Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz predakon #3562 üzenetére
Nekem amúgy ez az egyetlen ami nem tetszik a játékban. Hogy egy sisak nélkül homlokon lőtt ellenfél csak úgy rohan feléd tovább, mint ha legalábbis tollaslabdát kapott volna csak fejbe.
Nem azt mondom, hogy "one shot one kill" legyen (bár az sem lenne rossz), de legalább sebződjön 3x akkorát ha fejbe lövöd, de legrosszabb esetben is hőköljön meg egy 3-5 másodpercre, mégis csak a szemét, vagy az agyát lőtted ki. Már amelyiknek van egyik-másik.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz predakon #5212 üzenetére
Csak akkor lesz succes ha a célkereszted ez a vonal marad mikor rányomsz a pickpocketre.
Ha kicsi szem vagy nyitott szem akkor lebuksz."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Ilsyde
őstag
válasz predakon #5236 üzenetére
Naja, csak olyan "olcso" erzese van a dolognak. Bar teny, hogy rengeteg old-school jatekot csak ilyen exploitok kihasznalasaval lehetett epesszel teljesiteni
Egy ido utan ugyis megerosodik a kari, 20-25-os szint alatt en is felve mentem neki oriasoknak meg mammutoknak. Shoutokat is sokan elfelejtik hasznalni, pedig rengeteget segitenek a harcban. Es most nem azokra gondolok amik direktben sebeznek, hanem olyanokra mint az ethereal form vagy whirlwind sprint (utobbi a kedvencem ).
-
FehérHolló
veterán
válasz predakon #5282 üzenetére
Ha van nálad töltött Soul Gem, akkor Inventory-ban rámész fegyverre, belepréseled a billentyűzet hátlapjába a T gombot, majd kiválasztod, hogy melyikkel akarod a kardod megtömni a temérdek Gem közül, azt hirtelenjében újra lesz benne tűz.
Enchantolni egyébként ilyen spéci állványokon lehet, hasonlóan az alkímiához.
Skynet is real. It's called Google.
-
félisten
-
félisten
-
Xerxész
őstag
válasz predakon #5336 üzenetére
Nem-nem.
Soha nem értettem, hogy egy játékba miért raknak bele valamit, ha nincs is értelme. Pl. az élterőm regenerálódik, akkor minek a kaja vagy a healing? Jó, tudom a healing hasznos harc közben, de akkor is. Pl. Witcherben sem láttam soha értelmét a kajának, noha kismillió féle van benne. Alvás se sok vizet zavar... Most csak azért, hogy picit életszerűbb legyen a játék? Áh...de akkor legyen haszna is. Pl. ha nem alszol, csökkenjen a stamina, kevésbé legyél ütőképes közelharcban, stb...Meg azért szerintem amiket leírtam, nem olyan nagy dolgok, de sokkal élvezetesebbé teszi a játékot. Én nem akarok olyanba belefutni, hogy idő előtt olyan erős leszek, hogy minden ellenfél egy csapás legyen...jó, ilyenbe nem is fogok, mert annyira nem vagyok RPG jártas. De szeretek kihívást állítani magam elé.
Különben is, a SIMS-ben nincsen FUS-RO-DAAAAAAH!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz predakon #5495 üzenetére
De ezért is írtam oda hátha valaki már tapasztalt hasonlót. Egyiknek sincs a readme-jében, hogy más modot ne használjunk hozzá meg nem is értem, hogy shader mod és textúra mod miért ütközne... bár lehet egyes újabb, moddolt textúrákat nem támogatja a shader mod.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Ilsyde
őstag
válasz predakon #5497 üzenetére
Hát nem megint elfelejtettem feltenni a talajtextúrázós modot? Koszi hogy eszembe juttattad!
HD Flora-t is megnézem bár már egyszer fel akartam tenni de nem volt kedvem kiválasztani a 6 fajta fenyobol a nekem tetszot. Nekem az tetszik ami alapból van a játékban, nem akarok más fajtát csak abból HD-t
-
icons
addikt
válasz predakon #5497 üzenetére
Váó, köszi!
Nagyon tetszetősek, én még a mod managert sem ismertem (kezdő vagyok Elder Scrolls területen ). Az ENBSeries-es patch nekem annyira nem jön be, a fényviszonyai az eredetinek jobbak szerintem (saját vélemény!), de a többi irtózatosan király!
Egy kérdés: vettem egy pacit magamnak, de már megutáltam, mert addig oké, hogy nem jön oda hozzám, hogy ha arrébb megyek, és vissza kell mennem érte, de a múltkor jött egy troll, és elbaszta a játékot, mert a lovacska arrébsétált. És utána nem találtam (nyilván fasttravelnél meglett, de akkor és ott nem)... Van valami gyorsbillentyű vagy lóiskola, ahol megtanítható, hogy értelmesen viselkedjen? (esetleg mod)
-
Youri
veterán
válasz predakon #6034 üzenetére
Dumáltam még az Ulfric-kal, mikor beértem Windhelmbe, és egy igen pökhendi alaknak tűnt, aki csak megjátsza, hogy ő bármit is megtenne Skyrimért, egyszerűen csak hatalomra vágyik. Meg nem tetszett, hogy Whiterunt le akarta rohanni, csak mert nem vallott színt mellette.
Szóval eléggé antipatikus alak, mellette az a tahó az meg pláneRTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest