni egy-egy sárkány vagy vámpír támadás utánstory?
lenn délen van az a folyóra épült település, ahol az árvaház is van.
ott van vmi nagy hatalmú és gazdag kereskedelmi szövetség
a vezetője egy gazdag nő (özvegy talán?)
ő konkrétan megfenyegetett, hogyha átverem, vagy vmi hasonló, nem emlékszem már rá pontosan, akkor rám küldi a dark brotherhoodot. sajnos nem volt olyan opció, hogy asszonyom, semmi gond, én vagyok a dark brotherhood feje. Ön szerint ki fog meghalni, mert öngyilkos biztos nem leszek
ja és egy Khajiitnak, még csoda hogy üzeletelt velem.Khajiit like sneak
ismered?vérfarkashoz van tök jó mod, bármikor át tudsz változni
meg tök jó textúra, én azt használom amitől északi, szürke farkas lesz -
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Alap: nincs ilyen. Mindenki azt és úgy modolja, ami neki tetszik, illetve ami a játékból neki hiányzik.
Mondjuk rettentő dióhájban: SkyUI SE (kell hozzá majd a 64 bites SKSE is), Unofficial Skyrim Special Edition Patch, A Quality World Map, 4K Textures, SMIM.
De egyébként Skyrim Special Edition Nexus, Top files, onnan kiválogatod ami neked tetszik, vegyesen vannak a játékmenet-és textúramodok. -
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
A HD Textures még inkább erőforrás-zabáló, inkább akkor arra gyanakodj... De ha zavar, nyugodtan kikapcsolhatod a hivatalos HD-t.
Nincs szüksége rá a HD Texturesnek (2K-ként is hivatkoznak rá sok esetben), csak az sem cserél ki mindent, úgyhogy ha használod a hivatalos HD-t, akkor azért a 2K által ki nem cseréltek is jobban néznek ki. Mindkettő sima meglévő textúracserélő, egyiknek sincs szüksége a másikra, de a játék betöltési logikája miatt mindig csak az utolsó érvényesül (mivel a HD .bsa-s, a 2K meg bemásolós "loose files"-megoldású, ezért a 2K-t fogod látni). -
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch - alap
A Matter Of Time - én nem szerettem folyton a menübe kilépkedni, megnézni mennyi az idő. Ez kitesz egy órát és dátumjelzést az UI-ra.
A Quality World Map - jobb minőségű térkép opcionálisan utakkal, színes jelölőkkel, felhők nélkül
Auto Unequip Ammo - a nyilakat az íjjal együtt veszi elő/teszi el, megjegyzi az utolsó használt típust
Convenient Horses - ha szeretsz lovagolni, lovakat okosítja, hívhatók, különféle nyergekkel felszerelhetők. Követőnek is ad lovat.
Dawnguard No Vampire Attacks - a DLC-hez hasznos, a vámpírok nem támadják be a városokat ha elkezded a szálat, és nem irtják ki az NPC-ket (persze hogy főleg az árusokat abúzálják és ölik előszeretettel
)
LeanWolfs Better-Shaped Weapons - vanilla fegyverek szebbek, keskenyebbek, hihetőbbek (az eredetiket kard helyett csak evezőlapátnak nevezi a modder
)
Lockpick Pro - talán elsőre nem érdemes föltenni, de amikor már a hatodik végigjátszásban a tízezredik zárat pöckölgeti az ember, akkor jól jön. Színes csíkkal mutatja, hol nyílik a zár.Illetve van már magyarítás az egész játékhoz, DLC-kkel, meg a morrohun fórumán egy rakat modot is magyarítottak lelkes önkéntesek (
) -
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ha egyébként úgy is akarod használni, akkor igen. ENB nem szól bele textúranagyságba, látótávolságba, ilyesmibe (de azokat ini-ből lehet mókolni, ha akarod).
A túlzásba vitt blur nem gond, minden ENB sima txt-ből állítgatható, de van játékon belüli menüje is. Belemászol, addig állítgatod amíg már neked tetszik. -
zozyk
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Igen,vagy a nexus mod manager vagy a Mod Organizer.
De ha nem akarsz modokat vadászni,próbálgatni,van két elég jó modválogatás.
• Egy orosz csávó 450+ mod:Skyrim: The Journey
• Illetve egy magyar,ami elég állat:Kull Mod Pack 2Azt hozzátenném,hogy Win10 alatt az ENB nem igazán működik 100%-on,Kull is Win7-et ajánl a Skyrim alá.

-
LZs?!
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
@KubanitoS
Gyors és hatásos: Skyrim HD
Már magában a fenti óriási előrelépés a vanilla game-hez képest, amely a lényegi részeket lefedi és emellett egyszerű összerakni: letölt -> bemásol -> játszik.
Nyugodtan tehetsz mellé további tweak-eket: karakter mods, city mods, etc.
Hard-core szint: RealVision ENB
Ezt csak akkor, ha nagyon nagy elvárásaid vannak és emellé rengeteg szabadidőd/elhivatottságod összeollózni mindent + jó gépsárkány hozzá, főleg memória és VGA fronton.

-
válasz
KubanitoS
üzenetére
A rescue küldiben a dungeon random, tehát, hogy az adott helyszín épp a Dragonborn-hoz tartozik, az másodlagos. Itt írnak a bugról, annyi a lényeg, hogy mivel már egyszer megkaptad, nem adják még egyszer. Keresd fel a megadott helyszínt, és hajtsd végre a feladatot.
-
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szerintem nem érdektelen, jól sikerült az is, de direkt hagyom a végére (a karakter döntései miatt).
Persze a kérdésre meg nem válaszoltál
Lidl: az Unrelenting Force-t nem lehet máshonnan megszerezni, csak a szerzetesek tanítják. Viszont ha visszaviszed nekik a kürtöt, akkor már meglesz a 3. része is, tehát a főszálban elég csak eddig eljutni (és ez még eléggé az eleje).
A másik Shout amihez kellenek a szerzetesek, az a Whirlwind Sprint, de ezt is egyidőben megkapod a másikkal (legalábbis egy szintet belőle). -
Lidl
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Hali,
Én is hanyagolom most a főszálat, de ugyanakkor azon aggódom, hogy lesz egy-két shout, amit nem tanulok meg így. Legalábbis jó lenne, ha meglenne.
Pl. ha hanyagolod a főszálat az elejétől, akkor nem lesz meg az Unrelenting Force (vagy mi), mert azt az atyák tanítják meg a hegyen Neked.
És mintha a 3. szintjét is ők tanítanák meg, ha jól emlékszem. Most azért szeretnék továbbhaladni a főszálban, hogy azt megkapjam. (jelenleg 2. szintű)
Vagy meg lehet ezeket szerezni máshonnan is?Lidl
-
genndy
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Na csak nem hagyott a békén a dolog, és wikin meg is találtam a küldetés leírásában, csak nem az utolsóban, hanem amikor be kell törni MF-hez. Ennek a végén írja, hogy egy utolsó nagy dobásra készül, mielőtt elhagyja Skyrimet, és hogy a két kő tényleg marha értékes.
Úgyhogy megkövetlek Kuba, én voltam hitetlen, bocs.

-
kiskornel
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
"szerk: most nézem csak, tényleg elérhetőek már magyar steamen is akkor kérdés visszavonva " - nah. Egy oldal nem lesz attól magyar, hogy a lang = hu-t átállítod.
Ezért rákerestem a magyar steamre, és ezt találtam: http://www.steampowered.hu/. De ide meg nem jó a steames regisztráció. Mellesleg, ha valaki megpróbál bejelentkezni azzal a kóddal, akkor már el is lophatták az adataidat...
Nem látom, hogy itt árulnának akármit is. -
Youri
veterán
-
genndy
addikt
-
kiskornel
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ugyebár az official HD pack minimum követelménye az 1GB VRAM. Ha még más grafikai MOD-okkal is megtűzdelitek, várhatók az ilyen és ehhez hasonló dolgok... meg kellene nézni, hogy mennyit teker ilyenkor a winyó (HDD led)?
Havonta 1x előfordul nálam is egy CTD. Lag problémám így nem volt. Egy rándulás, majd utána simán ment tovább. De mindig ua. a helyeken.
Szerintem egyszerűen kifogytatok az erőforrásokból. Ezek a cuccok szépítésre vannak, de csak azoknak, akik bírják erőforrásokkal.
Az eredeti játék nem volt az a nagy grafika, inkább csak bazi nagy a világ, ez volt benne a poén. -
csoki89
csendes tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Este még kicsit visszaolvastam és láttam h van új driver is. Kipróbálom az ötleteket amiket csokorba szedtem, aztán remélem tényleg jobb lesz már. Esetleg azt meg tudja valaki indokolni, hogy a windowed modos trükk miért nem működhet? Videó alapján követtem mit kell tenni, és nem egészül ki a kép amikor elindul a játék, megmarad a keret. Pedig elvileg jó kis gyorsulást hoz ez a csel

-
-
KubanitoS
veterán
-
Klikodesh
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Sajnos kelet europaban a bethesda disztributora miatt nem vehetjuk meg online, pl Rage se veheto steamen miattuk, na meg a skyrim se.
A UK-s verzio nem lesz kompatibilis a jatek kelet europai verziojaval. Fallout New Vegasbol vettem CE-t es a regionkban kaphato DLCk nem mennek vele mivel mas a jatek steam kodja, nem is engedni megvenni mivel szerinte nincs meg az alapjatek nekem. A steam support nagyon segitokeszen kicserelne a jatekom kelet europaira de akkor minden ugrik amit elertem a jatekban...
Jol osszekutyultak az egyszer biztos... felnek a steam salektol gondolom...

-
danih
veterán
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
ne akarj létrehozni, mert gyenge és szarul néz ki. egyébként a smithing-et kell felhúzni 100-ra. és akkor tudsz dragon bone és dragon scale armort csinálni de mindekettő kevesebbet véd az üvegnél, meg legendary-ra fejlesztve is.
de:
ha settenkedős, nyilazós, varázslós karaktered van akkor üvegpáncél kell neked.
ha tank karaktert akarsz akkor meg daedreikus armor kell, ahhoz viszont elég nehéz elegendő daedra szivet összeszedni.
szerintem, mint eddig minden tes-ben az üvegpáncél a legjobb választás.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KubanitoS
üzenetére
Gondolom úgy, ahogy a korábbi játékokban. Van lélekcsapda varászlat. Azt el kell sütni egy lényre, és ha megölöd, akkor a lelke automatikusan az egyik lélekkőbe vándorol. Ha nincs még ilyen varázslatod, akkor keres fel mágusokat, akik pénzért feltölthetik a fegyvert. Vagy vegyél töltött lélekköveket.
-
MarioAna
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
!!!!Quest SPOILER!!!!
1.Meg kell keresni egy kisgyereket Windhelmben, Aventus Aretino, ő ad egy "küldetést" videó. Ha még nem fedezted fel a várost, akkor ajánlom a mostani város-falu előtt álló kis lovas szekeret 20-50 aranyért elvisz bármelyik városba
.
2. Meg kell ölni a gonosz dadát (Grelod the Kind).
3.Kapsz majd futárral egy levelet, amin egy fekete kéz van, és alatta egy szöveg "We Know"
4.1-2nap elteltével, alvás után egy ismeretlen helyen ébredsz, ahol beszélsz a DB vezetőjével, és 3 ember közül meg kell ölnöd egyet.
5.A többi adott
.
Én innen szedtem: [link]
SPOILER OFF
-
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Számomra eddig a másik emlékezetes rész a "Szent fa" megkeresése volt. Valami hihetetlen gyönyörű barlangban van a fa a föld alatt, ahol patak csepereg és Skyrim lakói közül sokan járnak oda relaxálni, vagy imádkozni, ilyesmi. Nagyon durva. Van is egy képem erről is.
Egy kis spoiler: ha ide eljutottatok, nézzetek körül a fa mögött. Van egy doboz a sarokban jó cuccokkal, csak nehéz észrevenni, mert a fagyökerek takarják.
-
deniro2
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
A konzolokat is kell cserélgetni ám egy pár évente
Xbox360 esetén ez eddig garantált 7 év, de simán lehet akár 8-9 is...
Ritkábban kell gépet fejleszteni, de akkor ésszel. Ha fél évente veszel a gépedbe memóriát, nagyobb winchestert, videókártyát stb... akkor bizony tényleg örökké a gépre fogsz költeni + nem lesz soha igazán modern, mert az alkatrészek nem egy időben kerültek bele.
Tehát te ésszel fejlesztettél, mert szerencséd volt és tudtál szerezni jóval ár alatt egy konfigot?

Ha 4 évente fejlesztesz, akkor korszerűbb lesz a géped, mintha folyamatosan tennéd, mert egyben veszed?

-
kulfoldi
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Engem mondjuk foleg nem a latvany erdekel, hanem hogy tenyleg odaszogez-e a vilag ugy mint mar regota semmi. Szep a jatek egyebkent nagyon, de azt figyeltetek-e, hogy hasonlonak tunik a motor itt is mint ami az 4.-ben volt, azaz a kozvetlen kornyezetunk szep reszletes csak, a hatter 20 meter utan mar elegge elnagyoltnak tunik. Eleg nehez eszrevenni a videikon, de ha ezt keresi az ember szeme akkor lathato. Bar ezek xbox videok mind, es valszeg PC-n lehet allitgatni ezt illetve tuti egy ido utan lesznek ra modok. Engem nagyon nem zavar, mert foleg a tartalom erdekel, de akit a kulcsin jobban mozgat annak lehet hogy nem fog tetszeni.
-
Xerxész
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem, dehogy akarom full HD-ben játszani, a monitorom natív felbontása 1280*1024, sz'al max ekkorában tudom, de ez nekem bőven elég. Ha bírja persze a GT440 legalább egy 25-30 FPS-sel, nálam ez már játszható kategória. Witcher 2-nél is olyan 23-25 FPS, bár ott csökkentettem a felbontást egy kicsit. De azért ott sem minimumon nyomon.
-
Xerxész
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem mai csirke a gépem, de azért reménykedem.
Athlon 64 X2 5600+ 2,8 GHz
4 GB RAM DDR3
GeForce GT440 1GB
Windows 7 64 bitAbban bízom, hogy mivel elég széles körben akarják terjeszteni a játékot, ezért inkább úgy próbálják optimalizálni a rendszerkövetelményt, hogy minél több gépen elfusson, és ezért nem lesz túl magas.
De meddig akarnak még várni? 1 hónap múlva premier és még semmi infó a gépigényről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vissza lehet csalogatni valahogy?