Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz FehérHolló #382 üzenetére
Nem sok asszonysárkány menne bele ilyen névbe.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Ilsyde
őstag
válasz FehérHolló #5240 üzenetére
Menekulni meg kozlekedni Meg varazslok ellen is jo. Cooldown nem olyan veszes, ha csak az alapot hasznalod.
Mark of death nem jo mig fejlodsz mert kevesebb utesbol megfekszik az ellen -> nem fejlodsz annyira. Hehe.
-
őstag
válasz FehérHolló #5243 üzenetére
Hát ebben az esetben az én karakterem totál keverék, íjas, kardos, desctruction, tolvaj barbár )
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Richard!
addikt
nekem most kínai amit írtál azért ennyire nem mélyedtem bele a game-be
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Alg
veterán
Mágusnál nem kell stamina semmi, ha destruction akkor meg mana sem, csak health. Az elején enchant fel 80ig, aztán lehet ingyér varizni
Egyébként én kb. 4:1-ben húztam a M:H-et, és nem volt gondom (igaz nem legnehezebb fokozaton) - néha futni kellett
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Enton
addikt
válasz FehérHolló #5315 üzenetére
Érdekes én Soli-ban a házzal együtt lettem thane. White-ban thane-ség után lehetett házat venni, nem kaptam meg lídiával együtt így azt hittem mindenhol így van. Furcsán van ez megoldva. Node sebaj, a lényeg hogy legyen ház.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
addikt
válasz FehérHolló #5367 üzenetére
Nem fogja bírni.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Mackósajt
senior tag
válasz FehérHolló #5376 üzenetére
1. Hát, akkor legalábbis több HP-ja van, mint 3 óriásnak együtt.
2.Már rég én vagyok a than, de ettől függetlenül is bármelyik tetszőleges jarl tróntermébe be lehet sétálni bármilyen szinten. + már rengetegszer jártam ott ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Mackósajt
senior tag
válasz FehérHolló #5378 üzenetére
Még _soha_ nem loptam semmit, pláne nem a jarl palotájából, és mint mondtam nincs aktív bounty a fejemen (a 40 arany orc tribal-t leszámítva, de az már régóta, és azóta már sokszor jártam a palotában). Az eddigi legmagasabb bounty-m az ork törzsin kívül is 40 arany volt. Azt azért kaptam, mert levertem egy pár thalmor-t az úton, és én ütöttem először. De azt is kifizettem a legközelebbi városban, ami még csak nem is Whiterun volt.
Ahogy felérek a falépcső tetejére, és észrevesznek azok, akik az asztalnál ülnek, mindeki őrjöngve rámjön.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz FehérHolló #5394 üzenetére
Na ja, de tudja visszafelé is csinálni...
Ilsyde: Próbáltad már, hogy keresztül lövöd a textúrákat? Nagyon komoly amikor belősz a földbe / sziklába / épületbe egy textúra határán. Jól kell eltalálni. Visszajön a nyílvessző.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
priti
addikt
válasz FehérHolló #5488 üzenetére
Ja hogy szivornyázni kell és akkor nem támadnak meg, de ez hogy? Akkó' ménem? Elég béna. Na mindegy. Köszi. Mondjuk így sem lesz könnyű, mert nappal van, most hiába lopakodom, nem alszik senki. Estére meg már... nemtom hogy játszom ki az őröket... mindegy egy próbát megér, mert újrakezdeni nem fogom.
Hardverlesen
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #5639 üzenetére
És még te neveztél engem megszállottnak
Te is tudsz ám írni szépekethttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #5667 üzenetére
Azért ez a Skyrim rajtam is kifogott kissé , de betudható a hiányos angol tudásomnak , ami ide nagyon kéne
A lényeg, hogy azért kezdek belelendülnihttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Mackósajt
senior tag
válasz FehérHolló #5614 üzenetére
Nekem sem segít sem szentély, sem alvás. Odaragadt az a
negatív effekthelyett lecsökkent archery, mert mint mondtam az effektek közt semmi, ráadásul nem is tudom hogy a fenébe szedte össze, aligha van olyan betegség vagy varázslat ami leviszi az archery-t specifikusan.[ Szerkesztve ]
-
Mackósajt
senior tag
válasz FehérHolló #5680 üzenetére
Egy angol fórumon azt írják emelni kell a skill szintjén, és akkor elmúlik. Kérdés mit csinál, aki 100-as skillre szív be egy ilyet.
Most épp ezzel próbálkozom, és a riwerwoodi kovács (Alvor) élete bánta, hogy hatékony gyilkolás helyett íjjászatot teszteltem a sárkányon, ami betámadta a falut, mikor a környéken vadásztam szarvasra. Na mindegy, ezért nem töltök vissza mentést, ha meghalt hét meghalt.
-
Mackósajt
senior tag
válasz FehérHolló #5753 üzenetére
Köszönöm, a hangok bemásolása után minden simán ment.
Bár Riwerwoodot megint betámadta egy gyík, amikor megérkeztük Esbernel, de az öreg szépen elbújt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz FehérHolló #5784 üzenetére
?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #5803 üzenetére
Még jó hogy ilyen sokan tudnak tök jól englisül, így nekem is könnyebb
Igaz én pont emiatt haladok nehézkesebben, de legalább nem adtam fel
Rutin + segítség, és youtubehttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
szabod
senior tag
válasz FehérHolló #5825 üzenetére
Hát én még nem nagyon bővelkedem belőle, pedig kéne most nagyon. Markarthban is megkapnám a Thane címet, de ahhoz venni kéne még házat, ami 8k. Lehet később nem nagy összeg ez, de jelenleg nem engedhetem meg.
más: College of Whiterunban, vagy a házakban ha elveszem a polcokról, asztalokról a kajákat, kotyvalékokat, egyebeket akkor azok végleg eltűnnek vagy újratermelődnek egy idő után? (bár gondolom előbbi)
-
Integra
titán
megragadtam a marakei-nél, mikor a staff-ot kell megszerezni. két villám szórással kinyír, azt se tudom mit csináljak....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
icons
addikt
Na, ez jól hangzik, melyik a 3 kovácsos város?
szabod: attól függ, mennyi pénzed van, hogy hogy játszol. Ha elmész minden városba, és költesz valamennyit, akkor hamar elfogy, ha egy helyen minden küldetést megcsinálsz, és utána állsz tovább, akkor bővelkedni fogsz aranyban
Én pl most lvl 22vagyok, és Whiterunban és Riftenben jártam csak a nagy városok közül (Falkraeth-en csak átfutottam), a kisebb városok közül is csak 3ban jártam. És még mindig bazi sok küldetés vár rám ezeken a területeken is! -
szabod
senior tag
válasz FehérHolló #5902 üzenetére
Ezt nem tudtam, eddig csak videón nézegettem. De jó is így sztem, nem adhatnak egy tömegpusztító fegyvert, akkor mindenki ezt használná.
-
szabod
senior tag
válasz FehérHolló #5904 üzenetére
de a falon jól mutat
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #5910 üzenetére
Morrowindet én is ki akartam próbálni, de amikor feltettem a textura pakkot, összeomlott állandóan az egész , (anélkül meg elég ratyi számomra).
Pedig aztán van magyarosítás is hozzáhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Löncsi
őstag
válasz FehérHolló #5913 üzenetére
Emlékszem ekkoriban debütált a Geforce 3 is, azt hiszem PC Guru-ban voltak Morrowind összehasonlító képek Geforce 2 és 3-as kártyán, utóbbin döbbenetesen nézett ki, milyen szomorú voltam akkoriban, hogy nem volt DirectX8-as kártyám.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #5916 üzenetére
most tételesen megnéztem és az ebony tűnik a legjobbnak súly/defense arányban. hogy lehet súlytalanná tenni? ha súlytalanságra enchantolod? de akkor meg mi lesz a tűz-fagy-sparks elleni védelemmel?
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #5924 üzenetére
igen, el kell döntenem hogy light armor glass vagy heavy ebony
-
no01ricsi
tag
válasz FehérHolló #5976 üzenetére
Kicsit sokan voltak a környéken, a harc hevében akkor erről lemaradtam
köszi a gyors választ...PSN ID: PRicsi83
-
maszi99
őstag
-
pcMANiac
aktív tag
válasz FehérHolló #6252 üzenetére
Lehet, mert van bent 2 őr, de nem állnak velem szóba. Próbálkozom velük beszélni, de csak elmondják a magukét és nem történik semmi.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #6259 üzenetére
Van a hegytetőn 1 Dwemwr rom, ott egy hatalmas csarnokban volt gömb (csapda), a végén 1 tónál lyukadtam ki, de nem hinném, hogy erről beszélsz
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
pcMANiac
aktív tag
válasz FehérHolló #6268 üzenetére
Köszi szépen!
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
szabod
senior tag
válasz FehérHolló #6312 üzenetére
OFF
Erről jut eszembe, csak engem zavarnak az ércek és a fémek? Mármint hogy malachit, korund, higany, ében(fa). Jó persze fantáziavilág, de akkor is Mondjuk korundból még talán lehetne páncélt építeni, hiszen 9-es keménységű a mohs-skálán. (de ásvány, nem fém), na de malachitból, meg higanyból? Lehet mást nem zavar, nekem szakmai ártalom -
icons
addikt
válasz FehérHolló #6312 üzenetére
Mert nem nagyon szeretnének eladni nekem
Meg mert olvastam, hogy ott vannak és érdekelNade: Aztaaa Azt ne mondd, hogy magadtól találtad meg őket. Én elég sok időt elvertem ott, hogy körülnézzek, de nem találtam meg őket
És a másik kérdésem: a labirintusban van értelme használni a 4 bot képességét? (vagy anélkül is meg lehet mindent szerezni?)
ÁHÁÁ
"Here there is a portal to the "Trials of Conjuration" if all of the sigils in the maze have been activated. A Dremora is waiting on the other side and attacks the player on arrival. Upon moving the player is teleported back to where the staves were, and is attacked by the Dremora and two Atronachs. " Ebből maradtam ki[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz FehérHolló #6409 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de azzal, hogy preemptív, a problémát pont h. nem fogja tudni megoldani.
Megnéztem a programot, és nem találtam meg benne ezt.
(#6412) FehérHolló: Oké, javíts ki, de ez a "túl hülye vagy" elég undorító hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz FehérHolló #6413 üzenetére
Én ezt használom, nagyon jó, de ez csak a thread ideal processorát mutatja, az aktuálisat nem. A kettő nem feltétlenül egyezik, kérdés mennyire nem.
-
TomWexX
addikt
válasz FehérHolló #6417 üzenetére
Nem akarok ork lenni így inkább megnéztem a kapuőrt, akinél hiába nyomok arra hogy megkeresem azt a bizonyos kesztyűt, nem kerül bele a naplómba a feladat.
Esetleg nem tudod hogy kb milyen kesztyűről van szó?Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz FehérHolló #6421 üzenetére
Nagyon köszi a tippeket! Úgy látom a daedric szív a legegyszerűbb megoldás, azzal kezdem.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz FehérHolló #6421 üzenetére
Kiderült hogy nagyját már megcsináltam régebben, így csak egy bányát kellett kiürítenem, és már is szóba álltak velem az orcok.
Köszi még egyszer a segítséget.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Youri
veterán
válasz FehérHolló #6438 üzenetére
Hibás, az fps-re vonatkozó megállapításom, mert nem mérem, hanem nézem, és játszom a játékot, tehát nem tettem ki FPS mérőt, hanem végigmentem Labyrinthianon, meg vissza Winterholdba, meg, onnan Whiterunba, és ilyenek.
RTX ON
-
WonderCSabo
félisten
Fraps azért nem rossz.
-
Youri
veterán
válasz FehérHolló #6441 üzenetére
De a 12 és a 40 között igen. A lényeg, hogy nem az érdekel, hogy most a 40 60 legyen, hanem hogy a 12 legyen 25, folyamatos legyen.
RTX ON
-
icons
addikt
Nekem Fraps jól méri. Bár sose voltam CB 1 helyen, meg alig CSztem az életemben, de nekem mégis jól méri. De nem tudom miben, a bal felső sarokba sárgán kiírja. Remélem nem kg, mert akkor nem fogja sokáig bírni a monitorom :S
Például amikor kimegyek egy épületből, akkor teljesen korrekten lemegy 1-2 köré, és szemmel láthatóan nem éri el a 24et. És ezt a Fraps is megerősíti nekem!
Esetleg valakinek még produkál ilyet a játék? (ahogy kilépek a városba egy épületből, megtanul deriválni, és rögtön lenyakazza a 40x fpsemet! (azért X, hogy lehessen deriválni) Gondoltam, hogy veszek egy SSDt, de nem. Nem veszek.
-
icons
addikt
válasz FehérHolló #6462 üzenetére
Nem Uram, Ön félreértett!
Ahogy kimegyek egy public place-re, rögtön leesik 1-5köré 2-3sec múlva pedig visszakúszik a jól megszokott 30-40es területre. És utána hiába rohangálok, lövöldözök, ugrálok, csak nem megy le 30alá. De akkor épületből kilépésnél miért?
-
WonderCSabo
félisten
-
maszi99
őstag
válasz FehérHolló #7256 üzenetére
Akkor ez így szívás , nem állok neki , azért köszi szépen
Mackósajt : inkább még kiélvezem a játékot ha lehet, és beletolok a végéig még több mint 200-nál is több órát, így talán 50-600 órával be is fejezem
[ Szerkesztve ]
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Mackósajt
senior tag
válasz FehérHolló #7256 üzenetére
Nem mintha nagyon el lenne rejtve, ki sem tudod kerülni.
De tény, hogy a főszálat csinálni kell hozzá, arra a helyre másképp nem lehet eljutni.
-
bartucc
addikt
válasz FehérHolló #7311 üzenetére
Nincs vele gond, tetszik, bár sokkal hamarabb rá fogok unni, mint az Oblivionra. Csupán egy észrevétel volt, hogy ha végiggondolom, sokszor a játéknak nincs köze a realításhoz annyira, mint azt vártam, de ennyi baj legyen, játék közben nem tűnik fel.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest